*** Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007 ***(2)
Raspunsuri - Pagina 30
Michelle35 spune:
Uite Kid :
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=58240
ELTEKA spune:
Kid, ti-am raspuns din impuls despre port-bebe, cititnd ulterior am vazut ca "vorbeai" de mine
.
Zilele asteam am fost cam "ocupata", a trebuit sa ma mut pe alt computer, asa ca am fost fascinata cu instalari de programe etc. Asa e la noi, atunci e liniste in casa si sotul poate lucra cand Dolofanel e tinut pe verticala toata ziua si i se povesteste, iar mie sa mi se dea de lucru cu noile tehnologii - zice sotulache
Asa e cu testul
.
Ma mobilizez si va scriu primul pas de exercitii. Tanti asta repeta in disperare ca orice abdomene facute pe separatie, mai ales alea oblice, duc la separatie si mai mare, iar in timp se face BURTA (care nu e altceva decat pachetul de intestine care nu mai e sustinut de muschi - fiindca sunt separati - ci se revarsa printre ei. Logic...)
Chris, Paflo, Eimotto, DidiAlex - multumesc ! 
DidiAlex, ce frumosi copii ai! Poza 20 e grozava! Iar Robert e tare chipes, acusi te alegi cu o Nora
! Cand i s-au facut ochii asa albastri? Cam asa ii are si sotul meu, insa Elias are un albastru-gri, de nou-nascut. Ma intreb daca sunt sanse sa i se schimbe, sa-i aiba ca si taticul lui, ca tare imi plac...
Am vazut in camera (uhuuu, ce de-a jucarii!
) un centru de activitate, din ala de pus bebe dedesubt sa dea cu manutele in jucarii (e langa geam). Intrebare, ca tot avem copii de o varsta: David il foloseste? Eu l-am cumparat in mod special, ca al meu copil doarme numai pe parti, si mi se pare ca are un cap ca un ou, zic sa-l tin ocupat sa se uite in sus...Insa nu vrea
Se uita la picioare (care sunt rosii si au agatate de ele niste chestii colorate)...Aveti solutii pentru pus copiii cu ochi-n tavan???
Mie mi-e teama sa-l sprijin cu suporturi sau prosoape, ca vomita! Al meu are reflux de muuuuuuulte ori pe zi...Lapte cu branza...De la atata dat din picioare, n-are stare de loc...Povesteste si bicicleste si boxeaza...
Aproape ca mi-am sunat prietena din FR sa-mi trimita si mie medicament, dar m-a luat sotulache la cearta
S-a facut "japonez", nu ma lasa cu nimic nenatural, asa e si cu colicii si cu apa/ceai si cu orice altceva...
Mai o chestie: trebuie neaparat spalati in gurita???? Mie nu mi-a zis nimeni asta...si nici in carti nu scrie... 
Carrie, eu sper sa nu gresesc dar zic sa nu te impacientezi. Uite, eu aici as avea dificultati sa cumpar lapte praf, ca nu exista din alea straine, farmacistele nu vorbesc engleza si de asta n-am cumparat "sa am in casa", dar era cat pe aici la niste plansete sa-i dau lapte praf, noroc cu sotulache! M-am gandit ca nu s-a saturat, cum am citit pe forum. Adevarul e ca daca strangeam sanul, iesea ceva - nu stiu cate de mult, poate doar o picatura...Dar pentru el asta a fost relevant asa ca nu am suplimentat. Azi m-am urcat pe cantar cu bebel in brate si erau +6kg
...hai sa zic ca o fi eroare 200gr..maxim 500gr, dar noi avem 6 saptamani! Eu zic ca sunt colici, caldura, incercari de acomodare...
