Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (203)
Raspunsuri - Pagina 30
Ana_m spune:
Buna dimineata ,
Mai de-abia sa gasesc sub. pe pag 2
. Hai trezirea !!!
Nu stiu ce are Clara ca ieri toata ziua a trebuit sa o tina maica-mea in brate ca plangea intr-una . Nu stiu ce poate sa o doara , ca doar nu incep sa apara randul 2 de masele, aste parca is mai incolo. Poat eo fii tras curent si o durrea urechea
, Sincer nu stiu , habar nu am . Nici nu a vrut sa mance nimic , seara cand am venit eu , i-am dat umpic de ciorbita , a mancat apoi 2 treiunghiuri de branza topita si putin pepene, si apoi laptele la culcare. Nu a mai mancat atat de o saptamana.
Eu aseara am facut ordine in dulapul din bucatarie pana la 12 noaptea si am aruncat o gramada de prostii care toate desfacute si apoi nu se mai mananca
. Mi-e plin si asa celalt dulpa cu dulcuiri, snaksuri, si toate tampeniile 
Azi sper sa reusim sa aranjam sita aia de tantari odata caci Clara mi le-a zapacit pe toate si sunt desprinse, si vreau sa spal si perdelele si geamurile
. Da nu gasim ciocanul in casa
, cred ca l-a mancat cainele Dingo
.
Bianca , ce chestie, eu nu am mai auzit pana acum de nunti ziua
.
Cosmi bravo tie pt `premiul Biancai ![]()
Ali , Toanca 

Moni , tu ce faci , mananci ? ![]()
Ana si Clara Francesca (16.01.2006)
http://www.dropshots.com/ana_m
Giova spune:

aseara nu am mai intrat, dar vad ca nu ati scris prea mult.
Marco a fost super rau ieri in parc. Pe toti copii i-a capacit, ba cu lopatica, bva cu palma, ba cu o bata, ba le arunca nisip in cap
.
La un moment dat am vrut sa plec din parc, ca ma saturasem eu de el.
Mananca bine, dar a scazut 300 gr sapt. trecuta. sper sa le recupereze acum, dar se vede al 3-lea canin, asa ca....
Azi l-am dus la gradi, il trezesc eu la ora 9, nu stiu ce are , caci si ieri tot asa. la ora 22 e in pat, dar nu stiu de ce doarme asa de mult.
eu am fost brambura prin oras, sa platesc facturi si avansul pt. mobila, care va veni in sept.
, caci italienii inchid in august.
Nuntile la noi se fac si de zi si de noapte.
eu am facut-o de zi, credeam ca scap repede, dar spre mirarea mea, doar la ora 4 dim. am urcat in camera. asa ca va imaginati cum eram...conteaza doar ca invitatii s-au simtit super bine si nu vroiau sa plece.
Ursu, Ana
.
Ana_m hai ca mai ai putin si veniti pe meleagurile natale. cauta scaun, cel mai bine ar fi sa gasesti ca husa sa fie din bumbac, caci de nu iti va transpira printesa de numa in el.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra
www.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">