*** Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007 ***(2)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns analex spune:

Kay,
P.S.
Apropo de varsatul de la ora 18:00, ii dai vreun medicament anume in jurul orei aleia? Poate de aia varsa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Michelle35 spune:

Multumesc DidiAlex si DianaLaura pentru ajutor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chris27 spune:

Michelle35,e-un dulce Alexandru!Ce trasaturi fine are,nici nu zici ca e baiat!...Chiar e de la nastere poza aceea?Cum de avea ochisorii deschisi?

Album foto | Slideshow | Clip Albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_da spune:

Buna mamicilor si capsunicilor!

Multa sanatate Sosonicai si credinta si putere mamicii ei Kay!

Am tot citit mesajele voastre si va multumim ca invatam din experienta voastra. De scris mai putin ca suntem cuminte, doar tinem sanul ocupat in reprize de cate o ora jumate. Abia avem 18 zile, si am aflat de la mamicile experimentate ca de-abia dde-acum incolo incep mofturile, scancetele, nervisorii!!

Am citit despre soacrele mamicilor; a mea e ok, nu prea intra la noi in camera fara sa ceara voie. E ocupata cu Max, catelul nostru( i-a zis sotul meu de la inceput ca nu are voie acolo daca a pus mana pe Max si nu si-a facut dush!). E autoritar; cam prea mult; mai ales cu mama; saraca nu are voie sa-mi mai aduca mancare( " ce noi n-avem ce manca", dar e placerea ei sa vina cu ceva la noi). Ce mai, la noi nu se inteleg ginerele si soacra lui. El ii interpreteeaza orice aluzie ca pe o intruziune in viata noastra. Suport destul de greu situatia asta. Mai ales ca eu consider ca am o mama buna si cu experienta la copii( a lucrat la cresa si la gradinita multi ani). Dar i-a restrictionat si ei accesul la bebe.Sper sa-i treaca.

Mult noroc celor proaspat botezati!!
Noi vom face botezul odata cu nunta in septembrie. Stresul e mare. Pregatiri face doar sotul meu. Eu deocamdata stau in casa si alaptez. Abia astept sa pot iesi si eu la plimbare.( abia iesim cate 10 min pe zi). Trebuie sa-mi fac rost de rochie ca sa pot alapta cu ea. E f greu. Croitoresele nu prea m-au incantat( vreo 2 pe Lipscani, cam fara imaginatie). Evident bugetrul e limitat.
Eltekami-am facut si eu testul muscilor abdominali si am si eu gaura deasupra buricului. Mi-a luat mama centura si o port cam tot timpul. Gimnastica ar trebui sa fac macar pt indreptarea spatelui ca m-am cocosat. Si mai vreau sa fiu si mireasa!! Am ramas cu 17 kg( din 27). Nu tin cura ca alaptez asa ca voi fi probabil p dolofana(1,67 m, 74 kg).

Pupici la mamici si capsunici!

A-da de Bianca Maria 21.06.07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Kay, ce veste minunata ca Mihaela Radulescu te poate ajuta! Dumnezeu face minuni si sunt sigura de asemeni ca o asemenea campanie media va va ajuta!
Ella, felicitari pt primul dintisor! Bietul pui, cum sa nu planga si sa fie nervos? Ce-a zis dr Taropa?
Vai, chris27. Imi inchipui ce sperietura groaznica ai tras cand ai vazut fata cu perna pe fata.Sambata, M a vrut sa-l ia pe B in brate si sa-l ridice de pe canapea cand erau singuri in sufragerie, insa a reusit sa-l scape cumva jos, pe covor. Oricum cel mic n-a plans decat putin, ceea ce inseamna ca mai mult a alunecat si nu a cazut propriu-zis... Sperietura mea insa a fost autentica. Si zici ca Albert stie sa citeasca si sa scrie de la 4 ani?
Andrada, ai facut publice cumva pozele de la botezul lui Antonio? Eu nu am le-am vazut dar sunt amatoare.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007) -poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eimotto spune:

Kay si Sosonica bine ati venit acasa!
Cand vomita la ora 18? In timpul mesei sau dupa? Ca daca e dupa poate a ingitit aer si de aceea da "pe afara".
Ella a avut o idee buna, dupa ce se deschide subiectul la umanitare o sa trimit si eu linkul. Eventual poate facem si un site.

Amely - eu ii dau debridat dar in afara de reglarea scaunului nu a avut nici un efect anti-colicos.

Fetele cu experiente nasoale de nastere - va spun eu ca abia dupa vr`un an o sa incepeti sa uitati. Povestiti de cat mai multe ori cu lux de amanunte prin ce ati treut si o sa vedeti ca dupa un an o sa aveti o poveste scurta de genul "Si am avut travaliu x ore, m-a chinuit rau dr/copilul cand a iesit, dupa 7/10/15 zile am inceput sa ma simt ca un om

Dianalaura - La Multi Ani (cu intarziere)

Elteka - vorba lui Sobi - acu ca ne-am diagnosticat (eu am 3 degete deasupra si sub buric) ajuta-ne cu exercitiile acelea. Nu comentez nimic de poveste ca iar imi dau lacrimile

Mamica de Iulia Eleni(06.02.2004) si Yannis Victor (09.04.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eimotto spune:

Ella - ia vezi pe prima pagina ca l-am ridicat in rang pe "teroristul" tau...e iepurasul terorist acum

Mamica de Iulia Eleni(06.02.2004) si Yannis Victor (09.04.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numai_eu spune:

