Stelute de ianuarie-februarie 2007 (38)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

hai ma Mihacarm cum fata invazie de paianjeni... lasa-ma in durerea mea.. ca mor!!! Asta mai lipsea! pai mai dormi linistit stiind asta? Aoleu asta mai lispsea, te duci sanatos si te intorci cu ... paianjeni!

ca sa vedeti ca am sunat sa vad ce face fie-mea si doarme asa ca mai stau pe aici pana primesc un "beep" ca s-a trezit si ma duc s-o recuperez!

sa va zic faza de aseara... alaltaieri tati neavand ce face tusea cu asta mica, el tuseste - ea repeta, si asa au tinut-o 10 minute!!! Si asta mica ca papagalul dupa el, aseara si-a amintit... si dai cu tusa... eu radeam, zic, na ca se prosteste, dar s-a tot "prostit" o ora dupa care sor-mea zice "ma cred ca nu se mai prosteste, eu zic ca deja tuseste" ... ei, stau ascult, se prosteste - nu se prosteste, pana seara ma apucat criza si i-am bagat lingura si lanterna in gat sa vad poate are gatul rosu! Nu avea nimic. caut-o in cur de febra, caut-o in gat de rosu, noaptea tot verificam daca e fierbinte... nu avea nimic! Dimineata ii povestesc bonei - care imi zice ca rosu in gat asta este o chestie nasoala cu febra mare... si daca nu a facut peste noapte inseamna ca nu are nimic!!! Pai sa nu-i dai o palma la cur ca te baga la banuieli copilul asta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela73 spune:

stie cineva ceva eficient pt. durerile de dinti ale bebeilor?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirandolina spune:

Liudo, m-ati innebunit cu kilotzii vostri

Mireille, Daconst gasise remediul in persoane unui distins... morcov (dupa multe incercari ratate cu unguente etc). Ia vezi, mufeaza unul si vezi daca merge.

Eu am fost la cumparaturi cu Maya. Redau din memorie:
1. M-am stricat de ris cum mergea carutzul singur impins de vint;
2. I-am luat pe unii la p si m si f ca parcasera o duba pe singurul podet care acopera un sant lat de un metru peste care se presupunea ca eu ar trebui sa zbor cu carutzul si cumparaturile in brate
3. Era sa iau la bataie si niste pensionari care ma priveau cum ma chinui sa ies cu o roata dintr-un (alt) santz, fara sa miste un deget. Si pentru asta nu era necesar nici macar sa se ridice de pe bancutza pe care au prins deja mushcki si licheni, unde fac kirurgie botanica fie vara, fie iarna...
Pai cum sa le mai dau locul in autobuz???????

Ella de www.youtube.com/watch?v=deHt6udGM6k" target="_blank">Iulia Maya 16 februarie 2007
Un altfel de ticker cu Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinush spune:

Ioana contul pe care l-am dat fetelor din Europa e in euro,in $ n-am Asa ca ori schimbi tu (presupun ca gasesti euro la casele de chimb valutar/banci acolo) si-i trimiti in euro,ori cautam printre mamici una cu un cont in $ dispusa sa-i primeasca si sa-i redirectioneze in contul pt Roberta.
Eu iti trimit PM cu datele contului in euro si tu faci cum iti este si tie mai usor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maryela spune:

N-am apucat sa citesc tot din urma..ca ati scris.....nu v-ati incurcat.
Vreau sa-i multumesc Ioanei ca ne-a povestit despre Alina(txa)
Lili si inca o. Esti tare minunata. Mi-a placut muuuult de tot filmuletul( in ambele variante).
Sper sa rezolvi problema cu lapticul. Eu nu stiu ce sfaturi sa-ti dau ca eu n-am alaptat mai deloc..:(

Mai fetelor, cand eram eu ferm convinsa ca Mihnea are un program...de trei zile flacaul meu se scoala la ora TREI dimineata!!!
Si urla. Ii dau ceai. Nimic. Ii dau apa..nimic. Dupa vreo ora de urlat, ii fac laptic. Portia jumatate. Il LINGE! Dupa ce se termina iar se pune pe smiorcait, de data asta mai incet. Dupa 15 minute adoarme. Sunt convinsa ca daca i-as fi facut 200 de ml i-ar fi papat pe toti. Pai in ritmul asta cum sa mai slabeasca el???!!!!. I-as fi pus cereale la masa de seara dar pediatra mi-a zis ca mai bine ma trezesc eu si-i dau o portie de laptit decat sa-l umflu cu cereale.

