Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (203)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

a ajuns si fata mea in atbara ...stau cate 4 fetize in camera cica i frumos, timp bun acu ramane sa vada cum e mancarea

BIANCA sunt frumoase tare pensiunile de la moeciu CASUTA CU POVESTI mi a palcut mie foarte mult, oricum oamenii din locurile alea si au dat seama ca fara conditii nu pot face nik....unde am fost noi ultima data era super bine adica foarte frumos, curte, gratar dar cam atat adica sa te relaxezi ...ca as vizitezi nu prea ai ce ...de ce nu incerci chiar in bran?noi acum 2 ani am stat in bran la popasul reginei=super misto si ai ce vedea fara sa te duci cu masina , si neaparat as te duci la pestera damboviciora

stef 12 02 2006si bia 12 12 1997 poze stefanhttp://www.dropshots.com/cosmi1975

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Cosmi, multumesc pt informatii. Initial m-am gandit la Bran, dar apoi mi-am amintit ca fetele spuneau ca la Moeciu e frumos. Am gasit pe site o pensiune in Bran si aseara am sunat si femeiea mi-a spus ca e 70 lei pe noapte si arata bine, este super market la 400 m. Ori Bran ori Moeciu vom alege. Oricum vreau ceva cu curte sa aibe Dani pe unde fugii Si Anasol mi-a zis de o pensiune asha ca am de unde alege, si aia e tot la Bran.
Distractie placuta la mare sa fie asha cum iti doresti. Anul asta si noi facem 15 ani de cand suntem impreuna si 12 ani de casatorie
O las pe Sandra la calc sa se joace 102 dalmatieni...l-a mai jucat mai demult dar iar il vrea asha ca trebuie sa il instalez.
Ne mai trebuie un calc ca nu ne descurcam cu unul

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

degeaba am laudat una bucata copil ca mananca, azi nu a vrut la pranz, si nici acum cand s-a trezit, doar o banana.
Bee nu pot sa il dau nici in somn. azi l-am amestecat cu Humex in seringa, saracul de el, ii venea sa verse. lasa ca scapam noi si de el.
bafta si distractie faina pe azi.
Cosmi ma bucur ca a ajuns bine Bianca in tabara.sper sa se distreze fain acolo.
Bianca poate primesti un raspuns pt. ce ai primit avertismentul. cu siguranta nu vei afla daca a raportat cineva vreun mesaj de-al tau.

noi ne pregatim sa iesim in oras.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Salutare mamici cu bebelasi minunatzi,
VA multumim din suflet pt urari si felicitari-suntetzi minunate.
Am Ajuns si noi azi acasa, Mark Alex e ok, deocamdata nu are icter si se lupta cu invatztaul tehnicii perfecte de a suge corect, se pare ca laptele o sa vina din clipa in clipa ca imi plesnesc sanii si e colostru deja galbui.
Am psus cateva poze: www.drophosts.com/alexm

Emma e incantata de bebe, il striga Ale- si trebuei temperata ca e avrea sa il mingaie si sa se joace cu el si la fata, nu are voie insa la fata deocamdata.

Eu is in refacere, a fost mult mai greu acuma, medicul meu a avut un ajutor tare ciudat- un mos batran care m-a apasat aiurea pe burta vreo 7 min pina au scos copilul si prin urmare efectele secundare se vad-dar ce mai conteaza dc bebe e bine- mi-au dat calmante sa iau si acasa, mai ales ca eu mi-am legat si trompele.
Acum speram sa ne odihnim cum trebuie si Alex sa ia in greutate bien ca am pierdut 130 gr in spital si cum suntem mai micutzi, speram sa reusim sa asimilam mai repede- luni mergem si la pediatrul nostru.
Merg sa incerc sa ma odihnesc si eu, va pupam si numai bine.

Denisa 39 si'de Emma Andreea (17 Ian.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Multumesc frumos DANEIST si lui ASTERY pt vestile date si subiectul creat.
Va pupam!

Denisa 'de Emma Andreea (17 Ian.2006)si Mark Alex(5 Iulie 2007)

Mergi la inceput

Buna dimineata eu la si vad ca tot singura...
Doamne Denisa...esti acasa deja ...nu pot sa cred....ai vrut tu sau ti-au dat aia drumul? Mie sincer mi se pare aiurea sa te lase asha repede cand copilul inca nu suge, cand se pot intampla multe mai ales cu sanii tai...Dar noah...se pare ca la voi asha e sistemul. Oricum sa fii acasa e foarte obositor in perioada asta.
La noi se lasa la 4 zile la nastere normala, si la 7 la cezariana.
Eu am plecat la 3 zile din spital pt ca nu am mai suportat sa stau si mi-a rezolvat sora-mea dar foarte greu. Dupa ce am ajuns acasa am inceput sa am probleme cu sanii si mi s-au umflat, Dani nu a mai putut suge..etc...
Iti doresc refacere ushoara .
P.S. Bine ai facut ca ti-ai legat trompele, mi le-as fi legat si eu dar nu am facut cezariana...si asha sa merg singura de capul meu la o interventie e cam nasol..
Situl nu merge....
Eu bineneteles ca am uitat ceva...am uitat sa scot pulpele de pui din congelator. carnea de snitele am scos-o si de pulpe mi-am amintit azi dimineata. Sper sa se dezghete ca le-am pus in apa.

Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Am reusit sa intru in pozele Denisei...Sa creasca mare si sanatos, bebe Mark Alex .

Mergi la inceput

Azi e si ziua Politiei Romane...Stiati?

Mergi la inceput

Merg si eu la treburile mele...la 13.30 imi vin musafirii .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Denisa ma bucur ca sunteti ok si ca ati venit asa de repede acasa.
Nu reusesc sa vad pozele, sper sa mai incerc maine.

Marco e mai bine, a luat antibioticul prin somn azi noapte, mersi de sugestie Bee.

nu mai pot sa stau.
duminica placuta la toate.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">

Mergi la inceput