Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (203)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

la linkul denisei sunt litere inversate, deci corectati, ca sa puteti vedea poze.
asa-s unii smecheri , nu spun si altora.

Cristina, mami de Razvan Nazdravan (31.01.2006)

www.dropshots.com/asteryaro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Linkul Denisei nu merge de aici. Daca bagati adresa alexm in dropul vostru va merge. Eu le-am vazut la prima ora.
I-am dat Sandrei rolele si s-a bucurat foarte mult. Deja a fost prietena mea cu finutzul mic si i-a adus cadou .
Am zis ca nu ii mai tin ziua de nastere cu prietenii mei ca sa nu ii pun la cheltuiala ca ei pana acum 1 an nu aveau copii, sau care au au doar 1 si eu am 2, dar vad ca tot vin.
Anul viitor o sa ii chem si pe ei ca vad ca degeaba tin ascuns sa nu se mai cheltuie ca tot vin.

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Denisa, felicitari pentru sosirea acasa. Inca odata refacere rapida, laptic si bebe mancacios!
Si eu am stat in spital o zi jumate. In Bucuresti chiar si la cezariana, daca n-ai probleme, te evacueaza rapid acasa, dar sunt de acord ca nu-i tocmai o idee buna.
Giova, bine ca ai reusit sa-i dai lui Marco antibioticul in somn! MA bucur mult ca e mai bine! E foarte important sa-i dai doza care trebuie si de 2 ori pe zi, cum ti-a spus medicul. Altfel nu numai ca nu mor microbii, ba chiar se obisnuiesc cu medicamentul pe care tu-l dai si data viitoare poti avea surprize sa dezvolte rezistenta la antibioticul respectiv. Asa ca grija mare! Eu de asta am oroare de antibiotic la copii. Hai ca un antitermic il dai, nu-l dai la ora fixa, in doza buna, nu e chiar asa grav. IAr cu Ana am avut mereu probleme de genul: nu ia medicamentul si nu am ce sa-i fac. De asta am ales pt antibiotic ore imposibile, ca sa i-l dau in somn.
fetele ca-s cam zombi dupa nunta de asta noapte.
Bee 25+

si Ana Teodora (22.12.2005)
http://www.dropshots.com/dochia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

DENISA bine ati venit acasa si lasa ca se invata bebeu cu suptu
GIOVA pupicei al print si alas ca trece si de tb asta
BIANCAS la multi ani cu sanatate ptr SANDRA
BEE cum a fost la nunta????
ASTERY

noi nu am mai plecat la mare ca gabi a tb as l duca aseara la 11 la aeroport pe sefu care a plecat 1 luna in vacanta si l a lasat cu toate pe acp, cu multe tb si cu multe contracte si tb neaparat la 7 luni sa fie in buc...gabi a insistat as megem dar eu m am razgandit mai ales dupa ce mi au zis amicii ca e sloi de rece apa la mare asa ca azi am dat o fuga la cora toti apoi pe la brico store iar pe la 7 seara fuga la curte la un gratar de peste in familie (12 persoane)ca tiganii

BIANCA e super incantata ii place mult si acolo zice ca e frumos si bine ...oricum asmbata viitoare cred ac ne ducem s o luam apoi dam o fuga la craiova ca avem o nuntasi o las cred ca 1 saptamana si la tata socru

cam atat va pup si duminica placuta

stef 12 02 2006si bia 12 12 1997 poze stefanhttp://www.dropshots.com/cosmi1975

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Deci rectific linkul si multumim pt comentarii:
www.dropshots.com/alexm

