* Ghiocei de martie-aprilie 2006 (38) *

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

quote:
Originally posted by Catrinel_17

Aaa, tot voiam sa va intreb: fetele care dati gratar de pui la copilasi si copilase, cum procedati? Faceti grataru, si dupa aia il taiati marunt-marunt? Sau bucatzele? Io inca robotizez carnea… mi se pare prea devreme sa roada, dar poate gresesc.
CIUF, ti-am vazt pozele, poza aia unde doarme Eva cu biberonu’, m-a terminat!!! E mortalaaaaa!
Mergem la Marea Nordului, locul se cheama Dorum-Neufeld. Am cautat cu disperare de vineri incoace, groaznic. La anul fac rezervare in ianuarie pt inceputul lui august, sa stiu o chestie.

NOE uelcam bec, mey . Io tot nu stiu de ce ai plecat… era asa serios, se lasa cu procese?? Mey. Nu stiu ce faci tu in timpul liber, o s-o intreb io pe Veselia.

DIANAD, am avut luna asta o spaima ca as putea fi gravida… M-AM SPERIAT!! Chiar imi era groaza…Nu stiu ce sa fac… aici se spune despre copii ca “unul e niciunul, si doi sunt trei”. Hmmm….

La noi ploua, ieri seara cand a luat ploaia o pauza ne-am napustit afara… am imbracat-o pe Oana cu pantalonii aia de guma, cu cizmele de cauciuc, si i-am dat drumu prin baltoace. S-a facut ca o purshea! Era toata numai un zoi si o zloata…in plus, si uda pe sub pantalonii aia de cauciuc, cine stie sa foloseasca asa ceva cu succes, sa-mi zica ce naiba fac gresit!!!

Pupici

Va pun aici o chestie care pe mine m-a terminat de ras… hmmmm…. Sper ca nu o postez a doua oara… sau? Dar e misto si a doua oara de citit

Catrinel, mama lu' Oana (23 martie 2006)

Catrinel, f frumos locsorul de vacantavreau si eu vacantaaaaa
cat despre carnita, eu vaca i-o robotizez, puiul nu; ba chiar mi-a adus maica-mea niste snitzele si i-am dat in premiera, sub forma de bucatele mici; cum zicea si Ciuf, ce i se pare ei prea mare sau tare, scuipa
ai pozat Oana noroioasa?cred ca era tare funnysi Bia adora baltoacele, numai ca nu prea mai gaseste de catva timp...

botezul? am ramas rau in urma , se pare; stiam ca Oniska nu e botezata inca, dar nu stiam ca maine il aveti; pai tin pumnii sa iasa totul bine si sa va bucurati de ziua de maine

The moment scatters.
Motionless, I stay and go: I am a pause

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by catrinutza

Runda a doua...
Cat despre Bia de Diana, ai drepatte...e calma, cuminte, usoara si diafana...nush despre ce nervi vorbeste diana, dar zau ca ala nu e copchil de facut nervi...doar de pus la rana...

Diana...sa inteleg ca si Biutza a inceput cu treziri nocturne??? tu ce suspectezi??? poate imi vine si mie vreo idee...ca io de la dinti am trecut la sete si apoi la suzi...

Noelinio...daca-i invitatie din parte donsoarei, cu placere...numa sa ne anuntati un pic mai din timp...numa un pic...

Amu fug la trebi...da' maia runc cate un ochi la voi ...

------------------------------------------------------------------------
catrinutza - mamicutza ... de mariuci
varsta Mariucului (28 februarie 2006) Poz(n)e si www.dropshots.com/new.php?userid=122884&cdate=20060801&cimg=0" target="_blank"> filmuletze cu Mariuca
_

"Prostia este infinit mai fascinanta decit inteligenta. Inteligenta are limitele ei, prostia nu."

Catrinutzule, o fi ea diafana si cuminte, dar orele de masa sunt chinasa ca am lasat-o mai moale in ultimul timp, chiar daca a avut zile in care, la pranz a mancat juma de prajitura-ANDREEA stie-
cu trezitul, eu cred ca e de la caldura si din cauza ca nu prea am mai stat pe afara destul, cu caldurile astea; asa ca incerc sa o obosesc seara, mai iesim la o plimbare, ceva,chiar si prin Mall daca afara e prea cald..

pupix!

