Stelute de ianuarie-februarie 2007 (38)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns A.Alina spune:

Shine, sa nu uit. Si mie mi-a placut mai mult a treia poza din primul set.

Alina si Vlad Alexandru(08.01.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss68 spune:

Neatza mamici frumoase,

Dupa lupte seculare am reusit sa incarc si eu un filmulet pe Dropshots. Ligia vrea sa-l vada in fiecare dimineata, retraieste de fiecare data. L-am mai scurtat putin, dar e prins esentialul.
http://www.dropshots.com/day.php?userid=219204&cdate=20070705&ctime=055450

Va multumesc tuturor care ne-ati gasit asemanari intre fiica-mea si mine!

Lili, merci de raspuns cu metoclopramidul. Sper s-o mai lungesc un pic ca tare bine i-a mers cu lapte de la mami, adica yo asa cred, chiar daca i-am mai dat si formula si ceva diversificare.
Iti trimit pe mail si poze pt album, dar daca dai dreapta pe link-ul de mai sus gasesti. Nu pot pune link pt fiecare poza in parte, imi da numai pt cap de serie. Mie imi place cel mai mult cea de la tati in brate, dar pt ca e forumul mamicilor si nu al taticilor, poti s-o pui pe cea in pantaloni rosii, pe o canapea

Salina, ati gasit cercelusul? E prin casa, dar asa se intampla cu obiectele mici.

Eli, mirandolina mi-a luat vorba cu intorsul canii. Si care v-ati mai pierdut cate ceva. Si yo ca babele!

Ma duc sa prestez ceva curatenie ca apoi avem de plimbat cu caruciorul cel nou.

Pupam mamicile si bebicii!

criss de Ligia (26.01.2007)
Aici ne laudam cu pozuci

Cat de mari am crescut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcbeal spune:

Neata fetele!

Lili, mie pentru cresterea secretiei lactate mi-a ajutat un ceai (amestec de chimen cu fenicul si cu anason). La mine chiar a avut efect, dar nu stiu daca la toata lumea e la fel. Poti incerca, n-are ce sa strice. Metoclopramid mi-a fost frica sa iau, ca pe el scrie ca nu e chiar ok in timpul sarcinii si alaptarii. Tinem pumnii si nu te speria, poate sa dureze si cateva zile pana isi revine laptele ca lumea. E un razboi al nervilor alaptatul asta, dar eu zic ca merita pana la urma!

Shine, si eu votez pentru poza a doua. Imi place tare mult.

Criss, e o scumpa si o ochioasa fi-ta. Poza aia cu bonetica romantica m-a dat gata .

Kate, no comment faza cu furatul caruciorului. Asa o porcarie...

Pupam fetele si bebeii cei mai scumpi din lume!

PS: Am citit pe hotnews de fetita ingropata de vie care a supravietuit (in India). Ce oameni dementi pe lume, pe bune!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

'Neata!

ma bucur ca mai sunt fete care imi inteleg incapatanarea cu laptele...Am mai spus si o repet, aceste copil va fi alpatat pana la cel putin 8 luni, cand sper diversificarea sa isi intre in rol si sa putem imputina mesele. Asa ala-n-dala cum e acum programul, bb ia in greutate, e in grafic, deci nu vad rostul formulei. Cu oboseala sunt obisnuita, cam acelasi ritm l-am avut si la matei...
E doar o scadere a lactatiei, nu sunt chiar asa de panicata pe cat s-a inteles, voiam doar un remember la ce as putea lua sa suplimentez. Mai toate opiniile au sugerat ceai de chimen+fenicul+anason, si desi nu am nimic in casa, voia iesi sa cumpar. Multumesc pentru ajutorul acordat. Sunteti niste dragutze ca intotdeuna.

www.rockyou.com/show_my_gallery.php?source=ppsl&instanceid=75663790" target="_blank">colectia de stelute 2 sau www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=311b8bfd46865c52b577a6" target="_blank"> sau "large collection"

Nasterea 1 - Un puzzle cu flori de liliac - Luca Matei - 05.11.2004
Nasterea 2 - In asteptarea d-lui Maslinuta! - www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=69848621" target="_blank"> slide 1 , www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=71222273" target="_blank">slide 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura ionescu spune:

Neata,
si noi cu ochii carpiti. Eva s-a trezit la 4 dimineata urland de foame si a ras 200 ml lapte. mananca copilul asta ca haplea, ieri la masa de la 18,00 a mancat 200 ml iaurt cu 3 linguri de cereale si mai vroia. si nici grasa nu e, are 7200g la 6 luni. o fi avand viermi! tenie! in fine, azi noapte a trezit toti vecinii, ca dupa ce a tacut se auzea cum tuseau toti si se duceau pe la baie. in plus, si eu si taica-su stam pe wc de aseara de cand am mancat niste zmeura, suntem varza. am luat niste smecta, am trecut pe ceai de menta, sper sa ne reparam

