* Ghiocei de martie-aprilie 2006 (38) *
Raspunsuri - Pagina 21
Stefanna spune:
mda, mda, pace... io am vid in cap de cand cu "vremea furtunilor"
si imi cer scuze si daca sint incoerenta si daca sar vreo fata.
Si la mine fu cam vraiste, prezenta noului bebe in fam, a facut-o pe mamica lui sa fie geloasa pe fii-mea.Auzi sa compari un nou nascut cu un copil de 15 luni.Ma rog, s-a facut pace cu pretul ruperii definitive a relatiei, cel putin din partea mea, pt ca tiganeala si cearta ma si obosesc si nici nu imi plac.Imi pare rau insa ca nu o mai vad pe micuta, care e dulce si reusita.
Al meu puradel e sanatos, dintzeshte si face niste faze minunaaaate din aceasta pricina.Nu pot pt ca sa descriu cum atata o noapte de ... nesomn.Are niste gingii ca ma mir ca mai poate inchide gura.Habar nu am care dinte/masea o fi acum la rand ca e umflata peste tot.
Andreea 

pt ceea ce ai scris.Bubu e o scumpa, si ma intreb ce o fi fost in mintisoara ei cand te-a vazut la tv.La mine desi e mama, si trebuie sa recunosc ca ea imi creste mai mult fata decat eu, totusi a reusit sa ne termine pe amandoua.Imi imaginez deci cum e mama ta singura cu asa strengarita
Catrinutza hai ca io te inteleg cel mai bine... sa stii ca am cazut in aceleasi pacate ca si tine.In aprilie imediat ce a venit mama la noi, nu stiu ce a facut fii-mea, si eu i-am "incercat rezistenta" urechiusei( fireste cu multa mila).A bocit asa 2 sec de impresioanre, apoi a tacut.Cand aparu mama in zona s-a prins singura de ureche si a inceput sa planga.Replica mamei fu: vaiiii, o doare urechea, o fi facut otita??!
si ea saraca si in ziua de azi tot asa crede.Insa Nicola a ramas cu "sechele", ca daca din joaca vreau sa ii pap urechea pune bot de plans si zice "na-na".Chestia cu na-na provine de la batutul tuturor lucrurilor de care fata mea se loveste.Asa ca de "esista" consolare in pacatul meu, iata-l marutisit
Ciuf inainte sa ii pun la final de mesaj, iti dau tie in mod special ceva pupici de la cord, ca asa zisesi ca iti fu dor
.Ma "inebunezi" cu felul in care stii sa povestesti.Cred ca de mi-ai povesti si cum faci ciorba tot te-as citi fascinata
Catrinel sper ca vacanta sa fie cum o visezi.Sa iti spun ca m-am simtit ca ultimul prost cand mi-a luat 5 min sa ma prind de ce se cheama FaraOana puscarias mic in ultimile doua pozute?!Botezul e peste 2 zile, sau am inteles eu iarasi in modul meu caracteristic?!
Kim si la noi vremea e precum o descrii si tu.Si desi o zi cu soare, 7 cu nor, iarba e uscata peste tot.Vara trecuta am avut o iarba minunata ,era in curte asa de frumos.Acum e aiurea rau de tot.Alisuca e mortala in poza de pe messenger.Da-i multi pusicei de la noi
Carmepit ai aici pe cineva care promite sa se roage pt tatal tau, pt mama si pt tine.Par cumva vorbe, dar eu cred cu putere ca ceva de sus cand ceri te intareste intr-un mod in care omeneste nu prea poti explica.Eu sper sa fie bine pt tatal tau.Te imbratisam.
