* Ghiocei de martie-aprilie 2006 (38) *

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

quote:
Originally posted by mihaser

Salut!

Am revenit si noi de pe taramuri elene...inca mai avem capu` in nori si traim cu gandul la momentele placute din vacanta.
Multumesc mult de tot fetelor care au intrebat de noi Alinaalex, Mariana, Poli si Ciufulet...Suntem bine si am petrecut una dintre cele mai placute vacante.
Ciufulet poti sa ma suni pe numarul meu, insa ma tem ca nu o sa putem vorbi deocamdata deoarece telefonul meu a luat Prigat la bord si nu mai functioneaza!
Fetelor am citit din urma si nu am cuvinte...nu imi puteam imagina ca se poate ajunge la asa ceva. Nu cred ca trebuie sa se ajunga la asemenea jigniri si nici la etalarea unor aspecte atat de intime. Noi suntem in clubul asta sa vorbim despre scutece...nicidecum despre ce s-a evidentiat pe aici. Imi pare rau ca s-a sters lista, nu stiu cine a facut-o insa a fost un gest urat...mai ales ca nu a avut curajul sa-si spuna numele.
Aida ai facut bine ca ai schimbat parola! Imi pare rau ca te-a deranjat fan clubul meu...locul lui acolo era doar temporar pentru a incuraja o mamaica pe care o indragesc mult si se pare ca sentimentul e reciproc deoarece ne considera o familie virtuala. Imi pare rau ca nu ai reusit sa o vezi pe Andreea, insa cum fac rost de o inregistrare promit sa ti-o trimit.

Ceela ma bucur ca ati scapat cu bine de nefericitul eveniment!

Ma bucur ca a revenit atata lume si sper din suflet sa evitam conflictele pe viitor. De asemenea astept si alte reveniri!

Va pup pe toate si sper sa revin maine cu cateva poze si cu cateva randuri!

Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.dropshots.com/crimsonbyte" target="_blank">Filmulete
Pozele noastre

It`s nice to be important, but it`s more important to be nice!"

Miha, wilkommen!cum fu in vacanta?poze, impresii de caltorie?
pup!cand mai vii in BUc?

The moment scatters.
Motionless, I stay and go: I am a pause

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by kim

Carmenpitt,
sper ca tatal tau e bine. Sa ne mai povestesti de Ali!

Catrinel,
ma bucur ca v-ati rezervat vacanta, asta da veste buna. Si arata bine! Sa profitati la maxim!

Micalsa, Poli,
ce e aia Cutiuta muzicala (ce cantecele are), dar o vreau si eu, cine se indura de mine?

Poli,
ma bucur ca mi-am mai descoperit o amica cu acelasi hobby, tocmai mi-am luat de la biblioteca documentatie, ca sa invat si niste tehnici daca tot ma chinuie talentele. Vezi ca Nick te mosteneste! Cat despre poze, sunt multe site-uri, eu le-am pus pe webshots, e ok. Acum am vazut ca le-ai si pus. Hehe… va sta bine acolo sus sus sus la munte sus.

Catrinutza,
pana gasesti tu acela ceva ce relaxeaza, incearca ceva din obiceiurile vechi… cu culori… non-toxice… care se usuca repede… ti-am dat tema de casa.

Ciuf,
imi place mult cum e decorat la tine la servici, e un adapost de lux. Mi-au placut de asemenea pozele unde copiii mananca carnat, Eva crema solara, Eva dormind cu biberonul cu laptic, am remarcat ca ii sta f bine in rochite si cu codite, si sunt niste scumpi amandoi cu trenul Internet Express…

Noe,
bine ai revenit!!! Ma bucur ca s-au rezolvat problemutele, sau cel putin sunt pe cale sa se rezolve.

Alinaalex,
ofof, am auzit ca e tot canicula in tara, si nici nu se arata degraba zile racoroase. Ce mai faceti? Stati pe acasa, mai intra si tu la o poveste.

KIM & printesa ALICIA (29 martie 2006)
photos

Kim,
ce mai face Alicia?ce mai mananca?

The moment scatters.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by catrinutza

Fetelor...intru repejor cu scuzele de rigoare ca nu apuc sa raspund la fiecare...dar sunt intre bagaje, gata pe picioar de plecare catre munte...sper sa rezistam macar o saptamana acolo, io si cu copchila atomika...daca nu, sper sa ajunga hazbantu' inainte sa ne rupe gatzii reciproc si sa ne invinetim ochii...urati-mi succes...

