Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (203)
Raspunsuri - Pagina 27
anymony spune:
Ali...stam bine la capitolul dinti-2 canini jos mai lipsesc si gata...asteptam rindul 2 de masele...Si eu care imi faceam probleme ca abia la 11 luni i-au iesit si ca nu o sa aibe copilu dinti...
Iata s-a trezit "miscacioasa"...se joaca in patut. Azi tare miriita ca tat-sau i-a stricat somnul dimineata, s-a miscat si el s-a dus sa o pupe inainte de plecare...si atita i-a trebuit...n-a mai inchis un ochi draga de ea...La noi iar e cumplit de cald...
Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)
poze Ioana-Catalina
Povestea nasterii Ioanei-Catalina
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=21fc06911023d376aa686b" target="_blank">Iubirea noastra Ioana-Catalina
Giova spune:
Any al meu se prinde in 3 puncte cu centura masinii. am pus si frana naspa si nu a venit in fata, sta super bine ancorat.
este un model care se prinde de nu stiu ce bara, care e prinsa de scaunul din spate. dar trebuie verificat ca nu toate masinile au dispozitivul de prindere al berei.
Acina ma bucur ca v-ati distrat la nunta. te cred ca a facut senzatie Andrei pe acolo
.
exact parfumul asta l-am cumparat si eu din Italia ultima data. sunt innebunita dupa el. mai am vreo 3, dar tot cu asta ma dau mai des.
Moni eu nu indraznesc sa-l dau pe toboganul rasucit. si pe cel mare, eu stau sus cu el, Clau il prinde jos, ca ia o viteza...si se si lasa pe spate, nu intotdeauna....
am fost in alt parc si e acolo un tobogan mai mic, era misto, caci urca el singur, se punea in fundic, eu il asteptam jos.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra
www.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">
anymony spune:
Gio si eu am la fel scaunul...cu prindere in 3 puncte si cu centuri pt copil, mi se pare cel mai bine...intreba una din fete ceva mai in urma...
poze Ioana-Catalina
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=21fc06911023d376aa686b" target="_blank">Iubirea noastra Ioana-Catalina
acina spune:
Moni la cum se prezinta vara sta o sa fie cald in octombrie.PUp la Dia.Mai sunt ceva de groaza copii astia cu alergarea.E prima dat cand si-o ia Andrei asa de rau.PAna acum a mai cazut el dar mai usor , se sprijinea in fata cu mainile acum insa...
Giova, Any light blue e vechea mea iubire, folosesc si late parfumuri dar asta imi place in mod deosebit, ma intosrc mereau la el .
Am vazut si eu poze cu Mark , mai ce dragut e .
A si am vb cu March sambata e ok , si-a terminat bucataria dar inca nu si-a montat toate cele + calculator. Sunt bine toti trei, o sa vina si sotul ei saptamana asta.Mai are 3 saptamani .Dar cine stie ...poate mai putin in functie de cum vrea bb.
Si la noi scaunelul se prinde in centura , in 3 puncte si are si centuri pentru copil.E ok .
Ne laudam si noi cu dinti avem pana acum 8 dinti , 4 masele si 4 canini.Deci mai avem doar randul 2 de masele si mancam ca oamenii mari .![]()
Any
erau soferi mai: tata si Robert cumnatul meu.Dar Robert era nasul deci trebuia asa stea la petrecere, iar tata bause o bere si pe asta si daca bea un singur pahar nu il mai urci la volan , prefera sa mearga pe jos.Nu m-a deranjat dar am avut mai mult de alergat .Hehe cu sofatul a fost show mcand m-am maritat, m-am coafat intr-un loc si m-am machiat la alt salon .Si ia uiteo pe Anca in blugi cu parul aranjat, cu voalul in cap , la volan .Se uita toat alumea dupa mine ca la urs.Uitee mireasa!!!Ma bufnea si rasul de reactia oamenilor...![]()
Anca mami de Buburuz Andrei
(13.02.2006)
Pozele Noastre
Buburuzul Mic
Povestea Nasterii
http://www.copaculdehartie.ro/home.html
monica70 spune:
Mai la scaun de masina nu ma prea bag in seama cu sfaturi,ca n-am utilizat,dar si eu am unul primit si ala are o centura proprie . Doar ca in Dacia veche a lui tati cu care au plecat la Moneasa n-avea unde sa il prinda ca n-are centuri in spate,eventual daca inventa el un cordon ceva ...
