*** Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007 ***(2)

Raspunsuri - Pagina 31

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

David al meu face scaun galben cu aspect de scrob grunjos si mi se pare moale! E o problema?! Il alaptez doar la san! Trebuie sa-i d-au si ceai?
Kay, stii ca Sonia e o luptatoare! Ai incredere!

Alina-Mirela cu DAVID 27.06.2007
David

Poze burtica

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicoasa spune:

Buna fetelor, am intrat acum ca bb doarme bine, ca de la ora 18 nu mai inchisese ochisorii.
Noi suntem bine, azi am fost la un cabinet sa ii repet exudatul nazal si vineri imi da rezultatul, sper sa nu mai fie STAFILOCOC AURIU, DOAMNE AJUTA.
Duminica am avut botezul, asa de cuminte a fost Vladut ca nu ma gindeam sa il tinem cu noi de la ora 13 la ora 18 la restaurant, si la biserica tot cumintel a stat, nu a plins decit un pic cand la bagat in cristelnita.
Nu mai stiu cine zicea de molifta, mie mi-a facut-o in pronaos si nu am platit nimic.
Noi luminarea de botez am avut-o facuta cu trandafiti albi si nu stiu sa insemne ceva.......
Legat de vaccinnul de 2 luni eu l-am luat pe cel nemtesc INFANRIXUL SI NU A AVUT NIMIC BB, NICI TEMPERATURA NICI MARAIT, S-A COMPORTAT OK
Am citit despre Sonia, DOAMNE AJUTA-I SA TREACA PESTE TOATE INCERCARILE SI SA SE FACA BINE
Fetelor am si eu o intrebare legata de kk lu bb, al meu de 2 zile face cu supozitor si nu as vrea sa il invat asa, azi i-am bagat 1/2 de supozitor si dupa 2 ore a facut un ditamai kk, saracutul nu mai facuse de 2 zile, mi-a zis o prietena sa ii dau ceai de musetel , dar nu vrea sa il bea , altceva pot sa ii dau??
Pana acum nu mi s-a mai intamplat sa nu faca, ba cateodata facea si de 3 ori pe zi, chiar.
Va pup si sa aveti o noapte linistita si fara colicei

poze cu bebe Vlad Stefan
http://tavi5190.fotopic.net/c1272629.html

Monicoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florina spune:

Am copiat mesajul si la "Rugati-va pentru Sonia"...
Si ne rugam si noi pentru ea, regret nespus cosmarul prin care trec si ma rog sa se faca bine... sa ajunga la Targu Mures si la Boston ...
Asteptam sa ne spuna daca totul e ok cu contul... chiar ma intrebam de ce nu raspunde...:(

Ella, a mers transferul? Intreb pentru ca eu vreau sa trimit din alta banca si nu am home bank, trebuie sa merg pana la banca pentru transfer si as vrea sa ma asigur ca e un cont bun.

Andrada, Poohy - unde sunteti?...

tuturor,

quote:
Originally posted by chris27

M-a sunat Kay.Este iarasi la spital cu Sonia,m-a rugat sa va anunt ca astazi micuta a avut o cadere(Kay mi-a spus ca a facut stop cardio-respirator),ca a fost nevoita sa-i faca masaj cardiac si au ajuns la spital cu saturatie 35.Acum Sonia e intubata si ventilata.Au incercat sa o duca maiiner la Targu-mures pt operatie ,dar doctorul le-a refuzat(Dr.Suciu)desi se vorbise deja cu pilotii pentru transportul Soniei...Micuta ARE MULTE ALTE PROBLEME,LEGATE DE SISTEMUL CIRCULATOR,nu are voie sa manance nimic si e in stare critica...Imi pare rau ca va dau astfel de vesti,m-am tot gandit cum sa va anunt...si nu am gasit cuvinte mai potrivite!Va rog mutati-mi aceste randuri si la Rugati-va pentru Sonia,are mare nevoie!...Nu pot comenta nimic,simt ca imi pierd toate sperantele...

Album foto | Slideshow
excursie

Florina, fericita de Teodora(27.06.07) siTudor(5 ani)
Teodora, capsunica mea iubita
www.onetruemedia.com/shared?p=2ec9af00903bd34b9e16cb&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Asa a crescut baietelul meu, Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florina spune:

Eu stiu ca kk verde poate fi si de la tranzit marit... Iese repede afara si nu digera tot cum trebuie... Pana isi formeaza sistemul digestiv e normal sa varieze ca si consistenta si culoare...
Nu cred ca e motiv de ingrijorare daca starea generala a bb-ului e buna, mananca si ia in greutate.
Pediatrii ce spun?

quote:
Originally posted by duda35

Sobi, mersi de raspuns.
Asa stiam si eu - ca daca e verzui e subalimentat.
Dar Anastasia are momente cand face asa, nu stiu daca sunt legate de cat suge - e posibil.
Eu am evitat fructele ca sa nu-i fac colici, dar cred ca nu e ok - ca e nevoie de vitamine.
Eu de kk verde sunt stresata, ca la Eric am trecut prin momente neplacute tratand klebsiela cea nenorocita...
noapte buna!

mamica de baietel si fetita

Florina, fericita de Teodora(27.06.07) siTudor(5 ani)
Teodora, capsunica mea iubita
www.onetruemedia.com/shared?p=2ec9af00903bd34b9e16cb&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Asa a crescut baietelul meu, Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

Florina,

uite acum am mai incercat iar sa virez si imi da acelasi mesaj, sa contactez banca fiindca tranzactia nu s-a efectuat; eu intre timp , adica de aseara am mai facut plati online si au mers deci e o problema cu acest nr de cont.

