*** Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007 ***(2)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ELTEKA spune:

quote:
Originally posted by gabiu

buna dragelor,
se pare ca Albert s-a mai potolit cu plansul, oricum ajunsesem sa nu-imai dau nimic de clici pt ca nu sunt convinsa ca asta era cauza, ma gandesc ca erau doar nervisori, deci avem acum zile mai frumoase.
O intrebare am la voi: vad ca dati ceai la bb-lusi, e neaparat necesar? Eu nu i-am dat nici un strop, doar lapte de la san si ma cam apostrofeaza lumea din jur. Eu am citit ca nu e nevoie daca bb e alaptat dar vazandu-va pe voi.......
Va pup

gabi

-Albert Mihai, 10.05.2007
http://photos.yahoo.com/ph/bunica164/my_photos

Eu nu-i dau absolut nimic altceva! Doar san. Maica-mea a zis sa-i dau apa cand sughite, asa ca i-am pus pe limba odata cand m-a disperat cu un sughit (fix dupa masa, deci n-am putut sa-l conving sa mai ia san), dar s-a strambat la primul strop si m-am razgandit subit.

Pediatrul de aici, cartile si niste mamici spun "nu", asa ca eu am de gand sa incerc. Pana acum a mers. E drept ca in zilele toride vrea mai des la san, dar e ok.

N-a fost constipat niciodata, desi face un circ teribil cand e vremea de kk (desi rezultatul e perfect "normal").Am un film cu el,d ar mi-e jena sa-l pun, cred ca s-ar supara pe mine daca ar sti

Asa creste bebe
Elias, sau DOLOFANEL, Fat Frumos cel Chel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sobi spune:

of elteka, ce frumos ai scris! stiam ca tu ai talent de povestitor, insa pana acum ne scriai doar istorioare amuzante, e prima oara cand citesc la tine ceva atat de emotionant, adevarul e ca momentul e unic!

Andreea si Vladut
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sobi spune:

tot io pentru elteka: am facut testul muschilor, cred ca am separatie clar: un degut sub buric si trei degete deasupra acu' ca ne-ai pus diagnosticul, cand ai timp sa ne scrii ce putem face!

eimotto io nu cred ca am primit livret de familie, adica acu' 5 ani cand ne-am casatorit nu imi amintesc sa ne fi dat aia de la primarie asa ceva. de-asta ziceam ca trebuie sa incep sa depun actele pentru livret.

fetelor, bine ca ati pomenit de menta din babydrink, i l-am intrerupt si eu si momentan ii dau doar san. ella, babycalm-ul il dai dupa masa, sau cand vezi ca incepe sa maraie?

Andreea si Vladut
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

sobi,

calmababy i-l dau intre mese, diluat in 20-30 ml de apa plata iar doza cea mai importanta este cea de dinainte de baita, ca dupa baie nu mai vrea sa inghita nimic.
Oricum, incerc sa nu-i dau imediat inainte sau dupa masa.
Aseara iar n-a urlat dupa baita si a adormit cumintel; ma intreb daca e atat de minunat calmababy sau pur si simplu david a crescut si nu mai plange; maine facem 2 luni 2 saptamani deci mai avem teoretic 2 saptamani sa trecem de pragul critic.

, mamica de David (24.04.2007)
www.flickr.com/photos/7556221@N02/?saved=1" target="_blank">poze David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

chiquitita, elteka, va multumesc pentru raspunsuri, m-am linistit vazand ca nu sunt singura.

gabi

-Albert Mihai, 10.05.2007
http://photos.yahoo.com/ph/bunica164/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

dragelor, dupa o noapte de transpirat de stress cu tusea galustii, m-am mai linistit, i-am pus mult ser fiziologic si desfundat cu batista bebelusului si pare mai ok.

Elteka, chiar f emotionanta povestea ta,ma tot mobilizez s-o scriu si eu...legat de prezenta sotului la nastere, si la mine a fost extraordinara.la prima natere a suferit 10 ore cu mine, acum doar 5 dar a fost acolo tot timpul chiar daca alb ca varul.
cred ca tine de om, de optiunea fiecaruia.

Florina, o sa imi fac exudat , sunt destul de sigura ca am streptococ ca eu am tot avut si am scapat de el cu lupte grele dar mi-a reaparut de fiecare data.intrebarea e:daca l-am avut in sarcina il are si cea mica?

Cristiana, gagalicea Theodora Alexia ( 30 mai 2003)si galuscutza Carina Sofia(10 mai 2007)

comorile noastre iubite
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii Theodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michigan spune:

fetelor aici sunt puii mei iubiti
si in sfarsit am reusit si eu sa prind un zambet de copil fericit

Mihaela si pui mic Octavian Andrei
POZE
www.onetruemedia.com/shared?p=2c46885e2ba34b699c9eef&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">40 de saptamani pt o minune
Tavi mic si cuminte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

apropo de kk.ata mica face la 3 zile fix, normal adica moale, fara sa se chinuie.eu zic ca in cazul asta nu e constipatie ,asta ii e ritmul...nu?

Michigan, f draguti baietii tai dar zambetul celui mic e de mare viitor Crai

Cristiana, gagalicea Theodora Alexia ( 30 mai 2003)si galuscutza Carina Sofia(10 mai 2007)

comorile noastre iubite
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii Theodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Elteka, impresionant ce ai povestit despre privirea sotului. As fi vrut sa vad si eu asta la sotul meu, insa n-am avut acest noroc nici la prima nici la a doua nastere, poate si pt ca nu a asistat la ele...
gabiu, nici eu nu i-am dat lui Bogdanel altceva de cat lapte matern. Nu ma stresez cu ceai/apa atata vreme cat lui B ii merge bine si eu ii pot da sanul oricand vrea el. Lui Matei i-am dat apa si ceai si iar nu a fost rau, deci cred ca ambele variante sunt bune, dar fie vorba intre noi cred ca e mai usor sa-i dai doar san.
mihamora, preotul nu indica nici o culoare anume pt imbracamintea copilului, insa parintii asociaza albul cu puritatea. Matei al meu a fost imbracat in albastru si a fost ok.
carrie, sanatate multa galustii! Ma bucur ca e mai bine acum.
Madi, scumpica tare fetita ta. Foarte frumoase pozele de la botez!
michigan, superb zambetul de bebe! Sa-ti traiasca iubitzii! Si eu ma topesc toata dupa baietii mei. Azi am fost la un kids-party la McDonalds si s-a nimerit ca cei 3 baieti ai mei sa fie imbracati in alb. Tare frumosi mai erau!

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007) -poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

dianalaura LA MULTI ANI sa iti dea Dumnezeu multa sanatate, sa te bucuri de Stefi.

elteka mi-au dat lacrimile. Asa e, acum e altfel, parca ne iubim altfel. Imi multumeste in fiecare seara pentru minunea de fetita.

Mica cu Maya Alexandra (10 mai 2007)

Poze

Mergi la inceput