Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (203)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szaboali spune:

Cosmi la cat mai multi ani de-acum inainte si sa fiti foarte fericiti...si distractie placuta la mare...

Ali si IARINA (16.02.2006)
www.dropshots.com/ali-iarina" target="_blank"> poze si filmulete Iarina (1), www.dropshots.com/ali-iarina2" target="_blank">(2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

ASTERY iubita ma bucur sa te vad si sper sa fie zilnic
ANASOL sa nu te ami superi ac nu are rost mai ales ac te pregatesti de party , sa va distrati si sa dansati si sa

cuscra daca nu intrii sa scrii vin peste tine ...baga poze aici sa vada lumea ce nora periculoasa de frumoasa am

stef 12 02 2006si bia 12 12 1997 poze stefanhttp://www.dropshots.com/cosmi1975

Mergi la inceput

ALI si pt terminatoarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Neatza!!!
Anasol distractie faina la petrecere!!!
Ali dr. mi-a zis sa-i dau de 2x/zi, dar eu ii dau odata. e asa naspa si amar, nu stiu cum reusesc sa-i dau azi.
Cosmi multi ani fericiti inainte!!! Frumos ca mergeti singurei la mare!!
Bianca cel mai simplu e sa intrebi moderatorii de ce ai avertisment, si gata. daca cineva vroia sa atentioneze moderatorii era de ajuns sa dea click pe raporteaza la moderator,o postarea de-a ta, care nu corespunde regulilor forumului.
Bombo, Astery si celelalate .
Mai stiti ceva de Denisa si Mark?

noi suntem bine, papa, e cuminte,febra nu mai are, doar tuseste rau si ii curge nasul.
e cuminte si ii lasa toate jucariile lui Tudor, care nu prea cedeaza nimic. doar daca se atinge cineva de motocicleta lui...atunci face scandal.
sunt mortali cum se iubesc, isi fac draga-draga, se tin de mana sau se pupa.
va si o sambata fainba va doresc.
poate intru mai tarziu.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">

Mergi la inceput

ALI mai pune o si pe cuscrata as puna poze cu baiatul ei dupa care sunt topita , cat despre cuscra e fata de fata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Buna fetele.
Cosmi, multi ani fericiti cu sotul in continuare si distractie placuta.
Giova, sanatate multa lui Marcolino!De antibiotic zici ca-i amar si-i dai doar o data pe zi in loc de doua? Sper sa nu fie antibioticul! PE ala daca i-l dai mai rar decat trebuie si in doza mai mica decat trebuie e mult mai rau decat daca nu i-l dai deloc! Eu cu Ana ce nu-i place ii dau in somn cu seringa de Nurofen. Stii cum faceam cu antibioticul? I-l dadeam la 2 ziua si 2 noaptea (sa fie la 12 ore si sa fie orele de somn, deci sa nu ma refuze).
Ali, tare IArina cu musca. Si a mea avea ceva cu mustele. Era la masa si nu stiam ce voia. Cand colo, ea se certa cu "muca". Peste ceva timp, fericita sa-i arat eu lui Radu cum zice fie-sa "musca". "Zii mami, musca!" Si Ana mea "Bzzzzzzzzz" si arata si cu degetelele pe sus cum zboara!
Sandra de Bianca, LA MULTI ANI!
Astery .
Eu am fugit ca am emotii azi.
Bee 25+

si Ana Teodora (22.12.2005)
http://www.dropshots.com/dochia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

Buna dimineata,
Anasol, distractie placuta !!!!
Cosmi , si voi sa petreceti fain concediul !!
Dana_ene nu a ajuns la mare ? Oh saracii .....
Mirela, am uitatt ieri sa te intreb , dar tu esti sigura ca dincolo primeai cocediu in octombrie ? Si i-ai gasit de lucru pana la urma la bona ? Spune-mi cand esti acasa seara zilele astea , sa pot sa sun sa te intreb ceva .
Eu am cumparat ieri 3 lubenite, 3 pepeni , cirese, piersici . Acu numai vointa sa am sa slabesc ca imediat plec in ro si macar 5 kg sa slabesc vreau .
Giova, Bianca, Astery, Ali , Irinutza , Bombo

Ana si Clara Francesca (16.01.2006)
http://www.dropshots.com/ana_m

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szaboali spune:

S-a culcat intr-un final si terminatoarea mea

Giova bina ca nu mai are Marco febra si e cumintel.
Cosmi ai dreptate cu cuscra, si noua ni dor de frumuselul Edi , dade a pune pozici sa ne mai clatim putin ochii...dar vezi ca eu am 2 cuscre
Bee , scumpica Ana ta...dar Iarina se tot plimba dupa ele si facea o moaca de zici ca era tare nervoasa ca e asa de mica si neagra dar mai ales ca nu o putea prinde
Ana_m de la noi...pai numai Dana si Roxanica au ramas acasa , sotul Danei cu Oana ,cu soacra si mama Danei au plecat la mare...pacat ca au ratat marea anul asta.

Ali si IARINA (16.02.2006)
www.dropshots.com/ali-iarina" target="_blank"> poze si filmulete Iarina (1), www.dropshots.com/ali-iarina2" target="_blank">(2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

La mine iar merge prost netul..am sunat iar azi si mi-a zis ca va veni cineva...sunt curioasa cand.
Am terminat supa, maine fierb taiteii, am facut salata de boef (Maraki) am facut tortul dar nu l-am umplut si praji cu visine. Pe maine mi-a ramas carnea, salatele si cartofii. Lada de bere e langa mine, sucurile la rece asha ca...acum poate veni cine vrea. Prietenii nu mi-au spus cand vin dar nu am chef de surprize.
Giova, le-am scris si astept raspuns. Dar cred ca astept degeaba. Au fost multe care s-au plans ca nu au primit nici un fel de explicatie. Si eu sunt curioasa cu ce am gresit chiar atat de rau acum. Bine ca mananca Marco si nu are febra...asta e cel mai important.
Bee, multumim de urari Lasa emotiile ca nu ai nevoie de asha ceva
Ali...nu ai filamt-o pe nora-mea? cred ca era simpatica rau...Eu nu suport mustele, am plasa peste tot in afara de bucatarie, iar daca intra vreo musca iau sprayul si le-am gazat...nu stau la discutii cu ele. Asha ca curand nu vede Dani muste
Cosmi, la multi multi ani fericiti impreuna
Ana vezi ca pepenele galben nu slabeste pt ca are mult zahar. Strugurii la fel . Succes la cura de slabire, bine ca ai ambitie nu ca mine
Si cam atat...Dani doarme de la ora 13, la noi e cald dar bate vantul foarte tare asha ca nu stiu ce facem azi...
Care dintre voi ati fost la Moeciu? La ce pensiune ati stat? Am gasit pe net multe dar nu stiu pe care sa o aleg...Dupa ce venim din Turcia vreau sa mergem si la munte
Ieri a ajuns si sora-mea de la mare, a dormit o noapte in Sinaia si a doua zi au urcat in Poiana...20 lei urcatul cu telecabina de persoana, 10 lei pt copil. Acolo au baut amandoi cate o cafea, iar copii cate o ciocolata calda...pretul a fost 20 lei...orice produs era 4.99 lei. A costat-o 80 lei urcatul in Poiana
O dupa masa placuta va doresc.

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

asta primavara am fost la moeciu de jos...super frumos dar si daca ma bati nu mi aduc aminte

Mergi la inceput