*** Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007 ***(2)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

ralucami pai da, poti sa incepi sa iei anticonceptionalele chiar daca nu ti-a venit ciclul. Nici mie nu mi-a venit si iau de 1 luna pastilele. Chiar am vrut sa intreb ce e cu tine.

pauly, poohy, cristalina pe unde sunteti???

Mica cu Maya Alexandra (10 mai 2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

am pus actele in poze !
ne luptam cu aia de la Tg. mures, pt ca vor sa ma duc cu copilu pana acolo ca sa-i faca ei ecografie... vor spaga si e revoltator ! descarc poze cu Soso si le pun !
pup

oana si Sosonica Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.

rosioara

100.000 USD pt a salva viata Sosonicii !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

ralucami Mie mi-a recomandat dr pentru bubitele de la caldura crema de la mustela antiiritatii si sa am grija sa nu transpire, sa-l spal de cateva ori pe zi cu apa fiarta si racita.
Mai spuneau fetele si de baita cu permanganat de potasiu, dar eu inca nu am incercat.

Kay Multa putere iti doresc si Sosonicii multa sanatate. De parca n-ar fi suficient prin ce treci, trebuie sa te mai si impiedici de asa niste medici... Mi-e sila de sistemul medical de la noi

numai_eu Al meu adoarme cu suzeta in gura,(cand nu adoarme la san) dupa care o da afara, dar molfaie in gol mai tot timpul cand doarme Nu stiu ce-o fi visand

Am si eu o intrebare pentru mamici: cum curatati gurita la bebei? Eu ii dau glicerina boraxata pe suzeta dupa masa, dar nu o accepta intotdeauna. Mai e vreo alta metoda?

Teodora Ana de Mihail Vladimir(15.05.2007)

www.dacmotors.ro/xoops/html/modules/myalbum/viewcat.php?cid=39" target="_blank">
Poze cu juniorul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Numai_eu, am pus pozica! Noi en chinuim rau cu mucisorii...

eimotto, in ce cantitati dai debridatul? Am uitat ce a zis pediatra si ii dau dupa capul meu...

Chiqui + Livia (08.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

doamne kay iar am plans cu lacrimi de crocodil vazandu-ti pozele. Am vazut ca pe sosonica o cheama si maria. sfanta fecioara sa ii dea multa sanatate.
Ati botezat-o?

Mica cu Maya Alexandra (10 mai 2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

fetelor, plang cu sughituri... nu vad bine tastele... sunt atat de trista si nu inteleg...
va amintiti ca v-am zis de tata ca e fff bogat? e, mi-a promis ca o sa ma ajute cu bani, iar acum cand i-am cerut pt Tg. Mures mi-a zis ca m-am purtat urat cu el de-a lungul timpului si acum nu-i raspound la tel decat cand vreau si pt asta ma pedepseste si nu-mi mai da bani... nu inteleg... nu rasp la telefon pt ca nu pot, sunt tot timpul langa Sonia, sa nu planga ca sa nu se cianozeze... daca l-am suparat ar putea sa se razbune pe mine, nu pe ingerasul asta care n-are nici o vina... ma doare sufletul atat de tare... si nici nu sunt asa multi bani acum, sunt pana in 1000 euro... Dumnezeu e acolo sus si vede... e un om rau si abia acum o arata. o strag tare in brate pe Soso si nu-mi vine sa cred ca un bunic atat de crud si niste medici spagari ii pot lua viata... nu mai pot sa scriu

oana si Sosonica Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.

rosioara

100.000 USD pt a salva viata Sosonicii !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Kay intai ma bucur ca ai revenit! Incearca sa te calmezi! Reia discutia cu tatal tau cand vei fi mai linistita! Sa stii ca sangele apa nu se face! Multa sanatate si putere!

Alina-Mirela cu DAVID 27.06.2007
David

Poze burtica

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Ralucami eu il d-au pe David pe fata cu ser fiziologic!
bebe plangea la baie! In seara asta am pus apa mai calda si nu a plans deloc! Ne luptam cu colicii! Ii d-au Sab Simplex, 15 picaturi la fiecare alaptare! Voi cum il administrati?!

Alina-Mirela cu DAVID 27.06.2007
David

Poze burtica

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miniuta spune:

kay, sper din toata inima ca tatal tau va reveni la sentimente mai bune. trebuie! ma rog mereu pentru voi, si vreau sa cred ca totul se va termina cu bine!.

fetelor, eu sunt varza. azi davidul meu a plans cat nu a plans in cele sapte saptamani de cand e pe lume. ma si sperii, dar ma gandesc la ella si sper sa ii treaca repede. offff, si tati e iar in delegatie!

va pup

mamica lui david (21.05.2007) www.DropShots.com/puparussa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yoyoyo spune:

Fetelor voi de unde luati Calma Baby? am intrebat azi la 5 farmacii si nu-l au si ziceau ca nici nu l-au avut..
am incercat Helpnet, Sensi samd.
Imi cer scuze poate s-a mai scris dar nu am ajuns sa citesc din urma si vreau sa-i iau ca poate il mai calmmeaza

merci de raspuns,
va pup

salve

Mergi la inceput