* Ghiocei de martie-aprilie 2006 (38) *

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

quote:
Originally posted by Stefanna

Sint chioara de somn si nu aveam nici un fel de putere sa scriu, dar mi-am adus aminte de Alinaalex.Alinutzaaaaa, unde esti? Nu imi aduc aminte sa fi scris ca mai pleci pe undeva, si ai disparut asa de brusc, tu care mereu aveai sa ne spui cate un cuvintel.Sa stii ca m-am delectat cu pozele lui Marc.Din poze pare un copil asa de calm si de linistit... cred ca tu esti una din putinele mamici cu bebelusi ca la carte.Hai mai da un semnisor de viata.
Ciufarinu am vazut pozele.Faine de tot.Acum, oi fi eu de vina, dar crede-ma ca nu imi aduc aminte unde ai spus ca lucrezi... daca e prea lunga povestea, da-mi un sut si spune-mi pe unde sa ma duc sa citesc.Baiii, da voi aveti curaj.Eu numai cand ma gandesc cum ar putea sa arate bucataria,living samd daca o las pe nicola sa bage la ciup singura, imi trece orice chef sa o las sa invete de la o varsta asa frageda.Si tu ai dooooi.FELICITARI pt rabdare !!!!!!!!!!!!Si de chestia cu intelectul unora perfecta dreptate ai.. dar ce sa fac, as pierde orice leg cu ea numai prin divort.. numai ca deocamdata asa ceva nu intra in perspectivele mele
Mai Noelino, acum ti-ai gasit sa te intorci, cand io marturisesc pacate pe care stiu ca le-ai pus la colt vehement....eiii, de acum, ma supun si uite ca imi aplic singura pedeapsa Promiti sa ma certi mai putin?! Pupa Bia veselia si da-o si pe la noi sa ne bucuram de ochisorii ei.
Mariana de 4 cupli, am si io un pitic pe creier.E intamplare ca toti copii au nume care incep cu M, sau ati vrut voi asa?! Si numele sotului tot cu M incepe?! Pupici pt o mami asa de bine organizata.Auzi sa scrii pe forum.. eu cred ca nu as avea timp nici macar sa fac dus.
Poli mai pune poze noi, ca sint atatea site-uri pt pozuci.Salutari calde cavalerului
Gacaaaaaa... pic de somn.
De la cord mii de pupi pt toate fetele si bebicii lor frumusei si scumpi

Stefanna si Bianca-Nicola( 22 martie 2006)

Stefannaaaaa, io pun la colt pacatu', nu omu', ca oameni suntem toti si avem si limite si rabdare si nervi si de toateSi mie imi face Bia niste nervi uneori de imi vine sa ma dau eu cu capul de pereti (poate ca ma si dau uneori,sic!)...dar aplic cu brio metoda: cand simt ca nu mai pot, ori o pun in patutul ei si ma duc, caut o muzica, ies pe balcon, sar intr-un picior sau orice m-ar calma, sau pur si simplu o iau in brate si incep sa o gadil, sa o fac sa rida...si pe urma imi uit toti nervii
pare rau pentru intamplarea cu cealalta bebelisa mica, mi se pare cam aiurea din partea parintilor, insa poate e doar o faza, vreo depresie postnatala...

Pup!

Mergi la inceput

Nah, v-ati saturat de mine?
fug la pitica dar nu inainte de a incerca sa ma abtin de la comentarii vis-a-vis de ultimele capitole, si zau ca imi pare rau de listuta aia, am incercat sa o copiez dintr-un capitol precedent insa era inchis si pe urma s-a schimbat si parola contului, asa ca am abandonat; oricum, multe fetelor care s-au ocupat si sper sa nu mai avem situatii de genul.

ah, inca ceva; aparea la un moment dat un mesaj "anti-Tina" scris de mar_apr si nesemnat; nu imi apartine, a inteles si Tina (pe mess) si sper sa intelegeti si voi ca io ma semnez mereu

no, pup inca o data si fug la Bia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Polixeni spune:

quote:
Originally posted by Catrinel_17

POLI, ui' www.dorum-reisecenter.de/Dorum-Neufeld.html" target="_blank">aici plecam!!!