Kateryna - asta cu carutul mi se pare de super kkt. sper sa nu aiba parte de el

am uitat sa va povestesc ca am fost la ORL cu EVa -aaaa, ba nu! v-am povestit! ei bine, legat de asta, am patit o mare rusine in dimineata in care ne-am dus la dr. aici in casa in care stam am cumparat o pubela de gunoi numai a noastra, restul vecinilor, 5 la numar, au o pubela. bineinteles ca nu le ajunge si atunci incep sa insire in curte sacii de gunoi, iar ala de la parter ma sta si cu geamurile deshise cica pt aer curat . in fine, miercuri dimineata au uitat poarta deschisa si au intrat cainii in curte la gunoi. ghiciti pt ce au avut preferinte!! pt sacii plini cu pampersi cu kkt ai Evei! deci am iesit in strada si cat era strada de lunga era plinaaaaa de pamapersi plini cu kkt sfsiati si intinsi pe jossss. si toata strada stie ca numai noi avem copil mic! mi-e o rusine de mor sa ies din casa!

apropo de pampersi, noi am trecut la huggies. mai e cineva? ca nu m-am dumirit inca daca imi plac sa nu...

A.alina - Claudia este o mamica care a nascut pe 26 dec, amarata, care spala parbrize pana de curand, si pe care am incercat sa o ajutam noi.

Laura si Eva
11.ian.2007
poze cu Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sraluca spune:

LAURA noi HUGGIES de mult timp de cand am trecut la 3 am luat huggies. Am incercat una bax pampers nr 3 si cum facea un pis cum scandal Acum nr 4 huggies pachet verde si suntem f f f multumiti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

salina- nu iti certa barbatul ca cine stie cum s-a pierdut cercelul!
o sa mai pierdem cerceeeeeeeeeei ,ei sa fie sanatosi!
eu o culcam,si ea se freca la ochi si se tragea de urechi si de par ca bezmetica,si a tras odata de ureche de si-a smuls cercelul! am auzit cand a cazut surubelul dar nu gaseam cercelul.
l-a gasit ta-su ,eram sigura ca trebuia sa fi cazut pe moale de nu s-a auzit,deci intre niste caiete ...
oricum hotarasem sa nu dau cu aspiratorul pana nu il gasesc.
de atunci,cred ca i-a facut ceva la filet,ca ii cadea mereu acelasi.ieri i-am pus altii,ca i-am gasit iar cercelul in pat langa mine.

da,la 6 luni o inteapa iar de trei ori(ca si la 4).e menumococul,hepatita si in al treilea muuulte bagate.

sraluca-

quote:
Apropo de chiloti, sa va povestesc una buna: ieri pe furtuna aia a zburat o pereche de chiloti barbatesti de pe sarma noastra (ai cui oare?) . Oricum au zburat intr-un balcon si de acolo s-au dus ...ca le-am pus cruce. Azi dim cand am plecat de acasa cu ochii lipiti ce vad pe gard: chilotii lu' barbatimiu prinsi in carlig. Daca nu stiam ca au zburat de ii dadeam . Ca si-asa aseara a plecat la baute si la 2 inca nu venise. Data viitoare il astept cu perna in sufragerie si cu dormitorul incuiat.
aoleeeeeu mor aici

auzi,dar tu de ce nu te duci cu el la baute ?? cu copil cu tot? ca e vara,stati la terase.

lilimic-te sustin cu alaptarea,ca a mea deja suge acum doar dimineata la 6 ,si tot nu vreau sa renunt..macar atat!

cris,ce frumoasa e cu palariuta!
maaama ce omoara la carusel !!! hahaaaaa zici ca impleteste !

fii-mea se da mereu jos din maxi cosi,se intoarce in el si se taraste pana ajunge cu burta jos,si apoi pune mainile .si iarasi se chinuie sa isi ia din maxi cosi ce a lasat in el(de obicei vreo jucarie si suzeta).aia e mai greu.
inca nu ii d aprin cap sa ridice curul,da din picioare de zici ca inoata .

Alina,suntem alaturi de tine ! Ne rugam pt sufletul lui ROBERT !