.Am considerat ca nu merita efortul - tot n-ar fi stat Diana acolo,cel mult 10-15 minute de curiozitate,am vazut eu ca asa a facut cand a stat in scaunul nepotului de la Oradea.Si cand a vazut ca o leg a inceput circul 
GIO Diana e super curajoasa ,mult mai mult decat ar fi cazul mai ales ca e fetitza.E tare greu cu ea mai ales ca in cateva secunde s-a saturat de hinta,calutz,carusel si numa' o vezi ca vrea sa se dea jos din mers 

Asa ca trebuie stat in permanentza langa ea.Ma tot gandesc ce naiba fac,cum o dau la mare pe carusel din ala electric??? Ca asta nu sta locului decat 30 de secunde,pe urma vrea jos si pe altceva
Singura solutie e sa ne dam cu ea pe din alea mai mari ...
Daca o vedeti fotografiata pe diverse banci sa stiti si de ce: cum trece pe langa una vrea sus "CAUN CAUN" (scaun) sta 15 secunde si la urmatoarea ... exact ca si cu hintele
Se catzara pe ce prinde,borduri,garduri etc.
Mami zice ca eu nu eram asa - eu nu ma desprindeam de mana ei, sa ma pici cu ceara
Eram "sportiva" rau dar acasa in curte ,alergat,dat peste cap etc.dar in multime imi era frica sa nu ma pierd cred.Si asta si cand eram marisoara.Si in mod sigur eram mai timida,nu asa sociabila ca Diana.Asta pentru ca pana la 5 ani am stat mai mult acasa cu mami si bunica paterna,erau cam putini copii printre vecini,in casa unde locuiam.Dupa ce ne-am mutat la bloc unde erau copii puhoi si am mers si la gradi,m-am mai schimbat.
MONI SI DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME
www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> FILMULETZE
anymony spune:
Anca...super faza cu nunta!
poze Ioana-Catalina
monica70 spune:
ANYMONY hai ca tu esti farmacista,cat dureaza pana ma dezumflu de tot de la oxacilina aia? Am inceput de sambata dimineatza ... ce sa va zic ca am luat si ceva de alergie,cand m-am vazut cu fatza asa,ca stiam ca e un "edem Quique" de la care se umfla fatza asa si zic mai bine iau preventiv 
Acum tot e mai bine ca macar nu ami am senzatia aia de amortire,ziceai ca-s anesteziata de la gura pana la nas,totata zona aia
Azi imi e mai umflat un obraz,culmea cel opus dintilor de sus de la care e hiba 
MONI SI DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME
www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> FILMULETZE
tzuna spune:
ROXYGEO- unde ati dat comanda de asa un copil cuminte. manaca bine , doarme de nu mai spun....
REBIANA- f dragute covorasele, mai ales ala cu buburuza.
ROXANICI -stiu eu cum se deschide borcanul acum ca ai scris de foie gras. Oricum mie nu-mi place deloc. Are o garnitura de cauciuc nu? si o siguranta de fier? Ca asa am vazut eu un Franta. Ca de e delicatesa nu gluma si tb sa-si pastreze aroma. daca-i asa, dupa ce desfaci siguranta aia de fier, tragi tare de capatul garniturii (ar tb sa aiba ca o chestie usor iesita in afara) si apoi desfaci. Mie nu-mi reusea tot timpul dar asta ar fi solutia. Mai era o chestie cu taiatul garniturii asa din scurt ca sa intre putin aer inauntru.
CARMEN94- pai si eu imi puneam sutien tot timpul ca-mi curgeau sanii de udam tot. Acum s-a mai reglat latatia si curg numai cand se apropie ora de scos lapte sau nicic atunci. Dar cu sa ies fara sutien din casa? pai unde mai puneam tampoanele de sani? Sau sa stau asa sa ma ud toata .... Cred ca tb sa ai un sutien potrivit si atat.
MARTUTZA- acum am vazut mesajul. ca noi am fost aseara in IOR de pe la ora 19. Ne-am fi putut intalni. Ce pacat....
LA MULTI ANI! Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de cei dragi.
Despre unghiute- din pacate acum le taiem numai in week-end cand mergem mai mult cu masina si apuca sa adoarma. asa ca eu la fiecare semafor am treaba. E singura data cand ma rog ca rosul sa tina muuuuuuult.
