Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (60)

Raspunsuri - Pagina 31

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebinuta spune:

Multumesc fetelor ce s-a gandit la mine (stiu ele care ). Mai am putin si gata; speram sa fie gata

Felicitari fulguletilor dintosi, tot mai multi la numar. Noi se pare ca nu ne numaram inca printre ei.

Desiree imi pare rau pentru masina voastra, dar bine ca nu a patit sotzul nimic. Si zici ca Octavian sta in picioare? Super, abia astept si la noi evenimentul.

Dandusa felicitari pentru aniversari; aveti grija la noapte cu telefonul....

Mirona, e bine ca ai rabdare sa o pui pe olita in fiecare zi;
Soacra mea nu rateaza nici o ocazie sa imi spuna ca e cazul sa-i iau olita, insa Ada face kk si de 3-4 ori pe zi si pisu la greu, asa ca inca nu cred ca as face fata cu olita.
Mai incolo speram sa o folosim si noi cu succes.

Bebinuta de Ada(30 nov)
poze Ada
varsta Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Ca tot va intrabti: De ce de ce lapte de vaca NU, dar iaurti si branza DA inainte de un an, aruncati un ochi pe articolul www.wholesomebabyfood.com/tipYogurt.htm" target="_blank">acesta!

Dandusa, felicitari pentru cununie!!! ...se lasa cu orgie diseara pe "view my webcam".......

Sper sa fi nemerit capitolul...

Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Mey, vaz ca ma puneti deja la munci. Ma duc sa deschid cap nou. Sper sa mai stiu ce si cum..

Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore

www.petitieonline.ro/petitie/sustineti_bolnavii_de_cancer_care_au_fost_lasati_fara_tratament-p41000032.html" target="_blank">Sustineti bolnavii de cancer care au fost lasati fara tratament!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

de la cate luni pot sa.l culc pe bebe pe perna? sau ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_n-d_06 spune:

Capitol inchis.

Va rog continuati aici

Mergi la inceput