S.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adela2006 spune:

m-am trezit cu o durere de cap ingrozitoare si nu ma pot hotara ce sa iau ca vad ca-mi curge si nasul si ma dor si ochii poate trag vreo raceala

asa acum cea mai importanta chestie SI IN ROMANIA SE FACE CONTROLUL PTR SOLDURI LA 2 MAXIM 3 LUNI dar eu am zis tot timpul ca alexia e bine si nu are nimic
ei bine da m-am uitat eu la cutele alea de la picioare si erau egale in fata nu am pus-o si pe spate sa ma uit acolo nu sunt deloc egale
oricum am dat de o doctorita super ok poate din cauza asta si sunt asa relaxata ca nu m-a speriat deloc a zis ca se rezolva cu chiloteii aia si cu atele la talpi
deci care mai aveti trimiteri eu zic sa mergeti la control

acum ne pregatim de mers la vaccin ma duc singura cu ea si cu carutul meu cat tancul si afara sta sa ploua si nu am chestie deaia ptr carut de ploaie
ieri m-a socat fica-mia a adormit singura s-a pus frumos pe spate si-a luat suseta a inchis ochisorii si a dormit
azi nu s-a mai repetat minunea atata s-a marait pana am luat-o in brate sa adoama

laura ce vina aveai tu ca au imprastiat cainii pampersii ? da stiu cum te simteai si eu eram la fel

lilica cu laptele nu am cum sa te ajut sti ca ptr mine a fost sport extrem din pacate ; dar tu nu ai ceva rezerve puse la congelator ptr zile negre ca astea de acum ?

criss ai o fata superba nu reusesc sa vad filmuletul decat 1 minit

uite cum stau eu aici cu voi cand trebuia sa fiu la doctor
ma duc sa trezesc copilu si sa-l duc la intepat

mai vorbim deseara

adela de alexia maria ( 13.01.2007 )
sunt fetita mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

fetele neata!!! iar am treaba si nu reusesc!

repede raspund

MESSA - daca nu e alergica la laptic poti sa incerci dar mai rabda si tu macar pana la 8 luni ca lapticul asta e cam greu pentru ficat... , si eu mai bag si alte chestii "interzise" de exemplu kiwi - care cica inca e devreme, am dat cate un pic, o feliuta la un canoi de fructe si face kk asa de bine, mai ales ca se constipa de la fier!

adela mama ce ma sperii cu deplasia... aolei ! luni sant si eu la spital sa vad ce imi zice, dar acum am si eu o intrebare... inainte nu stia nimeni de deplasie, babele, mamele noastre nu stiau ce inseasmna asta... si totusi noi cum doamne iarta-ma avem picioare, mergem, bine - mersi? incurc eu ceva??

marinar - aoleu si daca esti gravida? lasa- ma fata ca e greu cu doi, nici nu mai dormeam in locul tau!

mcbeal - noi stam de la 4 luni si ceva in scaun... dar nu mult, acum sta mai mult, sta cu noi la masa... si ii place si sta foarte bine, deci chiar sta in fund... chiar daca singurica nu poate! E bun fata, foloseste-l! sa vedem cand incepe discutia despre premergatoare.... atunci o sa fie mista aici pe forum... ca sant pareri impartite rau!

daconst si tu acum cu tiroida... hai fata, ce ai!!! Multa sanatate la cuscra!

Ylilimic - eu sa vezi ce sfaturi dau cu alaptatul!!! mori! ca doar am alaptat de m-am rupt!!! Eu zic sa dai formula in comletare ca sa se simta satul si poate ai timp sa-ti ajuti organismul sa-si revina!!! dar cu una cred ca nu gresesc - odihneste-te ! Plaseaza copiii care si pe unde si dormi vreo 5 ore!

Raluca - HUGGIS aia pentru noi sant atat de prosti... fata cand se pisa nu se intareste chilotul in fata? la noi se facea lemn si asta mica se inerva...

hai ma SALINa ce nu iti place cuvantul PADUCHE... pai s-o vezi pe hoata mea imediat iti dai seama ca e cea mai potrivita!

hai ca am plecat la treaba... ca azi e agitatie... pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli1977 spune:

buna la fete,

hai aca de azi, 5 saptamani sunt sefa si am net la birou..hehe..intr mai des sa va cetesc..
se va duce serviciul de rapa cu mine, ca eu am treaba multa cu voi, pe aici..

mai fetelor, sarumana de sugestii pv cautatul..bai daca n-am intors la cani de m-am saturat..
mai am sa incerc cum zice Aelita, mercic
vorba Salinei, sunt indragostita, am un iubit chinezoi, de fro' 9kile juma, il iubesc tare..

Salinuca, imi pare rau de cercelus..poate il gasesti..chiar i-am remarcat in ziua aia cand ne-am vazut, ca sunt f finuti ..

Cata, pai fata, daca dau de ala care i-a furat Adrianei pilotii si da Dumnezeu sa mai fie si naspa, sa vezi cata bataia isi ia!

Laura, Raluca, super faze, mi-am si imaginat cum arata..

Adela, sanatate, fetita!

azi ma vad cu Alinatxa..va povestesc cand vin

cred ca ma car acasica si eu..
va pup

Eli si bb Andrei -27.01.2007
pisoiul meu drag
taina botezului

Mergi la inceput