Gabi fer ce concediu minunat ati avut .Si ce mare a crescut Alex....pt ca nu am facut-o pana acum , iti urez asta seara casa de piatra si sa va iubiti mereu
Tania 2 si pozele si povestirile tale mi-au facut un dor de mare... mda, candva poate om ajunge si noi vara in Ro si sa aterizam diresct la mare.Bia e o frumoasa
Rocsana, intre noi sper ca nu au ramas lucruri nelamurite si care sa ne faca sa nu comunicam amiabil.Am vazut o aceeasi problema din unghiuri diferite si atata tot.Eu nu am nici un fel de dinte impotriva ta ca nu gandesti mereu ca mine.Asteptam poze cu Maria
Gacaaaaa... cum zice fii-mea, ca tocmai a dat buzna peste mine si s-a dus si coerenta si posibilitatea efectiva de a scrie
Va imbratisez pe toate, si va pup de la cord
Stefanna si Bianca-Nicola (22 martie 2006)
Catrinel_17 spune:
De la cord ai scris, STEFANNA! Cu pacatele, hai sa marturisesc si eu unul de ieri... Asa... Era 7.30 si oana mea face kk... simt eu asa, nazal
dar se juca asa de frumos intr-o masina de pomieri ca am mai lasat-o
OK, cand s-a mai linistit, am luat-o, am mers sa adunam jucariile de la nisip (bunica era dupa noi), si evident, cum se intampla, atunci ma intalnesc cu cunostinte. Mai stam 5 min, eu tot ii dadeam ca e tarziu, era deja 8, oana era somnoroasa, cu kk la fund, eu deveneam tot mai agitata ca trebe sa plecam... In fine. Ajungem in casa scarii, depunem caruciorul, Oana se intinde de la mine din brate ca vrea afara. Bunica imi zice ca vrea sa sune la sonerii. Ok, duc fata sa sune, o las numai la a noastra, suna de 3 ori, ii explic ca la celelalte nu e voie... Intram din nou, eu cu Oana in brate, si titza se intinde din nou ca vrea la sonerii.
Eu "acuma mergem acasa".
Bunica "ea vrea sa sune"
Oana se prinde ca bunica ar lasa-o, se intinde spre ea, bunica intinde mainile s-o ia, eu "nuuu, mergem acasa, gata", bunica zice "atunci Oana urca scarile pe jos" (faza care dureaza 10 min), Oana se prinde ca bunica a zis ceva mai fain, se intinde spre ea, eu o smulg cam brutal si zic "gata, mergem acasa, pa-pa bunica". Oana plange sfasietor vreo 5 secunde max si gata. Bunica cred ca a fost la pamant ca ce dura sunt cu copilul...
Si mi.a parut si mie rau ca am smuls-o asa, mi-am facut procese de constiinta ca nu am rabdare cu Oana, ca o bruschez.... dupa aia m-am gandit ca de ce naiba bunica zice "hais" cand eu zic "cea", ca nu mai ajuta daca trage in alta directie...
In fine, eu incerc foarte tare sa ma abtin, sa am rabdare, dar cateodata ma paraseste si pe mine rabdarea, si nu ii explic chiar pe indelete de ce nu-i dau tot ce vrea ea sa aiba, de ce nu o las sa-si scoata toate hainutzele afara din dulap, de ce nu ii dau mobilul sa il bage in gura... Nu am pleznit-o, pur si simplu nu i-am dat obiectul, sau am luat-o de acolo, sau i-am luat mobilul din mana - in loc sa incerc sa i-l schimb cu altceva. Si pe urma imi pare rau, am senzatia ca toata lumea are rabdare maxima cu ea, numai eu nu!!!! Si eu is aia rea, etc.
Rar se intampla din astea, chiar rar, dar se intampla cateodata! Si ma simt ca naiba...
Gata. Am avuit si eu de marturisit ![]()
ANDREEA, oare ti-am scris ca suntem aici la sf lui august? Cand vrei tu ne vedem!!!! Cu mare drag!!!
CARMENPIT, cum se simte tatal tau?
ma tot gandesc la tine...
TILI, ce mai faci?
Am rezervaaat! Plecam in vacanta! Am gasit ceva, nu e casutza ci apartament de vacanta, din pacate, dar asta e. Era si o casutza, dar numai pt o saptamana, si noi vrem 10 zile. Anul viitor fac rezervarile din ianuarie!!! ![]()
Catrinel, mama lu' Oana (23 martie 2006)
aalina2003 spune:
Catrinel, pai cu vacanta faci tu greseli??..si te rog sa lasi fata sa sune la usa, daca asa vrea ea..ca doar bunica stie mai bine,nu?.te-a crescut si pe tine si..si e mai in varsta, asa ca..![]()
Stefanna, si eu o mai comit cateodata..adica cel mai tare ma'nervez cand eu ii spun Anei sa NU faca ceva pentru ca e periculos (de ex se scoala in picioare in pat si fiind instabil poate sa cada in orice moment, ori intra cu picioarele ude pe gresia din bucatarie, de la "baia"din curte si poate sa alunece, etc)si ea mai face cel putin de 2 ori..si intelege clar de tot ce-i spun, dar incearca si ea sa vada pana unde merge..si-mi pierd rabdarea, o iau cam brusc de acolo si ridic tonul..deocamdata fara palumte, urechiuse..(ca sa nu faca otita, desigur..
