*** Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007 ***(2)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sobi spune:

Kay, sunt convinsa ca te va ajuta tatal tau cu banutii, nu poti sa nu fi impresionat de micuta Sosolina; eu zic sa-l suni din nou si sa mai insisti. Dar nu inteleg cum cei de la targu mures cer spaga – nu vad ca e un caz absolut deosebit?! Se bucura la doua trei sute de euro in loc sa-si demonstreze cunostintele medicale?

Elteka, vladut s-a imprietenit destul de bine cu bouncer-ul, insa din pacate nu suporta vibratiile. Trebuie leganat cu piciorul (am retinut schema cu 8 miscari la un impins - asa e!) Mie una imi place cand il pun in bouncer ca ma intind pe canapea, pun la bouncer melodia cu valurile care se sparg de tarm si pescarusi si cum e destul de cald in camera, inchid ochii si ma imaginez pe malul marii!!! Camera lui nu mai e albastra, i-am repartizat alta camera care e verde si e mai aproape de a noastra, am pus in semnatura niste poze cu camera lui si cu el si cu bouncerul.

Alynta si eu ii dau tot 10 -15 picaturi de sab inainte de orice masa, asa scrie in prospect, doctora nu mi-a zis cum sa procedez.

Mica, legat de molifta. Eu m-am dus dupa preot la biserica la noi de trei ori, am intrat in biserica la doamna de la lumanari sa intreb de el, insa nu l-am gasit niciodata. Pana la urma am luat nr de la biserica si l-am sunat, l-am chemat acasa, si mi-a facut molifta acasa, i-a citit si lui asta mic ceva, a mai sfintit si prin casa si i-am dat 50 Ron.

Florina, eu inca nu-i dau suzeta, astept macar pana la o luna. Apropo de preot, cred ca o sa-ti fie greu sa gasesti unul pentru ziua de sambata… de regula sambata e zi de nunti si stii ce aglomeratie e vara la nunti.

Carrie, la mine in pliantul primit de la spital, zicea ca bebelusul tb. sa ia minim 700 gr pe luna. Asa ca nu cred ca tb. sa te sperii.

Alyna, ce te invidiez cu marea!

Andreea si Vladut
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

fetelor,

referitor la burta, cum scapam de ea, am sunat si io dr si mi-a spus ca am voie sa fac abdomene (am o banca de la ketler acasa) si , surprinzator, mi-a zis ca am voie masaj pe abdomen.
Bineinteles, cu moderatie, nu 500 de abdomene cate faceam inainte de sarcina dar cica pot sa incep gradat.

, mamica de David (24.04.2007)
www.flickr.com/photos/7556221@N02/?saved=1" target="_blank">poze David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Kay,

Ma tot gandeam ca te-ar putea ajuta mult niste informatii legate de spitalul de la Targu Mures. De ce nu ii scrii lui ildikodrujit. Este din Timisoara si puiul ei a avut mari probleme si a fost operat la Tg. Mures. Sigur problemele lui nu erau de inima dar ma gandesc ca ar putea sa-ti spuna multe despre ce si cum functioneaza pe acolo, cine este asistenta sefa la ATI, cum e cu medicii, despre care a auzit ca-s mai omenosi, mai buni profesional, stimulente etc ... in fine o serie de informatii care se acumuleaza din interior, din spital.

De asemenea ma gandesc ca ai putea sa-i contactezi pt informatii pe Dma care este dr. rezident Obstetrica-Ginecologie la Tg. Mures si/sau Bonsai care este dr. rezident ATI la Targu Mures. Chiar daca au alta specialitate lucreaza in spital deci ar conta sa stii pe cineva cand ajungi acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

am un cont in Ron, la Reiffeisen, sucursala Lipscani,titular cont Oana Geambasu.

