*** Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007 ***(2)
Raspunsuri - Pagina 26
mihamora spune:
Sobi nu se vad pozele, ai dat share?
de
Dominic 15.05.2007
POZE CU MARIO DOMINIC
www.youtube.com/watch?v=bfEUQ4-IV2g" target="_blank">primele clipe de viata ale lui Domi
alynta27 spune:
Salutare!
Michigan asa am citit pe prospect: 15 picaturi pentru sugari!
Bebe tot plange si e agitat de la colici! Am sa incerc si Bonisanul!
Alina-Mirela cu
DAVID 27.06.2007
David
Poze burtica
Pozele mele
ckristina spune:
salut si eu capsunele si capsuneii si le doresc toate cele bune!
kay
sunt si eu alaturi de tine si vreu si eu un mail cu povestea voastra sa l redirectionez intregii liste . sau poate ti e mai usor sa pui povestea pe mail ul comun sa o poata lua cine vrea de acolo.ma rog pentru voi! fii tare si ai incredere in dumnezeu!
am si eu 2 intrebari: 1.copii vostrii vomita??? pitica mea, da. intr o noapte a scos lapticul si pe gura si pe nas si mi a zis dr sa i dau metoclopramid. voi cum rezolvati problema asta????
2. eu am pierdut laptele din pacate; dupa 2 saptamani a inceput sa curga din ce in ce mai putin si acu mai ies 2-3 picaturi. dar sanii ma dor un pic. trebuie sa iau vre un medicament???
am vazut ca ati vorbit despre soacre.... greu cu ele....
va pup,
cristina
michigan spune:
cred ca incepe si la noi perioada neagra cu colici
gemem in somn, strangem piciorusele, ne facem covrigel, mai si plangem, si eu si mami care nu stie ce sa-mi faca
oricum ne vaitam in limite rezonabile,fata de ce am mai citit pe aici, si asta numai dimineata cand ne trezim pe la 6 7, in rest e super ok, pe zi dispar ca prin minune toti colicii
imi accepta doar baby drink dar mi se pare ingrozitor de dulce (probabil d'aia il si vrea), nu are nimic oare daca ii dau atata zahar?
Mihaela si pui mic Octavian Andrei
POZE
www.onetruemedia.com/shared?p=2c46885e2ba34b699c9eef&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">40 de saptamani pt o minune
Tavi mic si cuminte
Alyna24 spune:
Michigan, mie pediatra mi-a recomandat sa nu-i
mai dau Baby Drink(cu asta incepusem la capitolul ceai) tocmai pt ca
e prea dulce.Acum ii dau ceai de musetel sau Baby Calm indulcit cu o lingurita de glucoza.
Fetelor, ce pot lua pt dureri de cap?M-am trezit cu o durere ingrozitoare si pitik ma terorizeaza.Speram sa dorm odat cu el insa....abia mi-a dormit 20 min de la 7 dimineata pana acum!![]()
Alyna cu pitik de Davidik (22 Aprilie 2007)
Michelle35 spune:
Alyna24, scriu in graba. Am vazut ce ai scris, nu stiu ce poti lua pentru durere de cap, poate iti raspund alte fete dar sa nu iei algocalmin, e foarte periculos pentru bebelus daca alaptezi.
eimotto spune:
Alina - o prietena care alapta stiu ca a luat nurofen pentru copii vreo 2 seringi. S-a gandit ea ca daca poate fi administrat copiilor nu are ce sa faca rau
. Aspirina iarasi stiu ca nu e bine sa iei daca alaptezi...
Mamica de Iulia Eleni(06.02.2004) si Yannis Victor (09.04.2007)
Poze
numai_eu spune:
Alyna si eu tot Nurofen pentru copii as zice sa iei.
Si eu sunt rupta de somn, de la 4:30 abia am dormit 2 ore si alea in brate la mami printre chiraituri si urlete. Tot sper sa adoarma sa ma culc si eu langa el. Si tocmai ma bucurasem ca de 2 nopti incepuse sa doarma 6 ore dupa baita
.
DidiAlex spune:
Salutare,
incerc sa scriu de cateva zile si nu reusesc. Nu pt ca nu am timp ci pt ca mi-am prins urechile intr-un proiect. Gata. Io am terminat cu clocitul.![]()
Mutzumim mult de urari la adresa printzului nostru: Chichi, Eimotto, Sobi, Elteka, florina 
Sa vad daca imi mai aduc aminte de ceva, ca am citit in diagonala.
