* Ghiocei de martie-aprilie 2006 (38) *
Raspunsuri - Pagina 24
mari78 spune:
Fetele, ne-am intors de la mare acum 2 zile, am citit ce s-a scris, am vazut si pozele, mai putin pe cele pe care le-a pus Poli acum, dar le vad maine. Tot maine revin si cu un raspuns pentru fiecare. Ma bucur ca s-a intors Diana. Catrinutza, da, se poate si in timpul saptamanii, dar dupa ce vin eu de la scarbici, oricum vorbim, ca eu abia astept (sa-ti zic ca aseara s-a trezit Teo de vreo 12 ori pana la ora 3.30 cand am luat-o cu noi in pat ?!! - NU mai pot)...
aaa...vroiam sa va spun ca am vorbit aseara la tel cu Rocsana, azi cred ca e deja la mare, asa m-am bucurat cand am auzit-o ! Si eu voi veni pe Valea Prahovei in we 28-29 si ar fi frumos sa ne strangem cat mai multe
Pup si ne "auzim" maine
Mari si Teodora Maria (26.03.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marybat_78/my_photos
"Eu muncesc, tu muncesti, el fura" - conjugarea verbului "a munci"
alinaalex spune:
Stefanna, aicea-s! n-am plecat nicaeri, citesc tot, da' mi-e o lene sa scriuuu...
la noi e o caldura de-a dreptul insuportabila, peste 40 grade, e cumplit! si mai nou ma mai intind si eu cand doarme Marc... incercam sa scapam si noi de canicula cum putem, acuma stau cu ventilatorul in spate, curg apele pe mine si ma enerveaza sotul ca l-am bodoganit toata primavara sa ne punem aer conditionat si n-a vrut, ca cica la noi e destul de racoare si pt. cateva zile de canicula pe an nu merita...
sa nu-ti spun ca Marc vrea tot afara, basca se trezeste tarziu , pe la 10 am, mai nou tre sa=l trezesc chiar ca deja e prea cald si mi-e groaza sa iesim, cred ca-l moleseste rau caldura sau nu stiu, dar cert e ca doarme toata noaptea pana dimineata tarziu (Catrinutza, iarta-ma!!!), no, bine da' nici nu vrea sa se culce pana pe la 11-11.30 seara.
iti multumesc ca ti-ai adus aminte de mine!
Ciuf, pana la urma te-ai hotarat? mergi la scoala din august? eu te felicit pt. ca ai atata ambitie, sigur te vei descurca si cu scoalasi cu familie. Stiam ca in SUA e considerat facultate colegiul de asistente, sa stii ca nici in Ro nu e chiar asa cum ai spus tu, hop, faci liceul si esti asistenta, liceul sanitar cred ca nici nu mai exista, cel putin nu cu profilul de surori medicale, chiar daca l-ai facut tre musai sa faci echivalarea cu colegiul postliceal de 3 ani, iti spun asta pt. ca eu sunt asistenta de meserie si am facut dupa liceu colegiul timp de 3 ani plus o gramada de specializari si grade, inainte de a naste am implinit 10 ani de munca in domeniu. Uite, am o colega in pragul pensionarii care avea numai liceul sanitar si a fost nevoita la 50 si ceva de ani sa faca postlicealul, altfel risca s-o dea afara pt. ca nu mai sunt recunoscute studiile liceale numai. Acum ne platesc dupa un sistem ciudat de puncte, tre sa acumulam nu stiu cate puncte ca sa primim salariul, in fiecare an mergem la tot felul de cursuri si ce mai inventeaza astia de la minister...oricum, e o meserie f. frumoasa, ideala pt. o femeie, ai si f. multe responsabilitati, dar si f. multe satisfactii. Eu am facut si o facultate intre timp, in alt domeniu, ba chiar am si masterat, dar parca nu ma lasa inima sa schimb inca meseria, mai ales din pdv financiar.
Iti urez multa bafta!
Am vazut ca vorbeati de lapte, eu ii dau lui Marc din ala 1,8% Milli sau Zuzu, in cutia albastra. I-am dat si de 3,5%, o fi mai bun?
Noe, welcome back!
Catrinel, ce m-am distrat de dieta bebelusului!

