Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (203)
Raspunsuri - Pagina 29
monica70 spune:
URSULINA dupa ce citesti,mai zi ceva si de Raisa!
ANA las' ca reusesti tu cumva cu scaunul ala,nu te mai necaji atat 
BIANCA mi-am amintit ca ti-am zis ca s-a deschis "Real" in Arad - pe naiba, ca s-a deschis de fapt "PLUS" si langa el "FLANCO". Si urmeaza langa ele "KAUFLAND" in curand.Peste drum de unde lucrez a inceput sa se construiasca "Carrefour" si "REAL" urmeaza si dracu' mai stie cate ca nu le mai tzin minte,ceva malluri si "Penny market" - s-a deschis robinetul
Din atatea informatii m-am derutat de am scris aiurea.
BEE grozava descriere de echipament la nunta
Trebuie sa ma gandesc si io de rochie ,ca daca ati vedea ce intzolite-s tipele pe la nuntile de la tzara, v-ar pica fatza.Io-s tzaranca din fundul stanii pe langa ele
Pai io numa' blugi si haine mai sport cumpar,cel mult deux pieces si niste taioare pantalon acolo ... ca nu prea apuc ocazii de nunta. Acum trei ani mi-am luat si eu in premiera la ultima nunta la care am fost,o rochie albastru ca cerul + argintiu prin ea,lunga,simpla,usor decoltata si mulata ,cu bretelutze si spatele gol.Ala a fost maximul elegantei la mine 
Atunci am fost si eu in premiera la cateva sedinte de solar ca era in iunie si eu ca branza ... In final am iesit ok,poate daca mergeam la coafor iesea mai ok,dar asa ... noa' lasa ca nu io eram mireasa
(acuma sincer,daca schimbam de tot capul iesea chiar perfect
)
Apropo de rochii si coafuri ... vai de capul meu
,am citit la "aradence" ca s-au impuns cateva de la vizionat si comentat poze cu asa ceva,s-au facut cateva complimente sincere" de-a iesit cu 

MONI SI DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME
www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> FILMULETZE
anasebe spune:
salutare si de la noi
Denisa felicitari l-am vazut si eu pe Mark, Sa va traiasca, sa fie sanatos!
Noi suntem bine. Saptamana asta e bona in concediu, asa ca Alex si ca Alex si cu mine facem cu schimbul. El sta de dimineata cu Tibi, eu de dupa masa. Bine ca s-a putut si asa.
Tibi e un copil cuminte, vesel si mancacios. Alte noutati chiar nu as avea ce spune.
am pus cateva poze: www.dropshots.com/annasebe
ana +
tiberiu (13.01.2006)
petrecere Tibi
poze Tiberiu , www.dropshots.com/anasebe" target="_blank"> filmulete(1)
varsta Tibi
Biancas spune:
Ana..am uitat sa iti raspund...normal ca e mai bine ca scaunul sa aibe propriile lui centuri. Doar scaunele grupa 2 (mai bine zis fotoliu de masina) nu au centui proprii dar alea mai incolo. Sunt sigure si alea, nepotul meu dinala are, dar daca trage ushor de centura poate iesi din ea, asha ca nu cred ca iti doresti sa o vezi pe Clara prin masina in spate ca a iesit din scaun
. Spor la cumparaturi
sa gaseti ceva frumos si ieftin. Orienteaza-te spre scaune 18-36 kg ca sa te tina mai mult timp.
Moni...asta e...in real sunt multe oferte, mie Kaufland nu imi place.....adica sunt multe produse no nane, produse ce nu gasesti decat in Kaufland si sunt facute cine stie unde
. Au si ei oferte bune uneori dar... Eu astept sa se deschida Auchan in septembrie...sa vezi acolo
.
Bee, la 4 noaptea erai acasa? la voi se fac nunti noaptea? La noi nici un restaurant nu face noaptea, toate sunt pana la ora 22 maxim 23 de la ora 13-14 depinde.
