Mamici de martie - aprilie 2008 ( 2 )

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kimmy spune:

Multumesc mult pentru suport
Le urez bun venit noilor gravidutze.
Am sunta-o pe dn dr si a zis ca nivelul e destul de mare si trebuie sa fie sarcina pe undeva.Sper ca vineri o sa si vedem pentru ca sambata plecam in concediu pentru 2 saptamani,si nu as vrea sa plec fara sa fiu sigura ca totul e ok.
va pup si o sa va tin la curent

Kimmy ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

Kimmy, concediu placut si ai totusi grija mai multa decat de obicei de tine. Din cate am citit nu exista dovezi statistice ca ce face mamica in primul trimestru poate afecta sarcina, dar cui ii pasa de statistici!

carminabulina, nu iti pui si tu nr de saptamani in semnatura? sa stie si norodu (yo). e motiv de mandrie mare! by the way, imi place foarte mult nick-ul tau!!!

mcrissa, ti-am multumit ca ai deschis topicul asta? imi da asa mai multe aripioare gandul ca poate am sa intru si eu aici... mi-as dori un mic baietel Tauras ca tatal lui...

:) Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha74 spune:

Hello din nou!
Aveti idee daca acum 10 ani am avut o sarcina Ok, fara nici un fel de probleme (cu doua sesiuni + licenta)...de ce acum imi spune tipa de la ecografia de la 7 saptamini ca am un col scurt si vor fi probleme...cerclage . Mi l-a masurat si are 3.2 cm. Voi cum stati???

Oricum maine dimineata merg la medic si il intreb si pe el.
Multam d'avance.

Miha 8 + si Laura 10 ani

"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

M-am intors de la doctor. Am intr-adevar un bebe mic de 6 saptamani in burta. l-am vazut, l-am fotografiat si inca sunt asa...aeriana. Are ritm cardiac este fixat bine dar pentru ca am pierdut o sarcina in februarie mi-a dat sa iau dufaston pentru siguranta mai ales ca am de carat un copilas de 11 kg in brate zi de zi. Acum sunt mai linistita si nu ma mai intereseaza ca lipsesc simptomele de gravida, sa lipseasca .
Acum o sa-mi trec si eu semnatura:

6+

Mergi la inceput

Alina cred ca am scris in acelasi timp . uite ca mi-am trecut si eu varsta sarcinii la semnatura...doar ca eram un pic superstitioasa. Ma bucur ca iti place nikul meu dar nu am nici un merit in alegerea lui. Sotul meu m-a "botezat" asa pentru ca foloseam multe iconemotion in mailurile pe care i le trimiteam si imi zicea ca il zapaceam cu toate bulinele alea din mesaje. Si o data mi-a spus "Bulinooo m-ai inebunit cu astea..." si uite asa cum Carmina rima cu bulina....a iesit ce vezi.
6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica9 spune:

Kimmy nu te ingrijora, ovulatia putea sa fie mai tarziu si de asta sa fie sarcina mai mica. Tin pumnii sa vii cu vesti bune

Carminabulina tu cat exact ai avut cand ai fost la eco? 6 saptamani si cate zile? Eu am fost la 5 si 2-3 zile dar nu s-a vazut decat sac gestional in uter si yolk sac, embrionul inca nu. A zis sa mai vin vineri saptamana asta si atunci trebuie sa se vada. Sper sa fie asa ca plec si eu in concediu sambata si nu vreau sa ma stresez.

Am facut si eu 6 saptamani azi si ma bucur tare.

Monica 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

Monica 9, daca nu se vede nici la 6 saptamani si x zile tot nu e motiv suficient sa te ingrijorezi (in afara de grijile zilnice inerente sarcinii). Abia la 8-9-10 saptamani se poate distinge cu adevarat ceva acolo... mai devreme de atat te uiti la ecografie si nu iti prea dai seama ce iti arata doctorul... si apoi sunt atatea cazuri cand doctorii incep sa te suspecteze ca nu ar fi ceva in regula facandu-ti si tie griji aiurea (cazuri cand nu au doctorii dreptate). Sunt sigura ca stiai toate astea dar vroiam doar sa mai spun o data inainte sa adorm Asa ca da-ti silinta sa nu iti faci griji oricum ar fi. Ai incredere mai multa in Doamne Doamne ca stie ce face si sa-ti ajute sa fie bine pana la capat!

Somn usor gravidute si viitoare gravidute - aspirante de odisee martie-aprilie!

:) Sanatate!

Mergi la inceput

Monica am 6 saptamani si 3 zile. dar Alina are dreptate, daca ai ovulat mai tarziu evident ca sarcina este mai mica si atunci este posibil sa se vada embrionul la 7-8 saptamani. Sigur depinde si de ecograf si de doctor sa vada ce este acolo insa se stie ca in ziua 25-26 un muschi incepe brusc sa zvacneasca si sa bata cu 120-170 aprox. batai/minut...acel muschi se numeste inimioara lui bebe . Asa ca daca un dr. nu vede la 8 saptamani embrionul ceva ar fi ciudat. Dar la 5 saptamani cred ca e prea devreme sa se vada ceva.
6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica9 spune:

Alinushca, Carminabulina mersi mult pt raspuns, asa ma gandeam si eu ca era prea devreme, dar vroiam sa mai imi spuna cineva sa fiu sigura. O sa mai merg vineri, atunci ar trebui sa am deja 6 saptamani si 2-3 zile asa ca sper sa se vada, iar daca nu, mai fac un eco cand vin din vacanta.

Monica 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bias spune:

Hei ,fetelor ! E o nebunie ce se intimpla aici .
Vreau si euuu..Alinuscha ,vreau si eu un baietel tauras sau poate un berbecut ca mine..
Sunteti dragute foc si sunt zilnic cu gindul la toate ofurile si emotiile prin care treceti.Din prima zi.
Sper sa ma alatur si eu voua. Deocamdata de pe 16 iulie ,sunt in perioada fetelor dar nu-i bai,trece si asta si ma pun pe treaba .
Va pup ,aveti grija de voi!

Mergi la inceput