The moment scatters.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Polixeni

Am mai pus ceva poze noi aici pt cine are timp si dispozitie:

POLI & NIKOLAS (16 martie 2006 )

Poli, superbe!chiAr ca ai un flacau pe cinste

The moment scatters.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by carmenpit77

Buna fetele si multumesc din nou f mult pt incurajari
Catrinutza vreau sa spun ca si fimea face la fel cu pernita dar mai ales cu fata de perna. At cand vine de afara si e maraita tr neaparat sa ia pernita si tzi tzi, se plimba 5 min cu ele prin casa si apoi gata s-a calmat.
Catrinel pt Ali gratarul este unl di preferatele mancaruri ca sa zic asa. Iar carnita de pui sau peste o maruntesc cu degetele si gata e numa buna de mancat pt ea.
Polixeni pt ca am avut putin timp am vizionat pozele si vreau sa-ti spun ca fiul tau este f chipes,iar poza cu fantana mi-a placut f mult.
noe bine ai revenit.
Lui Ali i-a iesit un colt de masea sus si este jelanie mare. De 3 nopti nu a dormit ma intreb pana ii da toata maseaua nu are de gand sa doarma?

Carmen, bine (ca) v-am mai gasitsi biei ii ies masele la greu, cred ca e tare chinuita din cauza lor...abia astept sa scapam de problemele astea dintoase...

The moment scatters.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mari78

Fetele, ne-am intors de la mare acum 2 zile, am citit ce s-a scris, am vazut si pozele, mai putin pe cele pe care le-a pus Poli acum, dar le vad maine. Tot maine revin si cu un raspuns pentru fiecare. Ma bucur ca s-a intors Diana. Catrinutza, da, se poate si in timpul saptamanii, dar dupa ce vin eu de la scarbici, oricum vorbim, ca eu abia astept (sa-ti zic ca aseara s-a trezit Teo de vreo 12 ori pana la ora 3.30 cand am luat-o cu noi in pat ?!! - NU mai pot)...
aaa...vroiam sa va spun ca am vorbit aseara la tel cu Rocsana, azi cred ca e deja la mare, asa m-am bucurat cand am auzit-o ! Si eu voi veni pe Valea Prahovei in we 28-29 si ar fi frumos sa ne strangem cat mai multe

Pup si ne "auzim" maine

Mari si Teodora Maria (26.03.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marybat_78/my_photos

"Eu muncesc, tu muncesti, el fura" - conjugarea verbului "a munci"

Mari, sorry ca nu am raspuns la tel, nici nu stiu pe unde eram, cred ca bantuiam prin casa si tel era pe silent..Cum fu in mini-vacanta?ceva poze?
Pup si poate facem intalneala aia o data, poate o cooptam si pe Thea, cand se intoarce din munti

The moment scatters.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by alinaalex

Stefanna, aicea-s! n-am plecat nicaeri, citesc tot, da' mi-e o lene sa scriuuu...la noi e o caldura de-a dreptul insuportabila, peste 40 grade, e cumplit! si mai nou ma mai intind si eu cand doarme Marc... incercam sa scapam si noi de canicula cum putem, acuma stau cu ventilatorul in spate, curg apele pe mine si ma enerveaza sotul ca l-am bodoganit toata primavara sa ne punem aer conditionat si n-a vrut, ca cica la noi e destul de racoare si pt. cateva zile de canicula pe an nu merita... sa nu-ti spun ca Marc vrea tot afara, basca se trezeste tarziu , pe la 10 am, mai nou tre sa=l trezesc chiar ca deja e prea cald si mi-e groaza sa iesim, cred ca-l moleseste rau caldura sau nu stiu, dar cert e ca doarme toata noaptea pana dimineata tarziu (Catrinutza, iarta-ma!!!), no, bine da' nici nu vrea sa se culce pana pe la 11-11.30 seara.
iti multumesc ca ti-ai adus aminte de mine!
Ciuf, pana la urma te-ai hotarat? mergi la scoala din august? eu te felicit pt. ca ai atata ambitie, sigur te vei descurca si cu scoalasi cu familie. Stiam ca in SUA e considerat facultate colegiul de asistente, sa stii ca nici in Ro nu e chiar asa cum ai spus tu, hop, faci liceul si esti asistenta, liceul sanitar cred ca nici nu mai exista, cel putin nu cu profilul de surori medicale, chiar daca l-ai facut tre musai sa faci echivalarea cu colegiul postliceal de 3 ani, iti spun asta pt. ca eu sunt asistenta de meserie si am facut dupa liceu colegiul timp de 3 ani plus o gramada de specializari si grade, inainte de a naste am implinit 10 ani de munca in domeniu. Uite, am o colega in pragul pensionarii care avea numai liceul sanitar si a fost nevoita la 50 si ceva de ani sa faca postlicealul, altfel risca s-o dea afara pt. ca nu mai sunt recunoscute studiile liceale numai. Acum ne platesc dupa un sistem ciudat de puncte, tre sa acumulam nu stiu cate puncte ca sa primim salariul, in fiecare an mergem la tot felul de cursuri si ce mai inventeaza astia de la minister...oricum, e o meserie f. frumoasa, ideala pt. o femeie, ai si f. multe responsabilitati, dar si f. multe satisfactii. Eu am facut si o facultate intre timp, in alt domeniu, ba chiar am si masterat, dar parca nu ma lasa inima sa schimb inca meseria, mai ales din pdv financiar.
Iti urez multa bafta!