Alina si
Marc Alexandru (28.03.2006)
pozele noastre
alinaalex spune:
quote:
Originally posted by dianad
Credeam ca doar eu mi-am pierdut rabdarea non-stop cu odrasla din dotare. Ma recunosc in tot ce e scris pe pagina asta. Voua va mai arde acum de inca un copil, ca eu de frica deja folosesc metoda cu 100% rezultate: abstinenta. Daca pune omu mana pe mine instantaneu ma gandesc la inca un plod care sa urle, sa nu te lase sa faci nimic si-mi trece cheful de orice in perioadele in care m-as putea alege cu inca o masina de tocat nervii.
DianaD & Alexandru

ce tare esti! da' abstinenta, chiar asa, de tot?
io vreau bb2, da' am pretentia sa fie ca Marc, adica sa doarma si sa manance bine, ca peste nazbatii mai trecem noi cumva
Alina si
Marc Alexandru (28.03.2006)pozele noastre
micaalsa spune:
Noe,
bine-ai revenit. Hai ca ai recuperat cu scrisul. Ma bucur ca s-au rezolvat problemele voastre si rusinica la cine v-a bantuit. Nu-l lasa sa-ti scape, merita din plin.
Ciuf, multe tare pozele dar le-am rasfoit cu mare placere. Nu-mi vine sa cred ce loc de munca ai, pai zici ca mergi la odihna nu la munci. Asa da, mai mare dragul sa mergi la scarbici
. Mortala poza asta. Au in mana cate-o bucata de carnat sau ce?
Ohoooo, si gradinita Evei, doamne ce frumoasa e. m,ai mare dragul sa-ti lasi copilasul acolo. Oare la noi cand o sa gasim asa ceva ... Ti-am trimis mail. Asa se zice cand se sparg farfuriile, ca s-au spart pacatele? Eu stiu ca cioburile aduc noroc ... apoi nici o varianta nu-i rea ![]()
catrinutza, Mariucu tau e de toata pomina. Am ras de m-am prapadit. Na, nervi sa ai ...
Apropo de flori, si a mea m-a vazut rupand florile uscate de la muscate si alte oratanii ce mai am eu prin ghivece si atata mi s-a miorlait pana am lasat-o si pe ea sa rupa (evident florile bune, nu cele uscate). Ce sa pot sa-i explic ca nu are voie alea, ca pentru ea tot rupt de flori e ... si daca eu am voie sa le rup ea de ce n-o avea? Asa ca tac si inghit in sec in timp ce a mea-mi zmotoceste mandretele de muscate 
ODC-ul nu ma mai lasa hazband sa-l folosesc ... nu stiu motivul dar am gasit altele. Daca ai vreme trimite-mi si mie povestile, poate nu le am.
Farfurii mai am cateva dar am coborat alt set de prin pod. Noroc ca tata-so lucreaza la Portelanul Alba
.
Poli, doar n-ai crezut vreo secunda ca tu scapi de nazbatii
Ti-am trimis si tie mail. Am vazut si pozicile voastre, cele de la plaja mi-au placut mult. Doamne ce dor mi-e de nisip si mare ... la anul nu ratez cu siguranta. Anul asta la noi e de sacrificiu sa zic asa ca suntem in constructii dar sper la anul sa ne facem concediul la o mare. Daca n-o fi bb2 pe drum ...
Catrinel, Iulia doar bucatele mananca. Greu o pacalesc sa manance ceva cu lingurita asa ca ciorbica o fac din muuulte bucatele pe care ea sa le poata lua in manuta, altfel ramane flamanda. Eu cred ca ar fi timpul sa o inveti sa roada, sunt mari deja.
Super Dieta Bebelusului
... sa te prapadesti de ras nu alta. Dar ni se potrivea si noua odata (fazele cu aruncatul pe podea mai mult
)
alinaalex, fetele m-au convins ca e mai bun cel cu 3,5% grasime. Peste tot se recomanda asa, doar la noi se pare ca e invers. Eu am trecut-o deja pe La Dorna 3,5 si e ok, nici o reactie adversa.
A mea doarme de 3 ore si nu da semne ca ar vrea sa se trezeasca. Ii place aici la nebunie, in casa la maica-mea e racoare, numai bine pentru somn.
