Stelute de ianuarie-februarie 2007 (38)
Raspunsuri - Pagina 29
mirandolina spune:
De ce nu pot sa-mi activez albumul foto de pe DC? Stie cineva?
Ella
de www.youtube.com/watch?v=deHt6udGM6k" target="_blank">Iulia Maya 16 februarie 2007
Un altfel de ticker cu Maya
criss68 spune:
Neata,
Dana, decretzel= copil nascut dupa decretul din 1967 care interzicea avorturile. Cred ca asta nu intelegeai. Pe chestia asta am fost in numar dublu pe la toate scolile, era imposibil sa nu remarci. Cand eram mici nu ni se dadeau explicatii, dar am auzit ff des ca suntem copiii cu decretul.
Cred ca ai avut o zi frumoasa cu Lucas la cumparaturi, sa rupeti sanatosi ce v-ati cumparat. Si eu ieri am fost cu Ligia la cumparaturi de la 14 la 18,30 si mi s-a parut mare smecherie, dar vad ca se poate si mai mult. Eu eram super incantata de carucior si nu ma mai puteam opri, ca de cumparat nu am avut cine stie ce. Daca te consoleaza cu ceva si tati nostru sta la fel la capitolul cumparat haine.
mihacarm, multumim de aprecieri. O sa te informez daca va fi un copil inteligent asa cum spui ca arata figura. Cat despre jucatul pe degete ar putea s-o faca si acum la cat suntem de lesinati dupa ea, numai ca ea nu stie ca se poate. Toata incaltamintea pe care o are e primita, cred ca nu-i din tara, ca eu de cand ma tot uit nu am gasit nimic asemanator.
Liuda, atunci hai sa facem schimb de poze, si la mine stau la fel insirate in toata casa.
A.Alina, multumim pt info cu vaduva neagra. Oare chiar sa fie invazie pe litoralul nostru? De unde? Si noi am cam avea de gand sa mergem la mare, ceva mai tarziu. Bine ca-s destul de mari macar ii putem vedea.
Pupam mamicile si bebicii!
criss
de
Ligia (26.01.2007)
Aici ne laudam cu pozuci
Cat de mari am crescut
Catalina spune:
Neata fetelor, intru si eu sa dau buna dimineata si sa urez distractie placuta celor care au plecat pe la mare/munte. Aveti mare grija cum conduceti!!!!
Lili, sa nu ma injuri dar nu am reusit sa ma inteleg cu Alinuk si ea cred ca a plecat joi, parca asa zice. Eu numai la 9 am ajuns acasa saptamana asta si nici nu am avut timp sa respir. Lasa ca imediat ce ma mai linistesc si eu le fac (DVD-urile) si le pun la posta.
Succes cu lactatia!
Nu am mari noutati ... decat ca Matei nu mai mananca legume, AGAIN! Nu ii plac dar noi nu cedam si daca baga macar cateva lingurite tot e ceva ca sunt cu carnita. De luni o sa ii fac si branzica. Asta se poate pune si in legume? Pe la sf saptamanii viitoare poate papam si iaurtel.
In rest am ramas la 200 ml de lapte la bibe si 170 dimineata dar nu reusesc deloc sa ii dau cu tetine nr. 2. Se trage si mai greu din ele.
Hai va pup si ma intorc la trebi. Pupici
dianamizzi spune:
neata fetele! trec sa va salut , va pup si va doresc o zi minunata!
vazui poze frumoase, pupam toti copiii!!
ma pregatesc de plecare dar astept sa mi se usuce oleaca parul.
LIUDA - fata nu e de joaca cu tusitul... am mai zis eu aici de soacra-mea care a invatat-o pe thea intr-o zi sa tuseasca la comanda si a dpoua zi cine a stat nenica numai in plansete si tuseli de atentie... credeam ca isi raneste beregatile de atata tusit dar ea facea intentionat ca sa o laud eu ca ma-sa mare. invata domne toate prostiile imediat... niste cantece si jocuri mai greu poate dar prostii din astea imediat le prinde... si mi s-a intamplat sa inceapa sa tuseasca si in carucior ca sa o ridic de acolo... tusea si radea in acelasi timp...
ce bine ca ati zis de fenugreek asta ca sa iau si eu. chiar vroiam ceva asa pentru starea generala. si spirulina la fel. n-am mai luat fier sau alte alea.
A.ALINA - hai fata ca m-ai facut sa ma rusinez
de atatea complimente. mersi , ma simt si eu bine 
thea a mancat zeama de ciorba (taraneasca vorba ta, LIUDA )
si ii place nemaiomenit . dupa amiaza cand stam pe afara molfaie la o coaja de paine in carucior. doar asa mai sta, in rest urla ca se vrea sus in brate. asa mai sta acolo si isi face de treaba cu coaja aia.
