*** Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007 ***(2)
Raspunsuri - Pagina 23
carrie spune:
MAry Lou da stiu, fetitza unei prietene a fost exact la fel primele luni.acum are 4 ani , e un copil energic dar ok, cu nimik diferit de altii.
deci o sa treaca trebuie doar sa ai nervii tari, ceea ce e f greu.
ai incercat si siropul Calma Baby?la Davidutul Ellei a tinut!
a!si cand scriam eu de kk si supozitor o facut galusca un kil, deci asta e ritmul ei, la 3 zile
Cristiana, gagalicea Theodora Alexia ( 30 mai 2003)si galuscutza Carina Sofia(10 mai 2007)
comorile noastre iubite
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii Theodora
alina25 spune:
Salutare,
MARY_LOU-l-ai cantarit pe bebe?sa vezi daca a luat in greutate?
Acum o sa-ti povestesc ce am patit eu:la fel ca si tine nu mai stiam ce sa facem ca bb plangea in continuu ,o sunam pe pediatra si imi zicea ca are colici o forma mai grava si or sa-i treaca ,ii dadeam:sab simplex,grip water,bonisam si in ultima faza i-am cumparat colic baby dar nici unul nu avea efect asa ca l-am luat si am plecat la control la dr. pediatra acolo la fel un planset pe al si cand mi l-a pus pe cantar surpriza bb nu luase in greutate decat 150grame in 3 saptamani (foarte putin) .L-am pus acolo la san si apoi la cantarit din nou surpriza luase doar 30ml.Concluzia a fost clara am lapte foarte putin bb nu se satura deci am trecut pe lapte praf ca si completare .Acum la fiecare masa ii d-au san+biberon cu lapte praf si mi-a luat 400 grame intr-o saptamana.Bb nu mai plange ,rade tot timpul si nici vorba sa aibe colici.Bb meu este foarte mancacios dupa san imi mananca 120ml lapte praf.
Kay mi se rupe sufletul cand vad ca pe langa cate probleme ai tatal tau nu te ajuta dar este buna idee sa-i arati pozele cu Sonia sa vada prin cate trece saracuta si este o manuta de om .
Va pupicesc
mary_lou spune:
Analex,eu nu am san,ii dau nan inca din spital,bea si ceiut si pana ieri nu i-am dat decat ceai si bonnisan,de aseara i-am dat si sab simplex,de astazi i-am bagat gripe si biotics,am fost la 3 pediatri pana acum,auzisem ca sunt cei mai bunicei din oras dar toti au zis sa-i dau bonnisanul si ceiutul,nimic altceva dar suntem la caputul rabdarii si am zis sa incercam si altceva.....multumesc de raspuns!
Nu este cald,stau pe malul marii,.am marea in spatele blocului si este chiar racoare,mai dau si drumul la aerul conditionat si e chiar bine in casa,deci nu-i este cald!
Eimotto,am incercat de toate,feonul,apa curgand(stiam de la Ella),muzica la maxim,leganat,dansat....iti dai seama ca le-am probat pe toate,la un moment dat tacea cand auzea melodia aia a lui Nelu Stratan(parca)dar dupa ce am facut rost de ea se pare ca nu-i mai place,s-a saturat si de aia.Acum sta langa mine in cosuletul de masina si-l legan la greu,sper sa adoarma dar nu cred pt ca plange scancit

poze cu Patrick si noi
Mary,mami de Patrick Andrei
Vali5 spune:
Multumesc pentru raspuns. eimotto!
{b]mary_lou[/b], imi pare rau ca Patrick iti incearca la maxim nervii. Ai incercat sa il pui sa doarma pe burtica? De pe la 1 luna jumate Andrei nu mai suporta sa doarma pe spate. Doar pe burta doarme busteam. Poate asa o sa doarma mai mult. 
Valentina, mamica lui Andrei
mica0307 spune:
alyna si analex multumesc pentru raspunsuri.
florina eu cred ca orice preot, zic eu mai tanar, pentru bani ar oficia slujba in afara bisericii.
mary_lou incearca sa ii pui sa doarma si pe burtica, binenteles sub supraveghere. Si eu zic sa incerci sa nu ii mai dai asa multe medicamente. Am patit si eu ce a zis alina, a avut o saptamana in care a fost f agitata, nu prea dormea ziua, credeam eu ca din cauza caldurii. Apoi mi-am dat seama ca ea nu se mai satura la san a luat in saptamana aia 170 gr (fata de 330 saptamana asta). Acum ii dau si completare la unele mese, este f linistita, adoarme imediat dupa masa.
