*** Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007 ***(2)
Raspunsuri - Pagina 29
alynta27 spune:
Salutare!
Offf colicii astia! Dar sunt optimista! Nu plange mult! Mi-e mila ca il doare!
Chris faina iesirea voastra!
Andrada?!
Alyna24 ziceai pe cand David era in primele zile ca nu tace decat la sora si mama! Uite asa patesc si eu! Tace la surori! Concediu placut la MARE!
Alina-Mirela cu
DAVID 27.06.2007
David
Poze burtica
Pozele mele
Alyna24 spune:
Fetelor, eu in spital si apoi acasa am tot luat
Algocalmin.Mi s-a spus ca e singurul lucru pe care-l pot lua dACA
ma doare ceva!
Pana la urma azi n-am mai luat nimik si mi-a trecut insa mi-am amintit ca am luat acum vreo 1 luna Nurofen pt copii asa ca e de tinut minte.
Va multumesc pt ajutor.
Alynta, timpul a trecut si acum se linisteste si la mine dar.....cand are c rizele alea nasolae....nu il potoleste nimeni!
mersik.
Alyna cu pitik de Davidik (22 Aprilie 2007)
analex spune:
[quote]Analex[ Cam care sunt tarifele pentru astfel de servici ca sa stiu pt. ce suma sa ma pregatesc?]
YOYOYO, la un program de 8-9 ore, fara weekend sunt cam 8-900 RON +/_ abonament pt transportul in comun, daca e cazul
O zi fara furtuna, as zice eu (:
ELTEKA spune:
quote:
Originally posted by kid
Michelle35 Spune-mi si mie, te rog, cand ai timp, de ce e periculos algocalminul pt bebe. Pe mine m-a durut capul intr-o zi acum vreo 2 saptamani si am luat 2 pastile de algocalmin.Cum il poate afecta pe bebe?
Si mai am o nelamurire, daca stiti: am citit diverse pareri legate de varsta la care il putem purta pe copil in port bebe, de la o luna la 3 luni sau de la 6 kg in sus... Poate cineva sa ma lamureasca si pe mine cand anume e indicat port bebe-ul?
Vreau sa-l duc si eu pe juniorul meu la munte la sfarsitul lunii si atunci o sa aiba 2 luni jumate. Pot sa-l plimb in port bebe?
Teodora Anade
Mihail Vladimir(15.05.2007)
www.dacmotors.ro/xoops/html/modules/myalbum/viewcat.php?cid=39" target="_blank">
Poze cu juniorul meu
Draga Kid, treaba asta e asa subiectiva...
Majoritatea port-bebe-urilor indica nr de kilograme si nu varsta. Al meu e Baby Bjorn si e de la 3,5kg, adica puteam sa-l car de cand era Dolofanel inca in burta
Uite, Pepsi l-a carat pe al ei Dominic non-stop prin casa, ca sa nu planga, plus ca ea il pune si in leagan (vezi poze David).
Discutam cu Miniuta saptamana trecuta si ei ii spusese cineva sa care copilul deja, dar cate 15 minute.
In Tokyo toti cara asa, fiindca e mult de mers pe la metrouri, si ascensoarele sunt mai departe, iti dau bataie de cap, iar pe scari rulante E INTERZIS cu carucior.
Eu am dubii cu port-bebe si bouncer, si mai am si o mama grijulie care ma bate la cap ca stric coloana copilului... Cica sa nu-l tina ata in brate, sa-i povestesc in timp ce-l tin la orizontala. Dar crezi ca pot??? Ca al meu parca are arc, da din picioare de acusi se ridica singur...
Mai am si un sot care zice ca treburile astea au fost testate, asa ca le foloseste! (desi nu avem inca nici un adult care de copil sa fi fost crescut in port-bebe sau bouncer, ca nu existau pe atunci, asa ca nu stim...). Uite, de exemplu alaltaieri a pus copilu si s-au dis la librarie
, au venit dupa o ora jumate, trecuse si ora de baie, am zis ca mooooooooooor. Erau fleasca amandoi, ca aici e climat tropical...Am dezbracat copilu' si tacea malc, m-am speriat... Dar la scos din baie a plans ca de obicei, asa ca e ok
Sunt convinsa ca sunt pareri impartite si intre doctori...