Catrinel, mama lu' Oana (23 martie 2006)

Wowwww..si unde e locul asta,ca zau ca germana nu inteleg.Insa nu ti se pare cam frig(cel putin din poze) p-acolo?Ei...zic si eu, ca-s obisnuita cu peisaje de gen palmieri si mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catrinutza spune:

Salutari mamicilor...intru si eu scurtisim, ca de caldura mi se topeste si tastura si cheful.....

Primo....io cam de 2 zile shmotruiesc la greu ca sa las casa curata ca cica s-a inmuitat hazbantu' sa ne lase sa plecam la munte macar o saptamana...numai noua doua (eu speram sa poata veni si maica-mea perioada asta dar se pare ca o sa fie numai cateva zile...asta e)...
Mandra doarme ceva mai bine nopatea, dar eu ma scol acum din obisnuinta si de caldura...deci tot zombie sunt...cat despre scularile nocturne ale mandrei nush ce sa zic...sper sa nu fie ce suspectez io, adica pardalnica de suzeta ca pe cuvant ca ii dau foc...la suzeta, nu la copil...

Hai sa va mai zic niste faze din categoria: "mariuca, mandria bleaga a mamii"...

- donsoara mea a facut o pasiune nebuna nu pentru o jucarie cu care sa doarma, sa manance, sa se plimbe, etc...ci pentru pernitza ei...dar numai cu o anumita fata de perna..si cum se scoala isi aduna perna, suzeta si ce mai are prin patutz si numai si numai cu ele in brate poate fi luata din patutz...boooon....acu vreo doua zile ii pun pe pat cersaful din setul cu fatza respectiva de perna...fatza de perna la spalat...mandra adoarme pana la urma fara fatza de perna....dar se scoala...si urla de mama focului...fug la copil ca nu stiam de ce era asa de suparata la sculare...ea mititica, in moleseala de dupa somn se chinuia sa smulga cersaful de pat crezand ca era fatza de perna...si nu intelegea de ce nu vroia sa vina cu ea...pana nu i-am adus fatza de perna tocmai scoasa din masina de spalat nu s-a calmat...

-tot mai acu vreo cateva zile imi pun un lighean cu apa in curte, cu sapun...pentru pedichiura...fug in casa sa imia duc cele necesare...vine mama-socra si ma intreaba candid: "pentru cine ai pus apa aia in curte??? sa faca Ruxi baie???"...ies...mama socra sa moara de inima de atata ras...Maria mea, in toata splendoarea ei, adica cu bluza, scutec si sandale se balacea de mama focului in apa din lighean...ba avea si tot felul de scheme ca nu prea incapea...

-a jumulit tot ce insemana gladiole superbe din gadina...sau si altele, nu are preferinte foarte bine definite...

-saptamana trecuta, desi in mod ffff clar am specificat sa nu se lasa poarta neincuiatat cu cheia, totusi cumnatelu' ala cel mai mic (are 20 de ani) a uitat sa incuie poarta dupa el...ma iau la vorba cu soacra...fata o stiam in siguranta in curte...dar prea era liniste...ies din casa...motzata nicaieri...poarta larg deschisa...ea deja ajunsese la o vecina pe care o frecventam (de fapt Mariuca il frecventeaza pe nepotelul ei mai mic cu 2 luni decat ea)...i-am zis vreo doua vorbe "de dulce" cumnatului si am zis bogda'proste ca n-a patit nika si nici cineva sa mi-o ia de pe strada...

Si multe, multe altele...

------------------------------------------------------------------------
catrinutza - mamicutza ... de mariuci
varsta Mariucului (28 februarie 2006) Poz(n)e si www.dropshots.com/new.php?userid=122884&cdate=20060801&cimg=0" target="_blank"> filmuletze cu Mariuca
_

"Prostia este infinit mai fascinanta decit inteligenta. Inteligenta are limitele ei, prostia nu."

Mergi la inceput

Neata mamici!!

ciufulet am vazut pozele...uaaaauuu mai da frumos mai e sediul asta nou.Da te superi daca te mai intreb odata...ce job ai tu acolo?? Din cate mi-am dat seama e un shelter pt homeless people?
Aaaaa si sarind la alta...vai ce-mi place Eva in poza in care doarme cu biberonul pe ea...draga de ea!!!Cand doarme seamana perfect cu Luk!Aaa si tare dulci mai sunt amandoi cand se tin de manuta!!
Referitor la scrisul pe pereti...pai il las,nu-l cert insa dac-ai vedea peretii cum sunt...cred ca daca ii vede proprietarul se ia cu mainile de cap De ex l-as fi lasat sa picteze cu manutele pe hartie dar mi-e teama sa nu bage manutele in gurita si sa linga acuarelele.Oare exista acuarele non-toxice???De pictat pictez ce-mi imi vine pe moment.De ex cand eram insarcinata,de Craciun,asa ma apucase dorul de casa si de cum petreceam sarbatorile si m-am apucat sa pictez zapada,fulgi,copii la sanius,om de zapada...