Bubulina mishelina
Anamaria
lui
Iulia (23.03.2006)
iris77 spune:
mai dar vad ca ati avut spor la scris de ieri si pana azi...de o ora stau si citesc
...am instalat masa de calcat de azi dimineata.... e ora 16.30 si eu tot trag...nadejde ca imi vine cheful sa ma apuc de ele...
se ofera cineva?????![]()
nu dati cu pietre....astept intariri !!!
micaalsa inteleg ca ai ceva site/uri cu muzica, povestiri pentru copii?? vrem si noi...ca maria mea m/a zapacit de tot cu melodia <numar pan la unu> a cleopatrei stratan. mai nou canta si ea ...doi si... e mortala!!!
polixeni din pacate sunt novice la capitolul computer , dar promit ca o sa ma straduiesc in curand sa postez si eu ceva poze cu maria noastra!!! ale voastre poze sunt super...e tare dragutz Nikolas!!! apropo nu stiu daca ai idee dar in Ro se pare ca statistic vorbind sunt 7 fete la un baietel...asa ca ...ferea Nikolas ca venim...ce daca Maria e cu 2 saptamani mai mare!!!
catrinel 17 bine ca ai lamurit/o unde anume mergi in vacanta ca la fel ca si altor fete mi se stalcisera atat limba cat si creierii chinuindu/ma sa citesc in germana < eu ioc pe lb asta , in afara de gutenaban asa cum se aude am scris, nu stiu nimic>
apropo de robotizat carnea...din pacate si eu fac parte din aceasta categorie, maria refuza vehement
mancatul normal...vrea sa ii pasez. e adevarat ca atunci cand fac gratar sau snitel i le tai marunt si ii dau sa mestece...ma tot invart pe langa ea...mami baga la masea....mai pardon...care masea????
ca abia au aparut 2...saptamanile trecute...poate sa traga ceva la masea...beicica vorba ei...<bere>![]()
sau pana la urma iti urmez sfatul...cu dieta bebelusului
[:-
)))]
aaaa si sa nu uit de zicala scrisa de tine unul e niciunul si doi sunt trei...am o prietena careia i s/a aplicat!!! dulcea de ea si/a zis dupa un an de chin cu raducu sa mai faca un bebe...si ghici...la eco au aparut 2. cand a auzit sotzu a facut soc...nu a scos o vorba 3 zile, iar ea sarmana a plans 2 zile...acum bebei au aprox 1 luna si sunt tare dulci si cuminti, dorm si mananca...e drept ca nu e vremea trecuta...cu noptile nedormite...dar SUNT PARINTI FERICITI!!!
Noe si Bia!!! va uram si noi bine ati revenit, noi suntem noi...pe portativ!!! speram sa ne mentinem ....
aalina2003 am observat ca exista o vorba pe DC < nu da/ti cu rosii>!!! maria noastra doarme fff bine, chiar neasteptat. atat noptile cat si in timpul zilei. ieri spre exemplu s/a trezit la 6.30 dimin, am avut ceva mosafiri si au fost cam galagiosi...asa ca hop si dra Maria in picioare...eu eram chiauna de somn...si s/a culcat abia la 12.30 dar s/a trezit la....17.00 de am crezut ca are copilul ceva...mititica oboseala si caldurile o doboarasera!!!
serj normal ca trebuia sa o dau in bara....!!! inca ma familiarizez cu numele...mea culpa si pupam cei doi puisori...inclusiv pe david
catrinutza super dulce mariuta ta.asa compenseaza si ea cu...nervii lui mamii...aia care mai apar din cand in cand...eu ii numesc nervi nervosi!!!!
