*** Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007 ***(2)
Raspunsuri - Pagina 17
chris27 spune:
La multi ani,pentru doua lunute!Ce va pasa voua...muntele-i aproape!Trascaului,Arieseni,Cheile Turzii...imediat sunteti acolo...In M-tii Rodnei,nu am ajuns...dar la Borsa ,in Maramures e super!Si la schiat...Mama ce idei imi vin!Oricum,sper sa nu ratam vara asta...ca am cort utilat cu toate cele.Salteaua se umfla si dormim mai bine ca acasa...prin cort nu trece ploaia...Am vrut sa-ti scriu ceva pe privat...dar nu-ti merge...Uita-te la clip Albert,e ceva despre care scriam demult...si daca vrei sa-mi spui ceva ,scrie-mi pe pm .......Editez:nu mai e acolo clip Albert!Nu stiu de ce....
Album foto | Slideshow | Clip Albert
Alyna24 spune:
Buna, buna!
Ella, felicitari pt dintisor!Davidutzul meu are gingia un pic sparta de vro 1 luna si pediatra mi-a zis ca e posibil sa-i iasa dintisorii insa acestia vor cadea f repede caci sunt f moi si apoi ii vor a cei normali de lapte!Insa pana acum au ramas la acelasi stadiu deci....e poibil doar sa i se vada un pic insa sa nu creasca decat mai tarziu!
Al meu pitik in continuare e un mic terorist, mai ales seara!Nici nu mai papa dupa baita ca nu mai are rabdare , se enerveaza la tzitzi si adoarme nemancat si...culmea....doarme asa!Aseara insa noroc ca i-am dat papa inainte de baie caci dupa n-a mai vrut sa vada macar tzitzi!
Nu stiu ce are insa....toate picaturile din lume se pare ca nu-l calmeaza!
Ce sa-i fac?daca asa e el mai agitat.....n-am decat sa astept sa se calmeze el de la sine!Poate o data cu botezul......se va mai calma!SPERRRR!!!
Acum abia am venit din parc si mi-a tinut un concert.....ca nu stiam cum sa-l potolesc caci nimik nu vroia!![]()
Kay, Sosonica, bun venit acasa si printre noi iar!
Ma bucur ca sunteti mai bine si optimiste!
Andrada, cum a fost la botez?Asteptam pozici!Antonio s-a linistit acum ca este crestinat?![]()
Alyna cu pitik de Davidik (22 Aprilie 2007)
Alyna24 spune:
Paflo, sa-ti traiasca piticuta!
Noi ieri am fost la niste prieteni la curte si 6 ore a dormit non-stop cu pauza doar de masa si schimbat!A fost asa cumintel!!!!!Numai cand suntem acasa facem scandal mare!
Suntem smecher!![]()
Alyna cu pitik de Davidik (22 Aprilie 2007)
analex spune:
[quote Analex am vazut ca ai avut experineta reusita in cautarea unei bone , ne spui si noua cam care ar fi intrebarile care ar trebui puse pt. Reusita cautarii #61514;
Fetelor voi ce intrebari ati pune ?
YOYOYO, am alcatuit un fel de lista pe care am avut-o cu noi, chiar scris, si bifam pe ea, la fiecare interviu(au fost cel putin 15), si care e cam asa (+ cateva sfaturi, ca le aveam deja scrise, pentru cineva)
Cum o poti gasi: printre cunoscuti, la agentie de bone, dai anunt la mica publicitate. Indiferent cum ai gasit-o, fi la fel de circumspect.
Ce acte ii ceri: Cazier, Adeverinta medicala, eventual profil psihologic, Copie buletin
Adresa – sa fie cat mai aproape de tine
Varsta - mai bine mai in varsta, dar in putere : aici intervin intrebarile legate de
Bolile de care sufera, in special: boli de inima (daca da , ce tratament ia), hipertensiune, epilepsie – o excluzi din start, depresie in antecedente – idem, boli de piele (te uiti si tu la ea cat mai atent), infectii (depinde de localizare), intrebare speciala pentru TBC
Profesia, pregatirea, de ce vrea sa fie bona. Eu as recomanda pensionarele care vor sa isi rotunjeasca venitul. Atentie la eventualele boli profesionale, mai ales daca iti spune ca a fost infirmiera intr-un sanatoriu de TB, te mai gandesti.
Familia. E bine sa nu aiba obligatii, adica nepoti sau copii mici in grija.