CATALINA- si tocmai vroiam sa te intreb de reteta de legume a bunicii tale ca ziceai ca asa a papat matei... eee, incercati asa cate putin de gust. se invata el. dar ai incercat doar cu zeama de ciorbita? asa cu lingurita. de gust doar.
fetelor sa va distrati pe unde sunteti, o zi super! noi iesim la gratar cred, langa padure, sa vedem...
DANA am uitat sa iti zic ca poza aia cu chilotii de superman e mortala. m-a luat un ras cand am vazut ![]()
gata papa! mai vorbim
adela2006 spune:
buna fetele
logic ca ne-a prins ploaia ieri cand ne-am dus la vaccin 
cred ca era distractiv sa ma fi vazut cu carutu si cu umbrela eu uda leoarca ca aveam grija sa nu o ude pe alexia
lumea alerga prin jurul nostru si se uitau urat la mine ca scot copilu la plimbare pe vremea aia
am facut si vaccinu a fost super cuminte
s-a marait mult ieri asa ca dupa vaccin
azi merg la o nunta si sta mami meu cu ea sa-i faca baita sa-i dea sa mance sa o culce
am emotii
e prima data cand stau fara ea
liuda nu incepe si tu ca al meu ca pe vremea noastra nu se faceau atatea investigatii si suntem bine merci
la noi ne-a zis doctorita ca exista riscul sa-i sara piciorul din articulatie cand incepe sa mearga si a zis ca totusi nu vrea sa-si asume riscul asta
dar uite ce poti face tu acasa ptr linistea ta sufleteasca
o pui pe diana pe spate ii intinzi piciorusele si te uiti daca sunt la acelasi nivel cutele de pe picioruse
apoi o pui pe spate si la fel te uiti la cute
la noi cutele din spate nu sunt la acelasi nivel se vede clar diferenta una e mai sus una mai jos si dunga dinte buci e intr-o parte nu e dreapta
eli ioana ma bucur sa aud ca alina e mai bine o sa ma rog sa i se indeplineasca toate dorintele si sa fie bine si bita
am vazut si eu la stiri despre paianjeni ( au luat-o razna toate de a ajuns vaduva neagra la noi )
am vazut si accidentul de pe autostrada
dar cel mai tare m-a socat cazul baietelului de 4 ani ajuns in coma alcoolica la spital si care la 4 ani era bautor cronic de alcool
si explicatia mamei ca cica ea l-a avertizat ca nu e bine sa bea de la varsta aia ![]()
catalina eu ii mai pun din cand in cand si branzica in legume ca nu pot sa-i dau tot carnita toata ziua la mine le-a mancat ( numai simple nu le manca )
dana m-am dus si eu la cumparaturi cu alexia dar a fost cam maraita poate unde era dupa vaccin ca de obicei ii place
noi suntem cu 2 pampi pana facem chilotelul ala ( care am inteles ca are ceva de lemn intre picioruse sa i le tina departate )
am si eu o rugaminte la voi
noua ne-a spus doctorita ca are probleme la talpi ca se indoaie prea mult talpa in fata
cum naiba sa explic ? deci daca ii indoi laba piciorului in fata spre picior alexia ajunge cu degetele pana la picior si cica e prea mult talpa trebuie sa ramana la 90 de grade fata de picior
ei bine cum e la bebeii vostrii ? ramane la 90 de grade sau de indoaie mai mult ?
sper ca ati inteles ceva ( eu cu expliicatiile mele )
sa nu ma uitati va rog
acu va las merg sa-mi smotocesc copilu ca voi sta multe ore fara ea azi si maine 
adela
de alexia maria ( 13.01.2007 )
sunt fetita mare
mirandolina spune:
Adela, hop si noi cu piciorusele![]()
Si noi am fost suspecte de la bun inceput de displazie, asa a zis pediatra de la spital, apoi un nene ortoped pediatru a zis ca e ok si n-are nimic, pe de alta parte de citeva zile am reinceput sa ma holbez la cutele ei daca sunt simetrice, dar nu stiam ca tb sa verifici si cind sta bebe pe burta. Dar dupa ce se trezeste o iau la puricat, si vad si de labutza. Dar din cit am vazut pina acum, nu se indoaie mai mult de 90 de grade, intr-adevar. Dar ma uit sa vad sigur si te anunt. 