Mari, ne auzim la telefon daca ramane in picioare intalneala cu Rocsana...

In rest, pupam toata gaska de mamici si ghiocei si sa treceti cu brio peste canicula, ca astia anunta vremuri de foc...

------------------------------------------------------------------------
catrinutza - mamicutza ... de mariuci
varsta Mariucului (28 februarie 2006) Poz(n)e si www.dropshots.com/new.php?userid=122884&cdate=20060801&cimg=0" target="_blank"> filmuletze cu Mariuca
_

"Prostia este infinit mai fascinanta decit inteligenta. Inteligenta are limitele ei, prostia nu."

iui, dixtractie placuta!!!!anuntati si pe fetitza daca va vedeti cu rocsana, ca as veni si eu

The moment scatters.

Mergi la inceput

Tania, nici eu nu ii mai sterilizez nimic de pe la vreo 6 lunisi nu a avut mandra nicio problema; oricum, la varsta asta mi se pare ca nu prea isi mai are rostul sterilizarea asta, ca oricum se joaca afara si baga in gurita tot felul de minuni...

eu ma tot indemn sa fac bagajele, ca in 2 ore plecam si noi la tara la bunicii mei (stra-bunici de Bia), in jud Alba, la Vingard; Micaalsa, ar fi fost frumos sa ne vedem, dar stam putin si o sa fim asaltati de rude...sper sa mai ajungem o data in zona si sa stam mai mult..Abia astept sa vad ce fatza va face Bia cand va vedea "muuuu!" si "ac-mac" pe viu

weekend frumos va doresc, ne "vedem" luni

The moment scatters.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micaalsa spune:

iris, da-mi pe PM mail-ul tau si-ti trimit ce am. Si noi suntem fan Cleo, mai nou numai cu ea cantand mai bagam cate ceva in gurita. Pe Cleo o ascultam de pe youtube, nu am nici o melodie de-a ei descarcata pe calc. M-am distrat copios citind stalcelile Mariei, de-abia astept sa le scriu si eu pe-ale noastre numa' putintica rabdare ca noi suntem mai puturosi de fel
Apropo, cine stie sa-mi zica unde gasesc pe youtube varianta englezeasca a lui papa pinguin? Ca ma omoara si cu ala si o am doar in germana si nu pricep nik
catrinutza, ID-ul meu de mess e micaalsa. Se rezolva si cu fafuriile, zi ce si cum lipseste din set si facem pachetu la Mariucu.
mihaser, asteptam pozele. Si povesti din vacanta voastra. Deci si mobilul tau a luat Prigat? Eu l-am schimbat pe al treilea deja. Prima data lua bale la greu, acuma cand cum ... depinde ce prinde in mana coana mare.
ciuf, nici nu pot citi o asemenea grozavie, serios. Ma gandesc la atatea familii care se chinuie de ani de zile sa aiba un copil, ar da orice pentru asta si animalele astea, ca altfel nu le pot zice, isi bat joc de un biet suflet.
Cred ca ti-e mai mare dragul cand citesti din urma ce-ai scris de piticotii tai .
kim, iti trimit eu Cutiuta Muzicala. Da-mi mail-ul tau. Am toate 5 albumele.
Catrinel, sa va iasa toate bine la Botez. De-abia astept sa va vad pozele.
Noe, chiar nu am poze noi, acuma nu stiu care le-ai vazut tu. AICI sunt pozele din Iunie, da o rasfoiala prin ele ca poate scapasi cateva. Pe Bia unde o putem vedea?
Eu sunt la Bistrita acum si ma intorc de-abia peste 2 saptamani. Ce rau imi pare ca nu suntem prin zona, dadeam noi o fuga pana la voi. Distractie placuta si voua printre oratanii
catrinutza, sa aveti o vacanta frumoasa si fara vanatai . Si sa faci poze la intalneala cu mari.

Bubulina mishelina

Anamaria lui Iulia (23.03.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari78 spune:

Semnez si eu condica repejor, ca iar sunt in urma cu treaba si la ora 15.00 vreau sa plec.

