Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (203)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Ali, 126 de zile sunt pre si post natal...dar prin lege nu ai voie sa ti le iei pe toate in prenatal; maxim 63 de zile....prenatal si 63 postnatal.
Cel putin eu asa stiu.
Giova, unde mergeti pana la urma?

Toanca si Matei Alexandru 06.01.2006

poze

http://www.dropshots.com/toanca
http://www.dropshots.com/toanca1
http://www.dropshots.com/toanca2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

GIOVA asa frica imi era si mie ca nu ma descurc la mare si a fost super...ai as vezi ca cei mici or sa se ignore mai mult decat sa se certe , mai ales ca s firi diferiteiar tu sunt sigura c o sa te descurci ca esti mare diplomata

stef 12 02 2006si bia 12 12 1997 poze stefanhttp://www.dropshots.com/cosmi1975

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Buna fetele.
Ali, fa si tu o socoteala, daca treci la terminarea CIC-ului esti in 32 de saptamani gravida, poti intra direct in prenatal (eu asa stiu). Dar nu stiu ce sa zic. E riscant parca. Trebuia sa te grabesti!
Moni, ma bucur ca Diana papa asa de bine. Sa o tina tot asa!
AnaM, sa-ti fie de bine costumul si sa-l porti pana vei fi asa de slaba incat sa trebuiasca sa-l schimbi (asta e urare de bine, nu?). CAt despre Clarita, eu care am trecut prin asta cu Ana mea, rabdare si va manca mai bine! Te cred ca esti disperata. Las-o in legea ei si va cere papa cand ii va fi foame.
March, pe unde esti, mai da o veste ca esti ok!
fetele!
Bee 25+

si Ana Teodora (22.12.2005)
http://www.dropshots.com/dochia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Am uitat sa va zic,am pus cateva poze si din tabara de copii de la Moneasa - e super fain acolo,sigur o sa o las pe Diana cand mai creste! La strand n-am fost ca nu era atat de cald,adica de plaja era,dar nu pentru balacit in apa rece (mezo-temala).
COSMI mie mi-e cam groaza cu mersul la mare,mai mult ca oi fi super obosita dupa perioada de declaratii,bilanturi si pana in ultima clipa am de tras Cred ca nici n-o sa apuc sa ma gandesc la bagaje si una alta cum trebuie
Inca nu stim daca ne dau 2 sau 3 saptamani concediu si din cauza aia incerc sa profit sa plec imediat,adica ceva de genul vineri dimineatza la lucru,vineri seara calare pe tren Asta ca sa prind 10 nopti la mare si 4 la munte.Pe urma daca as avea noroc de 3 saptamani am mai trage o tura la tzara...
BEE apropo de discutia cu culorile super ideea cu culoarea caisei,ceva asemanator am in camera de zi.Si culoarea untului cum are Gio e f.placuta si se asorteaza la orice.
ALI ce ai hotarat pana la urma?

Zice mami ca Diana a cerut saptamana trecuta cioco si mami i-a zis ca nu are,atunci Diana a zis ... "MAMI CIOCO" Stie ea cine are

MONI SI DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME
www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> FILMULETZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Am citit si eu ceva, dar poze tot nu am apucat sa vad. adica am vazut, dar nu pe toate.
L-am vazut pe juniorul roman de pe taram canadian. e un scump si seamana cu mami lui. mai ca-mi face si mie pofta de bebe mic (sper sa-mi treaca repede).
Am vazut-o pe smecheroasa de Iarina in straie romanesti; pe mateias cum conduce asa concentrat, pe Sandra cu invitatii, papusa!!!
acum ma uitam la Dia de moni.

Bee nu zici nimic de nunta? cum a fost? ceva poze?
Ana-M nici marco nu a prea mancat zilele astea, incerc sa nu ma mai stresez, isi va reveni el, dupa ce scapam de tratament.
nu inteleg la ce te referi cand zici de centuri proprii la scaun. al nostru il fixam de bancheta cu centura masinii, iar pe marco in scaun cu centurile scaunului. la astea din urma te-ai referit?
Ali nu stiu ce sa zic de cele 2 luni, daca iei sau nu indemnizatie.
Moni imi pare rau ca esti umflata la fatza, sigur nu ti-a dat cineva vre-un ?Ma bucur ca si-a revenit Dia si papa bine.
Tudor e cu 2 luni mai mare decat Marco, dar nu zici. Marco vb. mai mult si face o groaza de chestii. Ce e fain, e ca Tudor ii atentioneaza cand face pipi si-l pun pe olita , si daca e intrebat daca face kk da din cap, si iar pe olita. Pe maimuta mea nu o poti pune.
Toanca vom merge in Antalya sau belek. Inca nu ne-am decis asupra unui hotel.astept sa-mi zica Cata si Alina cum se numeau hotelurile lor sa vedem, tare mi-au placut.
Cosmi sper si eu, sa se sfidezxe unul pe altul, sau sa interactioneze mai bine Tudor cu alti copii, dar cine stie. A fost o singura data in parc, iti dai seama. el sta tot in curte cu bunica si strabunica, nu vede prea des alti copii.
Imi pare rau ca nu ati mai plecat la mare. poate mergeti in alt weekend.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">

