Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (203)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

neatza gagici....
am vazut poze..
TOANA e mare spiridusul , ce a crescut
BIANCAS ma bucur ac s a distrat SANDRA , cat despre cadouri as le stapaneasac snatoasa (maimutza aia e vedeta pe litoral , fiecare copil are atarnata de gat o amimutza)
DENISAM m ai emotionat , e foarte frumos MARC si as vezi ca al doilea copil creste asa repede....
MONI pupicei la DIANA, cum a fost la moneasa?
ALI mortala papusa....a cu BIANCA esti cuscra acum?

fata mea e ok in tabara , ii place mult ieri au fost la bai termale , s au dus la manastirea COZIA sa viziteze , au facut disco, au facut atrenamente de cad ruptiin principiu e bine...sambata daca ma duc dupa ea nu vreau sa i spun sa i fac o surprizaom vedea

STEFAN...are cam acelasi program ca la mare , mama ii pune piscina , tata i a adus nisip,papa. se joaca sta in cucul gol n are tb al meu
cma atata ...va pup si ne auzim

stef 12 02 2006si bia 12 12 1997 poze stefanhttp://www.dropshots.com/cosmi1975

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Buna dimineatza!
Ca tot sunt la ora mesei,sa va mai zic de noi: io-s cu fatza umflata,am un bot ca de monkey si inca acum e mai bine decat ieri,cand eram umflata pana sub ochi Probabil de la aerul conditionat de pe autobuz de la plecarea spre Moneasa am iar puroi la dintii de sus si ca fraiera am luat ampicilina,care nu si-a facut efectul fiind prea slaba,abia de sambata dimineatza am luat oxacilina.Tot e bine ca nu ma doare,decat daca apas gingia in zona.
Diana e super ok mananca precum sparta de nu imi vine sa cred! De cum se trezeste cere papa si toata ziua o tine asa !!!! Bea si lapte,adus de o tanti de la bucatarie de la vaca proprie.Baga iaurturi en gros,fructe: piersici,cirese,pepene si banana mai ales ! Toata ziua cere "BANE" Nu mai zic de biscuiti,stixuri,seminte si suc.Astea intre mese.Dimineatza papa meniul care e :cremvusti,branza,sunca,ou fiert(ii fierb alea de la bucatarie special daca le roaga mami) si mai ales paine cu dulceata tare ii place.La amiaza supa sau ciorba e regina,dar papa si felul doi,de multe ori dupa somnul de amiaza.Si la cina papa ce-i p-acolo.
Toata ziua plimbari,tobogan,hinte etc. tzopaitoare ca de obicei si vorbareatza.De toate,unele clar,altele pocit,de exemplu MUCA (musca) , GOANGA , BANE (banane)
Se culca un doi:zice NANI,cere BIBI si pe BAU BAU si se pune singura in pat.
Pe nume isi zice in general DIA ,sau varianta lunga:DINANA
Si vorbeste prostii,s-a apucat sa cante in gura mare la balcon "HUTZA PUTZA ... HUTZA PUTZA" si p-orma rade de mama focului smechereste
Mancarea la restaurant e de coma,muulta,3 feluri la pranz si doua feluri la cina si zilnic carne si la pranz si seara Si carne buna,nici un strop de os sau grasime! De porc sau de vitA.Meniul variat,bine gatita.As vrea sa nimeresc asa la mare.

MONI SI DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME
www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> FILMULETZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szaboali spune:

dragelor, mi-am culcat si eu papusa ca dupa ce se trezeste o taiem afara ca s-a mai incalzit vremea si la noi...azi s-au anuntat 31 de grade.

Irinutza acum sunt prin zona ca pana acuma am tot strans de pe aici ca fata asta intoarce toata casa cu in sus... la Sabinuta, eu sper sa pape mai tarziu.Si Iarina cam incepe sa faca fitze la papa mai noi...sper sa nu si-o ia in cap ca o.

Biancas pai da, e foarte iubareata

Cosmi pai eu defapt am doua cuscre pe Micio ca nu ilputem lasa pe Edy ca e tare frumos si pe Bianca, ca si Dani e frumos si ne-a cerut prietenia.

Anymony la papusica...dar numai 2 conini mai tre sa va iasa????

Denisa, Toanca ,Monic, Giova si resyul multi de la noi

Eu nu pot vedea poze ca nu merge dropul

Eu va doresc o zi superba...mai stau un pic p-aci ...

Ali si IARINA (16.02.2006)
www.dropshots.com/ali-iarina" target="_blank"> poze si filmulete Iarina (1), www.dropshots.com/ali-iarina2" target="_blank">(2)

Mergi la inceput

Am si eu o intrebare intrebatoare...Care stiti si va precepeti daca eu raman luna asta si nasc in aprilie 2008 pierd indemnizatia???...ca eu as mai face acum un bebe dar sa stau acasa fara nici un ban ...ma mai gandesc.

www.dropshots.com/ali-iarina" target="_blank"> poze si filmulete Iarina (1), www.dropshots.com/ali-iarina2" target="_blank">(2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

