*** Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007 ***(2)
Raspunsuri - Pagina 28
carrie spune:
no, azi a mancat din doua in doua ore si cu circ monstru dupa fiecare masa.in final am fugit si am luat o cutie de Nan , i-am dat dupa masa de acum si mi l-a scuipat nici nu a vrut sa se atinga de el
.
is nauca si nu mai pricep.sunt colici totusi???si pot incepe la 2 luni??
ca ea plangea cate jumate de ora seara, acuma baga de nu mai stiu de mine!de ieri
eu am luat algocalmin la greu si in spital si dupa , ptr ca ma durea epiziotomia de muream, nu mi-a zis nimeni ca nu e bun...in ce sens face rau copilului, ce i se poate intampla?

Didi f frumosi sunteti, multa fericire impreuna!
Michelle, Thea facea mare circ in timpul mesei si refuza sanul, a avut o perioada cand nu a mancat mai nimik nici san nici praf de am crezut ca o iau pe ulei.s-a dovedit a fi din cauza ca la reflux se intorc si sucuri gastrice acide pe esofac si o ardeau rau.deci regurgitarile fara alte simptome nu-s o problema.tratamentul a fost cu metoclopramid la care ATENTIE! trebe dat in cantitati f mici ca altfel are efecte secundare nedorite
Cristiana, gagalicea Theodora Alexia ( 30 mai 2003)si galuscutza Carina Sofia(10 mai 2007)
comorile noastre iubite
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii Theodora
lulu26 spune:
kay fii te rog linishtita. Vb cu sotul meu si faceam un calcul estimativ. Daca fiecare vizitator al forumului ar da 30$ se strange suma. Asa ca vezi tu...nu e imposibil, si 30$ nu e o suma mare. Poate unii nu vor da atat dar altii vor da mai mult. Fii tare si ai incredere.
Pt colici...eu am inceput sa pun capsunica pe burtica mai des si doarme mult mai bine. E drept ca ziua ca sa o supraveghez ca nu a fost obisnuita.
Pt botez...ca parinti tb sa luati : ulei (eu am luat de masline), vin, prosop si sapun. Cruciulitele le iau nasii...sunt echivalentul florilor de piept de la nunta(intreba cineva). Am vazut ca familia lui bb poate servi bomboane in biserica...eu stiam ca numai la nunta...dar se pare ca se mai schimba obiceiurile ![]()
Noi am facut botezul de aproape 2 sapt...daca mai aveti intrebari...cu mare placere.
In biserica mama intra dupa ce i se face molifta , iar bb dupa ce i se face lepadarea la botez. Nu stiu sa fie voie altfel.
Lulu si
Alessia Ioana
yoyoyo spune:
Ella, ieri am intrebat de Calma baby la o farmacie de naturiste si era o doamna care mi-a spus sa nu i dau nimik pe sistem nervos copilului, sa fiu atenta la prospect sa nu continna tei ..in final am gasit la HelpNet, am citit prospectul si scria ca, contine si ceva extracte din tei, de acea cred ca o sa-i dau daca si numai daca necesitatile o cer cu adevarat. Tu ai intebat pediatra daca e ok sa il dai? O sa o intreb si io cind vina sa ne dea vaccinul de 2 luni .
Analex, multumim pentru sugestile si sfaturile referitore la cautarea unei bone, am de gind sa urmeaz faza cu adusul bonei cu o luna inainte de a merge eu la servici sa ne familiarizam si cunoste mai bine. Cam care sunt tarifele pentru astfel de servici ca sa stiu pt. ce suma sa ma pregatesc?
Eimotto ziceai de branzica calcica , care e reteta cum se face?
eu am o reteta f buna de eurocream daca vreti vo pot spune e bun de papat pt. fetele care alapteaza sa fie lapticul dulce.
O zi insorita
salve
lulu26 spune:
quote:
Originally posted by carrie
no, azi a mancat din doua in doua ore si cu circ monstru dupa fiecare masa.in final am fugit si am luat o cutie de Nan , i-am dat dupa masa de acum si mi l-a scuipat nici nu a vrut sa se atinga de el.
is nauca si nu mai pricep.sunt colici totusi???si pot incepe la 2 luni??ca ea plangea cate jumate de ora seara, acuma baga de nu mai stiu de mine!de ieri
eu am luat algocalmin la greu si in spital si dupa , ptr ca ma durea epiziotomia de muream, nu mi-a zis nimeni ca nu e bun...in ce sens face rau copilului, ce i se poate intampla?
Didi f frumosi sunteti, multa fericire impreuna!