Mergi la inceput

Hai ca tot pe rand imi amintesc.Voi i-ati dat pana acum pe toboganul mare dar din ala rasucit??? Ca era unul in parcul din Moneasa si tot pe ala avea boala Diana sa urce.Adica urca singura scarile pana sus,dar nu o lasam sa se dea singura ca nu puteam sa o supraveghez de pe margine.O luam jos si o puneam de pe la mijloc,am invatat-o sa se lase pe spate ,mama ce i-a mai placut !!! In poza unde e cu patru copii, sunt cei patru frati doi baieti de cca 5 si 6 ani si doua fete una de 4 ani si una de 2 ani jumate.Mama ce se mai dadea si aia mica pe toboganul ala singura si pe burta si pe spate si cu capul in jos ... Diana saraca numa' saliva de pofta cand ii vedea ca voia si ea! Ala mic era ghiveci pentru ea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Buna fetele,
am revenit si eu .
Sunt mai libera acum ca s-a intors seful meu.
Sambata am fost la nunta cu ai mei si cu copii , Andrei si Alexia.
Am condus eu , tata in dreapta , mama cu copii in spate .Mai frate mare zapaceala e cu 2 copii.
F frumos a fost , pana la 10 jum am alergat dupa Andrei si alergat frate nu asa, nu statea locului o clipa , a tras niste dansuri pe acolo, toata lumea cu aparatele pe el sa-i faca poze cand a inceput reprezentatia, a dat noroc cu toti nuntasii si vroia sa stea pe estrada unde era muzica.Am alergat intr-una pe tocuri dupa el , na ca eram imbracata de seara..
LA 10 jum am dus-o pe mama acasa cu copii si abia dupa aceea am putut sa stau si eu pe scaun si sa mananc...Desi nu a fost Dan m-am distrat ca au fost niste prieteni de-ai nostrii si nasii Andreei si tata si parintii lui Robert(cumnatul meu).
Dimineata am fost sofer .I-am dus pe tata si parintii lui Robert acasa si apoi am venit sa-i iau pe Andreea si Robert.
In rest ce sa zic Andrei al meu aseara inainte sa iesim afara a tras o alergatura si s-a impiedicat si a cazut cu gura de gresie, si-a spart buza de sus , avea atat sange la gura , m-am si speriat ca el plangea si eu nu stiam de unde curge sangele.Pana la urma l-am linistit mititelul.
A venit si sotul meu din Belgia, cica un frig , barr 16 grade la ei.
Mi-a adus un parfum light blue de la DG , preferatul meu.
Pt copii a luat niste hainute f dragute.
Pupicei tuturor, mai revin.

Anca mami de Buburuz Andrei (13.02.2006)
Pozele Noastre
Buburuzul Mic
Povestea Nasterii
http://www.copaculdehartie.ro/home.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anymony spune:

Ali...vorba feteleor..trebuia sa te grabesti...Din cite stiu eu...dupa ce termini CIC...trebuie sa ai iar cel putin 12 luni lucrate ca sa beneficiezi de indemnizatie... Moni, hai ca tu esti cu legislatia...

Raspuns la intrebarea cu scaunul de masina...E eficient sa il prinzi in centuri si scaunul sa aiba centurile lui...pui o frina si ce faci?se duce copilu cu capul in scaunul din fatza...asa sunt toate scaunele prevazute...si inca ceva-trebuie sa fie dupa normele europene.E44/....

Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)

poze Ioana-Catalina

Povestea nasterii Ioanei-Catalina

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=21fc06911023d376aa686b" target="_blank">Iubirea noastra Ioana-Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anymony spune:

Acina , ce oboseala ai tras in We-barbati soferi nu erau pe acolo frate..?sau ei s-au dus l abaut si voi fetele la condus...ai...?
Cechestie si mie tot Light blue imi place...

Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)

poze Ioana-Catalina

Povestea nasterii Ioanei-Catalina

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=21fc06911023d376aa686b" target="_blank">Iubirea noastra Ioana-Catalina

Mergi la inceput

ACINA imi pare rau de accidentat Acum e sezonul.Diana la genunchi s-a julit un pic saptamana trecuta.
Sa-ti fie de bine distractia si noi avem nunta in octombrie si ma gandeam cum sa o echipez pe Diana: are o rochie de matase cu volanase verde deschis,daca nu o fi prea frig pe aia i-o dau.mai nasol e ca nunta e la tzara si e in Stei orasul de unde e mirele,neamurile noastre sunt la cativa km distanta ,avem si intr-o directie si in cealalta ,sa vedem unde vor fi dusi copiii la ora stingerii ...
Cat despre parfum mi-ai deschis apetitul,de cand tot zic ca merg sa imi iau unul sa-mi cresc moralul,da' timp ioc

Mergi la inceput