*** Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007 ***(2)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Vali5 spune:

Fetelor, care sunt responsabilitatile noastre, ca parinti, la botez?
Stiu ca trebuie sa luam un cadou nasilor, dar in afara de asta? Si voi ce cadouri ati luat la nasi?

Valentina, mamica lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

eimotto, mersi pt debridat. Nu stiu nimic de lumanare fara crini sau trandafiri. Mie trandafirii imi place cel mai mult. A mea nu face nimic dupa musetel si nici dupa debridat...nu stiu ce sa mai fac, ella zicea ceva de lactulose sirop, asta a mai ramas.

chris, nu stiu de ce dar eu nu iti vad pozele, se pare ca doar eu nu reusesc...

kay, nu il poate convinge mama ta pe tatal tau?

Fetele, cat ati dat la preot pentru molifta?

Chiqui + Livia (08.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

KId si eu i-am dat la bebe glicerina boraxata si glicerina cu stamicina la indicatia medicului pt ca avea o ciupercuta in gurita. infasuram un deget de al meu in vata si ungeam bine cu glicerina si apoi ii bagam degetul in gurita si il curatam f bine. de 3 ori pe zi.

Despre florile pt lumanarea de botez nu stiu nimic.

Alyna - il pregatesti pe micut pentru bulgari?

de Dominic 15.05.2007
POZE CU MARIO DOMINIC
www.youtube.com/watch?v=bfEUQ4-IV2g" target="_blank">primele clipe de viata ale lui Domi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numai_eu spune:

Mirela multumesc pentru pozica. Sunt tare draguti cum dormeau ei amandoi acolo. Costumasul in care era imbracat acolo si inota in el acum abia il mai incape. Fetita ta cum a mai crescut? Imi pare rau ca e tot constipata si nu se rezolva cu nimic. Si eu stiam de Debridat ca se da 2,5 ml de 3 ori pe zi. Tu ce medic de familie ai la fata?
Kid si al meu "suge" la greu in somn. Azi vad ca i-a mai trecut dragostea de suzeta. E prima data in ultima saptamana cand o scuipa si adoarme la san. Ca pana acum scuipa sanul cand se satura si plangea dupa suzeta. Intrasem rau la banuieli.
Chris foarte frumoase pozele de la munte. Tare as vrea sa mergem si noi cateva zile.
Kay sper ca tatal tau a revenit la sentimente mai bune si o sa va dea banii. Nu se poate sa refuze sa ajute o asa scumpete de bebita avand posibilitatea sa o faca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns analex spune:

quote:
Originally posted by kid

[quote]Originally posted by analex
Kid, glicerina boraxata nici nu prea e recomandata la bebe mic si e si putin amara, poate de aia nu-i place. Poti sa-l stergi in gurita, usurel, cu o compresica sterila, cu apa fiarta si racita, sau daca a facut stomatita poti sa folosesti apa bicarbonatata. Si e cam suficient.

Dr mi-a spus sa-i dau glicerina boraxata. Nu stiam ca nu e indicata la bebei. Am sa incerc cum ai spus tu, cu apa fiarta si racita. Multumesc pt raspuns.

Glicerina boraxata merge la bebe mai mari, de cateva luni, la astia mici se recomanda glicerina simpla, da' pe aia n-o gasesti la farmacie...Oricum, daca n-are stomatita, pentru sters ajunge apa simpla.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_lou spune:

Dragele mele,sunt in pragul disperarii,nu mai pot,cred ca incep s-o iau razna,Patrick al meu de vineri plange non-stop.Duminica la pranz dupa ce a plans 4 ore neintrerupt am plecat cu el la urgente la o clinica particulara pt ca nu puteam nicicum sa-l oprim si dr lui este plecat din tara.Dupa ce la examinat bine ne-au spus ca nu are nimic,ca a facut forma cea mai grava de colici si nervisori si ca nu avem ce face decat sa asteptam sa treaca 3 luni....El nu stie decat sa manance si sa plnaga,de fapt urla,tipa,deja ma stie tot cartierul,el afara tipa,la baita tipa,tot timpul tipa,ce ma sfatuiti sa-i fac?Nu mai pot,va rog sa ma credeti ca nu mai pot,sunt sleita de puteri,sotul la fel,nu tace cu nimic,dimineata mananca si plange,adoarme 30 min dupa care se apuca de tipat,iar mananca iar tipa....noaptea pe la 1 adoarme dar nu stiu ce fel de somn are ca se foieste tot timpul,ridica piciorusele(zici ca e gimnast)maraie,se intoarce de-a curmezisul patului,cu piciorele printre gratii.....ai vostri cum dorm?
O sa-mi ziceti sa dau aerul afara cand mananca,il da,il tin si pana nu da de 3-4 ori nu-l las,plangand dar da aerul afara,kaka face doar o data pe zi dimineata dar face cam mult,dr zice ca e normal...
Seara sotul pleaca cu el cu masina,adoarme in cosulet si dupa plimbare de 2 ore prin toata Cta si Mamaia cand ajunge cu el langa patut se trezeste si face niste ochi mari de-ti vine sa pleci de acasa si binenteles,plange!
Voi ati mai auzit pe cineva sa planga atat de mult bebelu fara oprire?
Acum sa va zic ce-i dau,bonnisan 10 pic/3ori pe zi,ceai baby drink,baby calm,sab simplex,de astazi am bagat si biotics baby si carbovita, si gripe baby water 1/2 lingurita/3 zi.
Nu stiu ce sa mai fac,sunt plina de cearcane,operatia ma doare din cand in cand,el ma loveste cu picioarele in ea cand il tin la mine pe burtica
Kid,eu il sterg cu o compresa sterila infasurata pe degetul mic data prin glicerina boraxata cu stamicin dupa fiecare masa pt ca avea limbuta plina,era alba tot timpul,acum i-a mai trecut.

