Mamici de martie - aprilie 2008 ( 2 )
Raspunsuri - Pagina 30
miha74 spune:
Tot io!
O sa va stresez cu tot felul de chestii.....dar atat de mult am asteptat aceasta a doua sarcina....ca acum ca este imi doresc sa fie totul perfect . Oricum o vad cu alti ochi decat acum 10 ani si vrea sa ma bucur mai mult de aceasta perioada.
Deci....cum se procedeaza, trebuie sa merg la medicul de familie sa ma declar fericita gravidutza????
Ma enerveaza ca mesajele nu apar direct, trebuiesc vazute de catre moderator. Si la voi se intampla tot la fel???
Racoare multa!
Miha 8+ si Laura
"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)
Monica9 spune:
Miha74 doar primele 10 mesaje sunt moderate, dupa aia o sa apara imediat, nu vor mai fi moderate, asa ca mai ai doar 2 mesaje si dupa aia totul o sa mearga mai bine. Si te inteleg foarte bine cu intrebarile, si eu simt la fel, as vrea sa fiu sigura ca totul e ok. Nu stiu cum se face In Romania, dar probabil ca trebuie sa mergi intai la medicul de familie. Poate stie sa-ti raspunda altcineva.
Eu maine merg la al doilea ecograf, sper sa se vada si bebele si batai de inima de data asta, o sa va zic maine cum a fost. E cam liniste pe aici pe forum, cred ca ati plecat toate in concediu. Plec si eu sambata, asa ca mai am doar o singura zi de lucru.
Monica 6+
alinushca spune:
Medicul de familie nu prea are cu ce sa te ajute la momentul asta. TE duci la el/ea cand vrei sa iti iei trimitere pentru cateva dintre testele de prim trimestru care sunt asigurate ce CAS... majoritatea nu sunt asigurate. Eu am dat cam 7-8 milioane pe restul testelor care nu erau asigurate... Te mai duci la el/ea daca ai nevoie de concediu medical si cam atat...
CE e cu adevarat important este sa iei Acid Folic, doctorul meu mereu ma batea la cap cu asta! Si sa iti gasesti un doctor bun. Ceea ce se va dovedi destul de greu.
In rest sa ai cat mai multa grija de tine si sa te rasfetzi la MAXIM !!!
:) Sanatate!
mcrissa spune:
eu plec maine la mare si ma intorc joi.as deschide eu subiect nou, dar cine tine listuta la zi?ca eu d'abia joi seara mai intru pe forum.
vreti sa deschid capitol nou si joi cand ma intorc sa pun listuta la zi?
Cristina in asteptarea mormolocului
cata14 spune:
Fetelor,
Eu am o scurgere rozalie (ca o usoara sangerare). Am fost la doctor, am fost la eci darc nu s-a vazut nimic. Mai are cineva chestia asta? Aveti idee de la ce poate fi?
5+ weeks
Catalina, mamica dewww.totsites.com/tot/erik" target="_blank">Erik (17.09.06)
ERIK-poze, si alte poze si metamorfoze
alinushca spune:
cata14, ai facut cumva un papanicolau? mie mi-a zis doctorul ca dupa papanicolau poate apare o asa scurgere si sa nu ma sperii.
mcrissa, sigur ca e ok sa o faci cand te intorci, dar daca vrei pot sa deschid eu subiect nou, da-mi doar un PM ca sa nu uit ceva despre cum se face. si sa ai the best time of your life!! peste inca o saptamana plec si eu in mult doritul concediu. sper pana atunci sa vina o data uratii aia ca sa pot si eu sa ma pun pe treaba . sunt tot mai increzatoare ca prind un loc aici si asta iti doresc si tie!
:) Sanatate!
miha74 spune:
Bafta Monica9! Sa ne spui cum a fost!
Mie medicul mi-a zis ca daca am semne de intrebare, pana cand incep sa il simt pe bb ca misca...sa mai fac cate un test din cand in cand, daca iese pozitiv totul este in regula! Mai stie cineva de aceasta practica????
Am fost atat de fericita cand medicul mi-a confirmat sarcina, ca in momentele alea nu m-am gandit ca mai exista si varianta de a economisii niste banuti prin medicul de familie...imi amintesc ca am fost intr-o marti dimineata la ginecolog, iar cand am iesit de la el, direct la analize....asa eram de disperata .
S'auzim de bine!
Miha 8+ si Laura 10 ani
"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)
ancadragoman spune:
Cata poate ar fii mai bine sa suni medicul sa vezzi ce spune si pana at poti sa iei utrogestan cate 2 dim si 2 seara.Eu am avut asa si am avut diagnostic de iminenta de avoort
anca 24+
Maria
poze
underqueen spune:
neatza! ce faceti?
-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
7+
Roxana Claudia spune:
Mi-au sosit analizele de sarcina! Toate "bune" insa la citomegalovirus o valoare iesita din orice tipare. Am innebunit: repede pe net, am gasit numai grozavii despre asa ceva, incepusem deja sa tremur toata; am sunat dr de urgenta si m-a pus sa-i citesc valoarea si tot ce scrie pe analiza. Se pare ca valoare mea este pt CMV Ig..si asta ar insemna ca am imunitate la virusul cu pricina. Nu vreau sa-mi amintesc prin ce-am trecut...In rest mi-au iesit aiurea: ph-ul (mare), leucocitele, si din ce vad eu acolo o vaginoza bateriana de care n-am avut in viata mea si iata s-a lipit de mine tocmai in sarcina
Greturile m-au lasat de vreo 4 zile si sper sa nu mai revina. Caldurile ma coplesesc, mai ales ca trebuie sa scot piticul afara dimineata si seara.
O alta veste proasta, fff proasta este ca am luat deja 1,5 kg...si eu stiu care este urmarea: o sarcina la fel de mare ca si prima. Si eu chiar mi-am propus sa nu mai fac aceleasi greseli
Roxana 8 sapt si Catalin (5 iunie 2006)