Buna dimineata ,
Eu m-am trezit de la 7 azi dimineata ca asa fac curat in casa inaite sa plec la lucru, plus am bagat o tuta la masina prosoapele de plaja. Am smotruit de dimineata. Acum mai vreau deseara sa sapal geamurile si draperiile.
Am fost la plaja ieri , era o caldura . Atat de fierbinte a fost nisipul ca nu puteai sa calci pe el, mi-am ars talpile. Clara a dormit asa de bin epe plaja la umbra , vreo 3 ore. mam ma a pazit-o si in timpul asta eu cu sotul ne-am dus sa imi cumpar costum nou de baie , ca asta ce l-am luat anul trecut era aiurea , l-am luat mare de la inceput . Pe urma ne-am dus la o terasa sa ne racorim si sa udam achizitia . Clara toata bune si frumoase doar ca nu vrea sa manance nimic . Ieri a trait cu 3 pahare de lapte toata ziua . Imi vine sa innebunesc, nu stiu ce sa ii mai fac sa pape.
Denisa, doamne , nici nu imi vine sa cred ca esti deja acasa . Si ca ai 2 copii . Esti harnicuta sectei . Felicitari .
Cosmi , se distreaza fetita ta
Bianca, La multi ani pt ziua de ieri a Sandrei.
ieri ne-am dus sa cumpar scaun de masina in carrefur si am gasit unul super fain la 50 de euro. Il luam si pe urma barbatu-miu se gandeste sa ceara unul care sa si fie impachettat in ambalaj , se duce , ala ii duce altul cu 10 euro mai scump dar putin diferit, la barabatu-miu ii place ala , il ia , vine sa mi-l arate si ne dam seama ca asta nu are propriile lui centuri ca si celalalt. Asa ca da sa-l duca inapoi sa-l schimbe ,. dar celallat se cumparase deja si nu mai aveau in depozit . Acum am facut o rezervare daca mai aduc, ne-au zis ca daca nu ne suna pana vineri inseamna ca nu mai aduc model din asta.
Intrebare : e mai bine ca scaunele de masina sa aibe propriile lor centuri sau e ok sa fie legat doar cu centura masinii ?
Eu opinez ca e mai bine sa aibe propria lui centura , dar nu sunt sigura , de asta intreb sa vad cum aveti voi .
Bine gagicile, va las, o sa am o saptamana de rahat ca am inceput prost de tot saptamana

Ana si Clara Francesca (16.01.2006)
http://www.dropshots.com/ana_m

Mergi la inceput

ALI imi pare rau ca nu mai stiu sigur cum e.Pana face Iarina 2 ani esti acoperita,ai contributia,dar in cele 2 luni lipsa ar trebui sa fi angajata cred.Mai bine intra pe Dc la legislatie ca acolo sunt cazuri d-astea si e unul care raspunde la intrebari pe tema asta,parca asa am vazut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Neatza!!!
In sf. mi-au plecat musafirii. am crezut ca turbez in ultimele zile. e nasol sa stea atat. Tudor e cuminte, doar ca e egoist, se vede ca nu a stat printre copii. Lua toate jucariile lui Marco si nu vroia sa-i dea si lui. de sambata seara a inceput marco sa-l capaciasca. era si cazul, ca prea l-a lasat sa faca numai ce vrea. Ieri a fost de groaza, ii dadea in cap cu moto sau masinuta. I-am tot explicat ca nu e voie...dar nimic. Marco vroia sa mearga sa-l iubeasca, sa-l ia de mana, Tudor nimic. Fugea cum se apropia de el.
Sunt cuminti amandoi, dar diferente cat casa:
- muzica mai tare, a inceput sa planga Tudor.Marco aplauda si dansa in voie.
- pe carusel Marco s-a dat 2 ture, lui Tudor i-a fost frica.
- la fel si cu scarile rulante.
- Marco e mai derbedeu, mai smecheras, Tudor mai cumintel, nu il atrag masinuteleetc.

Faza e ca mergem cu ei la turci. sper sa rezist 8 zile acolo. Bine ca luam camere separate, ei vroiau sa cautam un ap., am crezut ca innebunesc.

Marco ia antibioticul, prin somn noaptea, iar la pranz dupa papica. sunt curiasa cum se descurca educatoarea cu el, azi.
Tuseste inca rau, nu se mai rupe tusa asta, cu toate ca-i dau de 3x/zi Humex.

acum ma uit la pozele cu Alex mark, restul imediat.

ne-am luat fier de calcat, caci celalat l-a stricat piciul si nu mai puteam calca cu abur.
e super misto, Philips ultimul model, cu ionizare si gauri in talpa pt. aburi pana in varf.acum abia astept sa calc, si chiar am ceva hainute de pitic.

hai ca ma uit la niste poze, va citesc si scriu imediat.
si o sapt. buna va doresc.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by monica70

ALI imi pare rau ca nu mai stiu sigur cum e.Pana face Iarina 2 ani esti acoperita,ai contributia,dar in cele 2 luni lipsa ar trebui sa fi angajata cred.Mai bine intra pe Dc la legislatie ca acolo sunt cazuri d-astea si e unul care raspunde la intrebari pe tema asta,parca asa am vazut.

Pai asa stiam si eu dar cu alea 120 de zile cum e???
Acum nu am rabdare sa stau sa caut...poate mai tarziu...dar cum am vazut-o pe Denisa cu 2 bebe...mi s-a facut pofta...si macar scap cu crescutul de copii...ma termina deoadata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Ali...cred ca pe cele doua luni...nu ai cum sa primesti indemnizatie....
Ana, eu stiu ca e mai bina ca scaunul sa aiba centuri proprii; eu asa am

Toanca si Matei Alexandru 06.01.2006

poze

http://www.dropshots.com/toanca
http://www.dropshots.com/toanca1
http://www.dropshots.com/toanca2

Mergi la inceput

GIO poate daca vor sta mai mult impreuna se adapteaza ei si se inteleg.Cat are Tudor,ca n-am retinut?
Diana daca vede ca un copil nu vrea sa o lase cu jucariile lui,e tare contrariata ,se uita la noi cu o mutra jalnica si intrebatoare ... chiar a vrut o minge duminica si nu a lasat-o un baiat si a dat fata din umeri zicandu-ne "GOL NU" Ea cum da tot ce are,crede ca asa i se cuvine si ei,sa o lase toti si cu ale lor.

Mergi la inceput