Buna ziua mamici si capsunici.
Mihamora, Mica, Elteka, Dianalaura multumesc pentru aprecierile la adresa puiului meu.
Dianalaura macar suzeta sa o avem si noi albastra ca in rest toate lucursoarele le avem de fetita, carucior si patut grena (asa mi-au placut mie), hainute in toate culorile mai putin albastre (de fapt hainutele chiar sunt "mostenite" de la o fetita), mai ramane sa-l imbrac in rochite. Iar cu suzeta disper din ce in ce mai tare, sta numai cu ea in gurita. Adoarme aproape numai cu ea, daca o scapa incepe scandalul, trebuie sa doarma profund ca sa i-o scot (si uneori se trezeste si asa si mai incepe sa planga). Am intrat la banuieli ca nu sunt o mama buna si de asta vrea copilul suzeta toata ziua. Am citit in "Mama si copilul" ca bebeii cu carente afective folosesc excesiv suzeta si ma banui ca nu stiu sa-l ingrijesc. Sau o avea reflexul foarte dezvoltat ca la toate ecografiile bebelul meu isi sugea degetelele. Mai are cineva bebe asa indragostit de suzeta, poate ma mai linistesc si eu daca vad ca mai sunt si altii la fel.
Elteka si mie imi place tare mult poza aia, asa era infasat cand mi l-au adus sa-l vad la cateva minute dupa ce l-a scos din burtica. Si mi s-a parut cel mai frumos copil din lume si ca seamana asa de mult cu tatal lui. Mor de dragul lor cand ii vad impreuna.
Chiquitita trimite te rog poza pe mailul comun si o iau eu de acolo. Cu debridatul nu stiu ce sa zic eu stiu ca e indicat pentru reglarea tranzitului, dar pediatra mi-a zis ca al meu avand scaun moale in mod normal e foarte posibil sa-l constipe. Daca fata ta e constipata e posibil sa-i rezolve problema. L-ati incercat, care sunt rezultatele? Cu mucisorii cum mai stati? Noi nu prea avem si ii cam scoatem singurel prin stranut, dar cand vad cate unul imens ma gandesc ca poate ar trebui sa-i scot si eu cumva cu pompita in fiecare zi.
Ella felicitari pentru primul dintisor.
Carrie multa sanatate celei mici. Sper sa nu se mai agraveze situatia si sa scapati fara tratament.
Chris tare as vrea sa mergem si noi la munte, dar nu prea avem asa aproape si cum tati sta cu noi doar o zi si jumatate nu prea reusim sa plecam nicaieri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

eimotto am sunat azi la angels's day, Sunt tot acolo pe calea msoilor insa nu au nici un fel de semnalizare. Hai sa iti dau adresa: calea mosilor 88, sc. b, et. 3, ap. 32 (intrarea prin gang).
Eu am vb azi cu ei la tel si mi-au dat si niste preturi:
- panza de mir (panza de mir face parte dintr-un set care mai contine un prosop mare, unul intim si o lenjerie de corp) - de la 2,4 mil la 6-7 mil
- fasa+sticluta pentru uleiul de mir, sapun +prosop preot - 1,5 mil
- marturii - de la 25.000 la 150.000
- cadouri pentru invitati - de la 50.000 la 200.000
- decorarea cristelnitei - incepand cu 4 mil.

Mi se par putin cam scumpi. O sa mai caut pe net firme de organizare botezuri.

A propos de dormit. Maya doarme singura in patut in camera ei. Si duminica dimineata am gasit-o dormind de-a latul patutului si cat a mai dormit ea vreo 10 min de cand ne-am dus noi la ea s-a intors complet. Adica cu picioarele unde o culcasem cu capul.

Mi-a zis dr sa cumpar Infarix Hexa.A facut cineva vaccinul asta? Cat costa? A avut efecte dupa ca febra etc???

Mica cu Maya Alexandra (10 mai 2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucami spune:

La multi ani Dianalaura si sa fii fericita alaturi de cei dragi tie inca 1000 de ani de acum in colo!

Kay bine ati venit acasa si tu si Sosonica! Sper din tot sufletul sa scapati cat mai repede de problema banilor si sa puteti sa faceti interventia c ! Pupam mamica si papusa luptatoare!

Elteka am vrut sa-ti trimit SMS la un moment dat, caci nu mai apucam sa intru pe forum si sa-ti scriu. Ma intrebai de AC: si eu il las mai mult pe dry , dar incerc sa am grija si sa nu vina jetul de aer pe papusa. Cred ca am innebuni daca nu am avea AC in perioada asta. Am facut si testul de care ziceai tu: sub buric sunt Ok, dar deasupra buricului vad ca imi intra cam 2 degete! Voiam sa te intreb daca te-ai lamurit cu vaccinurile. Ii face vreunul aici lui Dolo sau astepti sa ajungeti in Europa ?

Eu nu mai apuc sa scriu mai deloc, minutele mele libere sunt numarate! Maria e cuminte, cu toate ca mai are momente cand o doare burtica si plange de mi se rupe inima. Problema noastra e ca si-a cam inversat programul: doarme TOATA ziua si noaptea e fresh!! Chiar nu stiu cum sa procedez sa revenim la normal.

Am o mare intrebare: tin minte ca la un moment dat se discuta de bubitele de pe fatza puilor ( cele care ies de la caldura/transpiratie). Aici fiind o clima ucigatoare , cel putin in perioada asta, vad ca nici Maria mea nu a scapat de bubitele cu pricina. Cu ce pot sa o dau? Cu ceai de musetel sau cu ser fiziologic?

Si o alta intrebare pt fetele care iau Exluton: poti sa incepi sa il iei daca nu ti-a venit ciclul?

Am plecat la "tura de noapte"!

Raluca si Maria Bucuria

POZE BEBE
Film eco 4D

Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!

Mergi la inceput