Pup fetele. Ies afara cu piticul fomist. Parca s-a mai potolit vantul.....

Marilena si cel mai dulce bebe, MIHNEA- GABRIEL( 24 ianuarie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

fetele, sper ca v-ati uitat la stiri, daca nu, sa o faceti la cele de mai tarziu: cumplit acident pe autostrada soarelui, datorat unui focar de incendiu al unei miristi din aproapiere. 1 mort si 11 raniti (din care 2 copii)

care veniti la mare: aveti grija la condus!

www.rockyou.com/show_my_gallery.php?source=ppsl&instanceid=75663790" target="_blank">colectia de stelute 2 sau www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=311b8bfd46865c52b577a6" target="_blank"> sau "large collection"

Nasterea 1 - Un puzzle cu flori de liliac - Luca Matei - 05.11.2004
Nasterea 2 - In asteptarea d-lui Maslinuta! - www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=69848621" target="_blank"> slide 1 , www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=71222273" target="_blank">slide 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli1977 spune:

m-am intors de la intalnirea cu Alina
fete, Alina e super tare, pe cuvant!
arata bine, zambeste, are un mod de a gandi extrem de realist, mi-a placut rrrau de ea
s-a reinscris la facultate, va incepe anul 2 in toamna
face terapie cu psiholog, are prieteni care o cauta, o scot, vorbesc cu ea, o ajuta..
mama ei sta cu Bita
spunea ca vrea sa schimbe in casuta, sa i se para altceva, sa nu-si mai aminteasca..
botezul va fi pe 4 august, la Snagov, la preotelul ei de suflet si ne asteapta pe toate, cu bebicii
e frumoasa , calma, senina si puternica, f puternica, o sa-si revina repede, e o curajoasa

fete, am nevoie de voi, pentru Alina..va rog eu, puneti gandurile voastre bune, pozitive, faceti o rugaciune, sa o ajute Doamne Doamne sa-i reuseasca ce isi doreste..
nu pot sa va zic acum, ca am o superstitie, nu zic ceva, ca nu se mai indeplineste, dar daca da Dumnezeu si o ajuta sa reuseasca, va zic, cam peste o luna stim sigur..rugati-va sa reuseasca ce-si doreste, atat..

Eli si bb Andrei -27.01.2007
pisoiul meu drag
taina botezului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A.Alina spune:

Eli, ma bucur mult ca Alina se simte mai bine. Ne sa reuseasca ce vrea ea. pt ea si Roberta.

Alina si Vlad Alexandru(08.01.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A.Alina spune:

Miha, sigur nu a fost o gluma? Eu nu stiam ca Vaduva neagra traieste in tara noastra. Pai daca stiam crezi ca mai mergeam la mare? . Uite ce am gasit:

Paianjenul vaduva-neagra; - Latrodectus

Dimensiuni: 38 mm lungime, 6,4 mm diametru
Descriere: Negru si stralucitor, cu un semn rosu pe abdomenul bombat.
Habitat: Traieste īn zone temperate si tropicale, īn jurul gramezilor de lemne, sub stresini si īn locatii exterioare izolate.
Atitudine: Vaduva neagra nu este agresiva, dar musca instinctiv, daca este atinsa sau amenintata.
Probleme provocate: Dureri intense, umflaturi locale minore. Īn cazuri extreme - crampe abdominale severe, ameteli, febra, tremuraturi, probleme respiratorii. Reactia la muscatura paianjenului vaduva-neagra depinde de zona corpului unde s-a produs muscatura, de cantitatea de venin injectata si de sensibilitatea la venin.
Date
Acesti paianjeni se numesc "vaduva neagra" pentru ca femela īl devoreaza pe mascul īn timpul īmperecherii

Alina si Vlad Alexandru(08.01.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sraluca spune:

Acesti paianjeni se numesc "vaduva neagra" pentru ca femela īl devoreaza pe mascul īn timpul īmperecherii

Stiu ca e nasol dar nu poate sa nu am distreze ideea.
Bai, o fi scazut populatia de femele si de aia e invazia asta de paianjeni.

Mergi la inceput