*** Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007 ***(2)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

kay, cand citesc cum te chinui, imi dau seama ca noi celelate mamici nu avem nici un drept sa ne vaietam...

ancamari, si eu simt la fel cu nasterea, vreau sa uit tot ce a fost nasol si nu cred ca mai exista o data viitoare. Momentan NU reusesc sa uit...oi fi eu mai sensibila...

Chiqui + Livia (08.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

kay si sosonica bine ati venit acasa!!!

liviana noua ne-a cerut la biserica 1 mil avans si 3 mil nasul.

eimotto nu am reusit sa gasim magazinul azi pe mosilor. Am gasit gangul pe unde se intra dar nu si magazinul. O sa ii sun eu luni sa nu mai merg inca o data degeaba pana acolo. Mai ales ca mosilor este inchisa circulatiei si se lucreaza.

Mica cu Maya Alexandra (10 mai 2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

ancamari,

n-am facut "vaccinul" de care zice dr.Radoi.
Pai ce, mie de asta imi arde? crezi ca dupa o zi cu david imi zboara gandul la asa ceva? m-a pus Necuratu' odata sa incerc si am zis ca nu-mi mai trebuie, ca m-a durut ca prima oara si in toiul actiunii am lasat-o moarta.
Io i-am zis sotului ca am redevenit virgina (ca stiu io ca himenele elastice se refac din lipsa de activitate) si ca io mai bine raman asa decat sa mai incerc.

Acuma, lasand gluma la o parte, astept sa termin cu alaptatul, adica in august, si atunci o sa ma gandesc mai relaxata si la treaba asta.

si nici io n-am uitat cat de traumatizanta a fost nasterea, la mine nu musai din cauza spitalului; si nici io nu mai vreau din cauza asta alt copil.

Androix,
intoarce-te la noi.

, mamica de David (24.04.2007)
www.flickr.com/photos/7556221@N02/?saved=1" target="_blank">poze David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Salut si eu capsunicile, cu ceva intarziere, dar recuperam, ca mi-a fost dor de colegele mele de odisee

Kay, sunteti in gandurile mele, si tu si Soso cea dulce...va fi bine, ai sa vezi. Am plans cand am vazut-o cu atatea bandaje, offf mititica... Daca deschizi subiect la umanitare, am sa ajut si eu cum pot, si am sa trimit mail la prieteni si colegi, nu se poate sa nu se miste lucrurile.

Noi am avut botez acum o saptamana, David a fost un scump, a plans foarte putin la baita, mai mult a marait dupa ce l-a scos popa din cristelnita. Petrecerea de dupa a fost super, a tinut pana pe la 11 seara (asta fiindca era duminica si am inceput devreme). Acum ne-am linistit, peste o saptamana plecam la munte si stam toata vara (eu cu bebe, tati vine doar in week-enduri), fara net, din pacate.

Am citit cu mult drag despre piticutii vostri (au fost ceva pagini si inca mai am de citit) si ne-am regasit in multe povestiri de-ale voastre. In general David e cumintel, plange rau numa' de foame sau cand e balonat. Nu pare sa aiba colici, fiindca nu plange prelungit. Din punctul asta de vedere suntem foarte norocosi. In schimb are o energie debordanta in timpul zilei, trebuie sa stai dupa el, agita in continuu din manute si picioruse, l-am poreclit "gandacel". Deja gangurim frumos la lume, recunoastem fetze si fugarim albinutele de la carusel La mine zambeste cum imi vede fatza, apoi invariabil se uita la tziti, chiar daca e satul. Este incredibil cat ii place la tzatza si chiar daca nu e prea mult laptic, are cateodata o rabdare de scoate pana si ultima picatura. Din pacate sunt nevoita uneori sa ii completez cu formula, fiindca nu se satura doar cu sanul.

In plus, la controlul de 2 luni de la nastere, mi-a zis dr-ul ca ovarele mele deja se pun pe treaba, deci trebuie sa ma feresc sa nu raman gravida. Si sa nu ma mire daca in curand va disparea lapticul. Asta m-a cam intristat... Dar ii dau atat cat mai este.

