Mamici de septembrie-octombrie 2007 (42)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Cecilia unde ai disparut? Tocmai dupa ce scrisese Andruzza ca iti poate da detalii despre Giulesti.

Gema
, eu iti recomand niste spirt pt dezinfectat rude vizitatoare. Am inteles ca e cel mai bun si ca si pediatrul cand vine la vizita iti cere sa ii dai spirtul sa se dezinfecteze pe maini.

Mandarinutza 31+ Antonia Maria

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Mi-a trimis nasa lista ei cu ce trebuie pt bebe. O postez si aici, poate mai gasiti ceva interesant.

Iata o lista de lucruri necesare:

- in afara de patut, asternuturi, paturica, prosop ( din ala cu capison), scaun masina, carucior, marsupiu, cantar, cadita + suport ( adica se pune in cadita si pui bebelusul pe el), sterilizator
- geanta pentru lucrurile ei
- Pampers
- sapun
- ulei
- perie par
- termometru
- suzete
- biberon
- aspirator nazal
- comprese sterile
- servetele umede
- crema pentru copii: Bepanthen unguent ( care este buna si pentru ragadele mamare)
- vata
- ser fiziologic
- perie biberoane + tetina
- musama pe care o stergi dupa baie ( sau masa de infasat)
- fofecuta de unghii
- betisoare de urechi
- Baneocin pudra ( asta era pentru buric)
- caciulite - din alea f subtiri care se leaga sub barbie
- costumase - 4 bucati
- body-uri - 8 bucati
- sosetele - 4 buc
- 1 jacheta sau 2

Mandarinutza 31+ Antonia Maria

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta36 spune:

Buna dimineata!
Ce fete harnice!De abia am reusit sa termin de citit tot ce a-ti scris..
Ieri mi-am luat si eu rezultatul la analiza de sange si urina si sper ca este bun,n-o sa stiu decat pe 30 iulie,cand merg la control la doctor.Hemoglobina este 11,6 iar in urina am ceva fosfati+1 hematie si vad ca astea nu le-am avut la analizele din martie..
Azi trebuie sa merg si dupa rezultatul de la titrarea de anticorpi,dar astept sa vse opreasca ploaia.Cred ca o sa merg cu 2 viteze:incet si f.incet caci ma doare si spatele iar de dimineata ma doare sus la incheietura piciorului drept.

Bee cum o sa nasti acum,tot cu cezariana?Data trecuta ti-a facut anestezie totala sau locala?

Pupici la toate si wekeend fain!

Dana +26s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Roxana distractie placuta cu Alex in parc. Si cu a mea era circ la mare cand nu-si facea somnul. SI cum soacra se scula de pe la 6, eu o auzeam deci pa somnic, o auzea si fata si se scula si ea pe la 7 (in loc de 8, 8.30) si ne distram cu bine toata ziua.
Danuta, mi-e mi-au facut cezariana cu rahianestezie. Am vrut neaparat sa vad copilul imediat dupa nastere. Si acum voi face tot cezariana.
Cat despre dezinfectatul rudelor cu spirt...Nici chiar asa. Sapunul e si el un bun dezinfectant. Sa se spele bine pe manute si gata. Asa facea si doctorul cand venea acasa. Oricum nu prea pune nimeni mana pe bebe, ca nu vor avea loc de mine si de al meu. Cred ca sunt o fericita ca la mine rudele sunt putine si in general foarte ascultatoare! A mai dat mama din gura, mai ales cand fu vorba de alaptat (ca n-am lapte, ca nu e bun, ca am chinuit copilul, etc), dar soacra, orice-am zis: "DA, sa traiti!"-(vorba vine, dar in afara de niste greseli care tineau de ignoranta ei nu de rea vointa, nu m-am plans).
Bee 25+

si Ana Teodora (22.12.2005)
http://www.dropshots.com/dochia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Fetelor am o intrebare. Daca pana acum m-ati zapacit voi cu intrebari despre medicale si salarii, acu va intreb io: cu cate zecimale trebuie tinut pretul? Are sotu' niste clienti care vor sa il tina cu 6 zecimale . Eu stiu ca dupa denominare trebuie tinut cu 2 zecimale. E vorba de lemn (unit de masura pe care o folosesc e metru cub). Unde e reglementata chestia asta?