)..of, imi este asa de frica uneori sa nu cada sau sa pateasca ceva din cauza ca eu nu sunt suficient de prezenta...aa..si de vreo saptamana fiica-mea ii zice tatalui meu "buncu"..care buncu e topit..azi i-a cumparat un costumas rosu..cam grosut pentru canicula asta, dar a spus ca nu s-a putut abtine, asa ca m-am abtinut eu de la comentarii!
Polixeni spune:
Buna mamicutelor
Am reaparut si eu...vad ca s-au mai linistit apele,ceea ce ma bucura tare mult.Draga Cifulet un maaare
pt matalutza!!!
Anamaria ce cantecele ai?Eu am cutiuta muzicala.Ai altele in afara de aceastea?Referitor la lapte..aici exista laptele pt copilasii de 1 an si pt copilasii de 2 ani.Noi il bem pe cel pt 1 an.Insa laptele acesta,indiferent de marca,se prepara asa:jumatate (din cantitatea pe care vrei sa o prepari)lapte-jumatate apa.Mie nu mi se pare ciudat dar altul nu gasesc pt copil de 1 an.Cand o mai creste un pic,o sa ii dau si eu de care bem noi.Totusi ei zic ca este plin de vitamine,special facut pt copilasi.
Ciufulet mi-au placut tare mult aplicele.Si noi am fost in IKEA dar in Salonik.Au lucruri tare dragute.
Vaaaaii ce amintiri placute mi-ar readus in minte cu pozele de la Waterpark.Si noi am fost la Aqualand in Kerkyra (inainte de a-l avea pe Nick).Doamne ce mai distractie!!Mi-a zis mama ca vor deschide Waterpark si in Brasov...deci aviz amatorilor!!
So, te apuci si tu de scoala..bravo mai!!Te felicit si te admir!!
nshiro bine ati ajuns acasa!!Petrecere frumoasa si sa profitati!!!Cate ore ati facut cu avionul?Ati facut si escala?
Hahahaa mi-o si imaginez pe Maria tragand de coada pisicii si ce alte animalute mai aveti voi pe acolo...si eu de-abia astept sa -l vad pe Nick cum reactioneaza cand se va intalni cu cateii mamei.Sper ca in septembrie sa mergem si noi in Ro.
Kim ma bucur ca Alicia se simte bine.Of palarioarele astea...si noi aceeasi problema avem.Sa stii ca si eu mai pictez din cand in cand pt ca imi place...si cat am fost insarcinata am pictat.Apropo de desenat...cine credeti ca mi-a desenat toti peretii din hol????????al meu copil!!!ia un creion in mana si-l duce de suuuuusss pana jooooosss pe toti peretii.si daca i-l iau din mana...valeuu ce jale si urleteeee!!
carmenpit imi pare tare rau pt tatal tau!Va doresc sa aveti putere!!!
Tania tare frumoase pozele de la mare.Referitor la biberoane eu nu i le mai sterilizez,insa i le spal bine cu apa calda si detergent.Ii mai fierb din cand in cand tetinele si suzetele.
Iris bine ai venit cu fetita ta vorbareata!!Pozici ai pus?
Stefanna chestia asta cu gelozia o cunosc foarte bine.Sa vezi aici intrecere ..care nepot e mai bun si mai destept si care e nepotul veritabil si care nu..of-offff...
Catrinel pana la urma unde plecati?
Catrinutza ei cum e?? vreo linutza ceva??(stii la ce ma refer ,nu?
)
Andreea zau ca am incercat de atatea ori sa te vad pe Romantica dar nu se incarca transmisia pe net.las ca daca venim in septembrie in Ro te vad eu!!![]()
Sa va mai zic cateva cuvintele despre noi...crestem crestem si pe masura ce crestem avem si o personalitate f.puternica.Ferit-ar Sfantul sa-i iau ceva din mana,sau sa-l iau dintr-un loc unde nu are voie....niste plansete ca cine il aude zice ca cine-stie-ce -i facem....Mai si muscam,atat pe mami cat si canapelele...