Da sunt acasa pt ca am vrut eu cu 1 zi mai devreme, ca sa ma odihensc, era aglomerat spitalul, si vesnic vena ba o asistent apt noi sau bebe,ba cu masa, ba sa curetze baia si dusul, ba le auzeam in inetrfon, ba se scual bebe,etc, deci nu dormeam mai mult de 5h in total pe zi,ceea ce era f. putzin si imi era dor si de emma pe care nu am vazut-o decat 1 data, desi ea nu ducea lipsa de nimic acasa cu buni si tati partzial.
Deocamdata treb supravegheata mai atent cu Alex caci are etndintza de a-l mingaia si atineg al fata si acolo e periculos ca nu mereu stie sa faca mai-mai, oriucm vad ca si-a dat drumul bine la vorbit, il striga Ale, nu poate sa zica cu x, si raspunde la intrebari dc are fratzior si cum il cheama si a invatzat care e mina dreapta si stinga si la fel pt picior.Cred c atrebuei sa o invatzam cateva culori si numerele acuma.
EU mi-am pus foi de varza ca am sanii pietroi, si iese cam greu laptele,dar iese, asta e bine,dar nu imi place ca treb sa scot din ei si cu pompa nu e usor, Alex trage greu , pina nu isi mai dau un pic drumul canalele, cred.
V-am pupat si o duminica placuta!

Denisa 'de Emma Andreea (17 Ian.2006)si Mark Alex(5 Iulie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

DENISA BINE TE-AI INTORS ACASA CU BEBE MARK ALEX !
MI SE PARE CA ITI SEAMANA! TARE DULCE E EMMA CUM II DA
BIANCA LA MULTI ANI SANDREI SI DISTRACTIE PLACUTA!

MONI SI DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME
www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> FILMULETZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anymony spune:

DENISA!!!
sa va traiasca Mark Alex! Sa fie sanatos si sa va aduca bucurii!
Ma bucur ca sunteti bine amindoi si...sincer ai avut curaj sa ajungi acasa asa devreme-de fapt daca ma gindesc bine si eu dupa cezariana in 4 zile am fost acasa-ca am semnat ca nu mai stau o secunda in spital.

Noi -din ce in ce mai multe nazbitii-daca se poate sa stam 10 ore afara, cu catei, cu pietricele, cu iarba...ar devasta totul pe unde trece...offf..asta ma oboseste cumplit...de pe 15 plecam 1 sapt jumate la tzara-ne mutam domiciliul...eu am ceva probl de rezolvat si ioana o sa stea cu mama-bucuria ei, nu si a mamei.
In rest-asteptam sa iasa caninii de jos si gata cu dintii deocamdata.

Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)

poze Ioana-Catalina

Povestea nasterii Ioanei-Catalina

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=21fc06911023d376aa686b" target="_blank">Iubirea noastra Ioana-Catalina

Mergi la inceput

Am terminat si eu cu musafirii pe azi...de dimineata musafiri, la amiaza musafiri, acum seara musafiri ...a fost un du-te vino. Pe la 18.30 a plecat toata lumea si eram rupta, soacra-mea a iesit cu Dani afara, iar eu am dormit 1 ora, asha ca sper sa mai pot dormi. Pe la 20.30 au venit finii mei asha ca am fost cat de cat fresh.
A primit cadouri frumose si bani, cel mai frumos cadou l-a primit de la finii nostrii.
Dani a primit de la sora-mea cadou de la mare niste sandaluze care suna cand calci pe ele. La noi nu am vazut asha ceva si i-am spus sa ii cumpere 2 perechi dar ii sunt cam marisoare. Sunt 17 echivalentul la 22 si el poarta 20-21. Dar merg si asha. Azi cand a iesit afara il auzeam din casa si el era afara. Si Sandra a avut sanduletze dinastea la 1 an.
Pe Dani il chinuie o masea f rau, e foarte agitat si iar nu mananca.
Voi le-ati facut la copii shake? Eu am facut azi si foarte mult i-a placut lui Dani si la copii. (shake= fructe bagate in blender + lapte+ putina miere). Eu am facut cu piersici. Cu capsuni iasa si mai bun dar nu am.
In rest nimic nou...
Multumesc de urarile transmise Sandrei tuturor (cine a avut binevointza sa o faca)
Giova...inca tot nu am primit nici un raspuns.........

Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Le-am spus socrilor mei ca pe 25.07 mergem la Bran si mi-au spus sa le inchiriez si lor o camera caci vin si ei. Ce fain...M-am scos..o sa suflam si noi putin. A spus ca pe copii ii ia in camera lor si noi sa facem ce vrem acolo.
Ce soacra de treaba am nu?

Mergi la inceput

Am pus poze si filmuletze in drop pt cine vrea sa ne vada

Mergi la inceput