Sobi, eu am inceput sa-l pun pe Dolofanel mai jos, ii vine bouncerul pana la glezne, asa ca sta mai "culcat". Dar nici eu nu pun vibratii, mi se pare ca inca are o consistenta "apoasa" copilul, il mai las sa se coaca
Tare imi place de al tau, in primele 2 poze din saptamana 2 seamana bine cu al meu, asa ca sunt favoritele mele. Cu tot cu vartejul din partea dreapta...cand il alaptez il pup intr-una pe cheliutza ![]()
Ralucami, sper sa-l sun maine pe socru sa-l intreb iar, ca mi-a venit acasa chestia de la primarie cu vaccinul, dar vezi tu - in Europa sunt tetra- si hexa-valente...poate fac tot acolo...Aici majoritatea sunt 'vii", le pune o stampilutza pe umar...
Scutecele pe care mi le-ai recomandat tu sunt cele mai bune!!! Eu am incercat tot ce misca, dar Pampers e prea mare intre picioare (se face cocolos triunghiular si nici nu absoarbe bine caca). Merries e foarte bun, dar e mic deja. Dar in Moony nici nu se simte pipi, incredibil!!! L-am lasat pe Dolofanel o data 6 ore si avea pampersul vreo jumatate de litru
, dar era total uscat... Si imi place si forma, e patratoasa; mereu m-am intrebat de ce sunt asa patrati la fund pantalonii de bebelusi in JP, acum inteleg ![]()
Mai pune si tu o poza cu Bucuria, ca ratez prea multe etape din crestere
Azi m-am intalnit cu prietena mea japoneza si...are o printesa superba, m-am gandit la a ta. Dar care e jumatate cat Dolofanel
,desi s-au nascut deodata...si o alapteaza cate jumatate de ora, la doua ore...DOlofanel bea 5 minute la 3 ore fix...si eu ma plang [I:]
Asa creste bebe
Elias, sau DOLOFANEL, Fat Frumos cel Chel
Sobi spune:
duda, si al meu face din cand in cand kk de culoare galben-verde, crezi ca e vreo problema? eu am citit in cartea mea ca "scaunele mici, verzui, care persista mai multe zile, pot fi un semn de subnutritie." io zic ca la al meu nu o fi cazu' ca mananca san bine plus completare cam de 2 ori pe zi. vineri il cantaresc.
legat de mancare eu imi fac ciorbita de legume ca fel de baza, in care fierb un piept de pui. in rest rosii cu branza, 2-3 fructe si mai ma "premiez" cu cate o inghetata!
Andreea si Vladut
POZE
chris27 spune:
M-a sunat Kay.Este iarasi la spital cu Sonia,m-a rugat sa va anunt ca astazi micuta a avut o cadere(Kay mi-a spus ca a facut stop cardio-respirator),ca a fost nevoita sa-i faca masaj cardiac si au ajuns la spital cu saturatie 35.Acum Sonia e intubata si ventilata.Au incercat sa o duca maiiner la Targu-mures pt operatie ,dar doctorul le-a refuzat(Dr.Suciu)desi se vorbise deja cu pilotii pentru transportul Soniei...Micuta ARE MULTE ALTE PROBLEME,LEGATE DE SISTEMUL CIRCULATOR,nu are voie sa manance nimic si e in stare critica...Imi pare rau ca va dau astfel de vesti,m-am tot gandit cum sa va anunt...si nu am gasit cuvinte mai potrivite!Va rog mutati-mi aceste randuri si la Rugati-va pentru Sonia,are mare nevoie!...Nu pot comenta nimic,simt ca imi pierd toate sperantele...