Discutii: - program + ce va face ( sa fie precizat din start, e.g. supravegheaza, hraneste, schimba copilul, ii pregateste masa si spala vasele/biberoanele dupa el, ii calca rufele; cred ca asta e suficient, orice altceva ar tranforma-o in menajera si ar afecta timpul dedicat copilului, ca sa nu mai vorbim de atentie)
- salariu
E important sa stii tu ce vrei, si sa o intrebi daca e de acord cu conditiile, dar sa iti lasi loc de negociere.
Ofera un timp discutiei libere, te poate ajuta sa afli lucruri interesante.
Spune-i ca o vei anunta, sa zicem peste 3 zile daca a obtinut jobul, asta si in functie de ce alte interviuri mai ai programate.
Verifica tot ce poti verifica din ce spune, chiar si numai cu intrebari redundante.
Foloseste-ti si intuitia, eventual observa si reactia copilului la ea, cel mai bine ar fi sa vina la interviu cand copilul e treaz, mai ales ca in felul asta vezi si reactia ei la copil.
Prevede cel putin o luna in care vei sta cu ea, ii vei arata ce sa faca ( tu ii spui ei ce sa faca cu copilul tau, nu ea tie, chiar daca poti accepta unele sugestii pertinente). Fa insa astfel incat sa te intorci inopinant peste ea cu anumite ocazii sau sa va intalniti din intamplare cand a plecat cu bebe in parc.
Daca nu ti-a placut desi nu stii de ce, sau ti-a sunat vreun ‘clopotel’ desi nu poti defini problema, sau altceva de genul asta, CAUTA ALTA. In fond o lasi la tine in casa, cu copilul tau.
Bafta la cautari!
dianalaura spune:
Michelle, faci asa [url= urmeaza linkul in ghilimele, "http://community.webshots.com/user/michelle351971", inchei paranteza patrata ], apoi scri textul tau pozele mele sau ce text vrei tu, si apoi pui [/url]
va apare asa pozele mele. Acum ti-l mai scriu si eu intreg, cu spatii intre paranteze, sa vezi cum vine. Tu nu trebuie sa lasi nici un spatiu.
[url= "http://community.webshots.com/user/michelle351971" ]pozele mele[/url]
diana
de
IANIS STEFAN 14 mai 2007
poze
carrie spune:
fetelor multumim mult de sfaturi.
am aspirat-o pe saraca la greu cu batista bebelusului dar si dupa aspirare mai raman mucutzi.
azi noapte a avut o criza de tuse de am innebunit incet asa ca de dimi am fugit la ORL urgenye la consult care ne-a dat ceva picaturi si a zis ca trebuie urmarita de pediatru si ascultata sa nu coboare la plamani
Pediatra noastra, neonatologul, med de familie toti sunt plecati din Cluj
, dar a vb pediatra cu colegul ei de garda si dupa masa mergem la clinica
sunt asa de stressata, cu Thea primele probleme le-am avut pe la 4 luni, un reflux gastric si apoi acum, de mai bine de un an de cand i-am scos polipii nu a mai avut nimik si am uitat cum e stressul cu copil bolnav
Kay, inca odata multa sanatate si voua si asteptam detalii cum te putem ajuta!
Cristiana, gagalicea Theodora Alexia ( 30 mai 2003)si galuscutza Carina Sofia(10 mai 2007)
comorile noastre iubite
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii Theodora
analex spune:
[quote]Originally posted by kay
ideea e, daca poate cineva care stie ce si cum sa-mi zica ce acte tre sa postez, etc. si cu contu cum e... VA ROG MULT ! PAPADIE ??? FETELOR ??? HELP !!!
Kay, in primul rand noroc Soniei, apoi, la forumul de ajutor umanitar exista un subiect privitor la ce si cum trebuie sa postezi, ce acte, etc. Si poate suna funny, da' ar trebui sa incerci un memoriu si la Ministerul Sanatatii, poate primesti si de acolo vreun ajutor. In oricare dintre cazuri iti trebuie istoricul complet al bolii, posibil si in engleza, sfatul meu ar fi sa ti-l scrie un medic, unul dintre cei care au vazut fetita si vor sa te ajute.
Daca te pot ajuta cu ceva, sa spui.
Analex
abras spune:
Pupici la toata lumea!
Eu am fost tacuta ca de obicei, dar v-am urmarit din umbra. Acum m-am hotarat sa va mai scriu un mesaj ca sa ma laud cu printesa care se pregateste sa isi serbeze prima luna si sa ii spun lui Kay ca totul va fi bine. Mi-a soptit Sara si ea are intotdeauna dreptate.
poze Sara Kali
Ioana si bebe Sara

Alessia Ioana