*** Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007 ***(2)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alyna24 spune:

Chris, am vazut pozicile!Misto privelistea!Ne-ar prinde
si noua bine o iesire de-asta!Bine ca plecam pe 29 la bulgari
la mare!

Alyna cu pitik de Davidik (22 Aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alyna24 spune:

Am plecat la strand cu bebelul asa ca....ne
auzim dupa-amiaza!

Alyna cu pitik de Davidik (22 Aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Paflo spune:

salutare!
Ieri nici nu am simtit ca ambebelus acasa, asa cuminte mi-a fost galushcutza. In schimb acum scriu cu ea in brate, e adormita, dar se foieste cumplit.Abia am reusit sa o adorm in brate, leganata si cantata. Cred ca o doare si burtica un pic.
Kay, fii tare! Incearca sa reiei discutia cu tatal tau.Poate revine la sentimente mai bune.Si, dupa cum mai spunea una dintre fete: fa-ti un cont sa te putem ajuta si noi.
Chris, acum ca v-am vazut pozele chiar ca plec si eu! Sunteti tare frumosi!Si vad ca v-a tihnit iesirea!
Andrada, am reusit (intr-un final glorios) sa trimit si eu pozele...Spor la treaba!
O zi linistita!
Florina si Sosolina

Florina R.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns analex spune:

[quote][
Mi-a zis dr sa cumpar Infarix Hexa.A facut cineva vaccinul asta? Cat costa? A avut efecte dupa ca febra etc???

Mica, Infanrix Hexa e vaccinul de 2 luni care contine toate cele trei vaccinuri obligatorii pe care ar trebui sa le faci la dispensar. E in jur de 200 RON. In mod normal la 2 luni nu prea da reactii adverse (febra, roseata sau umflatura la locul intepaturii), da' oricum se recomanda de obicei 1/2 de supozitor cu Paracetamol dupa vaccin, preventiv. Fi-miu n-a avut nimic nici la 2 si nici la 4 luni, in schimb la 6 luni i s-a umflat toata coapsa, ne-am chinuit vreo 3 zile cu el. Cred ca depinde si de cine-l face, si uneori depinde si de seria vaccinului.Da'n majoritatea cazurilor e OK.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eimotto spune:

Mai fetelor am zis ca fac o treaba si am inceput sa ii dau lui Yannis ceai de musetel. Ca mie mi se parea cam constipat ca facea 1 data pe zi cu mari fortari (i-am spus soldat cacacea deoarece lua pozitia de drepti cand se scremea). Mey si acum imi trage la fiecare masa cate un partz zgomotos si un sparc de kk ... asa de 6 ori pe zi pana strange intreaga cantitate de kk.

Debridat mie mi-a spus sa ii dau de 3 ori pe zi cate 2,5 ml. Eu ii dau o data pe zi cate o lingurita

Mica - intr-adevar sunt cam scumpi. Eu am gasit la o florarie marturii (ca astea ma interesau) cu 1,5 ron. Am inteles ca si la florariile Iris se mai gasesc marturii.
La Iulia cand am facut molifta am intrat in biserica cu tot cu bb (si ne-a pus sub patrafir si ne-a citit). Tot de la botezul ei tin minte ca preotul a spus ca bb nebotezati au voie in biserica pana la primele coloane... dar nu te baza f tare pe mine ca in ultima vreme induc lumea in eroare cu informatii bisericesti.

Apropo de asta, voi ati auzit cum ca nu e bine sa faci lumanarea cu trandafiri sau cu crini?

Fug si eu afara sa nu ma prinda caldura mare

Mamica de Iulia Eleni(06.02.2004) si Yannis Victor (09.04.2007)

Poze

Mergi la inceput

[quote] [Am si eu o intrebare pentru mamici: cum curatati gurita la bebei? Eu ii dau glicerina boraxata pe suzeta dupa masa, dar nu o accepta intotdeauna. Mai e vreo alta metoda?