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
Biancas spune:
Eu nu am mai fost la nunta de 2 ani...dar nici nu imi e dor parca
. Cred ca in octombrie vom avea o nunta dar nu e sigur ca vom merge pt ca pers respectiva nu prea merita . Mai vedem, oricum datorie nu avem... si pana sa vina la Sandra...poate se muta din oras
.
Bianca
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
cosmi1975 spune:
BIANCA la buc nuntile incep la 8 seara , biserica e in jur de 6 sau 7 si tin pana dimineta , anul trecut la vara mea am venit la 6 dimineata acasa
stef 12 02 2006si bia 12 12 1997 poze stefanhttp://www.dropshots.com/cosmi1975
Biancas spune:
Ohoooo Cosmi...la noi nu se fac nunti noaptea de ani de zile...si eu cand m-am maritat am facut nunta de zi pt ca la noi in oras nu e voie...primaria nu da voie restaurantelor sa organizeze nunti de noapte...
Asta e...noi mergem la nunti ziua..
La noi numai la tzara se fac nunti noaptea ca acolo e voie... mai ales ca le fac la camine sau restaurante daca au
Bianca
cosmi1975 spune:
neata...
BIANCA acum restaurantele au tot felul de materiale bagate in pereti ca sa nu te polueze fonic asa ca galagie nu prea , iar la buc nu prea mai sunt restaurante la parterul blocului unde sa se fac nunti la cluburi, terase in parc, taverne.......adica unde nu deranjeaza.....(sa stii ac si al craiova tot noaptea m am dus la nunti)mie imi plac nuntile iar cele de la taar le ador[dual
eu am fost la posta ca mi a venit o scrisoare de ministerul muncii as dau 800 lei inapoi ca as fii ridicat pt luna septembrie bani de CIC , si a tb s o rog pe diriginta as scoata dosarul si as mi dea ceva la scris ca n am ridicat...mari idioti
STEFAN e ok , aseara l am dus intru un parc aproape care e dat acum in funciune ...foarte dragut cu tot felul de jucarii ia pe jos era mocheta
ca sa nu mai zic ca era pe grupe de ani
super, ne ducem disseara
BINACA mea e bine , ieri a primit o ciocolata ca a avut cel mai frumos pat facut - la cat am dadacit o (saraca) e stresata, azi se duc intr o excursie la pestera , mi e tare dor de ea
va pup , is in zona dar mai fac si treaba
toanca spune:
Neata.
Vad ca vorbiti de nunti.
Si noi am fost sambata la nunta si am stat pana la 4 dimineata.
Duminica eram chiauni...iar Matei era odihnit ...si n-avea nicio treaba....iar noi nu mai puteam de somn.....
Toanca si
Matei Alexandru 06.01.2006
poze
http://www.dropshots.com/toanca
http://www.dropshots.com/toanca1
http://www.dropshots.com/toanca2
szaboali spune:
de la Baia Mare,
Noah, ca ne-am hotarat sa facem bebe dupa ce lucrez un an
...oricum o sa fie diferenta mica
.
Vad ca vorbiti de nunti
si eu am nunta in 18 august
...si cred ca merg in pielea goala ca nu mi-am gasit inca nimic ce sa imi placa 
V-am
pe toate si pe spiridusi...o zi superba sa aveti.
Am pus niste pozici si filmulete www.dropshots.com/day.php?userid=295938&cdate=20070709&ctime=170127" target="_blank">aici...daca aveti chef sa va uitati![]()
Ali si
IARINA (16.02.2006)
www.dropshots.com/ali-iarina" target="_blank"> poze si filmulete Iarina (1), www.dropshots.com/ali-iarina2" target="_blank">(2)
cosmi1975 spune:
ALIII adac crezi ca mai faci repede asa un bebeu e foarte bine dar ...cred ca o sa mai treaca timp cand te oi vedea ca ai scapat de griji o as ti vina cheful mai greu de alt bebe mic .....dar sa mai faci ca uite ce copil frumos faceti
TOANCA pupicei la voi