Noe ce ma bucur ca v-ati intors!!!!Vrem poze

Aaa si pt ca am uitat data trecuta ,tin neaparat sa ofer fetelor care s-au ocupat de listuta noastra!!(se stiu ele care) MULTUMIM!!!

Stefanna acusi o sa ma uit pe ce site as putea pune poze..Si eu vreau sa vad poze cu voi.Dar unde???....stii ca te cheama la fel ca pe sora mea?!!

Si ca tot vorbeati de nazbatii...azi, inainte sa plec la job,ii zic sorei mele..daca e ceva,ma suni pe mobil.In timp ce asteptam in banca sa-mi vina randul la casa suna mobilul:sora mea.SI suna si suna...nu am raspuns pt ca are roaming si astept sa inchida si sa sun eu acasa.Sun si ii zic"ce s-a intamplat?" si ea "nimic.de ce?...aaa pai te-a sunat copilu..dar stii unde este??pe masa si imi cauta prin geanta cu o mana si in cealalta are mobilul"
De spart mi-a spart si mie vreo 2 pahare.Mai nou se cocotza pe peste tot si mai iese si pe balcon de unul singur...

Mergi la inceput

Catrinutzule, deci de-asta n-ati venit la iarba ieri, ca aveti lucruri mai interesante de facut in curtebineeeeee, dar poti sa ii spui Mariucii ca la iarba asta sunt tot felul de chestii de explorat, escaladat si decimat, si ca Bia are nevoie de ajutoare sa le termine pe toate

Poli, pozele sunt prin aparat, sper sa am timp sa le scot

Rocsana, pe unde sunteti acum? cum e la RO? trimite-mi si mie, daca doresti, pe PM "traseul" vostru prin RO, poate ne intersectam pe undeva

mai stie cineva ceva de Amalia-Ama_kaly- si de Seby cel simpatic si mumos? sper ca sunt ok! Amaliaaaa, iesteti in bucuresti cumva?

The moment scatters.
Motionless, I stay and go: I am a pause

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

Aaa, tot voiam sa va intreb: fetele care dati gratar de pui la copilasi si copilase, cum procedati? Faceti grataru, si dupa aia il taiati marunt-marunt? Sau bucatzele? Io inca robotizez carnea… mi se pare prea devreme sa roada, dar poate gresesc.
CIUF, ti-am vazt pozele, poza aia unde doarme Eva cu biberonu’, m-a terminat!!! E mortalaaaaa!
Mergem la Marea Nordului, locul se cheama Dorum-Neufeld. Am cautat cu disperare de vineri incoace, groaznic. La anul fac rezervare in ianuarie pt inceputul lui august, sa stiu o chestie.

NOE uelcam bec, mey . Io tot nu stiu de ce ai plecat… era asa serios, se lasa cu procese?? Mey. Nu stiu ce faci tu in timpul liber, o s-o intreb io pe Veselia.

DIANAD, am avut luna asta o spaima ca as putea fi gravida… M-AM SPERIAT!! Chiar imi era groaza…Nu stiu ce sa fac… aici se spune despre copii ca “unul e niciunul, si doi sunt trei”. Hmmm….

La noi ploua, ieri seara cand a luat ploaia o pauza ne-am napustit afara… am imbracat-o pe Oana cu pantalonii aia de guma, cu cizmele de cauciuc, si i-am dat drumu prin baltoace. S-a facut ca o purshea! Era toata numai un zoi si o zloata…in plus, si uda pe sub pantalonii aia de cauciuc, cine stie sa foloseasca asa ceva cu succes, sa-mi zica ce naiba fac gresit!!!