Ella
de www.youtube.com/watch?v=deHt6udGM6k" target="_blank">Iulia Maya 16 februarie 2007
Un altfel de ticker cu Maya
ylilimic spune:
adela- raspunde la telefon!!!!! vreau sa vb cu tine!!!!!
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?source=ppsl&instanceid=75663790" target="_blank">colectia de stelute 2 sau www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=311b8bfd46865c52b577a6" target="_blank"> sau "large collection"
Nasterea 1 - Un puzzle cu flori de liliac -
Luca Matei - 05.11.2004
Nasterea 2 - In asteptarea d-lui Maslinuta! -
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=69848621" target="_blank"> slide 1 , www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=71222273" target="_blank">slide 2
cristiana70 spune:
Buna dragele, am lipsit ieri, dar am citit ce si cum s-a mai intamplat aici.
ADELA, multa sanatate Alexiei, imi place atitudinea ta, ma bucur ca ai inceput sa te dai cu capul de pereti de disperare. Cat despre talpita, o sa-l verific pe David cand se trezeste, ca acum troneaza pe patul lui mami si tati.
Nu stiu daca voi ati inceput sa puneti bebeii in tarc, dar David nu se prea omoara dupa el, cred ca ne-am trezit prea tarziu pentru asta, m-am luat dupa inteligentii familiei care spuneau ca la patru luni e prea devreme. Ei, uite, ca la sase nici nu mai vrea sa auda. Mai incaercam.
Cu tati duc o lupta acerba impotriva premergatorului, chiar daca pentru bebe ar fi distractiv am putea sa ne trezim cu efecte secundare. Al meu sotz a fost pus in premergator, si are coloana cam hai-hui, asa ca ii aduc si adeverinta de la medic ca nu e voie.
Acum am si eu nevoie de adeverinta de la voi ca nu-s total dusa cu sorcova. Ieri am fost in sfarsit la coafor (o sa va arat rezultatul!), cu piticul binenteles, plin de lume binevoitoare care-i zambea si care avea chef sa puna mana pe el. Am rugat fetele de acolo, si mai ales clientele sa nu-i puna mana pe manute, si binenteles nici pe gurita, oriunde altundeva da. S-au cam uitat crucis la mine, ca nu e bine ce fac, ca cocolosesc copilul, ca n-o sa faca anticorpi. Eu zic ca femeile alea, pana sa ajunga la coafor, au luat tramvaiul, au pus mana pe diverse clante, au mai platit un ziar, ce-or fi facut, dar sigur la intrare in coafor n-au zburat sa se spele pe maini. De ce trebuie sa ajunga toti microbii de pe mainile lor drept in gurita la David? Cred ca e suficient expus pentru varsta lui, de sterilizat nu mai sterilizez nimic, suzetele se spala cu detergent de vase si atat, iar mainile din gura nu i le scoate nimeni, si jucariile nici atat. Le-am lasat pe femeile alea sa zica ca-s paranoica, dar voi ce parere aveti? Are rost sa fac pe femeia open-minded si sa accept ca orice mana necunoscuta sa ajunga practic in gurita lui, sau e mai bine sa-l feresc? Sunt atatea boli cu transmitere prin maini murdare, hepatite fel si fel, enterocolite, mi se pare prea crud sa-l expun la asemenea riscuri.
Astept rosiile, daca aveti.
cristina mamica de
David (21.12.2006)
adela2006 spune:
cristiana eu il astept pe al meu de la piata cu rosiile dar tot nu le arunc in tine
la noi cam toata lumea ii pune mainile pe manutele ei si o mai si pupa ( ca asa cred ei ca e mai bine sa nu o pupe pe fata
)dar sincer m-am cam obisnuit
nu stiu cum e mai bine ca mine sau ca tine ( cred ca e mai bine ca tine logic dar e cam greu cu lumea din jur ) dar poate ar trebui sa mergi cu servetele umede dupa tine si sa-l stergi regulat pe maini nu de alta dar tot se scapa careva si-l ia de mana si decat sa te enervezi ii stergi manutele
parerea mea 
noi mergem cu suzeta in gura sa nu fie tentata sa-si bage mainile in gura dupa fiecare smotoceala de persoane straine ( si sa nu scuipe lumea ca si-a facut un obicei din asta in ultima vreme )
astept rezultatul mersului la coafor 
nasol cu tarcul chiar voiam sa iau si eu
cat despre datul cu capul de pereti nu-mi permit cred ca totusi vom vinde apartamentul in curand si poate ii scade pretul daca umplu peretii de sange 
astept sa vad cum e la voi cu talpile
adela
de alexia maria ( 13.01.2007 )
sunt fetita mare