GHIBUADINA- bine ca v-a ajutat Dumnezeu si nu ati fost afectati in nici un fel de accident. Doamne ce nenorocire.
BEBE2 - in nici un caz nascut de mine. daca ne ajuta Dumnezeu adoptam unul. as vrea asa cam peste vreo 2 ani si sa fie destul de micut.
VAL - nu stiu ce suma ar fi potrivita. Eu pentru 4h de stat cu fetita si asta dimineata cand ea doarme sau e oricum mai linistita ii dau fetei 200.000 lei acum pentru inceput si ceva mai mult dupa ca va avea mai multe de facut(de facut sucul sau de pasat legumele).
Felicitari bebelusilor proaspat botezati.
ADELYNA- bine ati revenit pe la noi!
KARLA32- bine ca nu are nimic mititelul.
MIHAELA- nasii nostri si ai Mariei locuiesc in anglia> Fetita lor de 2 ANI E NASCUTA ACOLO. Si vorbeste un amestec de engleza si romana. e scumpa foc. atunci cand va mai creste va face singura diferenta si va vb cum trebuie.
Astea au fost raspunsurile. Acum despre Maria. A reusit in sfarsit sa ma enerveze. Iar vomita (ca-si baga degetele pe gat sau se joaca imediat dupa masa), mananca mai prost iar ieri nu a domit mai mult de 1 ora toata ziua si a plans de ne-a disperat.
Sambata am fost cu ea la IOMC la medic. Mi-a spus ca intr-adevar nu-i bine ca a luat numai 50 g in ultimele 2 saptamani dar ca trebuie sa mai astept putin ca au fost exact saptamanile cand a fost ingrrozitor de cald plus vaccinul. Per total e bine, sanatoasa. Mi-a spus sa-i dau san atat cat voi avea. sa nu incerc laptele praf daca nu e nevoie. Sa las cerealele dar sa nu continui diversificarea pentru ca e posibil s anu fie totusi nevoie si pentru ca in situatia actuala ar fi un esec total. Mi-a spus ca Maria are prea multe mese si ca trebuie sa o aduc la 6 mese pe zi (chiar 5) ca sa pot incepe diversificarea. ca la cum mananca ea acum si de 9-10 ori pe zi nu am nici o sansa. Nu i-ar fi destul de foame incat sa incerce ceva ce aparent nu-i place. Mi-a spus sa-i dau un sirop naturist - LIV 52 parca(tb sa ma uit pe reteta). Si ce m-a suparat e ca acum a descoperit si ca ar avea o usoara paralizie a fetei pe partea stanga. Nu e mai deloc sesizabila dar cine stie pe viitor. Se pare ca e tot de la nastere. Ba era si el cam revoltat ca nu e normal sa se intample asa. Se pare ca au tras rau de ea cand au scos-o ca prea toate sunt pe partea stanga: si paralizia si hematomul.... Mi-a spus ca nu e normal sa se intample asa ceva cand copilul e bine pozitionat (cu capul si nu cu funduletul inainte) , nu faci nici epidurala deci ajuti si tu... De acum ce sa mai spun.. Raul a fost facut. Deci cu atat mai mult bebe 2 nu va fi nascut de mine. Speram sa reusim sa adoptam un bebe ca sa nu fie Mariuca singurica. Iar daca e sa raman insarcinata ... asta este. dar vom face totul sa nu se intample. Eu una sigur nu mai vreau, sotul e de aceeasi parere cu mine....
Deci pana una alta va papa numai san, raman cerealele in lapticul de dimineata si cel de seara. Daca tot nu ia in greutate ii va face analize peste 2 saptamani. Eu sper sa nu fie cazul. Vom vedea.
Asta este tot pe astazi.
Maria 28.02.2007
Giova spune:
Tzuna poti sa stergi mpostarea ta, daca vrei.
Moni e nasol asa. marco a stat 2 ture pe carusel, dar era ori Clau, ori eu langa el. si in hinta ar sta ore intregi, cred.
Acina super tare faza. am mai citit la o mireasa, ca fugea cu voalul in cap sa prinda un taxi si se uitau oamenii la ea, ca la dentist.
Any eu am inteles altceva din postarea ta. cred ca sunt obosita
.
Denisa sper ca s-au desfundat canalele si vine lapticul pt. Alex. doamne ce dulce e....
mai e o caldura la noi......curg apele pe mine.
si mai vreau si sa calc. dar tot nu ma las, putina sauna nu strica.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra
www.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">