Mamici de martie - aprilie 2008 ( 2 )
Raspunsuri - Pagina 29
cata14 spune:
Ma primiti si pe mine?
DN 14/11/1973
DPN 17/03/08
Catalina, mamica dewww.totsites.com/tot/erik" target="_blank">Erik (17.09.06)
ERIK-poze, si alte poze si metamorfoze
ILUCAE spune:
Buna ziua!
Sunt si eu insarcinata in 6 saptamani, la a doua sarcina, mai avem o fetita de 2 ani si jumatate, nu prea am simptome de gravida in afara de niste dureri de burtica si de sani, in rest sunt bine.
Sarcina usoara tuturor mamicilor cu burtici.
D.P.N - 16.03.2008
6+
ELENA+ ALEXANDRA
http://photos.yahoo.com/ph//my_photos
http://pg.photos.yahoo.com/ph/iluca_me/my_photos
ancadragoman spune:
quote:
Originally posted by miha74
Hello din nou!
Aveti idee daca acum 10 ani am avut o sarcina Ok, fara nici un fel de probleme (cu doua sesiuni + licenta)...de ce acum imi spune tipa de la ecografia de la 7 saptamini ca am un col scurt si vor fi probleme...cerclage . Mi l-a masurat si are 3.2 cm. Voi cum stati???
Oricum maine dimineata merg la medic si il intreb si pe el.
Multam d'avance.
Miha 8 + si Laura 10 ani
"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)
La 13 saptamani si eu am avut colul de 3,1 cm ,iar la eco de 21 de saptamani ajunsese la 4 cm.Sa stii ca 3,2 este bine,daca scade sub 2,5 se pune problema unui serclaj
anca 24+
Maria
poze
Olgutzika spune:
Hai sa raportez si eu:
- fost vineri la eco, vazut embrion mic de 1.9mm, nu i-am vazut cordul ( se pare ca sarcina mea este mai mica de 5 saptamani...), vazut de asemenea una bucata hematom destul de mare, pozitionat oarecum diametral opus fata de sacul gestational. Concluzie: sarcina incipienta, in evolutie
- fost marti la ginecolog, ingrijorat de hematom, prescris analize si vitamine
- mers ieri la Medlife, facut analizele ppentru toxoplasma, CMV, chlamidia si screeningul pentru trombofilii. Hematomul meu poate exista din doua cauze: ori o infectie a uterului ( cu chlamidia ), ori o tulburare de coagulare...Astazi sun pentru rezultatele testelor imunologice, peste doua saptamani pentru cele de coagulare.
Cam atat in linii mari. In rest, greata cat cuprinde!
Le urez "Bun venit!" fetelor, o sarcina cat mai usoara si bebei perfecti! Listuta este deschisa, eu una mi-o doresc cat mai lunga
Felicitari,Carmina, pentru proaspat dobanditul permis! Iti doresc nervi de otel pentru a suporta circulatia din Bucuresti, care mie se pare absolut infernala!!! Eu una nu ii am si devin birjar la volan, lucru de care ma rusinez de indata de ma calmez
Olga 6+
mcrissa spune:
Bun venit noilor gravidute si sarcini cat mai usoare!
Ca sa va trec pe listuta va rog sa-mi trimiteti un PM cu data nasterii, data ultimei menstruatii si data probabila a nasterii.
eu maine plec in concediu si sunt in febra pagajelor si nu am prea mult timp sa stau pe forum, asa ca sa nu va suparati pe mine
alinushca am deschis topicul asta din toata inima si tot asa-ti doresc si tie sa fii cat mai repede pe listuta.
Cristina in asteptarea mormolocului
Kimmy spune:
Monica, alinushca, multumesc pt urari, desigur ca o sa am grija multa,si eu mi-am facut griji ca plec in concediu asa fara sa fiu sigura pe situatie,dar biletele de avion le avem de mult,in plus avem nevoie de un repaus si de putina relaxare.Sunt o norocoasa,pentru ca sunt foarte rasfatata de sotul meu
Explicatia data pt Monica 9 m-a mai linistit,oricum maine o sa fiu sigura care e situatia pt ca dimineata fac si al doilea BHCG si dupamasa am si programare la dr.VREAU SA-L VAD PE BB
bias bafta la "treaba",si la noi a durat destul de mult pana am reusit
ILUCAE felicitari,bine ai venit intre noi si iti doresc sarcina usoare si BB sanatos
Kimmy 6+ ?
miha74 spune:
Salutare!
Merci Anca pentru raspuns!
L-am intrebat si pe dr si mi-a zis ca vom stii exact dupa 4 luni, dar sa stau linistita ca sunt ok.
Problema este ca mi-au gasit niste coli... si mi-a dat antibiotic pentru o saptamina.
A, si mi-a dat si utrogestan (pentru siguranta) sa iau cate doua seara...ca provoaca somnolenta.
Eu merg la Dr. Mendez la Medlife, mai e cineva la el? Are cineva informatii despre el?
Miha 8+ si Laura 10 ani
"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)
alinushca spune:
uf, uratii astia cand ii vrei nu vin si cand nu-i vrei vin imediat. de 4 zile tot astept. nu, nu e sarcina am facut test negativ si m-am linistit.
dar trag nadejde pentru luna viitoare. voi stiti care ar fi "riscurile" daca as ramane la un singur CM dupa chiuretaj (oprita in evolutie - nu se stie la cate saptamani ca la 9 nu se vedea nimic in saculetz) ?
de asemnea imi aduc aminte de o fata de pe forum care spunea ca a ramas imediat dupa chiuretaj, pana in primul CM si nu stiu ce s-a intamplat cu ea. are cineva idee ? as vrea foarte mult sa stiu ce-i cu ea.
Kimmy, concediu superb si felicitari ca ai asa un sotz!
:) Sanatate!
alinushca spune:
mcrissa, faci tu o pagina noua? nu stiu cine altcineva te-ar mai putea ajuta cu asta dintre noi. eu presupun ca pagina noua inseamna doar subiect nou deschis cu acelasi titlu si (3), nu?
:) Sanatate!