*** Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007 ***(2)
Raspunsuri - Pagina 15
duda35 spune:
Dianalaura,
Incearca sa-l pui la san oblic cu fata spre tine astfel incat sa stea cam la 45 grade picioarele fata de capsor....noi asa facem sa nu ne inecam si asa da aerul afara fara sa o ridic...
mamica de baietel si fetita
kay spune:
FETELOR, VESTI BUNE ! a vb mama cu Mihaela adulescu (e vecina cu ea) si a spus ca o sa inceapa o campanie publicitara-in emisiunea ei, in ziare, la tv- prin care, din experienta ei o sa strangem cam 30-50 mii, asa ca e nevoie si de alta sursa... o sa scriu povestea Soniei, pt care deja am un titlu. e refrenul melodiei pe care Alex a ascultat-o tot drumul de la maternitate pana acasa in noaptea in care s-a nascut Sonia. suna asa " She wanted to fly, but she had no wings" si mi-a dat fiori cand mi-am amintit prima data de melodia asta, dupa ce am aflat ce boala are... parca prevestitor s-a oprit shuffel-ul la melodia asta... acum ma duc sa mulg laptic, pt ca broasca mea e rea de foame si cum se trezeste tre sa-i infig bibe in gura, ca altfel se treansforma in "teroristul albastru", cum ii zicem noi.. e un mic monstrulet cand incepe sa planga si s-a prins ca asa primeste ce vrea si urla din toti rarunchii.. doar ca n-are voie sa planga, ca se albastreste... xum sa-i expolic unui bebelus de 1 luna ca n-are voie sa planga? n-am cum ! deci stau cu bibe, pampers, servetel si bepanthen pregatite sa intervin cand deschide ochii si vad ca stramba gurita a plans ! v-am pupat si tineti-mi pumnii ca urmeaza masa de ora 18...(stiu ca n-are nici o importanta ora, mica, da e ciudat ca doar p`asta o vomita..)
pup cu drag !
oana si
Sosonica
mami,tati si Sosonica
rosioara
100.000 USD pt a salva viata Sosonicii !!!
Michelle35 spune:
aaahttp://community.webshots.com/user/michelle351971
Michelle
de
Alexandru Stefan
<a href="http://community.webshots.com/user/michelle351971">poze</a>
duda35 spune:
Kay,
Sosonica are program fix de mese?
Poate nu-i trebuie masa de la ora 18 sau poate e prea flamanda atunci si mananca cu prea multa pofta...
O seara minunata!
mamica de baietel si fetita
numai_eu spune:
Buna seara mamici si pitici.
Mai scriu si eu un pic sa nu ma dati disparuta.
M-am bucurat tare cand am vazut ca Sonia si Kay s-au intors acasa si ca sunt sanse mari sa se stranga banii pentru operatie. O sa incerc sa va ajut si eu cum pot. Multa sanatate Sonia, sa cresti mare si sa-ti bucuri parintii.
Cu intarziere La multi ani! Dianalaura sa fi sanatoasa si fericita si sa va bucurati de Stef.
Mamicile care se plang de constipatie la puiutii lor, le dati cumva Debridat? Mie imi zicea o pediatra sa evit sa-i dau pentru colici pentru ca a observat din practica ca ii cam constipa pe cei care au tranzit normal.
Elteka tare mult mi-a placut povestea despre nastere si sotul tau si m-a amotionat tare. Sa va iubiti mereu asa ca azi si sa fiti la fel de fericiti.
Noi nu mai stim cum sa scapam de suzeta. De cateva zile nu mai mancam bine, nu mai dormim, stam numai cu suzeta in gura. Si cand o scapa incepe un plans disperat, zici ca cine stie ce il deranjeaza. Iar cand in sfarsit are suzeta din nou in gura scoate niste sunete asa satisfacute de zici ca a scapat dintr-un pericol de moarte. Mor de dragul lui cand il vad cum face, desi ma tine aproape numai langa patutul lui. Si de dormit ce mai atipim cate un pic in brate sau pe piept la mami iar cand ne punem in patut parca e plin cu maracini asa sare noervos si incepe plansul. Noroc ca noaptea inca dormim destul de bine. E adevarat ca in ultimele zile am si avut vizitatori la greu si cred ca l-am cam solicitat si i-am dat peste cap programul. De maine suntem iar amandoi sungurei acasa si sper sa ne linistim.
Am reusit si eu sa-mi fac cont pe webshots cu poze cu puiul meu. Trebuie sa ma laud si eu cu el ca orice cioara. Sper sa se vada pozele.
http://community.webshots.com/album/559799186NCybws
mihamora spune:
E foarte scumpel puiul tau Numai_eu![]()
Am vazut si filmuletul lui Amely, e foarte frumos, ce haios e bebe cu ochelari![]()
de
Dominic 15.05.2007
POZE CU MARIO DOMINIC
www.youtube.com/watch?v=bfEUQ4-IV2g" target="_blank">primele clipe de viata ale lui Domi
chiquitita spune:
Amely, super filmuletul. Acum l-am vazut!
Daca si Debridatul constipa eu nu stiu ce sa ii mai dau ca tot nu face caca...mi-e mi-l recomandase pentru reglarea tranzitului...HELPPP!
Chiqui +
Livia (08.06.2007)
ella_74 spune:
fetelor!
nu stiu daca e de bine sau de rau, maine sun pediatra, dar lui David ii dau dintisorii; azi implineste 2 luni si jumatate.
Primul iepuras a spart gingiutza
Va spuneam zilele trecute ca David isi baga pumnisorul in gurita si nu stiam de ce, ca facea asa mai tot timpul, mancat sau nemancat.
Si observ ca ii curg si balute din gurita si nu prea mai vrea suzeta, cred ca-l supara la gingiutza.
Seamana cu sotu, ca lui i-au iesit la 4 luni dintii, da' fiu-su e si mai precoce![]()
Bine ca are dinti da' e chel 
, mamica de David (24.04.2007)
www.flickr.com/photos/7556221@N02/?saved=1" target="_blank">poze David
mica0307 spune:
michelle nu am reusit sa vad pozele.
numai_eu super frumoase pozele cu bebeul tau.
kay sa dea DUmnezeu sa strangi banii cat mai repede si sa se faca Sosonica bine.
ella dintisor la 2,5 luni???Esti sigura?
Mica cu
Maya Alexandra (10 mai 2007)
Poze
ella_74 spune:
mica,
am sunat-o si pe sor=mea aia mare si mi-a zis ca la baiatul ei i-au iesit dintii la 3,5 luni.
Da, stiu ca e devreme, dar m-am uitat cu atentie si e dintisor doar ca abia mijit.
, mamica de David (24.04.2007)
www.flickr.com/photos/7556221@N02/?saved=1" target="_blank">poze David