*** Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007 ***(2)
Raspunsuri - Pagina 24
analex spune:
mary_lou,
imi pare rau pentru voi.
Nici nu stiu ce sa zic, are poate vreo bubita sau ceva altceva ce ar putea sa-l supere, poate ii iese vreun dinte, poate sparge vaccinul BCG?
ella_74 spune:
mary lou,
cat de bine te inteleg..stiu prin ce treci.
eu nu sunt dr ca sa dau sfaturi dar iti spun din experienta mea cu DAVID ca orice doctorie anticolici e o frectie; pe langa lista ta de medicamente pot sa mai adaug cateva dar ar fi inutil.
Stiu ca e descurajant dar timpul e singurul tau aliat.
Constat din ce ne scrii, ca bebelusul tau e naravash ca si David al meu; asta inseamna ca nu plange de colici, in orice caz o criza de colici nu poate tine mai mult de 30 de minute, ci plange de nervi.
Fiind un bebelus hiperactiv, ar fi bine sa-i dai siropul de plante CALMA BABY, contine pasiflora care relaxeaza sist nervos (exprimarea e empirica, stiu!); eu ii dau de 1 saptamana si de atunci nu mai urla, se mai smiorcaie ca orice bebelus dar nu URLA.
Si astept sa vina din concediu tipa care-i face masaj bebelusului lui Lavini si o s-o chem si eu sa-i faca lui David, fiindca stiu ca masajul la bebelus are efect relaxant.
Mica,
la multi ani pentru scumpica de Maya! esti o mamica norocoasa, stii asta; de fapt, cu toate suntem, dar bebelusa ta, pe care io am admirat-o in parc, este un model de cumintenie, te face sa speri la urmatorul bebelus.
, mamica de David (24.04.2007)
www.flickr.com/photos/7556221@N02/?saved=1" target="_blank">poze David
carrie spune:
ziceti-mi si mie rogu-va ce sa fac?sa ma gandesc la completare?e putin 800gr in o luna?v-am scris problema in mesajul precedent!
totusi un bebe care nu se satura la san plange mult dupa aia ,nu?si nu se culca...
Cristiana, gagalicea Theodora Alexia ( 30 mai 2003)si galuscutza Carina Sofia(10 mai 2007)
comorile noastre iubite
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii Theodora
eimotto spune:
Carrie - media este de 30 g/zi=> 900 g/luna. Eu, desi nu sunt doctor, as spune ca e ok. Apropo, La Multi Ani pentru printesa!
La multi ani si pentru Maya, Albert si David!
Mamica de Iulia Eleni(06.02.2004) si Yannis Victor (09.04.2007)
Poze
gabiu spune:
carrie si Albert mananca tot 5 min( max) si eram la fel de ingrijorata, i-am facut insa proba suptului si am vazut ca infuleca 100 ml ( ma rog, grame), asa ca m-am linistit. Si da, daca nu s-ar satura banuiesc ca n-ar putea sa dorma linistit.
gabi
-Albert Mihai, 10.05.2007
http://photos.yahoo.com/ph/bunica164/my_photos
Alyna24 spune:
Fetelor, eu n-am auzit ca nu se poate face lumanarea cu
trandafiri si cu crini!Noi cu florile astea am comandat-o deja>ADik sor'mea(nasa)!
Liviana, mergem in statiunea Sveti Vlas.E super acolo, am mai fost anul trecut.E liniste, o statiune mai linistita si super conditii.Avem rezervare, da!
Mihamora, am fost azi la strand, m-a prins ceva soarele insa pitik a avut grija sa nu se arda mamika lui
caci nu vroia defel sa adoarma si m-am chinuit sa-l adorm.!
Si il pregatesc de bulgari, normal!![]()
Alyna cu pitik de Davidik (22 Aprilie 2007)
Alyna24 spune:
Apropo, de crize si urlete.....al meu pitik ink are asemena momente cu precadere seara inainte de baita iar dupa baita nu mai vrea sa manance deloc!Daca l-ati vedea cum face cand ii dau tzitzi....
!Asa ca....am gasit solutia:ii dau sa pape inainte de baie sa stiu ca macar nu adorme cu stomcul gol!Si...evident ca se trzeste de 2 ori pe noapte mai noi ca de'...ne e foame!

SI am incercat toate siropurile de care am auzt si...nimk nu-l calmeaza!Nici Calma Baby!
Sper ca dupa botez sa se linisteasca!![]()
Celor care au implinit 1 lunisoara sau 2:LA MULTE LUNISOARE!
Alyna cu pitik de Davidik (22 Aprilie 2007)
kay spune:
mary_lou, PT COLICI : uite o chestie "furata" din spital, dar antentie, DA DEPENDENMTA ! cand are gaze ii bag termometrul putin in fundut si il misc circular. de cateva ori si gata ! a dat si gaze, si cachita si e linistita. dar partea proasta e ca devine dependent bebe-ul de termometru... la mine n-am de ales, pt ca Sonia daca plange se cianozeaza, asa ca fac orice, doar sa nu planga. si sa ma vezi in toiu noptii, cu ochii carpiti de somn incercand sa nimeresc gaura fundului ! la tine e mai usor, ca n-are decat una in zona ! deci daca innebunesti incearca si asta, dar nu mai mult de 1 data pe zi, ca altfel esti pierduta in lumea termometruilui din fund ! succes !
La multe lunisoara, MAYA de Mica !!!
oana si
Sosonica
Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.
rosioara
100.000 USD pt a salva viata Sosonicii !!!
Cheburashka spune:
pentru bebei plangaciosi la baita: eu i-am pus un scutecel de finet in cadita si cand o asez in cadita o invelesc putin pe burtica si ii dau cu apa pe scutecel. se pare ca-i place tare mult (isi aduce aminte cum era in burtica, probabil) si nu mai plange deloc.
Cheburashka spune:
si inca o chestie care functioneaza: se pare ca bebilor cu colici le plac foarte mult culorile tari. noi avem acasa un hol rosu-rosu aprins si cum o duc acolo tace de nu se poate. se uita bunghita pe pereti parca cine stie ce-i arat. am zis ca-i mut patutzul acolo sa doarma pe hol cand e maraita.