Album foto | Slideshow
excursie
Pepsi spune:
didi, merci mult de urari, si eu i-am vazut pe baietii tai, sint niste scumpi, Robert cred ca seamana pe unul din parinti si David pe celalalt? imi place caruciorul tau. si la noi cu dormitul lui dominic a devenit o problema, ca abia ce ma bucuram ca-si face noptile la el in pat, si hopa de cind m-am mutat eu jos cu david, iar vine noaptea la mine in pat, iti dai seama il alaptez pe david noaptea si el se scoala si tot vorbeste. mi-e frica ca-i stric somnul, asa ca atunci cind vine, ma duc dupa taica-su si-l ducem din nou la el in pat! si mie mi-e drag de el sa dorm cu el, dar cind plinge david si-l alaptez cam de 2-3 ori noaptea nu vreau sa-i stric somnul lui dominic. cu ai mei ce sa-ti zic, au plecat tare dezamagiti, ca nu au prea avut concediu, si nu m-am prea ocupat de ei, mama mea nu lucreaza si ar fi putut sa ramina sa ma ajute, dar vezi tu sint parinti si parinti.....imi zicea o prietena ca bine macar ca sint puternica si ma descurc. e aproape imposibil sa gasesc gradi aici in zona unde ne-am mutat, au zis ca poate in septembrie 2008.....nu stiu cum voi face cind incep munca, o chem pe soacra, ea e pensionata si sper macar ea sa vina.
avem aproape 3 saptamini, de 2 saptamini am reusit sa scap de formula aia nenorocita, si sa alaptez exclusiv, o tin tot asa pina la 6 luni, in plus am facut o urita de candidoza pe ambii sini, ma doare si pling la fiecare alaptat, de 1 saptamina sint in tratament si de ieri am inceput sa vad ameliorari. in plus am facut si ceva viroza, temperatura 38C, sper sa nu ia ceva piticul, aici iti dau acetaminofen la femeile care alapteaza ptr dureri si febra. in rest sintem bine, e mult mai usor cu david decit mi-a fost cu dominic bebe mic, e mai greu ca il am si pe dominic acasa, dar ne-am facut deja program, dominic e ff cuminte, se joaca singur(ceea ce inainte nu facea) intelege multe, noroc ca stau la casa, ii dau drumul in curte cu bicicleta, la nisip pe balansoar, citeodata mai mergem si in parc.....colici inca nu avem, david e tare linistit, doarme mult si bine, oriunde il pun, carucior, pat, balansoar. suge bine, abia astept sa-l cintaresc sa vad cit a mai pus pe el.
elteka si mie mi s-au cracanat muschii de care vorbesti, si mi-au spus sa fac un exercitiu de 3 ori pe zi, sugi buricul inauntru si stai asa citeva secunde.
va las ca s-a trezit piticul
Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
petit_ange spune:
Kay, ne rugam pt Sonia !!!! O sa fie bine, micuta ta e o luptatoare!!!
Bebe Isabella a venit pe lume in 21 iunie la ora 6:00 52cm 3,25kg
Isabella
The world is full of wonders if you look with open eyes!!!
petit_ange spune:
Elteka mie pediatra mi-a recomandat sa-i sterg limba la bebe inainte de mese cu glicerina cu stamicin ca sa nu faca candidoza. Eu ii sterg numai o data pe zi. 
Isabella
duda35 spune:
Sobi, mersi de raspuns.
Asa stiam si eu - ca daca e verzui e subalimentat.
Dar Anastasia are momente cand face asa, nu stiu daca sunt legate de cat suge - e posibil.
Eu am evitat fructele ca sa nu-i fac colici, dar cred ca nu e ok - ca e nevoie de vitamine.
Eu de kk verde sunt stresata, ca la Eric am trecut prin momente neplacute tratand klebsiela cea nenorocita...
noapte buna!
mamica de baietel si fetita
petit_ange spune:
Referitor la ceai, pediatra mi-a zis sa-i dau Baby drink dar diluat, tocmai pt ca e asa dulce, adica un pliculet la 100 ml.
Isabella
arcadia spune:
A facut cineva vaccinul gratuit? As vrea sa stiu daca are reactii adverse si ce are Infanrixul in plus (ca am inteles ca are ceva in plus fata de cel de la stat).
Mami de
Calinut Gabriel (8 mai 2007)
Poze bebe