*** Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007 ***(2)
Raspunsuri - Pagina 13
kay spune:
aproape terminasem povestea nasterii Sosonicii cand am apasat extrem de gratios pe escape si s-a sters tot...
am primit estimnarea costurilor operatiei care se ridica la 91.500 USD. trebuie neaparat sa dewschid subiect la umanitare. va rog ajuattima. plange SOSO, revin
oana si
Sosonica
mami,tati si Sosonica
rosioara
AMR 6-20 zile !!!
kay spune:
gata, a mancat si acum stam amandoua la pc.
nu pot s-o las sa planga ca imediat se albastreste- cam asa :
.. si e pe zi ce trece e mai albastra. exista si o explicatie medicala. se inchid dsv si dsa (defect de sept ventricular si atrial), adica gauri intre atrii si ventricule, alte defecte ale inimii ei care o ajutau sa aiba saturatii bune... asa ca tre sa o operez cat mai repede, altfel o sa fie foarte rau... cianozarea inseamna ca nu se oxigeneaza organele bine, inclusiv creierul... daca nu stiu la cardiologie de pot sa fac deja specializarea in cardio ! rezidentiatul mi l-am facut la Emilia Irza ! deci ideea e, daca poate cineva care stie ce si cum sa-mi zica ce acte tre sa postez, etc. si cu contu cum e... VA ROG MULT ! PAPADIE ??? FETELOR ??? HELP !!!
ma puc sa crosetez iar povestea nasterii broscutei.. poate reusesc de data asta !
va pup
oana si
Sosonica
mami,tati si Sosonica
rosioara
100.000 USD pt a salva viata Sosonicii !!!
petit_ange spune:
Kay, bine ati revenit!
Referitor la ceai, eu ii dau acum Infant drink, dar numai azi am inceput, asa ca va zic rezultatul peste cateva zile.
Bebe Isabella a venit pe lume in 21 iunie la ora 6:00 52cm 3,25kg
Isabella
The world is full of wonders if you look with open eyes!!!
lbelciug spune:
dianalaura, LA MULTI ANI! Sa fii sanatoase si fericita!
Madi, la ce biserica din Rahova ati fost?
Chiquitita, am pus ata la dreapta caci asa am mai vazut la alti bebei, dar sincer nu stiu cum e corect...
Fetele, inbtr-adevar taxa legala nu poate fi 800 ron, dar cica in unele biserici se ajunge la suma asta cu "atentia" oferita pe langa...
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007) -poze
gudinde spune:
Kay,
Asta am gasit la sectiunea ajutor umanitar. Sper ca poate iti e de folos si multa sanatate Sosonicai si putere tie.
"Ce trebuie sa fac ca sa propun un caz nou?
Trimite un mail la adresa info@desprecopii.com cu urmatoarele informatii:
- descriere succinta a cazului
- descriere pe larg a cazului
- cat mai multe acte doveditoare care sa dovedeasca veridicitatea (certificate medicale, persoane de contact din randul medicilor care cunosc cazul etc.)
OBLIGATORIU:
- numele si datele de contact ale persoanei care se erijeaza in organizatorul/coordonatorul actiunii. Aceasta persoana va fi persoana de contact pentru noi.
- Aceasta persoana vor trebui sa dea o declaratie scrisa si semnata prin care isi asuma raspunderea pentru organizarea actiunii, declaratie care va fi trimisa politiei romane in momentul in care iese scandal!
- declaratia trebuie scanata si impreuna cu un scan al unui act de identitate se ataseaza mailului initial care propune cazul.
Fara declaratie si scanarea actului de identitate NU SE ACCEPTA nici o cerere.
Cu respect
www.desprecopii.com"
kay spune:
multumesc mult, gudinde ! o sa incerc sa deschid un subect, dar nu prea ma pricep.. astea cu actele ma depaseste total... am hartii, dar n-am scanner... am mailuri de la Boston, am mail cu rezultatul de la eco, dar e in engleza.. sa vad ce pot sa fac...
n-am reusit sa scriu nimic, dat fiind ca Sosonica a stat cu ochisorii ei mari larg deschisi pana acum, iar eu ma topesc de dragul ei si am stat impreuna, am cantat, am facut poze, a facut pipi pe perna lui tati... apropos, eu de cate ori ii schimb pampersul face pipi pana il pun pe celalalt... si innebunesc, pt ca trebuie sa il cantaresc si sa ii calculez diureza sa vad daca face pipi cat trebuie, ca ii dau furosemid... nu trebuie sa se umfle ca face edeme.. ce sa mai zic.. odata si eu ma gandeam ca cea mai rea chestie sunt colicii...
ah, si alta chestie, de 3-4 zile invariabil imi vomita masa de ora 18.00... stiti cumva ce inseamna???
pup si noapte buna, fara plansete si fara colici !
