Stelute de ianuarie-februarie 2007 (38)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

Ylilimic am vazut. Am trait clipe de groaza pentru ca baiatul meu este in Romania cu bunicii si azi au plecat la mare! La Mangalia!

Camd dau drumul la calc. dimineata, mai ma uit la stirile de la Antena 3 si ce vad: accidente in lant pe autostrada catre mare azi la pranz, a luat foc nu stiu ce miriste de langa autostrada si s-au facut nori negri si nu au mai vazut soferii nimic si au intrat unii intr-altii. Va dati seama ca mi-a stat inima in loc si pana nu l-am auzit la telefon am avut impresia ca am imbatranit cu 25 de ani. Ei nu au avut nimic caci au plecat de dimineata si erau deja la mare cand s-a intamplat.

Numai bine va doresc,
Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sraluca spune:

Bila e bestial, pana nu isi face plinulde joaca si cu mami si cu tati nu doarme neam. Urla din toti rarunchii.
Cum a ajuns nivelul sus, l-ai pus in pat si in 5 min doarme dus.

MARINA cine stie daca nu pe acolo au ajuns ca i-am gasit prinsi in carlgul de rufe, i-a gasit careva si i-a pus acolo
(noroc ca erau spalati ca altfel nu ii mai vedeam faceau ca aia care fura chilotii vedetelor din cosul cu rufe , brrr ce scarbos)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Nu pot scrie pentru ca sunt rupta dar am vrut sa spun si eu ca o admir pe Alina si ma voi ruga pentru ele.
Noapte buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

mihacarm merci de info, sper sa nu ne intalnim cu aratarile astea.

mirandolina hai ca ai avut o zi..................
faza: am fost ieri la banca sa fac niste plati. bancomatul bancii este inauntru, chiar la intrarea in banca. cand sa ies o duduie cam la 159 kg isi aranja nu stiu ce prin poseta. spun "pardon", astept, iar pardon...ma aude, ma vede cu caruciorul, iese si-mi tranteste usa in nas...de fapt in carut. nu stiu cum de nu i-am zis nimic cu voce tare, dar un tip care se pregatea sa intre si a vazut faza a injurat-o si a balacarit-o de nu o mai spala nici toate oceanele.

eli multam de info despre alina. DD sa fie cu ea, sa o calauzeasca si sa reuseasca in ceea ce si-a propus.

raluca......cine stie!

fete noi la noapte plecam la mare, sper sa avem timp frumos si sa ne simtim bine. va pupam si ne reintalnim marti sau miercuri.

sa fiti cumintele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A.Alina spune:

Nu e nimeni pe aici. Plec si eu. Somn usor!

Alina si Vlad Alexandru(08.01.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

pitilache - bine ca nu s-a intamplat nimic cu baiatul tau. E vorba de cel mare, nu? sau nu erai tu cea cu un baiat de 18 ani?! Unde vor fi cazati? ca poate ma uit dupa ei pe strada si au nimerit grozav, de luni incepe festivalul Callatis, abia astept! Matei nu stie ce-i aia dar deja canta prin casa "oooo, Mangalia!" ca ii aude pe cei care fac promo pe strada.

am niste draci deja...matei l-a trezit pe Adam (nedormit de la 5 PM) cand intrau in casa si acum nu reusim sa-l adormim nicicum. Ba mai mult, voiam sa-mi fac un dus, insa tatai mi-l baga in suflet "ia-l tu ca la tine se linisteste" Intr-o buna zi astia 3 vor muri de mainile mele...

Trebuia sa mai spun cate ceva, insa nu pot sa imi aud gandurile de draci!

www.rockyou.com/show_my_gallery.php?source=ppsl&instanceid=75663790" target="_blank">colectia de stelute 2 sau www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=311b8bfd46865c52b577a6" target="_blank"> sau "large collection"

Nasterea 1 - Un puzzle cu flori de liliac - Luca Matei - 05.11.2004
Nasterea 2 - In asteptarea d-lui Maslinuta! - www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=69848621" target="_blank"> slide 1 , www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=71222273" target="_blank">slide 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihael@ spune:

quote:
Originally posted by IoanaN

Fenugreek (Trigonella foenum-graecum) belongs to the family Fabaceae, asta-i plata si multe licide peste 2 l pe zi sa bei...e o planta europeaa, aici e importata asa ca ar trebui s-o gasesti...i plafare sub forma de capsule va pup

POZE Botez
www.flickr.com/gp/9499103@N08/KiX7df" target="_blank">POZE DIN CASUTA NOUA

Ioana, mamica lui Matei Nicholas (25 ianuarie 2007)

Buna fetelor, eu sunt o mamica de martie-aprilie dar mai citesc uneori si la voi (nu va suparati pe mine). Planta de care vorbeste ioana se numeste schinduf la noi si uitati www.formula-as.ro/reviste_75866schinduful.html" target="_blank">aici ce am gasit despre ea.

