*** Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007 ***(2)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

La multe lunisoare, Casian de Byu!

Alina-Mirela cu DAVID 27.06.2007
David

Poze burtica

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moko spune:

offf, mama denaturata ce sunt!!mamicilor, ajutati si o zapacita care nu stie sa-i faca pruncului baie in cadita!! Pana azi am facut numai dus (cam asa cum ii spala in spital) si bebelusul meu era cel mai fericit! Azi am zis sa-i fac si eu baie ca tot omul, dar...nu stiu sa-l tin, nu stiu cata apa sa pun,nu stiu nimik! daca aveti vreun site, ceva, care sa ma invete, va rog, ajutati-ma!!AAAA, si ca sa va dati seama cat de denaturata sunt....lui bebe ii sangereaza buricutul- il sterg cu alcool medicinal si pudrez cu baneocin...pot face si altceva ca sa nu se ma chinuie? Am citit undeva in urma despre vitamina K, dar nu sunt sigura ca as face bine sa-i dau

Kay , iubita, Sosonica are nevoie de tine calma!! Dumnezeu e mare si cu siguranta si problema asta o va rezolva! Trage aer in piept si mergi mai departe!!Toti pentru tine si ingerasul tau!!!

" despre 3 lucruri nu te grabi sa vorbesti: despre Dumnezeu, pana nu-ti intaresti credinta in El, despre pacatul altuia pana nu-l cunosti pe al tau si despre ziua de maine pana nu se lumineaza de ziua!"
poze cu noi si bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florina spune:

Kay, bine ai venit acasa!
Nu dispera, suma nu e fabuloasa si se va strange cu o mediatizare buna.
In primul rand, mergi maine la banca si fa-ti un cont in RON si unul in USD. Le postam pe prima pagina aici, sa aiba toata lumea acces la ele.
In al doilea rand, trebuie sa scrii povestea voastra pe scurt dar si intr-o varianta mai detaliata si, alaturi de cateva poze, sa gasim pe cineva care sa se ocupe de site.
O data facut site-ul, va fi mult mai usor sa facem lumii cunoscuta povestea voastra. Sunt sigura ca toata lumea va ajuta cumva.

Carrie, i-ai facut exudatul micutei? Chiar daca tu ai streptococ, ea poate avea doar o viroza...Doctorii mi-au spus sa nu o pup pe fata/manute, sa nu-i stranutam in fata si va fi ok, streptococii se transmit prin saliva.

Sobi, eu cred ca cedez curand si ii iau fetei suzeta... Mi-a facut sanii praf si prastie azi... Ella, esti chiar norocoasa daca vrea sanul doar ca sa manance... A mea l-ar molfai de dimineata pana seara...

Elteka, si eu am plans citind ce-ai scris .
Dragostea pentru un copil creste cu fiecare zi... Nu stiu cine spunea ca "iubire nu inseamna sa privesti unul in ochii celuilalt, ci amandoi in aceeasi directie". Cred ca asta inseamna un copil pentru o relatie - o "cimentare" definitiva...

Si fetelor, eu chiar m-am jurat ca nu mai fac alt copil si acum ma chinui sa-mi revin dupa o noua epiziotomie si ruptura de col ... Garantat veti vrea al doilea copil peste un an, doi. :)
Niciodata sa nu spuneti niciodata. :) Cel putin nu unei noi minuni :)

Gabi, nici eu nu-i dau ceai. Dar nici n-au inceput inca colicii... Pobabil ca in toiul urletelor voi incerca orice...

tuturor,

Florina, fericita de Teodora(27.06.07) siTudor(5 ani)
Teodora, capsunica mea iubita
www.onetruemedia.com/shared?p=2ec9af00903bd34b9e16cb&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Asa a crescut baietelul meu, Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michigan spune:

ralucami noi am scapat de bubitele de pe frunte cu ser fiziologic
alynta asa ti-a zis dr sa-i dai sab simplex, cate 15 picaturi la fiecare alaptare? ca mie mi-a zis sa-i dau cate 5 picaturi de trei ori pe zi...
ella dintisor deja?
kay un pupic pentru tine si incearca sa fii cat poti de calma, sosonica are nevoie de liniste si stabilitate