Ieri dupa-masa am mers intr-o drumetie,in afara Kalamatei la niste cascade.A fost foarte frumos insa obositor.Dar mai mult pt tati care l-a dus in brate pe Nick si am avut de urcat stanci.Insa a meritat efortul.As pune si poze insa de cand cu desfiintatul yahoo-ului nu stiu catre ce site sa ma indrept.
Sambata am fost si in Atena pt ca a venit ansamblul de dansuri al Comunitatii Elene din Bv,al carui instructor am fost.Au fost implicati intr-un schimb cultural si am profitat de ocazie si ne-am dus sa-i vedem.Vai ce dor imi era de ei...doar au crescut sub ochii mei.Dac-ati sti cum m-am simtit cand stateam cu ei de vorba si Nick misuna printre noi...generatia a 2 a....
ohh am picat in butoiul cu melancolie...
micaalsa spune:
Poli, am si altceva in afara de Cutiuta Muzicala. Trimite-mi pe PM mail-ul tau si-ti trimit ce am ... tu pastrezi ce-ti place. La noi, in afara de laptele praf nu stiu sa fie altceva special pentru copii.
Ciuf, n-am primit mail-ul tau sa-ti trimit cantecelele.
Am si cateva link-uri cu povesti pentru copii, daca vreti vi le trimit si alea. Eu in materie de povesti n-am descarcat nimic, a mea vrea si animatie pe langa poveste ![]()
Bubulina mishelina
Anamaria
lui
Iulia (23.03.2006)
carmenpit77 spune:
Multumesc din suflet fetelor pt incurajarile voastre.
Deocamdata asteptam rezultatul care trebuia sa vina azi dar s-a mutat pt vineri.
Am citit ieri, dar nu cu foarte mare atentie recunosc, despre o discutie referitoare la laptele copiilor. Eu ii dau un lapte cu 1,8% grasime si am vazut aici ca unele din voi ii dati cu 3,5%. Pana la urma de care tr sa bea, acela cu 3,5% nu este prea gras? Sau ala e bun?
Catrinel_17 spune:
POLI, ui' www.dorum-reisecenter.de/Dorum-Neufeld.html" target="_blank">aici plecam!!!
Catrinel, mama lu' Oana (23 martie 2006)
iris77 spune:
neata !!! si prezent!!! pe ziua de azi pe baricade...
carmenpitdesi nu ne cunoastem ma rog si eu ca tatal tau sa se refaca repede si sa scapati de emotii curand. stiu ce inseamana sa ai un parinte in spital operat si cu probleme. am trecut si eu prin asa ceva. tot ce pot sa iti spun este ca atat tatal tau cat si mama ta au mare nevoie in acest moment de sprijiul tau si mai ales de taria ta de caracter. atata timp cat tu privesti lucrurile pozitiv cineva de Sus nu te va uita si v/a raspunde rugilor tale. multa sanatate si curaj!!
dianad cu siguranta rezultatul de la examen va fi super!!
aalina2003 merci pentru sfaturi!! nu i s/a reglat Anei inca anemia?? eu stiu ca o parte din medici recomanda ca tratament profilactic fierul!! preventiv zic ei. in cazul Anei am inteles ca era mai mult decat necesar. a si apropo am inteles ca puii anemici dorm mai mult. sa fie adevarat???? ma intreb???
catrinel17 esti tare simpatica!! ai un mod aparte de a povesti!! acum daca tot suntem la capitolul marturisri ...
iti spun nu ca sa te linistesc dar sunt convinsa ca toate mamicile la un moment dat clacheaza si ....le mai aplica o usoara pedeapsa prichindeilor...nu pe masura faptei lor...