Pupici

Va pun aici o chestie care pe mine m-a terminat de ras… hmmmm…. Sper ca nu o postez a doua oara… sau? Dar e misto si a doua oara de citit

Poate ca ai observat, ca si mine, ca cei mai multi copii de doi ani sunt slabi. Mi-a venit ideea in timp ce eram intr-o zi la un pahar cu compot de prune si un morcov: poate ca motivul este dieta lor. Dupa ce m-am consultat cu cativa doctori pediatri, cativa experti in raze X si cateva mame, am reusit sa formulez aceasta noua dieta:

SUPER DIETA BEBELUSULUI

Este ieftina, ofera o mare varietate culinara, cantitati suficiente si garanteaza scaderea greutatii!!! Totusi, inainte de a incepe dieta consulta-ti doctorul... si planifica-ti o vizita la el si pentru mai tarziu.

Succes !

ZIUA 1

Micul dejun: un ou spart, o felie de paine prajita cu gem de caise. Folosind toate degetele, mananca doua inghitituri de ou; arunca restul pe jos. Ia o gura de paine, apoi intinde gemul pe fata si pe haine.

Pranz: Patru creioane(orice culoare),cateva chipsuri faramitate si un pahar de lapte(doar 3 inghitituri si apoi varsa restul pe jos).

Cina: Un pumn de mancare pentru caini uscata, doua monezi, 4 guri de coca-cola fara acid.

Snack-ul inainte de culcare: ia o feliuta de paine prajita si arunc-o pe podeaua din bucatarie.

ZIUA 2

Micul dejun: Ridica feliuta de paine lasata pe podeaua din bucatarie aseara si mananc-o.

Pranz: Jumatate de tub de ruj . Un cub de gheata, dupa gust.

Snack-ul de la amiaza: Linge o acadea pana devine toata lipicioasa, scoate-o din gura si arunc-o in praf. Recupereaz-o si continua molfaitul pana e curata din nou. Apoi adu-o in casa si arunc-o pe covor.

Cina: O pietricica sau un bob de fasole crud, ori inghitit(a), ori impins(a) pe o nara. Toarna suc de mere peste piure; consuma-l cu o lingura.

ZIUA 3

Micul dejun: Doua clatite cu mult sirop, mananca-le cu degetele, freaca-le prin par. Un pahar cu lapte: bea jumatate, indeasa restul de clatite in pahar. Dupa micul dejun, ridica acadeaua de ieri de pe covor, umezeste-o cu limba si lipeste-o pe sezuta celui mai bun scaun al tau.

Pranz: O pagina dintr-o carte cu povesti si un sandwich cu gem si unt de arahide. Scapa cateva inghitituri pe jos. Toarna paharul cu lapte pe masa si intinde-l pe masa.

Cina: Jumatate de con de inghetata, o mana de grefe, niste sirop rosu. Ineaca-te cu siropul si aproape vomita.

ULTIMA ZI

Micul dejun: Un sfert de tub de pasta de dinti(orice marca), o gura de sapun, o maslina. Toarna un pahar de lapte intr-un castron de cereale, adauga jumatate de cana de zahar. Bea laptele si da cerealele la caine.

Pranz: Mananca firimituri de paine de pe podeaua din bucatarie si de sub masa. Gaseste acadeaua de ieri si termin-o de mancat.

Cina: Spaghetti cu bucatele de carne, mancate una cate una. Rostogoleste bucatelele de carne prin farfurie de multe ori si apoi plaseaza-le pe tricou. Savureaza niste mascara ca desert.

Concluzia

SUPER DIETA BEBELUSULUI

Daca poti sa te tii de plan, inainte sa-ti dai seama vei avea la dispozitie o masinarie inspaimantatoare de razboi cu kilogramele.

Nota: Aceasta dieta nu a fost aprobata de nici o autoritate medicala sau de vreun adult sanatos, dar se pare ca functioneaza de minune la copiii de 2 ani!