Catrinutza, Diana sigur ca va anunt cand si unde ne intalnim cu Rocsana. Acum ea ar trebui sa fie la mare, nu am nr de mobil, am vb pe un fix (de la ea de acasa). Dar, pe 25 e botezul Mariei si ei pe 26 ar vrea sa vina pe Valea Prahovei. Iau legatura cu ea pana atunci si o sa o sun si pe Andreea, probabil ca vine si ea. Diana, no problem, m-am gandit ca nu auzi tel, oricum vroiam sa-ti zic de Rocsana, ca am vb eu cu ea. Zici ca nici Bia nu doarme...ooofff...Catrinutza, vacanta placuta si sper sa te lase Mariucu sa te odihnesti si tu...eu te inteleg tare bine
Ciuf, pai Teodora de cand s-a nascut nu stiu daca a avut 10 nopti in care sa fi dormit legat 7 ore !!! ce 10...cred ca nici 7. NU mai am putere, incerc sa fiu calma la servici si cu ea, cu ceilalti din jur...nu prea...dar o sa doarma ea si toata noaptea...or veni vremurile alea mai repede. Ti-am vazut toate pozele, pai vorba fetelor, la asa loc de munca m-as duce si pe gratis...nu ma plang nici eu, e foarte bine, dar la tine acolo arata asa, ca acasa...de fapt cred ca asta e si ideea, nu ? Si mie imi place poza in care doarme Eva si cea in care "monstruletii" papa carnaciori. Costita de purcel, zici?
Catrinel, sa aveti o vacanta frumoasa si un botez reusit maine. Imi place locul pe care l-ai ales pentru concediu. O sa va odihniti, mie imi inspira asa liniste si mult calm pozele alea. Si eu ii dau bucatele de gratar de pui Teodorei. E innebunita dupa pulpite dezosate la gratar. Tin pumnii sa nu planga Oana la nashu in brate
Poli am vazut pozele. Ce-mi place poza cu Nick chemand taxi-ul, cum ati reusit sa-l prindeti asa?
Iris va pupam si noi. Ce de cuvinte stie Maria ! Super ! Si Teo a mea vorbeste mult, dar nu stie chiar atatea cuvinte. Si mie mi-ar placea sa scrie fiecare mamica o lista cu cuvintele stiute de pitici , asa cum le pronunta ei, ca sunt tare haiosi. Osa pun si eusper sa am timp azi, daca nu, luni.
Carmenpitt[red] multa sanatate tatalui tau.
[red]Diana, da, si cu Thea (de cand ma rog de Andreea sa vina) si Mariuca de Catrinutza,sa fie cat mai multe fetite si mamici, ca loc e destul
[red]Gabifer, frumoasa miresica ai fost ! Ce mi-a placut rochita ! Si la mare am vazut ca v-ati simtit bine !
[red]Tania si pozele voastre le-am vazut . Mai dar toti piticii vad ca se dixtreza la mare, pai na, apa, nisip, copii...exact ce vor ei. Eu zic sa nu-i mai sterilizezi biberoanele, atata timp cat baga manutele in gurita dupa ce se joaca in nisip...n-are rost

Asa...eram datoare cu povesti de la mare. Poze saptamana viitoare, promit ! Teodora a fost tare incantata, daca s-ar fi putut, ar fi stat numai in apa de dimineata pana seara. Si in prima zi a fost asa rece !!! Brrr ! Cand statea pe nisip si se juca, avea grija sa o puna pe mami la treaba, adica imi dadea stropitoarea ei sa o umplu cu apa din mare, o rasturna repede in galetusa, si o luam de la capat....asa faceam eu vreo 15 ture Teo-mare pana se umplea galetusa, dupa care o rasurna pe nisip si o luam de la capat. Parca o vad si acum "mami" si imi intindea stropitoarea...de mancat a mancat excelent, m-am mirat si eu, dar cu somnul si acolo a fost la fel, adica se trezea noaptea, asa ca am luat-o cu noi in pat si cred ca deja s-a obisnuit, nu stiu cum o sa o dezvat. Am dat-o in carusel de multe ori, a papat porumb copt, ne-am plimbat pe faleza seara...a fost frumos, dar foarte scurt

Gata, va pup si weekend placut !

Mari si Teodora Maria (26.03.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marybat_78/my_photos

"Eu muncesc, tu muncesti, el fura" - conjugarea verbului "a munci"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pispirica spune:

Va pup!