Kid, glicerina boraxata nici nu prea e recomandata la bebe mic si e si putin amara, poate de aia nu-i place. Poti sa-l stergi in gurita, usurel, cu o compresica sterila, cu apa fiarta si racita, sau daca a facut stomatita poti sa folosesti apa bicarbonatata. Si e cam suficient.

Mergi la inceput

[quote]mamicilor, ajutati si o zapacita care nu stie sa-i faca pruncului baie in cadita

Iaca : intai sa fie cadita stabila (pe un plan tare) ca altefl se sperie. Apa pui cat sa poti lua sa-l speli , cel putin la inceput. Temperatura: caldut, incercat cu pe antebratul tau, oricum o sa-ti dai mai tarziu seama daca'i place mai cald sau mai rece. Daca te ajuta cineva, il tine intai cu burta in sus, apoi spalat spate, apoi capul (din momentul in care l-ai udat pe acp sigur o sa inceapa sa racneasca, si de obicei se mai opreste cand a ajuns la san, lucru pe care trebuie sa nu-l iei in seama). Pe fata nu se spala cu sapun. La buric il stergi cu alcool70% si-l pudrezi cu Baneocin din belsug (adica ce-i faci deja). Vitamina K are efect doar daca o administrezi injectabil. Daca totusi nu-ti place cum evolueaza buricul ai pute sa chemi un medic sa-l vada.
Mult succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Mica, putin scumpi? Haha! Este enorm pretul de la Angels' day! Cum sa cearca mai mami pe panza de mir si setul respectiv minim 2,5 mil? Ce au? Sunt poleite? Asta e hotie pe fata. Nu cred ca in Romania se merita sa platesti o agentie pt botez. Parerea mea. Nu-ti face griji pt pozitia de nani. Asa fac multi copii. Si Bogdanel are o placere sa se aseze de-a curmezisul patului, desi eu il pun normal. Dau din picioruse caci trag parturi se de aceea se muta singuri. Ieri am fost la biserica si am intrebat de molifta. Mi s-a spus sa vin eu la biserica si preotul mi-o va citi.Copilului nu i se citeste nimic pt ca e nebotezat, nu stiu insa daca ii e interzis accesul in biserica si lui...
Alyna24, unde anume la bulgari plecati? Aveti ceva deja rezervat?

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007) -poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florina spune:

Fetelor,

Stiti cumva un preot care sa oficieze nunti in afara bisericii?...
Cei mai buni prieteni si-au stabilit nunta acum, pe 28 iulie, gasisera preot, au vb pentru restaurant si acum preotul nu mai poate veni... Vor sa se casatoreasca intr-o gradina...
Ati auzit de preoti (ortodocsi) care sa oficieze cununii altundeva decat in biserica?
Sper sa gasim pe cineva dispus sa ne ajute...

Multumesc pentru orice sfat,

Florina, fericita de Teodora(27.06.07) siTudor(5 ani)
Teodora, capsunica mea iubita
www.onetruemedia.com/shared?p=2ec9af00903bd34b9e16cb&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Asa a crescut baietelul meu, Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

quote:
Originally posted by analex
Kid, glicerina boraxata nici nu prea e recomandata la bebe mic si e si putin amara, poate de aia nu-i place. Poti sa-l stergi in gurita, usurel, cu o compresica sterila, cu apa fiarta si racita, sau daca a facut stomatita poti sa folosesti apa bicarbonatata. Si e cam suficient.

Dr mi-a spus sa-i dau glicerina boraxata. Nu stiam ca nu e indicata la bebei. Am sa incerc cum ai spus tu, cu apa fiarta si racita. Multumesc pt raspuns.

Teodora Ana de Mihail Vladimir(15.05.2007)

www.dacmotors.ro/xoops/html/modules/myalbum/viewcat.php?cid=39" target="_blank">
Poze cu juniorul meu

Mergi la inceput