Catrinel, mama lu' Oana (23 martie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catrinutza spune:

Runda a doua...
Poli...ma intrebai de a doua liniutza...pai mi-am luat testul si a iesit negativ...si a doua zi m-au pocnit si rushii..cu dureri si abundenta...sper sa nu fi fost vreun avort spontan, mai ales ca toata perioada m-a cam sacait durerea de burtik..
Ciuf...eu o pun ep Mariuka pe olitza imediat cum se scoala dimineata...acolo isi bea de acum si primul laptic...pana acum doar de doua ori am avut succes in 10 zile...in rest nu prea apuc, chiar daca uneori zice kk si la 10 secunde ii da drumul...rapiditatea mea e comparabila cu miscarile melcului strivit..si noua ne-au zis dupa un an juma sa incepem...
Cat despre Bia de Diana, ai drepatte...e calma, cuminte, usoara si diafana...nush despre ce nervi vorbeste diana, dar zau ca ala nu e copchil de facut nervi...doar de pus la rana...
Stiu ca e fff obositor sa pleci numai 2 zile undeva...mai mult pe drum, vorba ta numai cu gura si picioarele dupa copil...
Stiu si sentimentul de "relaxare vinovata"...da' zau ca la un moemnt dat am zis gata...nu sunt mama eroina si nici nu sunt sclav pe plantatie...da' tot ma mai simt vinovata uneori...desi e bine sa faci si ceva numai si numai pentru tine...si pentru moral si pentru psihic si pentru toate...dar uneori parca nu iti mai ajunge timpul...
Vazut poze si distrat la maxim...mi-a placut cea de la nga apa a Evei...tare fotogenica donsoara si sta sa pozeze de numa'...cat despre mancatul direct pe masa, cunoastem...
Andreea...dormisi in cortul Bubulinului sau acel cineva a avut sentimente mai bune fatza de "scaparea" ta la usturoiate????
Cat despre grasimi, asa stiu si eu...sunt excelente pentru dezvoltarea creierasului...fara teama ca se depun prin alte parti...mai dureaza pana atunci...va mai amintiti untura de peste????
Rocsana-fata...ma bucur ca ati ajuns cu bine in tara si ca Mariei-san ii prieste in batatura romaneasca...cat despre intalneala la munte, eu una o sa fiu destul de aproape de Valea Prahovei...dar cel mai porbabil va fi in w-e (28-29) ca sa avem si masina pentru deplasare....iti las numarul de telefon pe mess...m-as bucura sa ne vedem...
Kim...asa ma bate gandul sa ma intorc la vechile "obiceiuri" artistice ... doar ca e teama ca va incepe a mea mandra sa guste cate o mostra din fiecare culoare...oricum trebuie sa gasesc ceva care sa ma relaxeze ....
Catrinele..intrebai de medicament...dar cred ca n-am nimerit farmacia care trebuia...mai facem forari...
Micaalsa...exista ODC...pentru cantecele, povesti, filme...etc...eu de acolo ma "inspir"...
Ciuf...daca ai timp si rabdare iti trimit in format audio povesti de tot felul pentru prichindeii tai...mai tii minte povestile de pe discuri de vinil???!!!...
Carmen...multa sanatate tatalui tau...imi inchipui ce greu trebuie sa iti fie...
Tania...eu nu mai stiu ce e aia sterilizare de fff multa vreme...atata timp cat ea mananca pamant si nisip pentru ce sa mai sterilizez bibe??? le spal bine de tot cu burete aspru, detergent si periutza si gata...asta e...ba chiar de ieri, in febra curateniei am strans si sterilizatorul si l-am pus bine...il tinem pe masa doar ca sa am in ce tine biberoanele...
Cat depre bagatul in olitza a alteceva decat fundu' gol...la fel...
Iris...se poate ca fierul sa ii faca pofta de papa...
Micaalsa...au mai ramas farfurii????
Diana...brava ca scapasi de examene...acu' poate dai mai des pe la noi...
Stefanna...imi pare rau de rupere relatiei cu mamica respectiva...am trecut si eu mai demult printr-o chestie asemanatoare, desi n-a fost cu tiganeala...ci pur si simplu de unde eram toata ziua bot in bot, o data s-au racit si au rupt relatiile...la noia fost o chestie inversa...ea are o fetita mai mare decat mariuca cu vreo 3 luni, dar a mea ploada fiind mai rapida o cam intrecuse...si mama-sa n-a prea suportat...asta...e pierderea ei...
Si a mea zice na-na... da' asta pentru ca socrii mei tot timpul o ameninta cu bataia cand face cate o pozna...ba uneori si mai grav...si i-am zis socrei sa se potoleasca cu chestia asta: "ai facut nush ce, te omor"...stiu ca tine la ea fff mult, dar nici nu pot sa ii permit asa ceva...asa ca se poate si mai rau...