Miniuta, mai esti obosita? Totusi nu mi se pare normal sa fii asa de obosita. Asa ca te rog sa mergi sa iti faci niste analize. oricum la 6 luni medicul de familie ti le face automat,. io de regula ma duc din alte motive la dr si asistenta cum ma vede si citeste in fisa ca nu am mai fost de 6 luni repede imi suge singele ![]()
Si, nu inteleg de ce nu folosesti carutzul?!. Io umblu peste tot cu el sa nu iti mai zic ca pe linia mea am tramvaie veki, de ar trebui sa ii reclam la UE, dar nici o grija nu pleaca tramvaiul fara noi, coboara vatmanul si tot urc.
Pepsi, Bine ai revenit! Am citit povestea voastra de la celalat subiect. si am vazut si pozele. Ce frumos si ce mamica zambitoare. Speram sa ramana mai mult ai tai in CA.
Noi avem o gelozie la nivel de subconstient pt ca R e foarte dragostos cu David pt varsta lui. E mai plangacios, atat. si vrea noaptea sa doarma cu noi, din cand in cand si mai ales in noptile cand ploua si sunt fulgere.. Nu-i nimik, pana acum nu reusisem sa il convingem cu nimik sa vina sa il mai pup si io noaptea.Independent baiat!
Elteka, Frumos ai scris
. Asa este, cu dreptul de a alege. La inceputul odiseei io pp subiectul cu asistatul la nastere si am ramas surprinsa de unele opinii cu Nu.
. Frumoasa comparatie cu purtatul razboielor.
Si apropo, tu cu 2 si 20 examene nu ai avut impresia ca nu le faci cat mai aproape de perfect? La mine asa ajunsese. Uite drept urmare cu mesajele de acum. Nu am timp sa le revad si scriu ca o locomotiva de ICE.
Liviana, bineteles ca vreau sa ne intalnim. Sunt in bucuresti dupa 22 august io + piticii dar ma duc la patintzi o perioada. Botezul il facem in bucuresti pe 9 septembrie. Biserica nu am ales-o inca.
Pe R l-am botezat pe 5 decembrie, deci in post. Stiu ca ti-l boteza si in Vinerea mare daca trebuie, mai greu si se recomanda sa nu fie petrecere. De regula posturile sunt mai stricte cele care se tin pt moarte: Pastelui, Adormirea Maicii Domnului apoi Craciun care e pt o Nastere.
Am gasit local greu, de fapt de la Craciun il programasem. si l-am schimbat si revenit si schimbat data.
Intrebare: la ce folosesc cruciulitele?
DianaLaura La Multzi Ani! cu intarziere
.
Michelle35 de cate ori ati facut voi eco la sold?
Ti-am admirat si io comoara, scumpa foc.
Apropo, ca am citit pe aici......nici nu zici ca-i baiat ce de prejudecati ??!!
Pt dureri de cap io folosesc paracetamol simplu.Pp ca te-a prins soarele mai rau ieri la strand. Multe lichide.
Daca imi mai aduc aminte revin..poate azi..
Noi am fost ocupati cu Sommerfest-vineri, vroiam sa foto iar prajiturile de la gradi la Gaza dar de data asta au fost salate , special pt Sobi si Anca
, sambata in Holiday parc si Duminica in Luisen. Toata ziua stam prin parcuri.
aici am descarcat cateva poze
kid spune:
Michelle35 Spune-mi si mie, te rog, cand ai timp, de ce e periculos algocalminul pt bebe. Pe mine m-a durut capul intr-o zi acum vreo 2 saptamani si am luat 2 pastile de algocalmin.
Cum il poate afecta pe bebe?
Si mai am o nelamurire, daca stiti: am citit diverse pareri legate de varsta la care il putem purta pe copil in port bebe, de la o luna la 3 luni sau de la 6 kg in sus... Poate cineva sa ma lamureasca si pe mine cand anume e indicat port bebe-ul?
Vreau sa-l duc si eu pe juniorul meu la munte la sfarsitul lunii si atunci o sa aiba 2 luni jumate. Pot sa-l plimb in port bebe?
Teodora Ana
de
Mihail Vladimir(15.05.2007)
www.dacmotors.ro/xoops/html/modules/myalbum/viewcat.php?cid=39" target="_blank">
Poze cu juniorul meu