Stelute de ianuarie-februarie 2007 (38)
Raspunsuri - Pagina 25
mcbeal spune:
Fetelor, mersica de raspunsuri. M-ati convins, o sa ii iau si eu scaun si o s-o pun sa stea la inceput cate o ora pe zi si crestem treptat. Nu cred ca o sa fie probleme, ca asta a mea e o vanoasa ceva de speriat, daca va zic ca din prima zi si-a tinut capul ma credeti
? Bine, nu ca acum dar nici nu-i cadea asa cum se intampla de regula la nou-nascuti.
Mai ramane sa vad ce fel de scaun sa-i iau, parca m-ar tenta din ala care se pliaza sa pot sa-l iau cu mine peste tot...
Criss, am vazut ca noi suntem de-un leat cum s-ar zice, adica si eu sunt decretzica
. Vad ca ai mai vrea un bebe. Si pe mine m-ar tenta ideea de inca un copil, faza e ca trebuie mai intai sa lucrez un an, dupa aia schimb prefixul
si mi-e sa nu fie prea tarziu pe urma. Mai vedem. Oricum, e misto sa ai mai multi copii.
V-am pupat fetele sa mai lucru si eu cate ceva ca a adormit fi-mea si n-o tine mult...
criss68 spune:
Liuda, eu cu premergatorul am depasit faza: l-am cumparat si-l si folosesc, dar sa nu faceti ca mine, faceti cum stiti ca e bine. Nu sta efectiv in picioare, dar ii place f mult acolo. A nu se intelege ca sta mai mult de 20 min, dar uite asa mai alternam: leagan, patut, premergator, carucior, in pat la mami sau la tati si trece ziua...
mcbeal, ma bucur sa aflu ca mai sunt mamici de un leat cu mine. Eu sunt decretica de varsta, dar nu a fost accident, am fost un copil dorit. Sotul meu e decretel rau. Pana pe la 42 de ani max o sa-mi dau voie sa fac copii, dupa aceea pas. pt mine ideal ar fi la anul sa raman din nou gravi, cand voi avea aproape 40 de ani. Asta e! Iti doresc si tie sa ti se implineasca asa cum vrei, sau cum e mai bine.
Aelita, cred ca e un adevarat spectacol can Sofiuta se da jos din maxi cosi. Pupaoas!
Pupam mamicile si bebicii!
criss
de
Ligia (26.01.2007)
Aici ne laudam cu pozuci
Cat de mari am crescut
mihacarm2002 spune:
Criss, nu ti-era frica ca ii cade caruselul in cap? Si ce energica e!!! Mi se parea ca e filmul dat cu repezitorul. Am vazut-o si in poze, ce fetita reusita aveti! Sa va traiasca!
PS Mi-au placut tare mult si incaltamintele!
S.Alina, imi pare rau ca ai pierdut un cercelus. Sunt sigura ca o sa-l gasesti. Sa fi atenta cand dai cu aspiratorul. Cine stie pe unde o fi sarit.
Marina, nu cred ca esti gravi, dar daca e sa fie sa fie sanato(a)s(a). Nici mie nu mi-au venit musafirii/ rusii... dar inca alaptez si am intels ca prima menstruatie poate veni chiar si dupa un an. Sincer, nici nu o astept pt ca am intels ca ar schimba gustul laptikului si asta mi-ar mai lipsi la cat de sclifosita e mandra mea.
Catalina spune:
Fetele, am intrat si eu pe la voi repede repede, vad ca scrieti, nu gluma. Eu muncesc de nu am aer am o oboseala in mine de nu va zic (nici nu imi amintesc cum am ajuns la munca - asa un automatism mi-a devenit si respectiv revenit). Azi noapte a sunat tel meu ca nebunu la 12 jumate si la 2, suna pana raspundeam (va dati seama cam cum ne-am speriat) si cand raspundeam baga ton de fax. Daca il prind p'ala il omor.
Te bagi Eli? Ca pun pariu ca ai centura neagra.
Lili, mult succes!
Eli, cu sufletul la gura astept sa aud ce zici de intalnirea cu Alina, te rog transmite-i ca ne gandim la ea si ne rugam pentru ea si Roberta.
Laura, poate ca tu n-ai ras dar eu m-am tavalit la faza cu kktii Evei dar si cu vecinii care tuseau dupa ce urlase Eva.
Va pupicices, ma intorc la munca
nadiutapm spune:
buna fetele va uraresc din umbra si va stiu fiecare pas.