Am vazut ca vorbeati de lapte, eu ii dau lui Marc din ala 1,8% Milli sau Zuzu, in cutia albastra. I-am dat si de 3,5%, o fi mai bun?

Noe, welcome back!
Catrinel, ce m-am distrat de dieta bebelusului!

Alina si Marc Alexandru (28.03.2006)
pozele noastre

Alina,
si eu stiu ca e mai bun laptele cu 3.5% grasime pt bebelusi

The moment scatters.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by micaalsa

Noe, bine-ai revenit. Hai ca ai recuperat cu scrisul. Ma bucur ca s-au rezolvat problemele voastre si rusinica la cine v-a bantuit. Nu-l lasa sa-ti scape, merita din plin.
Ciuf, multe tare pozele dar le-am rasfoit cu mare placere. Nu-mi vine sa cred ce loc de munca ai, pai zici ca mergi la odihna nu la munci. Asa da, mai mare dragul sa mergi la scarbici . Mortala poza asta. Au in mana cate-o bucata de carnat sau ce? Ohoooo, si gradinita Evei, doamne ce frumoasa e. m,ai mare dragul sa-ti lasi copilasul acolo. Oare la noi cand o sa gasim asa ceva ... Ti-am trimis mail. Asa se zice cand se sparg farfuriile, ca s-au spart pacatele? Eu stiu ca cioburile aduc noroc ... apoi nici o varianta nu-i rea
catrinutza, Mariucu tau e de toata pomina. Am ras de m-am prapadit. Na, nervi sa ai ...
Apropo de flori, si a mea m-a vazut rupand florile uscate de la muscate si alte oratanii ce mai am eu prin ghivece si atata mi s-a miorlait pana am lasat-o si pe ea sa rupa (evident florile bune, nu cele uscate). Ce sa pot sa-i explic ca nu are voie alea, ca pentru ea tot rupt de flori e ... si daca eu am voie sa le rup ea de ce n-o avea? Asa ca tac si inghit in sec in timp ce a mea-mi zmotoceste mandretele de muscate
ODC-ul nu ma mai lasa hazband sa-l folosesc ... nu stiu motivul dar am gasit altele. Daca ai vreme trimite-mi si mie povestile, poate nu le am.
Farfurii mai am cateva dar am coborat alt set de prin pod. Noroc ca tata-so lucreaza la Portelanul Alba .
Poli, doar n-ai crezut vreo secunda ca tu scapi de nazbatii Ti-am trimis si tie mail. Am vazut si pozicile voastre, cele de la plaja mi-au placut mult. Doamne ce dor mi-e de nisip si mare ... la anul nu ratez cu siguranta. Anul asta la noi e de sacrificiu sa zic asa ca suntem in constructii dar sper la anul sa ne facem concediul la o mare. Daca n-o fi bb2 pe drum ...
Catrinel, Iulia doar bucatele mananca. Greu o pacalesc sa manance ceva cu lingurita asa ca ciorbica o fac din muuulte bucatele pe care ea sa le poata lua in manuta, altfel ramane flamanda. Eu cred ca ar fi timpul sa o inveti sa roada, sunt mari deja.
Super Dieta Bebelusului ... sa te prapadesti de ras nu alta. Dar ni se potrivea si noua odata (fazele cu aruncatul pe podea mai mult )
alinaalex, fetele m-au convins ca e mai bun cel cu 3,5% grasime. Peste tot se recomanda asa, doar la noi se pare ca e invers. Eu am trecut-o deja pe La Dorna 3,5 si e ok, nici o reactie adversa.