Intru repede si va zic ca am reusit sa pun poze. nu pe toate, ca n-am avut timp. in albumul de pe yahoo, am vazut ca m-am oprit la 6 luni. adica nu am mai prezentat perlutza de atunci . ma si mir cat de lenesa sunt, dar recunosc ca nici timp n-am avut.

O sa gasiti si ceva poze de la craciun.

O sa incerc sa revin si cu ceva raspunsuri, saptamana viitoare. Am f multa treaba si as vrea si sa plec azi la Calimanesti si incerc sa termin mai repede sa plec si io la 5 jumate acasa, sa fac bagaje si s-o intindem.

Va pup si va doresc we placut. Sa ne auzim cu bine

si iata si link-ul cu poze pentru cine n-are ce face si vrea sa ne mai vada.

http://s194.photobucket.com/albums/z284/Pispirica/0%20LUNI/1%20LUNA/2%20LUNI/3%20LUNI/4%20LUNI/5%20LUNI/6%20LUNI/7%20LUNI/8%20LUNI/9%20luni/10%20LUNI/11%20LUNI/1%20AN%20ANIVERSARE/CRACIUN%202006/1%20AN%20SI%20PESTE/

_
Anamaria mami lu'
Biuta perluta (29 martie 2006)

Pispirica's album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micaalsa spune:

quote:
Originally posted by Pispirica

Va pup!

Intru repede si va zic ca am reusit sa pun poze. nu pe toate, ca n-am avut timp. in albumul de pe yahoo, am vazut ca m-am oprit la 6 luni. adica nu am mai prezentat perlutza de atunci . ma si mir cat de lenesa sunt, dar recunosc ca nici timp n-am avut.

O sa gasiti si ceva poze de la craciun.

O sa incerc sa revin si cu ceva raspunsuri, saptamana viitoare. Am f multa treaba si as vrea si sa plec azi la Calimanesti si incerc sa termin mai repede sa plec si io la 5 jumate acasa, sa fac bagaje si s-o intindem.

Va pup si va doresc we placut. Sa ne auzim cu bine

si iata si link-ul cu poze pentru cine n-are ce face si vrea sa ne mai vada.

http://s194.photobucket.com/albums/z284/Pispirica/0%20LUNI/1%20LUNA/2%20LUNI/3%20LUNI/4%20LUNI/5%20LUNI/6%20LUNI/7%20LUNI/8%20LUNI/9%20luni/10%20LUNI/11%20LUNI/1%20AN%20ANIVERSARE/CRACIUN%202006/1%20AN%20SI%20PESTE/

_
Anamaria mami lu'
Biuta perluta (29 martie 2006)

Pispirica's album

weekend placut la Calimanesti ... maaaiii, toata giocimea pleaca in vichend? Numa' noi ramanem prin zona.
N-am avut de lucru si v-am vazut si pozele. Pai Biuta perluta s-a facuit fata mare de cand te-ai zgarcit tu sa ne mai pui poze. Si ce fain ii sta ei in costumasul de baie.

Bubulina mishelina

Anamaria lui Iulia (23.03.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iris77 spune:

micaalsa merci tare pt email. acum trebuie sa imi fac timp pentru citit! nu de alta dar nu vreau sa incurc...povestile!!
si noi parasim capila in fiecare weekend pentru munte!!! doamne ce bine venit e muntele ...pe canicula asta!!
sorry pentru voi ca stati pe loc...dar las ca locuiti intr/o zona a tzarii super!!! nu ca noi intre blocuri si asfalt!!!..ioc verdeatza...ioc umbra..ioc racoare...

citez pe una din fete pup yu oll !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Salutare
La multi ani tuturor care au in familie un/o Ilie. Sanatate si numai bine le doresc.
Iris, imi pare rau pentru mama ta. Am spus o rugaciune.
Pispi, vazui pozele cu mica ta. Wow, ce te tine ocupata fata, vazui toate betigasele de urechi insirate. E scumpa rau. Imi plac mult pantofiorii verzi.
Am o intrebare. Intr-o poza apare un domn. E socrul tau? Are un zambet tare cald. Pare suflet bun. Ma insel?
Tu arati foarte bine, costumul de plaja e fain, ca sa nu mai zic de al micii, are si sutien!!!
Noe, drum bun!
revin mai tarziu. Azi trebuie sa gatesc, sa fac curat.

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea

Mergi la inceput