Mamici de martie - aprilie 2008 ( 2 )

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Miha74, daca UM a fost pe 22 mai, atunci ai 8 sapt., iar embrionul ( bebele) are doar 6 sapt. pt. ca ovulatia are loc la aproximativ 14 zile dupa menstra. Dar doctorii socotesc 40 sapt. de la UM. Iar data posibilei nasteri e luni, 25.02.2008. Asa ca daca vrei poti sa intri si la noi, la Mamici de ianuarie-februarie.

Noi 2 singurei

Cum creste pisoiul nostru 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Buna seara!
Revin din nou cu rugamintea sa ma treceti si pe mine pe listuta!!!
Data nasterii: 16.11.1979,U.M:27 mai,D.P.N.:3 martie2008!
Mersi mult!

Simo, 5+
al doilea bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha74 spune:

neatza!

mie mi-a dat elvit si acid folic cate 1 pe zi si Nospa la nevoie.

Irlandeza merci de explicatie pentru diferenta intre "varsta"...logic de altfel, tipa de la ecografie m-a complicat cu explicatia ei. In schimb mi-a spus ca data probabila e 9 martie si cica asta ar fi cea mai aproape de adevar pentru ca este una din singurele eografii unde masauratoarea nu are "erori", mai tarziu masuratoarea facandu-se pe bucatele si intervenind erori...asa zicea ea...dar daca o fi la fel ca explicatia pentru diferente intre varsta embrionului teoretica si cea practica...uitati

O sa vin si pe la voi

Miha 8+

"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kimmy spune:

Eu tot mai sper ca doamna dr are dreptate si sarcina mea e mai micuta decat credeam,pentru ca daca m-as lua dupa UM ar trebui sa am 6 sapt si 5 sau 6 zile,dar BHCG-ul mi-a iesit 421.1 mUI/mL...deci e mult prea mica valoarea pentru o sarcina de 6 sapt...poate de 5.
Maine repet analizele si sper ca ne ajuta DD sa ni se dubleze valoarea.
Voi ce credeti?Se poate sa fie valoarea sa de mare daca e sarcina oprita din evolutie?
Pot sa va mai zic ca nu ma doare deloc burtica,nu am avut sangerari,singurele simptome pe care le am sunt sani durerosi si putina greata.
Multumesc pentru suport,e bine sa stiu ca am cu cine sa vorbesc despre ce se intampla,si va rog sa-mi spuneti ce credeti,pentru ca e foarte greu sa astept pana vineri,cand am urmatoare programare la gine.
Pupici

Kimmy ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Buna fetelor!!!
Scuze multe pentru o asa absenta dar a fost o perioada ffff aglomerata si cu evenimente unele dintre ele nu tocmai fericite.
ieri am dat examen si mi-am luat si eu permisul. Asa ca in cateva zile .
Azi ar trebui sa ajung sa fac poze dar la 16.00 am programare la dr. in sfarsit o sa-l vad si eu pe samburel sau samburica . Sper sa fie totul in regula, pentru ca burta nu m-a mai durut de sangerat nu am sangerat dar nici alte simptome de gravida nu am. Am slabit 1,5 kg pentru ca nu pot manca nimic. Pur si simplu am senzatia de satietate tot timpul, ca si cum de-abia m-as fi ridicat de la masa. ma chinui sa mananca un mar intr-o zi intreaga. Nu mi-e greata ci pur si simplu mi-e lene sa mestec.

Bun venit noilor gravidute, sarcina usoara si bb frumosi si cuminiti si sanatosi.
Va pup si vb. mai tarziu dupa ce ma intorc de la doctor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrissa spune:

Simo27 eu sunt uituca care nu te-a trecut pe listuta.nu stiu cum de mi-a scapat.uite ca sa nu fi suparici.
viloeta_m_tm si pe mina ma durea burtica tare in primle luni si dr mi-a dat sa iau no-spa de 2 ori pe zi si utrogestan 2*2 pe zi.

Cristina in asteptarea mormolocului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crengu75 spune:

Buna ziua,
Spuneti-mi si mie daca ati avut ceva semne se sarcina inainte de faza cu intarziatul menstruatiei, daca pot afla inainte de asta caci testul de sarcina este concludent cam tirziu.
Am un baietel dar am uitat cum a fost prima data, cand au aparut semnele.
Va multumesc si poate ma inscriu la voi in club. Am avut DM pe 24 iunie si inca nu am nici un semn, de nici un fel.

Bulgaria 2006

Crengu, mami lui Cristian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Violeta_m_tm spune:

Macrisa mersi pentru raspuns, stiam ca este normal sa te doara, dar dimineata me doare destul de tare.
si mie mi-a dat medicul Utrogestan dar mi-a spus sa iau 1 dimineata si unul seara, nu cate doua. Si no-spa mi-a dat.
Fetelor avem voie sa facem plaja, nu mai pot de cald si as merge la strand.

vio , 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Violeta_m_tm spune:

Crengu eu mi-am facut testul de sarcina prin 9 iunie si a iesit negativ, eram sigura ca nu am ramas nici luna asta mai ales ca nu aveam simtome, ma durea decat putin pieptul,si burta ca la menstruatie, in data de 13 trebuia sa se instaleze menstruatia , dar am uitat de asta, in 16 mi-am adus aminte si am facut un test, dar eram sigura ca o sa iasa negativ, am ramas surprisa cand am vazut ca e pozitiv. Mai bine faci testul dupa ce intarzie o zi, doua, asa e mai sigur.

vio , 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

kimmy iti tin pumnii sa fie bine. acu sarcina difera de la una la alta asa ca nu te compara cu celelalte fete, gandeste pozitiv si ai sa vezi ca va fi bine.

Mergi la inceput