poze cu Patrick si noi

Mary,mami de Patrick Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

No fetelor, suntem mai bine, tot mai tuseste dar m-am linistit dupa controlul de ieri ca nu are nimik la plamani si e doar de la mucisori,
Florina, nu i-am facut inca exudatul, astept sa-mi revina pediatra din concediu!

In schimb azi ne-a durut tare rau burta si am avut scandal.
Ziceti voi de kk odata pe zi, Carina face la 3 zile, azi e a 3-a si am emotii nu stiu ce sa fac daca nu, sa intervin cu supozitor?

Mai am o problema, cand va saturati de piticii mei sa-mi ziceti:v-am spus ca mi se pare ca suge mai putin, adica repede repede si in 5 minute executa un san si al doilea nu mai vrea , face scandal daca insist.no si baiul meu e ca luna asta a luat mai putin in greutate ca luna trecuta, cam 800gr si ma stressez ca nu papa destul…ma gandeam la completare dar nu cred ca vrea, ca efectiv scuipa sanul cand se satura si mai cere peste 3-4 ore numai, si noaptea la fel…ce ziceti?

Moko, nu te stressa cu baia, pui apa nu f multa si o tii cu o mana petrecuta dupa spate de subtiori.sa nu fie prea fierbinte sa nu se sperie bb!

Kay, imi pare tare rau de ce citesc insa stiu ce simti, fratele tatalui meu ne-a creat la un mom dat sentimente similare.eu cred ca tatal tau se va razgandi ptr Sonia, cred ca a vrut doar sa te supere si a reusit

Michigan si mie mi-a spus 15 picaturi la fiecare alaptare dar eu ii dau cam de 3 ori pe zi.

Chris superbe pozele, de voi nu mai zic, bine ca ti-a reusit evadarea!

Eu sunt socata cand citesc ce tarife se practica in Bucuresti pt botezuri, hotie curata.noi am avut de toate la preturi rezonabile, iar banii ptr preot fiind manastire s-au donat bisericii.
Eimotto eu am pus flori de camp la lumanari si au fost super.

Cristiana, gagalicea Theodora Alexia ( 30 mai 2003)si galuscutza Carina Sofia(10 mai 2007)

comorile noastre iubite
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii Theodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eimotto spune:

Mary-lou - incearca sa dai drumu la foen (pe rece ca sa nu muriti de cald) uneori zgomotele astea ritmice ii mai linistesc (era si solutia sa ii incalzesti burtica cu foenul dar cred ca e mult prea cald penrtru asta). Ella mai povestea ca se mai linistea David de la zgomot de apa curgand - incearca intai in baie sa vezi daca se linisteste si daca da, cauta pe net si inregistreaza un cd.

Vali - eu am de gand sa fac si cruciulitele, uleiul, vinul, prosopul si sapunul i duc tot eu. Caodou nasilor ma gandeam sa le iau in set de dormitor (cuvertura cu mii de pernute) dar ceva mai scump (saten cu broderii, aurituri si alte nebunii). Insa nu m-am dus sa caut si cred ca o sa intru in criza de timp.

Mamica de Iulia Eleni(06.02.2004) si Yannis Victor (09.04.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns analex spune:

[quote] Acum sa va zic ce-i dau,bonnisan 10 pic/3ori pe zi,ceai baby drink,baby calm,sab simplex,de astazi am bagat si biotics baby si carbovita, si gripe baby water 1/2 lingurita/3 zi.
Nu stiu ce sa mai fac,sunt plina de cearcane,operatia ma doare din cand in cand,el ma loveste cu picioarele in ea cand il tin la mine pe burtica

Iarta-ma Mary, da' cred ca deja ii dai cam prea multe. Stiu ca suna putin 'neimplicat'si e usor cand bebele e deja baietel si nu mai are de mult colici, da' cred ca in prima faza ar trebui sa-i scoti tot, eventual sa-i lasi doar niste Bonisan,sa-i dai san cat vrea (poate nu e lapte destul?)si sa schimbi si pediatrul ( poate altul te va lamuri mai bine). In plus, de niste zile e canicula, poate-i e prea cald, poate- i prea sete.Si e foarte important sa incerci sa fi cat mai calma bandit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

carrie, et inteleg perfect cu caca, si eu ma gandesc cu groaza ca va trebui sa faca si sa vezi urlete...

Chiqui + Livia (08.06.2007)

Mergi la inceput