. e drept ca eu pana in prezent mi/am crescut singura copila...noi nu avem buniciile in viata...din pacate ...si asa ca nu prea are cine sa zica cea si altul hais...ce e drept ca si noi locuim cu o bunica de/a sotzului meu si mai intampin si eu dificultati de a ne pune de acord, are tendinta de a o rasfataza at cand nu e cazul...spre exemplu azi am lasat/o pe maria fara pampers...mi s/a parut fff cald si m/am gandit ca nu i/ar prinde rau...o aeriseala...la tovarasa...
numa ca dragutza de maria a catadicsit sa faca un druchi >kk botezat de maria> drept in mijlocul casei...asta nu ar fi nimic dar ea dragutza calca..in dansul de zor si striga mamiii druchi!!! m/am dus la ea si am certat/o mami druchi se face la oala!!! nu pe unde iti vine tie... si mai ales nu era cazul sa mai calci si in el!!! ea a bagat de seama ca a gresit si ma privea incruntata...cu lacrimi in ochi. si ....e aici interveni bunica...hai la bunii si a dat sa o i/a in brate...de ce certi fata , lasa buniii ca nu ai gresit cu nimic...cu nimic zic eu??? asa ca am rugat/o pe ...bunii cea dragutaza
sa nu se mai amestece.....
tania nici noi nu mai sterilizam bibe de mult, in schimb ii mai fierb tetinele si suzica din cand in cand!!!
ciuf ce sediu super aveti!! de drag as munci acolo...si gratis...
glumesc.
sunt adorabili copii vostrii!!!
cam atat dragele mele ca s/a trezit presedintele casei...ca de suntem nascuti pe 3 martie odata cu nenea ilies... nu da/ti cu rosiii!!!! maria nu are inca aparteneta politica![]()
![]()
si apropo de discutii mama/copil ieri seara am iesit afara fff tarziu pe la 21.30 si mi/a venit asa sa ii arat uite mamii luna!!! ea buimaca o tot cauta !! zic e pe cer!!! si imi vine sa o intreb? dar soarele unde e?? la care maria imi raspunde a pitit!!!!
va pup iris mami de maria
ciuf spune:
Salutare
Mihaser, esti bine? fetele, stiti ceva de ea? Daca nu promit ca o sun maine sa verific ca e totul ok.
Hai ca imi beau cafeaua. Revin.
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea
catrinutza spune:
quote:
Originally posted by micaalsa
catrinutza, Mariucu tau e de toata pomina. Am ras de m-am prapadit. Na, nervi sa ai ...
Apropo de flori, si a mea m-a vazut rupand florile uscate de la muscate si alte oratanii ce mai am eu prin ghivece si atata mi s-a miorlait pana am lasat-o si pe ea sa rupa (evident florile bune, nu cele uscate). Ce sa pot sa-i explic ca nu are voie alea, ca pentru ea tot rupt de flori e ... si daca eu am voie sa le rup ea de ce n-o avea? Asa ca tac si inghit in sec in timp ce a mea-mi zmotoceste mandretele de muscate
ODC-ul nu ma mai lasa hazband sa-l folosesc ... nu stiu motivul dar am gasit altele. Daca ai vreme trimite-mi si mie povestile, poate nu le am.
Farfurii mai am cateva dar am coborat alt set de prin pod. Noroc ca tata-so lucreaza la Portelanul Alba.
1...da-mi id-ul de pe mess ca sa iti "impartasesc" din ce am
2...exact cred ca asta face si ea...ca ma vede ca pigul frunzele si florile uscate...dar sa vad frumusete de gladiole imprastiate floare cu floare prin curte

3...trimite si la Mariuka niste farfurii de Alba ...trebuie reinnoit stocul...
------------------------------------------------------------------------
catrinutza - mamicutza ... de mariuci
varsta Mariucului (28 februarie 2006)
Poz(n)e si www.dropshots.com/new.php?userid=122884&cdate=20060801&cimg=0" target="_blank"> filmuletze cu Mariuca_
"Prostia este infinit mai fascinanta decit inteligenta. Inteligenta are limitele ei, prostia nu."
catrinutza spune:
quote:
Originally posted by Polixeni
Am mai pus ceva poze noi aici pt cine are timp si dispozitie:
[URL=http://family.webshots.com/album/559938377kHovil][/URL]
POLI &
NIKOLAS (16 martie 2006 )
de timp nush ce sa zic, dar de dispozitie avem din plin...vazut poze cu ochiosu plangacios, cercetator in geanta mamii si dormind dupa atat cotrobaiala si umblareala...