Mihaela si pui mic Octavian Andrei
POZE
www.onetruemedia.com/shared?p=2c46885e2ba34b699c9eef&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">40 de saptamani pt o minune
Tavi mic si cuminte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michigan spune:

noi mergem la nani ca puiul doarme dus dupa baita
asa ca profitam si noi
noapte buna si linistita

Mihaela si pui mic Octavian Andrei
POZE
www.onetruemedia.com/shared?p=2c46885e2ba34b699c9eef&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">40 de saptamani pt o minune
Tavi mic si cuminte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

mica,

magazin cu lucruri de botez este in mall-ul din Vitan, la parter, unde se imbina partea veche cu cea noua.
Eu am luat o cutie care contine: o sticluta decorata cu ursulet si are ulei de masline, un prosopel mic si un sapun in forma de bebelus.
A costat vreo 40 ron.
Tot de aici am luat si marturiile.

noi am facut vaccin Infanrix, am platit la cmu o diferenta de 1.8 mil.
Nu a avut nici un efect secundar , nici n-a durut de vreme ce David n-a plans.

, mamica de David (24.04.2007)
www.flickr.com/photos/7556221@N02/?saved=1" target="_blank">poze David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chris27 spune:

Kay,ultimele tale vesti m-au intristat tare de tot...pe de alta parte stii bine,nu m-au luat prin surprindere.Parerea mea o cunosti deja...Nici nu mai stiu ce sfat sa-ti dau.Situatia asta ma depaseste total.Va dorim o noapte buna si ma rog sa se intample o minune,ceva,sa gasesti calea potrivita...pentru binele Soniei...Am reusit sa pun pozele de la munte...pentru cine vrea sa vada cum mi-am luat lumea in cap!

Album foto | Slideshow
excursie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

ella multumesc. O sa mergem si noi in week-end sa vedem.

kay ce sa mai zic??? Tatl tau si-a vazut nepotica??? A vazut cumva pozele cu ea cu toate acele alea si pansamentele???Mie mi se rupe sufletul cand ma uit la ele. Poate ar trebui sa le vada si el si sunt sigura ca atunci nu ar mai conta nimic. Doar sanatatea Sosonicii tale dragi. Deschide conturi sa te ajutam si noi cum putem.

Fetelor ca sa imi faca preotul molifta tre sa vina acasa, sau pot sa ma duc eu la biserica. Da binenteles sa nu intru. Maya are voie sa intre in biserica inainte de botez??? Ca tre sa mergem la un botez duminica.

chris super frumoase pozele.

Mica cu Maya Alexandra (10 mai 2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

Doamne cat de frumosi sunteti!Sunt minunate pozeleChris

Alynta cred ca de 3 ori pe zi e de ajuns 15 picaturi.

Kay nu fi trista, sigur tatal tau era intr-o pasa proasta, nu are cum sa nu te ajute

de Dominic 15.05.2007
POZE CU MARIO DOMINIC
www.youtube.com/watch?v=bfEUQ4-IV2g" target="_blank">primele clipe de viata ale lui Domi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alyna24 spune:

quote:
Originally posted by mica0307
Mi-a zis dr sa cumpar Infarix Hexa.A facut cineva vaccinul asta? Cat costa? A avut efecte dupa ca febra etc???

Mica cu Maya Alexandra (10 mai 2007)

Poze

Noi am facut acest vaccin si a fost ok.N-a avut nici o reactie!Mi-a zis totusi preventiv sa-i dau 3 ml de Panadol.A costat 280 ron.

Alyna cu pitik de Davidik (22 Aprilie 2007)

Mergi la inceput