* Ghiocei de martie-aprilie 2006 (38) *

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Fetelor, vazurati ca Noelina noastra ceru deschiderea contului? Yupppiiii.

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

alles resolviert!!!!
revin mai pe sara cu detalii, ca acu' fugim la iarba!

ai pup iu ol!

Mergi la inceput

De aici: http://good-times.webshots.com/photo/2527801210082837760wswSIc
am pus poze cu serviciul meu si cu copiii mei. Sunt multe poze, va avertizez.
Noe, ce ma bucur ca aparusi. Un pup mare pentru tine si Bia.

www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aalina2003 spune:

Mey Noe, mey..numai ce-ai venit si ai si fugit!!..hmm..."iarba"?..ai fost la Rolling Stones?
Iris, Ana s-a nascut cu anemia asta, dar e o altfel de anemie, nu e cauzata de lipsa de fier. De altfel, pe prospectul de la fier hausmann (nu stiu daca am scris corect!)scire ca NU se da la tipul de anemie pe care-l are ea, dar dr mi l-au recomandat!! Acu'eu i l-am dat, dar nu prea pricep de ce. De dormit, ce sa zic, a trecut cel mai greu dintre ghiocei de la 4 la 3, apoi 2 soamne\zi. Acu'inca doarme de 2 ori, cred ca e un semn ca nu rezista prea bine la oboseala.Dar noaptea..hmm..se scoala pentru un lapte pe la 2,3 sau 4.....of, of, mai, mai...cred ca e un cerc vicios, nu mananca mult si atunci se scoala pentru masa, desi ea ar dormi..si tot asa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serj spune:

Noe ma bucur ca ai reaparut!!!!

Iris multumesc, Ambra este a mea, dar David este tot un ghiocel, a carui mamica..din pacate nu mai scrie aici oricum multumesc si pentru el
Am si un baietel, dar mai mare.

pupici la fete

cristina + i miei tesorini

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by micaalsa
... a mea s-a trezit si-mi rastoarna sertarul cu farfurii. Ma duc sa vad ce-a mai ramas din ele

Bubulina mishelina

Anamaria lui Iulia (23.03.2006)

Anamaria, azi mi s-au spart trei obiecte. Eva sparsa doua cani, iar Luca un bol in care ii pusesem cereale. NU stiu ce fu azi in casa mea. Cica s-au spart pacatele. Mentionez ca Eva nu mi-a spart nimic pana acum, iar Luca ... ce sa mai zic ca nu imi mai amintesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stefanna spune:

Sint chioara de somn si nu aveam nici un fel de putere sa scriu, dar mi-am adus aminte de Alinaalex.Alinutzaaaaa, unde esti? Nu imi aduc aminte sa fi scris ca mai pleci pe undeva, si ai disparut asa de brusc, tu care mereu aveai sa ne spui cate un cuvintel.Sa stii ca m-am delectat cu pozele lui Marc.Din poze pare un copil asa de calm si de linistit... cred ca tu esti una din putinele mamici cu bebelusi ca la carte.Hai mai da un semnisor de viata.
Ciufarinu am vazut pozele.Faine de tot.Acum, oi fi eu de vina, dar crede-ma ca nu imi aduc aminte unde ai spus ca lucrezi... daca e prea lunga povestea, da-mi un sut si spune-mi pe unde sa ma duc sa citesc.Baiii, da voi aveti curaj.Eu numai cand ma gandesc cum ar putea sa arate bucataria,living samd daca o las pe nicola sa bage la ciup singura, imi trece orice chef sa o las sa invete de la o varsta asa frageda.Si tu ai dooooi.FELICITARI pt rabdare !!!!!!!!!!!!Si de chestia cu intelectul unora perfecta dreptate ai.. dar ce sa fac, as pierde orice leg cu ea numai prin divort.. numai ca deocamdata asa ceva nu intra in perspectivele mele
Mai Noelino, acum ti-ai gasit sa te intorci, cand io marturisesc pacate pe care stiu ca le-ai pus la colt vehement....eiii, de acum, ma supun si uite ca imi aplic singura pedeapsa Promiti sa ma certi mai putin?! Pupa Bia veselia si da-o si pe la noi sa ne bucuram de ochisorii ei.
Mariana de 4 cupli, am si io un pitic pe creier.E intamplare ca toti copii au nume care incep cu M, sau ati vrut voi asa?! Si numele sotului tot cu M incepe?! Pupici pt o mami asa de bine organizata.Auzi sa scrii pe forum.. eu cred ca nu as avea timp nici macar sa fac dus.
Poli mai pune poze noi, ca sint atatea site-uri pt pozuci.Salutari calde cavalerului
Gacaaaaaa... pic de somn.
De la cord mii de pupi pt toate fetele si bebicii lor frumusei si scumpi

Stefanna si Bianca-Nicola( 22 martie 2006)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ciuf

De aici: http://good-times.webshots.com/photo/2527801210082837760wswSIc
am pus poze cu serviciul meu si cu copiii mei. Sunt multe poze, va avertizez.
Noe, ce ma bucur ca aparusi. Un pup mare pentru tine si Bia.

Ciuf, superbe pozele, sau, ma rog, cate m-a lasat Bia veselia sa vad.
Pup si eu si imi pare bine sa pot scrie din nou

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by aalina2003

Mey Noe, mey..numai ce-ai venit si ai si fugit!!..hmm..."iarba"?..ai fost la Rolling Stones?
Iris, Ana s-a nascut cu anemia asta, dar e o altfel de anemie, nu e cauzata de lipsa de fier. De altfel, pe prospectul de la fier hausmann (nu stiu daca am scris corect!)scire ca NU se da la tipul de anemie pe care-l are ea, dar dr mi l-au recomandat!! Acu'eu i l-am dat, dar nu prea pricep de ce. De dormit, ce sa zic, a trecut cel mai greu dintre ghiocei de la 4 la 3, apoi 2 soamne\zi. Acu'inca doarme de 2 ori, cred ca e un semn ca nu rezista prea bine la oboseala.Dar noaptea..hmm..se scoala pentru un lapte pe la 2,3 sau 4.....of, of, mai, mai...cred ca e un cerc vicios, nu mananca mult si atunci se scoala pentru masa, desi ea ar dormi..si tot asa!

Alina, adminii mi-au activat contul aseara, chiar inainte sa iesim din casa -noi, a lu' roua- si pe urma ne-am intors cam tarziu; iarba asta e undeva langa Buc, la Pustnicu, unde mai mergem din cand in cand la o bere si la o gura de aer curat
Sa stii ca si Bia a inceput sa se trezeasca noaptea de vreo saptamana, si ultimele nopti le-a dormit integral sau partial cu noi in pat....destul de chinuitor pentru mine, ca ma trezesc des sa vad daca e ok....

Pup!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Serj

Noe ma bucur ca ai reaparut!!!!

Iris multumesc, Ambra este a mea, dar David este tot un ghiocel, a carui mamica..din pacate nu mai scrie aici oricum multumesc si pentru el
Am si un baietel, dar mai mare.

pupici la fete

cristina + i miei tesorini

Cristina, dupa cum ti-am spus si pe mess, s-au rezovat dilemele si problemele, sau cel putin, se vor rezolva pe cale legala; persoana care ne bantuia si se folosea de mesajele mele ca sa aduca un stress in plus si-a dat seama ca acest lucru nu va fi in folosul ei in conditiile in care vom ajunge la judecati si tribunale sa stabilim ce e corect pentru toata lumea

Pupa piticii din partea mea!

Mergi la inceput