Cu sotul am hotarat sa folosim prezervativ, nu vreau sa iau anticonceptionale deocamdata. Avand in vedere ca pana acum n-am facut nik din cauza lohiilor, tocmai ne facusem planul pt. in seara asta, dupa ce adoarme pitikul. Sotul va dati seama, de abia astepta. Zis si facut, ii facem pitikului baita, mi-l pune la san (e un ritual intreg), el se duce la TV in sufragerie, eu il alaptez pe asta mic, dupa aia ii bag si un biberon ca sa doarma bine si sa nu ne "perturbe", ma dusez, ma aranjez, parfumez etc... si ma duc plina de elan in sufragerie, cand colo, iubi al meu dormea mai ceva ca bebe, n-a fost chip sa-l trezesc nici cu slujbe de altfel mi-era si mila ca era zombie (azi a lucrat). Maine o sa se oftice cand o sa realizeze ca a adormit. Mama, si ce moment prielnic era, rar mananca bebe asa de bine dupa baita, acu' precis doarme pana pe la 5 dimineata, iar mie de ciuda mi-a trecut si somn si tot. Al meu e "pe faza" dimineata, cand io n-am nici un chef. Si uite asa... a disparut specia dinozaurilor!

Liviana, pe nasii nostri biserica i-a costat 3 milioane, atat a cerut preotul. Biserica ultracentrala, aproape de restaurant, in plus tot acolo ne si cununasem. Dar am auzit si de sume mai mari, pe la alte biserici, iar la altele mai mici. Dar 800 RON mi se pare exagerat...

Elteka, Dolo al tau e tare dragalas si pare asa un cumintel in poze, parca nici nu-mi vine sa cred ca ar avea colici

Fetele cu puiuti "colicosi", cu Debridat ati incercat? pediatra ne-a zis sa-l folosim cand sunt crize mai nasoale, dar la noi inca n-a fost cazul (slava Domnului). Eram insa curioasa daca este sau nu eficient.

pupici, fug la somnik ca acu' se face dimineata, se trezeste pitiku si urla de foame si ma ia sotu' la ture ca stau noaptea pe net in loc sa dorm (asa ca el)

noapte buna!

mami de David Christian

www.onetruemedia.com/my_shared?z=1b8b33d8f086559a341c24&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea noastra: David Christian

"Mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

Kay bine ati revenit, ne-am gandit ff mult cu drag la voi!!!!!!!!

si eu vreau un e-mail cu povestea voastra voi incepe o campanie de strangere de fonduri, neaparat si conturile voatre, o sa fie bine vei vedea.trimite-mi pe cristiana_gavris@yahoo.com.

noi n-am scapat de raceala cu asta mica mica,are mucisori suvoaie si-s ff necajita ca s-a imbolnavit ca am purtat masca o saptamana dejaba
azi noapte dupa ce a mancat a inceput sa tuseasca si sa se sufoce de am crezut ca si murim de sperietura.a fugit Mihai cu ea la neonato, la Sorin care era de garda si a ascultat-o a zis ca nu e tuse ci se ineaca cu mucisorii.acuma bagam ser fiziologic si folosim pompita aia conectata la aspirator care e f buna.
sper sa ramanem numa cu sperietura.

va intrebam de vaccin, ati facut INFANRIX hep B?

LA MULTI ANI DIANA LAURA!
sa fii fericita si sa te bucuri de familia ta!

va pup, mai viu ca n-am dormit de stress azi noapte

Cristiana, gagalicea Theodora Alexia ( 30 mai 2003)si galuscutza Carina Sofia(10 mai 2007)

comorile noastre iubite
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii Theodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Amely ti-am vazut filmuletul. Super frumos. Tre sa ma apuc si eu sa fac unul pentru Maya. Da n-am vazut eu bine sau in una din poze apare catedrala din centrul Pitestiului. Eu sunt din Pitesti, acolo ne-am cununat

kay nu cred ca are legatura cu masa de la ora 18. Toti copilasii mici vomita. Si Maya vomita cu jet, e normal. Daca insa e prea des, sau vomita la fiecare masa, atunci ar trebui sa intrebi un dr. Maya vomita de regula cand manca ca fomista. Uite si in dimineata asta a vomitat. O sa te ajutam cum putem sa iti vezi minunea de fetita sanatoasa.