Catrinele..uelcam in grupul nostru de suport...ma numesc catrinutza si ma mai "iau" de fi-mea cand sunt cu nervii vraiste...din pacate si eu sunt mai dura uneori cu cocoana...si e rau cand unul e hais si unul cea...nu e bine nici pt tine nici pt copil...

Alina2003...incurajeaza "iesirile" lui buncu...macar le are... la noiin ultima vreme e cu mare tam-tam si negocieri...
E drept ca ghioceii astia ne incearca sa vada cat de consecventi suntem...dar nu intotdeuna rezisti la insistenta lor...stiu ca nu e o scuza...dar de cele mai multe ori nervii mei se duc razna pentru ca altii imi scot peri albi...si ea saraca e picatura aia ultima...
fetelor...sfatul meu...sa nu imi dati in cap...e doar o parere, da???!!...incercati sa amanati prima palmuta cat puteti de mult...daca se poate de loc...dupa prima (care se da cel mai greu) celelalte vor veni extrem de mult mai usor......si chiar daca pe moment pare ca ti-ai rezolvat problema, ea creeaza alta mai urata...
Poli...www.webshots.com...pozi sa pui vreo 200 si ceva de poze free...
Dianad...interesanta descriere...a metodei de contraceptie......si daca te uiti mai atent, al doilea copil il vor cele care au tras cel mai tare cu primul ...al naibii paradox...
Ciufarina...ce avu fata de s-a sculat???!!! acu ma intelegi, nu???? daca nu esti obisnuit cu ritmul asta, a doua zi zici ca te-a calcat marfarul...si zici ca functioneaza chestia cu distrasul atentiei????!!! la noi dureaza maxim 5 minute dupa care isi aminteste ca are ceva nerezolvat pt ca aintrerupt-o interdictia maica-sii...
Stefanna...nu e o intamplare ca numele copiilor Marianei incep cu M...sa vezi ce brainstorming a facut cu noi pentru Magdutza...
Si sa stii ca si mie mi-e teama de ce-o sa imi zica Noelinio apropo de "otite"...
Diana...sa inteleg ca si Biutza a inceput cu treziri nocturne??? tu ce suspectezi??? poate imi vine si mie vreo idee...ca io de la dinti am trecut la sete si apoi la suzi...
Poli...noi inca nu desenam pe pereti...inca ne mentinem la hartie...dar nu prea are stare sa stea sa migale acolo...dar ia incearca sa ii pui niste hartii lipite pe pereti...poate deseneaza numai pe ele...plus ca poti pastra tablourile...
Noelinio...daca-i invitatie din parte donsoarei, cu placere...numa sa ne anuntati un pic mai din timp...numa un pic...
Catrinele...hai ca mi-a placut zicala cu copiii...nush de ce, dar am senzatia ca ascunde mare adevar...cat despre dieta cred ca o sa ma apuc de ea

Amu fug la trebi...da' maia runc cate un ochi la voi ...

------------------------------------------------------------------------
catrinutza - mamicutza ... de mariuci
varsta Mariucului (28 februarie 2006) Poz(n)e si www.dropshots.com/new.php?userid=122884&cdate=20060801&cimg=0" target="_blank"> filmuletze cu Mariuca
_

"Prostia este infinit mai fascinanta decit inteligenta. Inteligenta are limitele ei, prostia nu."

Mergi la inceput

Am mai pus ceva poze noi aici pt cine are timp si dispozitie:

[URL=http://family.webshots.com/album/559938377kHovil][/URL]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenpit77 spune:

Buna fetele si multumesc din nou f mult pt incurajari
Catrinutza vreau sa spun ca si fimea face la fel cu pernita dar mai ales cu fata de perna. At cand vine de afara si e maraita tr neaparat sa ia pernita si tzi tzi, se plimba 5 min cu ele prin casa si apoi gata s-a calmat.
Catrinel pt Ali gratarul este unl di preferatele mancaruri ca sa zic asa. Iar carnita de pui sau peste o maruntesc cu degetele si gata e numa buna de mancat pt ea.
Polixeni pt ca am avut putin timp am vizionat pozele si vreau sa-ti spun ca fiul tau este f chipes,iar poza cu fantana mi-a placut f mult.
noe bine ai revenit.
Lui Ali i-a iesit un colt de masea sus si este jelanie mare. De 3 nopti nu a dormit ma intreb pana ii da toata maseaua nu are de gand sa doarma?

Mergi la inceput