Mica cu
Maya Alexandra (10 mai 2007)
Poze
dianalaura spune:
Salutare!
Mica, acelasi vaccin o sa il facem si noi, am fost ieri la farmacie si am dat comanda, pe maine sper sa mi-l aduca. I-a facut vara mea baietelului ei si a zis ca a fost foarte bine, nu a avut nici febra, nici alte reactii adverse. Si oricum e mai complex decat cel dat gratuit de la stat. Si farmacista mi-a spus ca pretul e in jur la 2 milioane, dar va sti exact cand il primeste. Si dr mi-a spus sa ma duc la ea la cabinet si sa imi dea un termos cu gheata cu care sa scot vaccinul de la farmacie si apoi sa il duc la ea la cabinet.
Cat despre molifta, mi-a facut-o preotul in usa bisericii. Si nu am platit nimic. In schimb, cand am iesit din spital, a fost acasa si mi-a citit ceva (sa nu am dureri etc.), a sfintit niste apa si l-a facut pe Stefan cu ea si i-a citit si lui (sa fie ferit de blesteme, deochi etc.). Si atunci i-am dat 15 lei. Pe care cu greu a vrut sa ii ia. Si l-am mai intrebat daca pot intra cu copilul in biserica daca nu este botezat. Si mi-a spus ca se poate, atata doar ca nu pot fi impartasiti, dar in rest se poate.
CAt despre noi...v-am spus ca de sambata a fost tare agitat si plangacios. Si ieri dupa-amiaza m-am dus cu el la doctor, pt ca mi se parea mie ca nu e ok. Stefan nu prea plange gratuit, fara motiv. L-a consultat, la plamani nu are nimic, slava Domnului, in schimb i-a gasit un fel de otita, cum i-a atins obrajorul langa ureche cum a inceput sa planga. Asa ca acum suntem pe augmentin, dimineata si seara, si am vazut ca deja s-a mai linistit. Si in plus am luat si eu bonisan pt colici, si ii fac si gimnastica..paraie ca o motoreta saracutul, la cate gaze are acumulate. Si daca tot eram la cabinet, si sambata facem 2 luni, l-am si cantarit si masurat. Avem 5.400 kg si 60 de cm! Am pus 1.100 kg de luna trecuta. Si mancam numai san...da suntem fomisti, am sta non stop la mami la san, am vrut sa mancam si spatula doctoritei, chiar daca mancasem cu o juma de ora mai devreme ![]()
Si acum doarme saracutul, si asa de bine mi-a parut dimineata cand am vazut ca imi rade si gangureste, dupa astea 3 zile in care a fost tare suparat....
Acum va las, ma duc sa imi pun rufe la spalat.
AAA..am uitat sa va spun! Azi am primit prima alocatie, pt luna iunie! Nu-mi venea sa cred, o asteptam cel mai repede in august, dupa cate am auzit ca se intarzie cu alocatiile pana acum. Taman bine sa ii cumpar vaccinul.
diana
de
IANIS STEFAN 14 mai 2007
poze
ramona7 spune:
mary_lou, am incercat si noi cu plimbat, dansat, leganat, toate dotoriile posobile, tinut pe burtica. Aseara am incercat ceva nou: ii spuneam povesti, vorbeam cu el in timp ce ii tineam suzeta in gura (o scuipa, nu ii place deloc) si a adormit :)
www.culinar.ro/forum/lofiversion/index.php/t15189.html" target="_blank">Aici gasiti pe o adresa comuna de email cartea Dr Spock - The first two years in varianta electronica
Ramona si
Razvan
Poze cu Razvan
Mami la cateva ore dupa nastere
mica0307 spune:
Am uitat. Azi Printesa Maya face 2 luni

LA MULTI ANI printesa!!!
Mica cu
Maya Alexandra (10 mai 2007)
Poze
dianalaura spune:
la multe lunisoare si multi ani frumosi si voiosi MAYA s]