Mica cu Maya Alexandra (10 mai 2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns duda35 spune:

Bine ai revenit Kay!
Hai sa vedem cum putem fi de folos.
De ce ai nevoie acum si pe viitor?
Ai nevoie de suport la postarea mesajelor?
Da-ne date sa putem forewarda toate mesajul catre cunoscuti, mailul face minuni!
Apoi va trebui apelat la ceva fundatii...ne interesam.
Doamne ajuta si sunt convinsa ca acasa starea ta de spirit se va inbunatati.
Nimic nu se compara cu sentimentele pentru copilul tau, asta va ajuta cu siguranta. Si medicina va evolua mult in viitorul apropiat!
Fii optimista!
Noi stam cu frica inca, cel mare ia antibiotic, are o amgdalita acuta cu puroi in git si s-a chinuit si el mititelul, iar pe Anastasia am incercat sa o izolez...ceea ce e greu, sper din suflet sa trecem sanatosi peste acest episod.
O duminica buna!

mamica de baietel si fetita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

kay si sosonica bine ati venit acasa!
Doamne ajuta sa se stranga suma necesara

gabi

-Albert Mihai, 10.05.2007
http://photos.yahoo.com/ph/bunica164/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

quote:
Originally posted by mica0307

Amely ti-am vazut filmuletul. Super frumos. Tre sa ma apuc si eu sa fac unul pentru Maya. Da n-am vazut eu bine sau in una din poze apare catedrala din centrul Pitestiului. Eu sunt din Pitesti, acolo ne-am cununat
...

Asa e, Mica, ce spirit de observatie ai! Mama e din Pitesti, si cand am fost in vizita la neamuri, bineinteles ca am fost si prin centru, pe care il ador, mi-ar placea sa avem si in Bucuresti asa o piateta frumoasa, unde sa se joace copiii, sa hranesti porumbeii, se te uiti la fantani si lalele si sa privesti catedrala Sf. Gheorghe care e superba, toate astea in acelasi timp.

Carrie, vaccinul pt. hep B (AHB) i l-au facut lui David la nastere. Apoi la 3 zile i-au facut BCG-antituberculoza (care lasa o mica cicatrice visinie). Acum deja i-au facut al doilea vaccin, de 2 luni, DTPER (diftero-tetano-pertusis...nu stiu cum, tre' sa ma uit in carnetul lui) plus AP (antipolio).

Gata, fug ca "gandacelul" s-a trezit si maraie, revin...

mami de David Christian

www.onetruemedia.com/my_shared?z=1b8b33d8f086559a341c24&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea noastra: David Christian

"Mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Madi, chiqui, elteka, sobi, lbelciug, mihamora, ancamari, carrie, si tuturor celorlalte fete...multumesc pentru urari.
Din pacate, nu m-am putut bucura pe deplin de ziua mea, Stefy a fost atat de agitat si a plans atat de mult ieri dupa-amiaza.de mi se rupea sufletul. Si se vedea saracutul ca sufera, il durea burtica, si nici nu putea scoate aerul ca lumea, se mai si ineca daca il puneam pe spate...nicioadata nu a plans asa si atat de mult. Am fost disperata...l-a luat mama, tata, eu, sotul, prietena mea...la mine s-a mai linistit un pic, a si supt un pic de lapte, dar iar se ineca....Si nu era plans de nervi, se incovoia saracutul tot de durere..i-am dat si espumisan, si gipe water, si babycalm....pana la urma a reusit sa adoarma, si s-a mai linistit. Asta-noapte l-am culcat langa mine (dupa ce a dormit in patut in prima faza)...sa pot sa il mai ridic, sa il mai intorc, daca facea la fel si astanoapte. S-a mai frecat un pic, de adevarat, dar nu asa ca ziua. Si azi a fost cumnintel, insa pe la amiaza l-a apucat din nou o criza de durere si plans. Acu doarme pe burta de vreo ora, insa mai suspina prin somn. Il doare, si imi vine si mie sa plang cand ii vad ochisorii rupti de somn si oboseala, si cum se chinuie.
Dar, cum zicea si chiqui, pe langa problemele Soniei, astea sunt mizilicuri. Kay, fi optimista..sunt sigura ca oamenii se vor mobiliza si vei reusi sa strangi banii in timp util.

diana de IANIS STEFAN 14 mai 2007
poze

Mergi la inceput