Sim 31+ Stefan
Asa creste bebe
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

mandarinutza multumesc de listuta.
nana am uitat sa iti zic ieri...de la next am cumparat ieri body-urile si ciorapeii.intradevar,sunt lucruri super frumusele dar nu prea au cine stie ce lucruri pe alb sau crem.au,ori albastre ori roz si nu prea imi place sa cumpar toate lucrusoarele roz sau galbene.
tomitza sa iti zic si eu una poate nu o sa mai fii asa suparata si amarata.stiu ca e nasol tare sa stati impreuna cu parintii
mie trebe sa imi vina pe data de 21 una dintre scumpele mele cumnate pe care eu le ador de nu mai pot.i s-a sculat ei ca vrea sa faca nus ce facultate aici si ca vrea sa fie cu mine cand se naste bebe.(da` eu...cum nu ma pot abtine,i-am zis:da` de unde stii tu ca eu vreau ca tu sa fii cu mine cand se naste bebe??? ) atunci sa vezi ce ochiane o facut
bonnn,daca vine dumneaiei pe capsorul meu,asta inseamna ca vine toata familicica Nicolaica,de parca nu imi ajunge scumpul si iubitul meu sot care imi mananca zilutele incetul cu incetul.ca mai are si asta socuri cateodata,stai linistita.de ce crezi ca fac comanda la mothercare pe net ptr. lucrusoarele bebelushei???fiindca mereu i se pare ca,cumpar prea multe.in fine...m-am invatat sa mai pun si "unde nu bate soarele"
ia trage tu un ochi la pozele mele,sa vezi...par eu de 21 de ani???
te tzuc dulcic.ma rog ca sa va mutati la casa voastra cat mai repejor fiindca stiu prin ce cosmar treci

na...am scris un roman
va tzuc burtici.un inceput si un week end suprb sa aveti

danielle 28+ Ebonee
http://bd.lilypie.com/7dnTO.png
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Salutare burtici si de la noi, respectiv eu si Razvan nazdravan!

La noi e cam innorat azi si bate vantul, asa ca va inchipuiti e somn zace pe mine iar Razvanel are chef de joaca de la 5. Da din picioruse la greu!
Sterilizator de biberoane trebuie sa cumparam si noi, ma gandisem sa iau de la Avent, insa acum va trebui sa testez dimensiunile ca am si biberoane Nuk si ar fi ideal sa incapa si alea, la fel si la incalzitor.
Am si eu o intrebare, va rog sa ridice mana sus: cine bea cafea zilnic?
De vinerea trecuta, ptr ca mi-a iesit iar prost fierul, trebuie sa iau iar suplimetul si am inceput sa ma constip iar. Daca beau o cafelutza dimineata, a se intelege un sfert de ceasca de cafea si restul lapte, se mai rezolva problema cat de cat. Problema mea mare este sa nu fac sa imi creasca tensiunea, ca e belea, sa nu dau in alte alea, de-asta va intreb si pe voi.
Pupici.

Nana, 29+ Razvan Andrei
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toma_lly spune:

helou,
SIM, bavetele din poze sunt de la Ikea. Si am mai primit unele de la un coleg care a fost intr-o delegatie la Barcelona si le-a luat de la H&M (da' alea nu-s pozate).
DANIELLE multumesc de incurajari
Io si azi am un bat in c.. dar incerc sa ma abtin si sa imi revin
Hai ca vin si eu cu alte intrebari:
Cat dati la doctor ? (cat pt nastere normala si cat pt cezariana)
si pt anestezist ? moasa ? neonatolog ? asistente ?
mai bine hai sa facem o lista cu sumele astea, ce ziceti ?

Tomitza 30+ Natalia Ioana

Poze cu mine gravidutza
Lucruri pt Natty
Nunta-11 iunie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

Io beau cafelutza in fiecare zi, una micutza si mai slaba si ma simt foarte bine iar doctoritza a spus ca e ok

teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Mie de vreo 2 zile mi-e greata...Nasol !

Piciulika, ma bucur ca esti bine si tu si bebe saltaret !

Georgiana, bine ai revenit !

Nana, am ras una buna cu incurcatul bebelusilor ! Tulaaaaaaaaaaaai !!!

Ioi va rog eu nu mai vb de chestii din astea scaraboase, gen mestecat mancarea bebelusului si pupat pe gura ! Doamne, ce oameni nebuni !

Da, Sim, si eu o sa iau camasa de noapte ca-i musai! Dar nu-mi plac deloc. Nu port decat pijamale!

Roxana, exacat asa gandesc si eu, de altfel le-am dat de inteles cunoscutilor ca prefer sa ne vedem acasa si nu la spital!

Nana, eu una de prin luna a 5-a beau cafeluta zilnic, cafeluta insemnand un sfert de canita cu mult lapte!

Pup fetele cu burtici, o zi faina!

Gabriela 29+ Sara

Mergi la inceput