RON : RO02RZBR0000060007006182

trebuie sa fac ceva sa demonstrez/argumentez situatia ei pt ca sa pot posta acest cont??? moderatorii??? pls spuneti-mi. multumesc.

oana si Sosonica Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.

rosioara

100.000 USD pt a salva viata Sosonicii !!!

Mergi la inceput

va pup si ma duc sa dorm, ca sonia e linistita si poate-poate in noaptea asta dormim si noi !

noapte buna si colici putini !

oana si Sosonica Sonia

rosioara

100.000 USD pt a salva viata Sosonicii
cont RON : RO02RZBR0000060007006182!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

parca toate spaimele si stressurile sunt pe capul meu, desi sper sa nu ma bata Doamne Doamne ca nu-s probleme grave da io cea optimista ma simt varza.

azi am vazut si eu cum e sa-ti urle copilul cateva ceasuri si ...fetelor, cred ca va e f greu cu bebeii colicosi.la noi au fost cam 4 ore in doua reprize dar a fost cumplit si nu mai imi simt mainile...la inceput a fost disperarea mea ca nu se satura de aia plange dupa masa dar cred ca u fost totusio colici.am fost la un pas sa-i dau completare dar am vazut ca mai am lapte in sani si nu vrea sa suga deci nu asta era baiul...
asa ca am serbat doua luni(multumim de urari) cu scandal de efectiv am capiat.sa inceapa acum colicile cand credeam ca am scapat?

kay, asteptam si povestea Soniei s-o putem distribui!

Cristiana, gagalicea Theodora Alexia ( 30 mai 2003)si galuscutza Carina Sofia(10 mai 2007)

comorile noastre iubite
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii Theodora

Mergi la inceput

kay,

am incercat sa-ti transfer acum 100 RON, dar imi zice ca nu pot efectua tranzactia; nu mi s-a mai intamplat pana acum.
Io bani in cont am, ca transfer de pe online banking deci vad exact situatia contului.
Esti sigura ca ai scris bine Iban-ul? ma intereseaza ultimele 7 cifre findca fac plata tot din raiffeisen.
mai verifica odata te rog.

Hai ca daca punem fiecare cate putin, poate si Sonia sa plece la Tg. Mures mai repede.

Mergi la inceput

carrie,

poate bebitza a fost obosita; al meu, seara, urla daca il pun la san si face asta fiindca e foarte obosit; n schimb, daca ii dau din bibe, vrea sa manance; asa ca, seara fie ii fac formula , fie ma mulg daca vad ca e dispus sa astepte.

Si io ma chinui cu al meu ca desi e obosit si se vede ca-i e somn, nu poate sa adoarma...si se enerveaza si plange; acum, cand scriu, e pe genunchi, pe pernuta leganat; ma duc sa-l pun cu tot cu pernuta in patutul lui.

Mergi la inceput

da, e bine. sun maine la reiffeisen. iti multumesc mult !
pup, noapte buna!

oana si Sosonica Sonia

rosioara

100.000 USD pt a salva viata Sosonicii cont RON : RO02RZBR0000060007006182!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numai_eu spune:

Astazi am implinit si noi o lunisoara. Nici nu-mi vine sa cred cand a trecut timpul. Multumim fetelor pentru urari.
La multe lunisoare Maya, Carina si Albert.
Carrie si al meu tot asa face, dar aproape la fiecare masa. Si eu m-am suspectat ca nu am lapte suficient, dar de cele mai multe ori pe al doilea nici nu-l incepe. Dar nici colici nu cred sa fie ca nu pare sa se stranga din picioruse sau sa dea semne ca-l doare burtica. Doar urla in disperare si ma impinge cu manutele. Eu cred totusi ca nu se satura, dar de nervi nici nu mai ia sanul. Azi am gasit o solutie, sa vedem cat ne-o tine. Ii bag suzeta in gura (cu destule peripetii si asta si dupa o repriza sanatoasa de plans), trage un pic din ea pana se calmeaza si apoi ia sanul si adoarme cu el in gura.

Mergi la inceput