Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (203)
Raspunsuri - Pagina 28
anymony spune:
Moni...de cite zile iei oxa? Eu stiu ca nu se ia oxa la inf dentare...nu merge...
ia rovamicina de 3 mil unit 1 la 12 ore si in 3 zile esti marfa!!!
Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)
poze Ioana-Catalina
Povestea nasterii Ioanei-Catalina
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=21fc06911023d376aa686b" target="_blank">Iubirea noastra Ioana-Catalina
anymony spune:
Gio..stiu si eu ce ai inteles...nu-i bai
poze Ioana-Catalina
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=21fc06911023d376aa686b" target="_blank">Iubirea noastra Ioana-Catalina
monica70 spune:
ANY lasa-ma nu ma mai pune sa il schimb
ca destul am luat primele 24 de h ampicilina pana am vazut ca ma tot umflu si cand am citit pe prospect scria ca e pentru cazuri usoare
Altadata a functionat si ala.Am sunat dentista si ea a zis sa iau oxacilina.De sambata dimineatza iau,deci azi e a treia zi.M-am dezumflat dar nu complet.Si m-a mai "bucurat" un coleg zicandu-mi ca degeaba trece puroiul ca ramane acolo punga si la orice curent sau aer conditionat mai tare iar se reface puroiul si ca trebuie scoasa punga prin operatie
Si eu tocmai acolo vreau sa imi fac lucrare la dintii din fatza,cu fatzete de portelan sa ii indrept.Miercuri seara merg la dentista sa vad ce zice,asta imi lipseste in perioada asta.
Rovamicina n-am luat niciodata nici nu am auzit de ea .
MONI SI DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME
www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> FILMULETZE
anymony spune:
Rovamicina se da in infectii puternice, merge f bine pe ORL...si pentru parodontoza se da, si tratament si preventie...
Ia 5 zile oxa daca tot te-ai apucat. 3 zile e apa de ploaie.
poze Ioana-Catalina
Giova spune:
Moni asa zicea si o prietena ca trebuie sa-i faca o mini-interventie pt. ai scoate puroiul. intreaba si tu pe stomatoloaga ta, sa vezi ce zice.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra
www.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">
Bee spune:
Moni, imi pare rau de falca ta umflata. Baga tare cu ce poti sa treaca infectia, dupa care fuguta sa trateze cauza (o fi vreun granulom pe undeva).
Acina, faina distractie ati avut la nunta!
Giova, poze de la nunta unde am nashit sambata nu am inca, dar cand voi avea o sa vedeti ce minune de nasha fusei!
. Pe langa ca-s maricica mai fusei si ondulata si cu parul in n-shpe colori. Ca sa nu mai spun ca machiata am fost cam in stilul gotic. Adica aveam nenica o dunga bleumarin pe sub ochi si niste culori pe pleoape, de zici ca eram si batuta. Ce sa mai, frumos. Foarte frumos. La Biserica a lesinat fratele miresei (care tinea lumanarea). Noi (eu si Razvanel) ne-am tinut bine. La restaurant a fost totul foarte frumos aranjat, mancarea foarte buna, muzica la fel. Am dansat si ne-am distrat, iar pe la 4 eram acasa. Una peste alta, mai vreau. Noroc ca mai e o nunta la sfarsitul lunii.
si Ana Teodora (22.12.2005)
http://www.dropshots.com/dochia
Biancas spune:
Am ajuns si eu de la servici, am mancat si acum cred ca trag o tura pe afara ca ma apuca somnul. Azi noapte la 2 inca nu dormeam
.
Ali...trebuia sa te grabesti si tu...eu stiu ca al doilea copil trebuie sa se nasca pana in ultima zi de CIC. Daca ai depasit cu 1 zi, nu mai primesti. Trebuie sa lucrezi 12 luni ca sa primesti iar banii. Lasa mai... du-te la lucru si faci peste vreo 2-3-4 ani si o sa fie mai bine...o sa vezi..
.
Multumesc tuturor inca o data de urari...
.
Am citit in mare dar nu mai retin nimic
.
Ies afara...
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
Giova spune:
Bee am citit pe la nasici cum fu la nunta. Important e ca te-ai tinut pe pozitii si v-ati distrat. deci juniorul se va numi Razvan, frumos nume ati ales.
Bianca plimbare placuta.
Marco a fost cuminte la gradi, a mancat tot, a luat antibioticul fara probleme.
acum ii fierb 2 cremvursti si pe urma afara.
ma dispera mucii astia, i-am aspirat dar degeaba...curg frate.....saracul ma cauta rapid cand ii simte. Il intreb daca i-a mancat si-mi zice: nu. e asa de dulce!!!
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra
www.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">
Ursoaica spune:
Buna fetelor!
Iaca si eu pe aci ...
Citesc ...

www.dropshots.com/Ursoaica" target="_blank"> Filmulete si
cu Raisa Ioana Ursoaica acum
ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)
Ana_m spune:
Multumesc fetelor de raspunsuri . E clar, asa credeam si eu , ca trebuie sa aiba propriile lui centuri . Parca vad ca nu gasesc ceva ce sa imi mai placa si o sa trebuiasca sa iau unul la marea repezeala inainte de a pleca
. mai am 3 sapt , o sa bat toate magazinele in timpul asta 
Ursoaica 
Ana si Clara Francesca (16.01.2006)
http://www.dropshots.com/ana_m