Asteptam sa-mi spuna Kay ca e ok contul dar ea saraca nu a mai intrat aici din cauza nenorocirii.

Imi pare tare rau pentru ea si mi-e ciuda ca nu pot s-o ajut si io, chiar daca ajutorul meu era simbolic; imi era comod sa virez de acasa ca io nu prea am cum sa ies din cauza de bebe.

sper sa auzim vesti bune despre Kay si Sonia; nici nu vreau sa ma gandesc ce e in sufletul lui Kay acum.

, mamica de David (24.04.2007)
www.flickr.com/photos/7556221@N02/?saved=1" target="_blank">poze David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

kay, ma rog ptr voi!

Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chris27 spune:

Mesaj Kay:'O opereaza sambata la Cluj,daca iasa din insuficienta cardiaca.Analizele i-au iesit mult mai bine!Avem speranta iar!".Doamne-ajuta!(Kay se referea la faptul ca acum au iesit mai bine analizele decat dupa-amiaza;atunci erau foarte rele...)

Album foto | Slideshow
excursie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Kay, suntem alaturi de tine si de Sosonica mica! Dumnezeu e mare si Soso este o fetita puternica, in ciuda tuturor problemelor. Ne rugam pentru ea si pentru tine, sa fii puternica pt a putea sa o ajuti pe ea, fiindca are mare nevoie de echilibrul tau. DOAMNE-AJUTA, SONIA!

mami de David Christian

www.onetruemedia.com/my_shared?z=1b8b33d8f086559a341c24&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea noastra: David Christian

"Mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numai_eu spune:

Kay ma rog pentru tine si pentru Sosonica. Sunteti niste luptatoare, o sa fie bine pana la urma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns poohy spune:

Kay, ne rugam pentru micuta Sonia si pentru tine! Tocmai cand credeam ca totul e mai bine si a intrat pe o panta pozitiva :(
Multa sanatate si sa fie totul bine la Cluj! Prin cate treci, si nu te putem ajuta! Cu banii sa nu iti faci probleme, se strang ei! Dupa ce va linistiti si avem un numar de cont sunt sigura ca se strang!

Didi, ce baieti frumosi ai! Tare mandra trebuie sa mai fii (si ai si de ce)! Cu salata cred ca mi-e si pofta acum (eu care nu o prea agreez), dar sunt la regim ca nu stiu la ce face alergie asta mica. Asa ca acum sunt la cura de ingrasat nu de slabit, ca sa produc laptic sa scap de completare
Alaptezi din 30 in 30 de minute? Si fimea mai are perioade d'astea (intr-o noapte m-a capiat, sugea 3-4 minute si dupa aia nu o trezeai nici cu tunul, iar in 30 de minute iar vroia), dar sunt foarte rare, in general mananca 40-60 de minute la 2-3 ore. Cum rezisti cu alaptat atat de des?

Elteka, crezi ca sunt periculoase bouncer-ul/leaganul? Lui fimea ii place tare mult in ele. O dau afara din camera jucariile ca i-a venit si salteluta :D Nu mai are loc de ele!
In curand o sa primeasca si alte cadouri cand vin pachetele de la la redoute, e o mica rasfatata (dar merita!).
O sa imi fac si eu un cadou - ma duc la film pe 21
Legat de port-bebe, noi il avem pe cel de la chicco cu 3 pozitii, fimea e super linistita in el si ii place, scrie de la 0 luni in sus, si pediatra mi-a zis ca pot sa pun bebe-ul in el din primele saptamani... O singura data am scos-o in port-bebe, ca e prea cald

Fetelor cu bebei in jur de 6 saptamani - bebelusii vostrii au inceput sa dea atentie jucariilor? Ca tot am citit ce ati scris, si fimea nu da nici un semn ca ar fi interesata de jucarii sau oglinda. In schimb de sunete e interesata. Eu citisem ca abia de spre 2 luni incep sa dea atentie jucariilor, culorilor etc. Fimea nu are treaba, nu o intereseaza, am zis ca e ok pana la 2 luni, dar voi ziceti ca bebeii vostrii ba se joaca, ba se uita in oglinda...

Mica, Florina, , pe aici sunt, am fost doar foarte suparata cu alergia asteia mici. Dar cum a zis pediatra - mergem cu bubitele inainte ca nu sunt chiar atat de rele pe cat ar putea sa fie - si vedem mai incolo ce putem face, daca nu ii trece alergia...

Carrie, multa sanatate si putere! Te inteleg perfect cu grijile astea , dar poate ii e doar sete fetei de la caldura asta

Si eu am separare un deget deasupra buricului - o sa fac exercitiul recomandat de Pepsi

Pepsi,

La Multe Lunisoare/Ani cu intarziere pentru toti bebeii care si-au sarbatorit ziua intre timp!
La Multi Ani DianaLaura cu intarziere, scuze!!

Avem primul bebel activ (mamica activa de fapt ) de 3 luni! Eimotto, sa iti traiasca flacaul care deja e mare! Si zici ca la 3 luni nu i s-au dus coliceii, ba chiar se maresc perioadele? Of of, deci nici granita de 3 luni nu e sigura!

Chris, va apropiati si voi de 3 luni ;)

Anca de Manu
din burtica
asa cresc eu

Mergi la inceput