Michelle, Thea facea mare circ in timpul mesei si refuza sanul, a avut o perioada cand nu a mancat mai nimik nici san nici praf de am crezut ca o iau pe ulei.s-a dovedit a fi din cauza ca la reflux se intorc si sucuri gastrice acide pe esofac si o ardeau rau.deci regurgitarile fara alte simptome nu-s o problema.tratamentul a fost cu metoclopramid la care ATENTIE! trebe dat in cantitati f mici ca altfel are efecte secundare nedorite
Cristiana, gagalicea Theodora Alexia ( 30 mai 2003)si galuscutza Carina Sofia(10 mai 2007)
comorile noastre iubite
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii Theodora
E ceva normal sa-ti refuze orice tip de lapte nou. Si din cauza caldurii sarmanii nu mai stiu de ei..plang..mananca mai putin...mai des. mai nou pitica mea a inceput uneori sa ceara mancare si noptea desi inainte dormea de la 12-1 pana dim la 6-7. probabil pt ca e mai ok noaptea...mai racoare.
Pt reflux este un medicament care pare a fi foarte bun , se gaseste doar in fratza din pacate. Alta varianta este tratamentul homeopat. In afara de astea 2 nu am auzit sa mai fie ceva eficient pe scara larga.
Lulu si
Alessia Ioana
eimotto spune:
Lulu - sa stii ca daca ii era foame nu refuza nimic. Mai ales ca ei sunt puturosi iar din bibe curge para malaiata...
Carrie sa stii ca s-ar putea sa fie colici+caldura+schimbarile meteo (care vb aceea ne zapacesc pe noi darmite pe ei). Si al meu isi schimba programul de colici, mai bine zis si-l prelungeste. De unde era inainte numai seara 2 ore a inceput sa aibe program de la 17 la 22 iar de cateva zile de la 15
. Exceptie ziua de ieri cand l-a piscat musca tete de a dormit de a spart.
Yoyo - cantitatile nu le mai stiu exact
dar faceam lapte din lapte praf, il puneam pe foc, dizolvam pastilele de calciu (imi spusese dr cate) si cand fierbea opream focul si mai puneam si cateva picaturi de lamaie. Lasam sa se raceasca, strecuram si gata.
Mamica de Iulia Eleni(06.02.2004) si Yannis Victor (09.04.2007)
Poze
DidiAlex spune:
Tot io!
Liv & Carrie multzam 
Carrie, incearca sa te detasezi..ce nebunie spun io acum. Cred ca ai intrat intr-un cerc vicios. Scrie o lista cu problemele si rezolvarea lor si eliminale pe rand.
Daca fata plange de foamne. asta e, nu e sfarsitul lumii cu laptele praf.
Daca manaca la 2 ore, al meu manaca la 30 minute dar io am nervii tari. Merg pe principiul cerere, deci daca-i bal, bal sa fie.
In legatura cu botezul, noi a m mai facut unul dar in provincie si s-a ocupat soacra si nasa. am fost doar la coafor. Acu musai vreau io sa ma implic.
Astept si niste poze de la crestinii proaspati: Cristinamaria, poate urca niste poze sa imi fac niste idei de Bucuresti.Asta pt ca are baietel
.
Liv, is emigranta, deci toata scoala mea in ro ar fi in zadar daca nu o implementez aici.![]()
Mai stiti ceva de Mari si fetitzele ei?
Vroiam sa va propun ca una dintre voi, eventual fetele din Iasi sa o contacteze si sa o intrebe daca are nevoie de hainutze. Ele sunt mici si sunt 3 TREI, si am o multime de haine chiar daca-s de baitel. Ce spuneti?
lulu26 spune:
Despre vaccin: am cumparat infanrix hexa. De fapt am cumparat si pt 4 si 6 luni vaccinurile. Se pare ca la casa de asigurari nu mai sunt fonduri si toata lumea va tb sa cumpere vaccinul. Cum deja e o pb cu achizitionarea, am zis sa fiu precauta si le-am luat pe toate 3 (2,4,6 luni) Au termen pana in 2009..asa ca stau bine in frigider 4 luni.
Ca pret: am gasit mai ieftin la sensiblu cu 230ron fiecare, adica in loc de 9 mil am dat 7 pe toate.
Lulu si
Alessia Ioana
ckristina spune:
lulu26 cum se numeste medicamentul pt regurgitarile bebelusilor, cel din franta; esti sigura ca se da la nou nascut; eu am un vecin care lucreaza pe tir si ar putea sa mi l cumpere. tot el imi aducea si galactocil care in franta este 6.81 euro.
cristina
lulu26 spune:
quote:
Originally posted by ckristina
lulu26 cum se numeste medicamentul pt regurgitarile bebelusilor, cel din franta; esti sigura ca se da la nou nascut; eu am un vecin care lucreaza pe tir si ar putea sa mi l cumpere. tot el imi aducea si galactocil care in franta este 6.81 euro.
cristina
Gaviscon...e in jur de 8-10 E. Mi-e mi l-a adus verisoara mea si nu mi-a zis cat a costat , asa ca nu stiu sa va spun exact.
Lulu si
Alessia Ioana
mihamora spune:
Da Didi buna idee, o sun putin mai tarziu sa nu deranjez.
de
Dominic 15.05.2007
POZE CU MARIO DOMINIC
www.youtube.com/watch?v=bfEUQ4-IV2g" target="_blank">primele clipe de viata ale lui Domi