Sper sa te ajute oarecum raspunsul

Mai vezi ce spun si alte fete si...cred ca pana la urma tu decizi
.Asa creste bebe
Elias, sau DOLOFANEL, Fat Frumos cel Chel
mihamora spune:
Am vorbit cu Mari, sunt la munte si nu au internet,se intorc la sfarsitul lunii.
Fetele sunt foarte bine, cresc,Petra are 4kg
iar Maya si Mara o ajung din urma.
I-am spus Didi de ideea ta si primeste cu placere. A zis ca orice e binevenit![]()
de
Dominic 15.05.2007
POZE CU MARIO DOMINIC
www.youtube.com/watch?v=bfEUQ4-IV2g" target="_blank">primele clipe de viata ale lui Domi
kid spune:
Elteka Multumesc pentru raspuns
Am incercat sa-l pun azi pe junioru meu in port bebe, sa-l plimb putin prin casa, sa se obisnuiasca. M-am echipat cu port bebeul si l-am aranjat, dar nici n-am apucat sa-l pun bine pe bebe in el ca a inceput sa urle de nu mai stiam cum sa-l scot mai repede... Am sa mai incerc, dar peste cateva zile. Eu cred ca la greutate se incadreaza, ca are peste 6 kg iar capul si-l tine bine deja.
Michelle35 M-ai bagat de tot in ceata. Ce inseamna risc mielotoxic? Ca mi-am adus aminte ca am luat de-a algocalmine dupa ce am nascut, ca ma durea epiziotomia... Cum se manifesta? Trebuie facute niste analize sa vad daca are ceva? Daca stii, te rog da-mi mai multe detalii, doctorita lu bebe e in concediu si mi-e cam jena sa o sun...![]()
Teodora Ana
de
Mihail Vladimir(15.05.2007)
www.dacmotors.ro/xoops/html/modules/myalbum/viewcat.php?cid=39" target="_blank">
Poze cu juniorul meu
Michelle35 spune:
Kid, imi pare rau ca te-am bagat in ceata si te-am speriat. Nu sunt medic, eu am scris ce scrie pe prospect. Din cate inteleg, riscul exista atunci pe moment, acum nu mai pot fi probleme. Nu trebuie sa-ti faci griji.
miniuta spune:
kid, nasoala treaba cu port bebeul asta. eu imi doresc tare mult sa il folosesc pe al meu, dar mi-e frica, vorba lui elteka, ca nu cumva sa ii stric coloana. asa ca nu il prea folosesc. in plus, nici al meu nu vrea in el decat cand doarme, sau e marait si vreau eu sa-l pacalesc sa mai doarma. altfel vrea sa se uite in jur, sa caste ochii, daca il pun cat e treaz in port-bebe si deci sta cu nasu-n pieptul meu, sa te tii urlete..sper totusi sa il pot folosi macar cand si-o tine capul foarte bine, si poate sa stea cu fata inspre lume.
mai, eu nu sunt intreaga la cap. daca plange bebeul nu e bine, ma panichez. acum ca azi a dormit cam toata ziua iar sunt speriata..o fi sanatos???? azi am incercat sa ii lungesc pauzele dintre mese (pana acum am si reusit). daca ieri a mancat tot la doua ore, de aseara de la sapte am asteptat sa treaca cel putin trei ore intre mese, ba acum am reusit o pauza de trei ore jumate. pana aici, toate bune si frumoase, dar davidutul meu doarme de numa...ma intreb dacan u i-o fi scazut glicemia si o fi ametit si prea slabit sa se joace ca pana acum...off....stiu ca sunt nebuna, dar cui sa ii spun toate astea?? (paranoia mea nu e degeaba, cat eram cu el spital dormea mereu, si nu mai manca.). va povestesc eu maine cum a fost pe seara...ca ieri la 11 urla cat il tineau rarunchii..ceea ce noi nu prea am vazut....
mamica lui david (21.05.2007) www.DropShots.com/puparussa
duda35 spune:
Carrie,
Poate e de la vreun aliment introdus nou in alimentatia ta.
Eu am sesizat ca pisicuta mea nu reactioneaza bine dupa lapte de soia... asa ca l-am scos.
In rest chiar m-ar interesa ce mai mincati voi...ca eu chiar cred ca influenteaza durera lor de burtica.
Si de 2 zile avem o culoare verzuie la kk, dar nu de fiecare data, ati mai patit vreuna asa?...eu sunt cam ingrozita pentru ca la baiatul cel mare am avut de tras cu Klebsiela adunata din spital...
O seara cu liniste va doresc!
mamica de baietel si fetita