Mamici de septembrie-octombrie 2007 (42)
Raspunsuri - Pagina 24
moldoveanca spune:
Dani,am vazut si eu pozele tale noi dar ce burtica frumusica ai.Mai tii minte ca ne plangeam ca avem burticile mici?Si a mea creste pe zi ce trece din pacate, eu ma descurc greu cu pozele dar tare mult as vrea sa pun si eu cateva.Si hainutzele sunt super.Stii ce am mai cumparat eu din mothercare?Un sac de ala de dormit ca mi se par super dragutze te pup
teo
gema spune:
Nanaeu ridic mana sus cu mare rusineeeee, beau cafeluta zilnic de pe la 18 saptamani cand m-au lasat greturile.
Este o cafea normala (nici mare, nici mica) uneori cu lapte.
Eu stiu ca nu este contracindicata o cafea/zi dar se pare ca unii medici nici nu te incurajeaza. Daca nu ai probleme cu tensiune nu cred ca este o problema.
moldoveanca spune:
Nana,tu spuneai de ceaiul de zmeura.Dar cica cel de frunze de zmeura e bun,nu cel de fructe.Acum problema e ca nu gasesc din frunze.Stie cineva de unde as putea cumpara?
teo
prisi spune:
buna la toate burticile,
Nana eu beau zilnic cate o cafea dimineata , ca altfel ma doare capul, dr. a zis ca e ok cate o cafea pe zi cu lapte dar eu am tensiunea mica de cand ma stiu si oricum mai bag si niste calciu din cand in cand si lactate , iar pentru constipatie ma rezolv cu niste activia si vad ca nu am probleme.
in rest abia am apucat sa citesc tot ce scrieti, sunteti harnice, eu nu prea am scris ca sunt lenesa si in afara ca sunt cat o elefantica sunt bine, nu prea pot respira ca e bubulina bagata sub coaste da asta e
astept cu nerabdare eco da mai e destul , abia pe 24iul.
Roxana cum se anunta vremea ca vreau sa plec si eu 2 zile la mare si cred ca o sa fie cam ultima deplasare
sa aveti o zi buna
poze
31+ Miruna
danielle02 spune:
quote:
Originally posted by moldoveanca
Dani,am vazut si eu pozele tale noi dar ce burtica frumusica ai.Mai tii minte ca ne plangeam ca avem burticile mici?Si a mea creste pe zi ce trece din pacate, eu ma descurc greu cu pozele dar tare mult as vrea sa pun si eu cateva.Si hainutzele sunt super.Stii ce am mai cumparat eu din mothercare?Un sac de ala de dormit ca mi se par super dragutze te pup
teo
creste burtica,creste.cel mai mult ma bucur ca nu mai am probleme cu picioarele si ca bebe nu mai impinge in stomacul meu.
de ce te descurci greu cu pozele?pune si tu cateva sa te vedem.
as lua si eu sac de dormit,dar deja ma intind.cam tot vreau ce vad si nu prea vreau sa exagerez
danielle 28+ Ebonee
http://bd.lilypie.com/7dnTO.png
pozici
danielle02 spune:
si eu beau cafea in fiecare dimineata.imi place asa mult ca as mai bea una,dar ma abtin cu greu...
danielle 28+ Ebonee
http://bd.lilypie.com/7dnTO.png
pozici
sim_stoian spune:
Tomitza, si eu vroiam sa vad ce e pe la Ikea, dar e aglomerat tare pana acolo si nu prea ma mai tin nervii sa conduc. Abia ma duc pana la Cora si pana acolo fac 10 min...
Sim 31+ Stefan
Asa creste bebe
Poze
toma_lly spune:
asaaaa, sa va zic de camasi de noapte: eu am primit una de ziua mea, este fff draguta, de la Etam; si mai am una tot ff draguta pe care am luat-o de la taraba de la BIG cu 300 mii lei (este cu maneca scurta si cu vreo 4-5 nasturei in fata; are manecile bleu si restul e galbena si cu un imprimeu cu magarusi in partea de jos; e din aia care se vinde in Mag. Unirea sau in Cocor la standurile alea cu pijamalute dragute, papucei de casa, capotele; dar aici sunt vreo 450 mii parca).
Tomitza 30+ Natalia Ioana
Poze cu mine gravidutza
Lucruri pt Natty
Nunta-11 iunie 2005
sim_stoian spune:
quote:
Originally posted by toma_lly
asaaaa, sa va zic de camasi de noapte: eu am primit una de ziua mea, este fff draguta, de la Etam; si mai am una tot ff draguta pe care am luat-o de la taraba de la BIG cu 300 mii lei (este cu maneca scurta si cu vreo 4-5 nasturei in fata; are manecile bleu si restul e galbena si cu un imprimeu cu magarusi in partea de jos; e din aia care se vinde in Mag. Unirea sau in Cocor la standurile alea cu pijamalute dragute, papucei de casa, capotele; dar aici sunt vreo 450 mii parca).
Tomitza 30+ Natalia Ioana
Poze cu mine gravidutza
Lucruri pt Natty
Nunta-11 iunie 2005
Sper ca pe aia de la Etam nu ai de gand sa o iei la spital. Ca alea pe care le iei sunt de sacrificiu.
Sim 31+ Stefan
Asa creste bebe
Poze