A mea doarme de 3 ore si nu da semne ca ar vrea sa se trezeasca. Ii place aici la nebunie, in casa la maica-mea e racoare, numai bine pentru somn.

Bubulina mishelina

Anamaria lui Iulia (23.03.2006)

Micaalsa,
si Bia doarme de rupe de cand cu canicula; ziua, vreau sa zic. Ca noaptea ne cam tine in priza
ceva poze noi? poate ai pus si nu eram eu pe faza....

The moment scatters.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by iris77

mai dar vad ca ati avut spor la scris de ieri si pana azi...de o ora stau si citesc...am instalat masa de calcat de azi dimineata.... e ora 16.30 si eu tot trag...nadejde ca imi vine cheful sa ma apuc de ele...
se ofera cineva????? nu dati cu pietre....astept intariri !!!

micaalsa inteleg ca ai ceva site/uri cu muzica, povestiri pentru copii?? vrem si noi...ca maria mea m/a zapacit de tot cu melodia <numar pan la unu> a cleopatrei stratan. mai nou canta si ea ...doi si... e mortala!!!

polixeni din pacate sunt novice la capitolul computer , dar promit ca o sa ma straduiesc in curand sa postez si eu ceva poze cu maria noastra!!! ale voastre poze sunt super...e tare dragutz Nikolas!!! apropo nu stiu daca ai idee dar in Ro se pare ca statistic vorbind sunt 7 fete la un baietel...asa ca ...ferea Nikolas ca venim...ce daca Maria e cu 2 saptamani mai mare!!!

catrinel 17 bine ca ai lamurit/o unde anume mergi in vacanta ca la fel ca si altor fete mi se stalcisera atat limba cat si creierii chinuindu/ma sa citesc in germana < eu ioc pe lb asta , in afara de gutenaban asa cum se aude am scris, nu stiu nimic>apropo de robotizat carnea...din pacate si eu fac parte din aceasta categorie, maria refuza vehementmancatul normal...vrea sa ii pasez. e adevarat ca atunci cand fac gratar sau snitel i le tai marunt si ii dau sa mestece...ma tot invart pe langa ea...mami baga la masea....mai pardon...care masea???? ca abia au aparut 2...saptamanile trecute...poate sa traga ceva la masea...beicica vorba ei...<bere>
sau pana la urma iti urmez sfatul...cu dieta bebelusului[:-
)))]
aaaa si sa nu uit de zicala scrisa de tine unul e niciunul si doi sunt trei...am o prietena careia i s/a aplicat!!! dulcea de ea si/a zis dupa un an de chin cu raducu sa mai faca un bebe...si ghici...la eco au aparut 2. cand a auzit sotzu a facut soc...nu a scos o vorba 3 zile, iar ea sarmana a plans 2 zile...acum bebei au aprox 1 luna si sunt tare dulci si cuminti, dorm si mananca...e drept ca nu e vremea trecuta...cu noptile nedormite...dar SUNT PARINTI FERICITI!!!

Noe si Bia!!! va uram si noi bine ati revenit, noi suntem noi...pe portativ!!! speram sa ne mentinem ....

aalina2003 am observat ca exista o vorba pe DC < nu da/ti cu rosii>!!! maria noastra doarme fff bine, chiar neasteptat. atat noptile cat si in timpul zilei. ieri spre exemplu s/a trezit la 6.30 dimin, am avut ceva mosafiri si au fost cam galagiosi...asa ca hop si dra Maria in picioare...eu eram chiauna de somn...si s/a culcat abia la 12.30 dar s/a trezit la....17.00 de am crezut ca are copilul ceva...mititica oboseala si caldurile o doboarasera!!!