eu cand ma asez la masa cu maria ...ma trec toti nervii....dar ma abtin ...atat cat pot
iris mami de maria
dianad spune:
Credeam ca doar eu mi-am pierdut rabdarea non-stop cu odrasla din dotare. Ma recunosc in tot ce e scris pe pagina asta. Voua va mai arde acum de inca un copil, ca eu de frica deja folosesc metoda cu 100% rezultate: abstinenta. Daca pune omu mana pe mine instantaneu ma gandesc la inca un plod care sa urle, sa nu te lase sa faci nimic si-mi trece cheful de orice in perioadele in care m-as putea alege cu inca o masina de tocat nervii.DianaD & Alexandru
ciuf spune:
Catrinelule, ce loc fain o sa vizitati! Sunt tare invidioasa. Este exact genul de locuri unde ma vad in vacanta (si sa pescuiesc -n-am facut-o niciodata dar visez la asta sau sa casc ochii la pescari, sa vad cum arunca plasa in apa, cum prind pestii). Sa faci o poza langa o barca din aia cu panze, asa pentru mine, da
?
Dar imi spui si cum se cheama locul? Ca germana se prinde de mine ca apa de rata. Vazui eu niste denumiri lungi si cu Nord dar tot nu intelesei
.
Poli, ma bucur ca sunteti bine. Ma gandeam ieri sa te apelez pe PM, dar am venit tarziu de la aserviciu.
Pai Nick are pe cine mosteni la talent la pictura. Sa nu il certi ca iti scrie peretii. Lasa-l sa-si incerce mana
.
Tu si Kim, ce va place sa pictati?
Anamaria, iti trimit acusica adresa. Stai sa imi beau cafeaua.
Eva m-a trezit azi-noapte de vreo doua ori, iar azi dim. scularea la 6:30. Sunt taune, si eu si ea. Ma enerveaza ca se impiedica de picioarele ei, e mataita, eu parca sunt batuta. Si aveam atatea planuri pentru ziua de azi. Dar cred ca se vor narui.
Azi-noapte cand s-a trezit si plangea il visam pe sot ca era jos, la bucatarie, si ma enervam atat de tare ca de ce nu se duce si el la fata daca tot e treaz. Si el nimic. Fata plangea, lui nu-i pasa de mine...
Stefanna, pupicei de la cord. Pacat ca s-a terminat relatia. Eu nu inteleg cum unele persoane pot fi atat de ranchiunoase, mai ales cand e vorba de un copilas. Cum naiba sa faci diferenta intre un copil de 15 luni si unul de 2 luni? Cred ca intelectul e la pamant. Zau daca nu o fi asa.
Catrinel, stabileste cu bunica ca sa fiti amandoua de acord intr-o chestiune ce o priveste pe Onichka. Nu e bine ca unul sa spuna da si celalalt Ba. Discuta cu ea la o cafeluta dimineata si expune-i toate aspectele pe un ton cat mai cald si sunt convinsa ca va fi de acord cu tine.
Carmenpit, ma rog ca tatal tau s fie bine. Doamne ajuta!
Iris, bine ati venit. Eu te-am mai citit pe la alte subiecte. Asa e. Fiecare incercam sa ne pastram rabdarea, ca si daca tipam sau ne revarsam nervii pe copii tot la rezultat 0 ajungem. Garantat. Asa ca trebuie sa fim calme, sa dam explicatii la pui si sa le distragem atentia.
Ha, dau sfaturi. Dar ce ma fac cu Eva ca acuma descoperit ca poate iesi in strada si numai acolo vrea
??? Si tot ii spun nu, o iau cu alte chestii, dar am catar. Tot ca ea face.
pentru cat ai scris. Sa inteleg ca iti pasa de noi. Va pup si vrem mai multe picanterii despre voi.
Fetelor, nu stiu ce am mai vrut sa scriu. Ma doare capul si mi-e somn. Se vede ca m-am dezobisnuit sa ma mai trezesc noaptea. O citeam pe Catrinutza si ma gandeam ce norocoasa sunt eu ca a mea fata nu se trezeste noaptea.
Diana, lasa cititul din urma, ca nu e deloc fun si pierzi timpul, mai bine povesteste-ne despre voi.
Eva acum e constipata. Ea care mi-a avut scaune moi si dese daduram in altceva. Oyoyoy, ce ti-e si cu copiii astia!!! Stai ca se catara la mine in brate si zice "shush".
Ieri fusei de imi mai luai trei seturi de prosoape. Zau de oi fi normala.
Fug ca ma escalada Eva de tot.
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea