Stelute de ianuarie-februarie 2007 (38)
Raspunsuri - Pagina 30
ylilimic spune:
cristiana - nici mie nu-mi plac pupaturile in general, iti dai seama ca cele pe maini si fata nici atat. Insa, ca si Adela, am servetele umede, si ii mai si avertizez (uneori cand am timp de reactie) sa nu-l pupe pe fata si maini. Apoi aud "da' unde?" in cur le zic in mintea mea "pe haine sau deloc" zic cu voce tare. Le explic si se uita si ei chioras, dar fata mea la mom ala spune tot, asa ca... si mai e ceva, am eu un marait specific scurt si de rotwailer "mmmrrrrr!" ...se uita oamenii intrebatori si daca le explic se abtin de la comentarii, ca musc rau
la tarc pune-i cateva jucarii, eventual ataranate in cordoane/rafii lungi sa ajunga la ele, il tenteaza.
merg sa mananc si mai vb...
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?source=ppsl&instanceid=75663790" target="_blank">colectia de stelute 2 sau www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=311b8bfd46865c52b577a6" target="_blank"> sau "large collection"
Nasterea 1 - Un puzzle cu flori de liliac -
Luca Matei - 05.11.2004
Nasterea 2 - In asteptarea d-lui Maslinuta! -
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=69848621" target="_blank"> slide 1 , www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=71222273" target="_blank">slide 2
Daconst spune:
Cristiana,eu sunt ca Adela,nu prea ma omor cu astea.Doar ca aici nici nu-ti pupa nimeni copilul.Nu stiu cum o sa reactionez in Ro ca acolo o sa-l vada o gramada de lume si va trage de el,dar chiar nu vreau sa-mi bat capul cu astea.Nu sunt deloc paranoia(poate ca n-am patit nimic si de aia),dar aveam o colega care facea asa si sincer ma uitam si eu chioras la ea,mi se parea exagerata.Nu te lua dupa mine ca eu chiar nu le am cu astea.
Criss,mersi de explicatii,chiar ala era cuvantul care nu-l pricepeam.![]()
Ieri dupa cumparaturi am ras cu lacrimi ca am ajuns acasa si tati il intreba pe lucas daca a cheltuit mami multi bani?
Bine ca nu poate vorbi inca.![]()
Laura,am ras si eu si barbatu-meu de faza cu pampersii.Eu nu cred ca ai de ce sa te rusinezi ca doar nu-i vina ta ca sunt caini vagabonzi pe acolo.
www.flickr.com/photos/9613794@N05/707998650/" target="_blank">
Lucas Paul(18.01.07)
cristiana70 spune:
LILISOR, ADELA, multumesc, am crezut ca sunt eu mama paranoielor. De pupat prefer sa-l pupe in crestetul capului sau, vorba lui LILISOR... daca mama nu-si permite sa-l pupe pe maini, ce sa zic? Eu zic ca-l expun suficient la mediul exterior, sunt si cainii care bantuie prin casa (dar care nu ies din curte), o sa-mi iau si eu servetele umede la mine. Toata lumea zice ca o sa-l fac un supersensibil care se va imbolnavi din orice, pai in sase luni a facut o singura data rosu in gat, si ala din cauza mea, ca l-am scos pe vant.
ADELA, talpitele lui David sunt la 90 de grade. He, he, zici ca vreti sa vindeti apartamentul, pai sigur, pastreaza-l in conditii optime
! Cu tarcul, incearca sa iei unul de imprumut, sa vezi cum e. O sa-i leg niste jucarii pe-acolo, doar-doar se obisnuieste.
Ma intorc la
.
cristina mamica de
David (21.12.2006)
sraluca spune:
NEATA
Apropo de pupat l-am scapat saptamana trecuat la pupat, pana s ama prind eu deja era pupat tot pe fata asa ca ce sa mai zic. Am sperat sa incepa sa planga el ca sa am motiv sa nu il mai pupe dar el nimic, ii placea,smecherul.
a, voiam sa va mai zic de sterilizare, ca se discuta acum vro 2 capitole, eu inca mai sterilizez biberoanele dar si din obisnuinta si din cauza piticilor ca am eu o chestie ca nu le spal bine asa ca le sterilizez. Plus ca am citit/vazut undeva ca buretii/periile de spalat vase care stau umede se umpluu de misculoci asa ca .........daca mi-as lasa piticii sa umble cum vor ei as steriliza tot din casa, si cainele si am umbla cu manusi. Noroc ca ii tin in zgarda ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
LA MULTI ANI PITICILOR NASCUTI AZI !!

pt Alintaxa