De fapt voiam sa-ti mai spun ylilimic, ca este foarte buna si spirulina, eu asta iau de vreo luna de zile si are efect nu doar asupra lactatiei, ci si asupra starii generale.

Va pup.

Mihaela cu Stefania (19.03.2007)

poze Stefania

am 3 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

Ylilimic da, e vorba de baiatul meu mare, dar nu chiar asa de mare! Va avea 8 ani in august! Stau la Siemens ca ai mei fac si tratament, nu mai stiu cum ii zice acum hotelului. Il cheama Sebastian (Seba). Poate-i vezi pe strada! O sa caut o poza cu el, poate-l recunosti.

Editez ca sa pun o poza-doua, dupa cum am promis. Uite aici sau aici!

Va pup,
Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirandolina spune:

Lili, McBeal are un baiat de 18 ani

Mihael@, bine te-am revazut Nu mai am deloc timp pentru mine, si de aceea nu va mai vizitez la mamicile de martie aprilie. dar ma gindesc mereu la voi Multumim pentru link, pare misto planta asta!

Marinar, nici eu n-as fi iertat-o pe balena tufi... Iar baietii cu duba de la supermarket au mutat-o si acum se poate circula pe podet

Mey fetelor, Maya mea e razna de tot. Nu mai avem niciun program, suntem varza, miriite, isterice... si nici macar nu avem ciclu inca As pune-o pe seama vaccinului, dar treaba e ca se comporta aiurea de marti, cu o zi inaintea vaccinului. O fi caldura? Habar n-am. Oricum tt ziua sunt kiauna, iar seara o preia ta-su si il face si pe el knock out cit ma relaxez eu la bucatarie Noroc ca dupa toate astea mai apucam sa luam masa in 2 Si daca chiar avem noroc, citeodata tati mai si spala vasele

Ca tot veni vorba de vase... Ma asteapta... , ca acum tati doarme, miine iar se duce la munca

Pup fetele

Ella de www.youtube.com/watch?v=deHt6udGM6k" target="_blank">Iulia Maya 16 februarie 2007
Un altfel de ticker cu Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Azi am avut zi de de cumparaturi cu bb breloc si a fost super.Am plecat de la 11 de acasa si am ajuns la 18.
Lucas s-a purtat super,l-am bagat pe jumate in cabina mea de proba si ma urmarea cum probez hainutele si parca-si dadea cu parerea.
Cred ca o sa-i placa la cumparaturi cu mine,mai mult ca la ta-su,ce el nu-si cumpara nici lui nimic.Eu ii cumpar de imbracat si el doar probeaza,iar daca nu-i vin le schimb si iau altele.Mai nou faza dura e ca el nu-si mai stie marimile,ma intreaba pe mine cit poarta.

Eli,multumim de vestile despre Alinutza.O pup si ma rog sa i se indeplineasca toate dorintele,nu doar una.

Marina,distractie placuta la mare si sa faceti poze multe,sa am eu la ce ma uita.Poate daca ma mai uit mult la Emmi,imi iese si mie o fetita tot asa.

Elena,super fata ca ai iesit cu rolele si la gropi e fain ca te tii de carutz.

Aelita,multumesc frumos de explicatii,m-am dumirit si eu cu percentila.Doar ca am bagat si eu datele si mi-a iesit 75 la ambele.Cred ca tu ai dat 4 luni in loc de 5.
Mi-o imaginez pe Sofia dansand flamenco,in rochita rosie cu volane.

Criss,se vede ca tu si Mcbeal sunteti din aceeasi zona,ca folositi termeni pe care nu-i pricep nici sa ma bati.
Ce tare e fi-ta cu caruselul.E sportiva ca mami deja.

Maryela,nu stiu daca-ti mai amintesti cind am trecut si eu cu Lucas prin aceeasi faza de care spui tu acum cu Mihnea.Se trezea urland de foame si trebuia sa sar cu laptele ca nu vroia nici ceai pe vremea aia.Eu ii faceam lapte chior,dar cald si-l fentam.Puneam cam 2 marimi de formula la 100ml de apa.

Nu mai stiu ce vroiam sa scriu ca-mi pica ochii in gura.
Sa va gasiti toate ce ati pierdut,ca se pare ca e molipsitor fenomenul.

www.flickr.com/photos/9613794@N05/707998650/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07)

Mergi la inceput