Kay si Sosonica
oana si
Sosonica
mami,tati si Sosonica
rosioara
100.000 USD pt a salva viata Sosonicii !!!
mihamora spune:
Dianalaura
Multumesc Liviana pentru raspuns
Frumosi tare copiii tai.
Bine ati venit Sonia si Kay !!!
de
Dominic 15.05.2007
POZE CU MARIO DOMINIC
ella_74 spune:
liviana,
noi facem botezul la biserica de la Gradina Icoanei, acolo ne-am si cununat; preotul nu ne-a cerut bani dar am dat 500 mii fiindca se aranjeaza cu flori biserica; nasii vor da bani dupa botez dar asta fiindca vor ei, nu findca este impus.
Kay,
bine te-ai intors acasa; sper ca vei putea in timp util sa strangi toti banii de care e nevoie pentru operatiile micutei.
Daca imi trimiti un email cu poze si povestea Soniei, pot sa-l forwardez colegilor mei de serviciu si poate oamenii cu suflet vor fi sensibilizati si vor dona ceva bani; eu lucrez intr-o companie mica, cu 45 de angajati dar daca si fetele de aici, de pe forum, vor urma exemplul meu, cred ca va conta; stiu ca fiecare ajutor e important, cat de mic.
, mamica de David (24.04.2007)
www.flickr.com/photos/7556221@N02/?saved=1" target="_blank">poze David
ancamari spune:
Kay - bine ai venit acasa! Imi era un dor de tine!... Si felicitari, vad ca ai mai primit o steluta! Imi pare rau ca e asa de complicat si sper ca Sosonica sa nu aiba parte si de colici, ca astea ar mai lipsi (se plange la greu dn cauza lor).
Dianalaura - La Multi Ani! Multa fericire alaturi de cei dragi!
Liviana, Michigan - Sa va traiasca baietii!
Am citit mai devreme si acum am uitat ce mai vroiam sa scriu. Sunt praf.
Piticul meu papa la maxim 2 ore, precizez ca numai tzitzi. Nu reusesc deloc sa-i maresc intervalul dintre mese, doar daca doarme prind un 2ore si jumatae, dar asta se intampal foarte rar, el nu pre doarme ziua, aproape deloc de fapt.
Ah, mi-am adus aminte!
Elteka - foarte frumos ce ai trait tu cu sotulache si cu Elias cel nou-nascut! Eu am numai amintiri urate din spital, nu stiam cum sa plec mai repede de acolo, sotul meu intra la mine, asistentele il dadeau afara, si tot asa am tinut-o. Iar o data viitoare cred ca nu va mai exista, doar daca ma lovesc la cap si o sa sufar de amnezie, sa nu-mi mai aduc aminte prin ce-am trecut.
Anca si Andrei Cristian (28 mai 2007)
ancamari spune:
Liviana - la biserica din Ghencea (de la capatul lui 41) e 1,3 mil cu chitanta - avans platit de sot si o sa mai vedem cat le ia nasilor atunci, mai ales ca nasul meu e grec si s-ar putea sa-l scuture un pic mai mult decat trebuie. Cred ca taxe asa de mari sunt la bisericile care au si cor mare, gen Domnita Balasa (acolo am facut nunta si acum 4 ani a fost destul de scump, cateva milioane bune).
Androix - te asteptam cu forte proaspete dupa ce termini "pauza"! Ai terminat cu examenele si esti in vacanta?
Ella - tu nu ai facut vaccinul recomandat de dr nostru, nu-i asa? Care-i faza cu el? Pe unde sa citesc despre el? Bine ca inca nu am de gand sa ma apuc de nimic, asa grasa si cu tzitzi pline cu lapte, e cam ciudat, nici chef nu am. Noroc ca e sotul plecat 3-4 zile/sapt si e mai usor in aceste conditii.
Anca si Andrei Cristian (28 mai 2007)