Poz(n)e si www.dropshots.com/new.php?userid=122884&cdate=20060801&cimg=0" target="_blank"> filmuletze cu Mariuca_
"Prostia este infinit mai fascinanta decit inteligenta. Inteligenta are limitele ei, prostia nu."
catrinutza spune:
quote:
Originally posted by mari78
Fetele, ne-am intors de la mare acum 2 zile, am citit ce s-a scris, am vazut si pozele, mai putin pe cele pe care le-a pus Poli acum, dar le vad maine. Tot maine revin si cu un raspuns pentru fiecare. Ma bucur ca s-a intors Diana. Catrinutza, da, se poate si in timpul saptamanii, dar dupa ce vin eu de la scarbici, oricum vorbim, ca eu abia astept (sa-ti zic ca aseara s-a trezit Teo de vreo 12 ori pana la ora 3.30 cand am luat-o cu noi in pat ?!! - NU mai pot)...
aaa...vroiam sa va spun ca am vorbit aseara la tel cu Rocsana, azi cred ca e deja la mare, asa m-am bucurat cand am auzit-o ! Si eu voi veni pe Valea Prahovei in we 28-29 si ar fi frumos sa ne strangem cat mai multe
Pup si ne "auzim" maine
Mari si Teodora Maria (26.03.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marybat_78/my_photos
"Eu muncesc, tu muncesti, el fura" - conjugarea verbului "a munci"
Povestea, pozele???!!!...pai asa crezi ca merge aici??!!
Cat despre vizite, nu-i bai ca e mai dupa-amiaza...ne uitam la apus impreuna
...numa ca de maine pentru o saptamana...sau doua...sunt la munte, cu matza....Ar fi frumos sa ne vedem cu Rocsana la munte...ne auzim la telefon...
catrinutza spune:
quote:
Originally posted by iris77
mai dar vad ca ati avut spor la scris de ieri si pana azi...de o ora stau si citesc...am instalat masa de calcat de azi dimineata.... e ora 16.30 si eu tot trag...nadejde ca imi vine cheful sa ma apuc de ele...
se ofera cineva?????![]()
nu dati cu pietre....astept intariri !!!
micaalsainteleg ca ai ceva site/uri cu muzica, povestiri pentru copii?? vrem si noi...ca maria mea m/a zapacit de tot cu melodia <numar pan la unu> a cleopatrei stratan. mai nou canta si ea ...doi si... e mortala!!!
polixeni din pacate sunt novice la capitolul computer , dar promit ca o sa ma straduiesc in curand sa postez si eu ceva poze cu maria noastra!!! ale voastre poze sunt super...e tare dragutz Nikolas!!! apropo nu stiu daca ai idee dar in Ro se pare ca statistic vorbind sunt 7 fete la un baietel...asa ca ...ferea Nikolas ca venim...ce daca Maria e cu 2 saptamani mai mare!!!
catrinel 17 bine ca ai lamurit/o unde anume mergi in vacanta ca la fel ca si altor fete mi se stalcisera atat limba cat si creierii chinuindu/ma sa citesc in germana < eu ioc pe lb asta , in afara de gutenaban asa cum se aude am scris, nu stiu nimic>apropo de robotizat carnea...din pacate si eu fac parte din aceasta categorie, maria refuza vehement
mancatul normal...vrea sa ii pasez. e adevarat ca atunci cand fac gratar sau snitel i le tai marunt si ii dau sa mestece...ma tot invart pe langa ea...mami baga la masea....mai pardon...care masea????
ca abia au aparut 2...saptamanile trecute...poate sa traga ceva la masea...beicica vorba ei...<bere>
sau pana la urma iti urmez sfatul...cu dieta bebelusului[:-
)))]
aaaa si sa nu uit de zicala scrisa de tine unul e niciunul si doi sunt trei...am o prietena careia i s/a aplicat!!! dulcea de ea si/a zis dupa un an de chin cu raducu sa mai faca un bebe...si ghici...la eco au aparut 2. cand a auzit sotzu a facut soc...nu a scos o vorba 3 zile, iar ea sarmana a plans 2 zile...acum bebei au aprox 1 luna si sunt tare dulci si cuminti, dorm si mananca...e drept ca nu e vremea trecuta...cu noptile nedormite...dar SUNT PARINTI FERICITI!!!
