*** Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007 ***(2)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kay spune:

am ajuns acasa ! a facut baita, a mancat si acum doarme ! doar ca se cam albastreste rau de tot cand plange... va pup ca a venit cantaru !pun poze si incerc si un filmulet. va pup cu drag si intru sa va povestesc dupa ce se elibereaza casa aici ca sunt toate bunicile la mine !
kay si sosonica

oana 33+ cuSonia
mami,tati si Sosonica

rosioara

AMR 6-20 zile !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

am schimbat semnatura

oana si Sosonica mami,tati si Sosonica

rosioara

AMR 6-20 zile !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Kay, bine ai revenit acasa! Asteptam sa ne scrii cand poti!

Fetelor, sunt putin debusolata. Tocmai am vorbit cu nasii nostri ca sa alegem ziua botezului si ei ne-au pus in vedere sa alegem o biserica cu tarif normal. Cica acum taxele la bisericile din Bucuresti ar ajunge la 800 ron pt botez. E adevarat? Va rog, spuneti-mi si mie cat ati platit voi? Merci.

Ia uitati-i aici si pe baietii mei.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007) -poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Mica, multumesc!
Kay, bine ai venit acasa! Te asteptam sa intri and potisa ne mai povestesti de Sosonica.
Acum ma duc ca imi astept musafiri...nu e nimic special, fac doar niste pizza si am facut si niste tort de inghetata.
Va pup!

diana de IANIS STEFAN 14 mai 2007
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michigan spune:

mersi carrie si ibelciug
bun venit fetitze iubite: kay si sosonica
dianalaura:mmmmmmm! si pizza si tort de inghetata!

Mihaela si pui mic Octavian Andrei
POZE
www.onetruemedia.com/shared?p=2c46885e2ba34b699c9eef&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">40 de saptamani pt o minune
Tavi mic si cuminte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madi spune:

Lulu26, Carrie, Elteka, Mihamora, Lbelciug multumim mult pentru aprecierile la adresa Anei.

Elteka da, am slabit 10 kg, dar asta in 2 saptamani de la nastere. Problema e ca mai am 5 in plus care nu vor sa plece deloc de la mine si din cauza carora nu ma pot imbraca cu mai nimic din ce aveam inainte. In plus am ramas cu burtica, si mor, ca eu inainte aveam abdomenul plat plat. Si apropos de burtica, am facut si eu testul si AM SI EU SEPARATIE DE MUSCHI . Asa ca si eu ma alatur fetelor care te roaga sa ne salvezi! Cu verigheta, da, am reusit sa o bag pe deget. Inca ma strange dar pot totusi sa o scot cu destula usurinta, adica nu imi mai ramane intepenita ca pana acum.

Lbelciug mare veselie acolo la voi, se rade/tipa cu gura pana la urechi In ceea ce priveste botezul, unde am facut noi (o biserica micuta, la noi in cartier) a fost taxa oficiala 500 de mii, si nasii au mai platit 2.500.000 la preoti+dascal. Si noi, in ianuarie, cand am fost la randul nostru nasi de botez, am platit tot 2.500.000 la o biserica din Rahova. Mie mi se pare exagerat 800 Ron pentru botez. Nu cred ca cere cineva atat de mult.

Kay si Sosonica bine ati venit acasa!

Fetelor care dati ceai de musetel la bebei, spuneti-mi si mie, in ce cantitate le dati? As vrea sa incerc si eu...ca si Ana mea face kk o data la 2 zile. In afara de cel de la Milupa, mai exista la vreo alta firma?
Mie doctora mi-a spus sa incerc sa ii dau Anei cate o lingurita, doua, de suc de mere (cu coaja rosie), fara pulpa pentru tranzitul intestinal. I-am dat cateva zile la rand si e adevarat, ca in zilele in care i-am dat, a facut kk.

Dianalaura

Madi si Ana Teodora(27 aprilie 2007)

"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

liviana, super dulcei baietii! Apropos, ata rosie se leaga la dreapta? Parca tu mai intrebasei si vad ca Bogdanel acolo o are!

michigan si voi sunteti fff frumosi!

kay bine ai venit acasa!

dianalaura LA MULTI ANI!

elteka si pe mine m-a impresionat povestea!

carrie, daca face fara chin eu zic ca nu e constipata. Asta e ritmul ei.

madi, acum ti-am vazut pozicile! papusica e super iar bascuta, nu mai vorbesc!!! Referitor la cantitate, eu ii fac cam 100 ml si bea macar 50, sau cat poate. La inceput i-am dat mai putin, dar acum ii dau si 100ml.

Eu am avut succes cu pompita clasica si am scos ditamai mucul, ca a fonfait biata fata toata noaptea de ti se rupea sufletul. Daca insisti e buna si pompita. Maine facem o lunisoara si tot buboase suntem...Acum alta dandana: o dr mi-a aratat ca fetei mele, atunci cand se screme/incordeaza ii iese buricul in afara, parca a zis ca se numeste hernie ombilicala (sper ca nu spun prostii) si mi-a recomandat sa leg o moneda acolo si sa o scot la baita. Referitor la ceaiul de musetel, am facut ceai clasic la plic si am pus debridat in el. A baut tot!

Chiqui + Livia (08.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ELTEKA spune:

La multi ani, Dianalaura!

Asa creste bebe
Elias, sau DOLOFANEL, Fat Frumos cel Chel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sobi spune:

La multi ani, Dianalaura! petrecere frumoasa alaturi de cei dragi!

Kay, bine ai venit acasa cu Sonia!

Andreea si Vladut
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Venus2007 spune:

Fetelor, sper sa ma iertati ca scriu de pe id-ul comun, e prima si ultima data cand indraznesc, vreau doar sa spun doua vorbe:

Kay, bine ati venit acasa! Sper sa urmeze zile frumoase pentru voi si sa reuseasca operatia cu bine.
Liviana, la biserica rusa de la universitate am facut botezul acum 2 ani si in afara de taxa de botez de 750.000 cu chitanta nasii nu au mai fost obligati sa plateasca nimic. Daca vroiau sa faca o donatie in valoare de orice suma primeau de asemenea chitanta, dar repet gestul asta nu era obligatoriu. Nu stiu acum cat o fi taxa legala dar sigur nu e asa de mare.

Si daca inca nu v-ati prins sunt eu Androix. Fiti linistite, nu sunt suparata pe nimeni si pe nimic, am vrut doar sa iau o pauza de scris ca devenisem prea patimasa si prea dependenta. Dar uite ca si asa tot ma mananca destlii

Mergi la inceput