Mamici de septembrie-octombrie 2007 (42)
Raspunsuri - Pagina 25
danielle02 spune:
quote:
Originally posted by moldoveanca
Pai Dani nu prea stiu cum.Ai tu rabdare sa-mi explici?
teo
ti-am dat PM
danielle 28+ Ebonee
http://bd.lilypie.com/7dnTO.png
pozici
danuta36 spune:
Gabriela imi pare rau ca nu te simti bine,am vazut ca n-ai mai scris.Dar de la ce,asa dintr-odata?Sper sa-ti revii cat mai repede
Nana,mi-e imi place cafeaua,dar pt. ca mi-a fost frica sa nu-mi creasca tensiunea,am optat pt. cea decofeinizata.Si eu beau zilnic una mica dimineata,dar si pt. efectul anti-constipatie..Stiu ca nu prea e indicat sa bei,caci iti 'mananca' calciul si fierul din organism,dar daca nu ma pot abtine...
Dana +26s
toma_lly spune:
n-o iau, n-o iau...e prea draguta
mai am una alba cu trandafirasi bleu si halat la fel (tot de pe la BIG)
Tomitza 30+ Natalia Ioana
Poze cu mine gravidutza
Lucruri pt Natty
Nunta-11 iunie 2005
Happiness_4_us spune:
Sarumana mult de raspunsuri , burtici. M-am linistit. Deci merge o cafelutza slaba. Tensiunea o am mica, cateodata 8 si 9, alteori maxim 10, deci e ok, mi-a zis is moasa ca am tensiunea f buna.
Nana, 29+ Razvan Andrei
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
alehiam spune:
Nana se pune probleme la baut cafea daca depasesti 4-5 cani pe zi... asa ca poti bea linistita daca ai tensiunea ok. oricum sa o bei cu lapte, ca asa nu iti papa calciul cafeina
Mad cu Robert
Happiness_4_us spune:
quote:
Originally posted by moldoveanca
Nana,tu spuneai de ceaiul de zmeura.Dar cica cel de frunze de zmeura e bun,nu cel de fructe.Acum problema e ca nu gasesc din frunze.Stie cineva de unde as putea cumpara?
teo
aaa, daaaaaa???? Uite ca nu mai retin daca fructe sau frunze. Eu mi-am luat de acasa dar de capiata nu am sesizat de care. O sa vad diseara daca e de fructe sau frunze. Dar parca vad ca e de fructe. Offffff.
Nana, 29+ Razvan Andrei
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
Happiness_4_us spune:
quote:
Originally posted by danuta36
Gabriela imi pare rau ca nu te simti bine,am vazut ca n-ai mai scris.Dar de la ce,asa dintr-odata?Sper sa-ti revii cat mai repede
Nana,mi-e imi place cafeaua,dar pt. ca mi-a fost frica sa nu-mi creasca tensiunea,am optat pt. cea decofeinizata.Si eu beau zilnic una mica dimineata,dar si pt. efectul anti-constipatie..Stiu ca nu prea e indicat sa bei,caci iti 'mananca' calciul si fierul din organism,dar daca nu ma pot abtine...
Dana +26s
Aoilica, si fierul????????
Pai nu mai beau, clar. Dupa ce ca n-am si iau supliment mi-l maninca?
Groaznic.
Merci ca m-ai luminat.
Referitor la decofeinizata, sa stii ca e mult mai nociva decat cea normala, spun ei ptr ca e super tratata sa o decofeinizeze. La fel si berea fara alcool. Chiar am vazut un documentar pe Discovery la canadieni. Deci beti cafea si bere normala ca sunt mult mai "sanatoase"!
Nana, 29+ Razvan Andrei
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Happiness_4_us spune:
Urmychance, am actualizat linkul cu pozele.
Enjoy!
Nana, 29+ Razvan Andrei
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
moldoveanca spune:
Dani,nu mai accepta conturi noi pt ca oricum se inchide.Poate reusesc eu pana la urma sa vezi si tu burtica de baietel mumos
Care iti mai e dpn-ul?Mie mi-a spus data trecuta 23 sept dar o sa vedem.Acum fac galerie pt surioara mea care naste in Londra si a intrat in sapt 41 si bebe se lasa asteptat
teo
moldoveanca spune:
Nana sa ma anunti si pe mine care e treaba cu zmeura,da?Te rog mult,eu chiar cred in chestii de astea
teo