Noe si Bia!!! va uram si noi bine ati revenit, noi suntem noi...pe portativ!!! speram sa ne mentinem ....
aalina2003 am observat ca exista o vorba pe DC < nu da/ti cu rosii>!!! maria noastra doarme fff bine, chiar neasteptat. atat noptile cat si in timpul zilei. ieri spre exemplu s/a trezit la 6.30 dimin, am avut ceva mosafiri si au fost cam galagiosi...asa ca hop si dra Maria in picioare...eu eram chiauna de somn...si s/a culcat abia la 12.30 dar s/a trezit la....17.00 de am crezut ca are copilul ceva...mititica oboseala si caldurile o doboarasera!!!
serj normal ca trebuia sa o dau in bara....!!! inca ma familiarizez cu numele...mea culpa si pupam cei doi puisori...inclusiv pe david
catrinutza super dulce mariuta ta.asa compenseaza si ea cu...nervii lui mamii...aia care mai apar din cand in cand...eu ii numesc nervi nervosi!!!!. e drept ca eu pana in prezent mi/am crescut singura copila...noi nu avem buniciile in viata...din pacate ...si asa ca nu prea are cine sa zica cea si altul hais...ce e drept ca si noi locuim cu o bunica de/a sotzului meu si mai intampin si eu dificultati de a ne pune de acord, are tendinta de a o rasfataza at cand nu e cazul...spre exemplu azi am lasat/o pe maria fara pampers...mi s/a parut fff cald si m/am gandit ca nu i/ar prinde rau...o aeriseala...la tovarasa...
numa ca dragutza de maria a catadicsit sa faca un druchi >kk botezat de maria> drept in mijlocul casei...asta nu ar fi nimic dar ea dragutza calca..in dansul de zor si striga mamiii druchi!!! m/am dus la ea si am certat/o mami druchi se face la oala!!! nu pe unde iti vine tie... si mai ales nu era cazul sa mai calci si in el!!! ea a bagat de seama ca a gresit si ma privea incruntata...cu lacrimi in ochi. si ....e aici interveni bunica...hai la bunii si a dat sa o i/a in brate...de ce certi fata , lasa buniii ca nu ai gresit cu nimic...cu nimic zic eu??? asa ca am rugat/o pe ...bunii cea dragutaza
sa nu se mai amestece.....
tania nici noi nu mai sterilizam bibe de mult, in schimb ii mai fierb tetinele si suzica din cand in cand!!!
ciuf ce sediu super aveti!! de drag as munci acolo...si gratis...glumesc.
sunt adorabili copii vostrii!!!
cam atat dragele mele ca s/a trezit presedintele casei...ca de suntem nascuti pe 3 martie odata cu nenea ilies... nu da/ti cu rosiii!!!! maria nu are inca aparteneta politica
si apropo de discutii mama/copil ieri seara am iesit afara fff tarziu pe la 21.30 si mi/a venit asa sa ii arat uite mamii luna!!! ea buimaca o tot cauta !! zic e pe cer!!! si imi vine sa o intreb? dar soarele unde e?? la care maria imi raspunde a pitit!!!!
"Lenea" asta o cunosc bine...cred ca o sa ajungem prietene la catarama in felul asta...
Daca imi dai id-ul de mess iti mai trimit si eu ce am pe aici (povesti, melodii)....
Cat despre bunici, unchi, matusi si alte rubedenii...multa lume ma invidiaza ca stau cu unii dintre bunici (socri mei) si fratii sotului...nu ma pot plange ca nu ma ajuta cand am nevoie...dar de fiecare data parca le-as fi datoare vanduta pentru asta...plus discutii, plus "expertii" care te cicalesc toata ziua...ideal e sa locuiesti separat si numai cand ai nevoie sa vina sa te ajute (adica pentru asta sa vina, nu sa supravegheze copilul printre alte tzaspe treburi casnice la ea)...da' macar nu facem unul hais si unul cea...macar aici suntem cam pe aceeasi lungime de unda (soacra nu e prea multumita ca o las sa faca multe lucruri pe care ea considera ca n-ar trebui...ca as fi prea permisiva...dar parerea mea e ca, pe langa zestrea genetica, si neingradirea o face isteata asa cum e toata ceata de ghiocei..

)...------------------------------------------------------------------------