*** Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007 ***(2)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns analex spune:

mary_lou,
imi pare rau pentru voi.
Nici nu stiu ce sa zic, are poate vreo bubita sau ceva altceva ce ar putea sa-l supere, poate ii iese vreun dinte, poate sparge vaccinul BCG?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

mary lou,

cat de bine te inteleg..stiu prin ce treci.
eu nu sunt dr ca sa dau sfaturi dar iti spun din experienta mea cu DAVID ca orice doctorie anticolici e o frectie; pe langa lista ta de medicamente pot sa mai adaug cateva dar ar fi inutil.

Stiu ca e descurajant dar timpul e singurul tau aliat.

Constat din ce ne scrii, ca bebelusul tau e naravash ca si David al meu; asta inseamna ca nu plange de colici, in orice caz o criza de colici nu poate tine mai mult de 30 de minute, ci plange de nervi.
Fiind un bebelus hiperactiv, ar fi bine sa-i dai siropul de plante CALMA BABY, contine pasiflora care relaxeaza sist nervos (exprimarea e empirica, stiu!); eu ii dau de 1 saptamana si de atunci nu mai urla, se mai smiorcaie ca orice bebelus dar nu URLA.
Si astept sa vina din concediu tipa care-i face masaj bebelusului lui Lavini si o s-o chem si eu sa-i faca lui David, fiindca stiu ca masajul la bebelus are efect relaxant.

Mica,
la multi ani pentru scumpica de Maya! esti o mamica norocoasa, stii asta; de fapt, cu toate suntem, dar bebelusa ta, pe care io am admirat-o in parc, este un model de cumintenie, te face sa speri la urmatorul bebelus.

, mamica de David (24.04.2007)
www.flickr.com/photos/7556221@N02/?saved=1" target="_blank">poze David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

ziceti-mi si mie rogu-va ce sa fac?sa ma gandesc la completare?e putin 800gr in o luna?v-am scris problema in mesajul precedent!
totusi un bebe care nu se satura la san plange mult dupa aia ,nu?si nu se culca...

Cristiana, gagalicea Theodora Alexia ( 30 mai 2003)si galuscutza Carina Sofia(10 mai 2007)

comorile noastre iubite
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii Theodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eimotto spune:

Carrie - media este de 30 g/zi=> 900 g/luna. Eu, desi nu sunt doctor, as spune ca e ok. Apropo, La Multi Ani pentru printesa!

La multi ani si pentru Maya, Albert si David!

Mamica de Iulia Eleni(06.02.2004) si Yannis Victor (09.04.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

carrie si Albert mananca tot 5 min( max) si eram la fel de ingrijorata, i-am facut insa proba suptului si am vazut ca infuleca 100 ml ( ma rog, grame), asa ca m-am linistit. Si da, daca nu s-ar satura banuiesc ca n-ar putea sa dorma linistit.

gabi

-Albert Mihai, 10.05.2007
http://photos.yahoo.com/ph/bunica164/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alyna24 spune:

Fetelor, eu n-am auzit ca nu se poate face lumanarea cu
trandafiri si cu crini!Noi cu florile astea am comandat-o deja>ADik sor'mea(nasa)!

Liviana, mergem in statiunea Sveti Vlas.E super acolo, am mai fost anul trecut.E liniste, o statiune mai linistita si super conditii.Avem rezervare, da!
Mihamora, am fost azi la strand, m-a prins ceva soarele insa pitik a avut grija sa nu se arda mamika lui caci nu vroia defel sa adoarma si m-am chinuit sa-l adorm.!Si il pregatesc de bulgari, normal!

Alyna cu pitik de Davidik (22 Aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alyna24 spune:

Apropo, de crize si urlete.....al meu pitik ink are asemena momente cu precadere seara inainte de baita iar dupa baita nu mai vrea sa manance deloc!Daca l-ati vedea cum face cand ii dau tzitzi....!Asa ca....am gasit solutia:ii dau sa pape inainte de baie sa stiu ca macar nu adorme cu stomcul gol!Si...evident ca se trzeste de 2 ori pe noapte mai noi ca de'...ne e foame!
SI am incercat toate siropurile de care am auzt si...nimk nu-l calmeaza!Nici Calma Baby!Sper ca dupa botez sa se linisteasca!

Celor care au implinit 1 lunisoara sau 2:LA MULTE LUNISOARE!

Alyna cu pitik de Davidik (22 Aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

mary_lou, PT COLICI : uite o chestie "furata" din spital, dar antentie, DA DEPENDENMTA ! cand are gaze ii bag termometrul putin in fundut si il misc circular. de cateva ori si gata ! a dat si gaze, si cachita si e linistita. dar partea proasta e ca devine dependent bebe-ul de termometru... la mine n-am de ales, pt ca Sonia daca plange se cianozeaza, asa ca fac orice, doar sa nu planga. si sa ma vezi in toiu noptii, cu ochii carpiti de somn incercand sa nimeresc gaura fundului ! la tine e mai usor, ca n-are decat una in zona ! deci daca innebunesti incearca si asta, dar nu mai mult de 1 data pe zi, ca altfel esti pierduta in lumea termometruilui din fund ! succes !

La multe lunisoara, MAYA de Mica !!!

oana si Sosonica Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.

rosioara

100.000 USD pt a salva viata Sosonicii !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cheburashka spune:

pentru bebei plangaciosi la baita: eu i-am pus un scutecel de finet in cadita si cand o asez in cadita o invelesc putin pe burtica si ii dau cu apa pe scutecel. se pare ca-i place tare mult (isi aduce aminte cum era in burtica, probabil) si nu mai plange deloc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cheburashka spune:

si inca o chestie care functioneaza: se pare ca bebilor cu colici le plac foarte mult culorile tari. noi avem acasa un hol rosu-rosu aprins si cum o duc acolo tace de nu se poate. se uita bunghita pe pereti parca cine stie ce-i arat. am zis ca-i mut patutzul acolo sa doarma pe hol cand e maraita.

Mergi la inceput