serj normal ca trebuia sa o dau in bara....!!! inca ma familiarizez cu numele...mea culpa si pupam cei doi puisori...inclusiv pe david

catrinutza super dulce mariuta ta.asa compenseaza si ea cu...nervii lui mamii...aia care mai apar din cand in cand...eu ii numesc nervi nervosi!!!!. e drept ca eu pana in prezent mi/am crescut singura copila...noi nu avem buniciile in viata...din pacate ...si asa ca nu prea are cine sa zica cea si altul hais...ce e drept ca si noi locuim cu o bunica de/a sotzului meu si mai intampin si eu dificultati de a ne pune de acord, are tendinta de a o rasfataza at cand nu e cazul...spre exemplu azi am lasat/o pe maria fara pampers...mi s/a parut fff cald si m/am gandit ca nu i/ar prinde rau...o aeriseala...la tovarasa... numa ca dragutza de maria a catadicsit sa faca un druchi >kk botezat de maria> drept in mijlocul casei...asta nu ar fi nimic dar ea dragutza calca..in dansul de zor si striga mamiii druchi!!! m/am dus la ea si am certat/o mami druchi se face la oala!!! nu pe unde iti vine tie... si mai ales nu era cazul sa mai calci si in el!!! ea a bagat de seama ca a gresit si ma privea incruntata...cu lacrimi in ochi. si ....e aici interveni bunica...hai la bunii si a dat sa o i/a in brate...de ce certi fata , lasa buniii ca nu ai gresit cu nimic...cu nimic zic eu??? asa ca am rugat/o pe ...bunii cea dragutazasa nu se mai amestece.....

tania nici noi nu mai sterilizam bibe de mult, in schimb ii mai fierb tetinele si suzica din cand in cand!!!

ciuf ce sediu super aveti!! de drag as munci acolo...si gratis...glumesc.
sunt adorabili copii vostrii!!!

cam atat dragele mele ca s/a trezit presedintele casei...ca de suntem nascuti pe 3 martie odata cu nenea ilies... nu da/ti cu rosiii!!!! maria nu are inca aparteneta politica

si apropo de discutii mama/copil ieri seara am iesit afara fff tarziu pe la 21.30 si mi/a venit asa sa ii arat uite mamii luna!!! ea buimaca o tot cauta !! zic e pe cer!!! si imi vine sa o intreb? dar soarele unde e?? la care maria imi raspunde a pitit!!!!

va pup iris mami de maria

iris, bine te-am gasit si eu!

The moment scatters.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by aida_o

aoleu, iris, trebuie sa-mi copiez lista ta pt a o citi in fiecare zi, am ris aproape cu lacrimi mai ales la cum isi pronunta numele de familie sa nu ma-ntelegi gresit, e clar ca aveti o fetita minunata si ca vorbeste muuuuuuult mai mult si bine decit Alex a mea, de ex, dar e haioasa foc cum pronunta cuvintele :)))

ciuf,
m-ai terminat cu pozele-alea. in special am tinjit dupa ceasurile de pe pereti, si m-am tot uitat la dulapiorul asta, care-mi place mult! multzu pentru sharing!

Noie, bine-ai revenit!

Aida, bine ca am revenitcum mai e Alex la cresa?ii place?cum se intelege cu copilasii?intreb pentru ca si pe mine ma cam bate un gand...

The moment scatters.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catrinutza spune:

Fetelor...intru repejor cu scuzele de rigoare ca nu apuc sa raspund la fiecare...dar sunt intre bagaje, gata pe picioar de plecare catre munte...sper sa rezistam macar o saptamana acolo, io si cu copchila atomika...daca nu, sper sa ajunga hazbantu' inainte sa ne rupe gatzii reciproc si sa ne invinetim ochii...urati-mi succes...

Mari, ne auzim la telefon daca ramane in picioare intalneala cu Rocsana...

In rest, pupam toata gaska de mamici si ghiocei si sa treceti cu brio peste canicula, ca astia anunta vremuri de foc...

------------------------------------------------------------------------
catrinutza - mamicutza ... de mariuci
varsta Mariucului (28 februarie 2006) Poz(n)e si www.dropshots.com/new.php?userid=122884&cdate=20060801&cimg=0" target="_blank"> filmuletze cu Mariuca
_

"Prostia este infinit mai fascinanta decit inteligenta. Inteligenta are limitele ei, prostia nu."

Mergi la inceput