LIlica, Liuda, suntem bine, miercuri mergem sa schimbam ghipsul ca trebuia astazi dar e plecat dr din tara si asa s-a jegojit ghipsu' asta zici ca nu ma spal deloc pe maini 
Adela, sper sa se vindece alexia fte repede la noi a fost mai grav era deplasat femurul sus fata de acetabulul si de aceea a fost necesara operatia, sa slabeasca un tendon ca sa poata trage piciorul si sa-i permita sa creasca normal asa cum a spus si Aelita la unele fetite nu e format acetabulul si capul femural aluneca in sus, am cictit undeva si sicea ca natura i-si permita asemenea malformatii pt ca copilul se ridica in picioare pe la 11-12 luni si exista timp suficient sa se repare ce nu a crescut din burtica.
Noua dr ne-a zis ca daca mugurii de osificare nu se vad dupa 4 luni la unul dintre picioaruse e posibil o oarecare problemuta. La ultima radiografie la stangul se vedea mugurul insa la dreptul cel cu problema va aparea mai tarziu pt ca nu a fost la locul lui si de aceea se va forma un picut mai tarziu.
Atentie fetelor, sfatul meu este urmatorul sa nu puneti fetitele cu suspiciune de displazie in premergator pt ca accentuiaza problema, se taseaza osul femural iar dupa varsta de 1 anisor se vindeca mult mai greu, iar pt corectarea acetabului necesita operatie pe os, paza buna trece primejdia rea.
Liuda, fuga la dr, si pt somnicul tau linistit faceti o eco sau radiografie acum decat sa fie prea tarziu.
mai voiam sa zic ceva dar am uitat, i-mi aduc aminte si va scriu neaparat,
toate fetele Lilisor harnicuta noastra
iar pe bebicii vostri ii pe pup pe bulanase.
pupam mamicile si pe cei mai dragi bebici 
Nadia
de Lidiuta
o nastere cu miros de cafea 08.02.2007
varsta Lidiuta
cum cresc eu
aelita spune:
fata mea canta si danseaza dupa mine.adica vrea sa zica lai lai lai dar ii iese o blablageala si ridica mana sus si da din ea.
eu ii cant lai lai lai si dau din mana gen flamenco,si cand tac,incepe ea,ridica mana stanga si da din ea si lalaie.
apoi tace ea si ii cant eu lai lai lai .
cum tac,incepe iar.
Alina,suntem alaturi de tine ! Ne rugam pt sufletul lui ROBERT !
S.
mirandolina spune:
Vai ce somn imi e...
Mey, am facut o ancheta pe cont propriu si cred ca toti chilotii, cerceii, buletinele si carutzul Katerinei
au fugeat cu acelasi hotz!
Si ne pindeste pe forum, ca sa vada cind suntem cu mintile aiurea
![]()
Lilimicule, baga si niscaiva galactogil, mie asa mi-au explodat
cind avea Maya trei zile, eram disperata deja, facusem formula in biberon ca nu mai speram ca voi produce ceva. Bine, laptele a venit si pentru ca ajunsesem acasa, mincasem si ma relaxasem. Asa ca da naibii tot si dormi! Sa faca sotul mincare si curatenie cine o mai avea chef! Serios, pune-te pe primul loc, ca sa poti avea grija de baieti 
Ella
de www.youtube.com/watch?v=deHt6udGM6k" target="_blank">Iulia Maya 16 februarie 2007
Un altfel de ticker cu Maya
monu spune:
nadia, multumesc ca ai pus acele explicatii. dr nu ne-a zis nimi noua. la radiografia de 4 luni un mugur se vedea celalalt nu. fara explicatii ne-a zis sa revenim la 6 luni. luni ma duc la radiografie cu fata sa vad ce si cum. citind acum ce ai scris a mor de nervi ca nici un dr nu mi-a zis nimik si nici eu nu m-am agitat. 

azi sa vedeti faza de filme. era sa plece taxiul cu bb in el. am iesit cu alexia in brate ca dormea, soacra a inchis usa pe partea mea si a vrut sa se duca pe partea cealalta sa ia scoica cu bb. dar soferul "destept" a crezut ca am terminat si a pleact cu bb in masina. sa vedeti cum alerga soacra dupa taxi! ca in filme fetelor!![]()
, mami de
Alexia Ioana
si
Iulia Antonia
megbeng spune:
quote:
Originally posted by criss68
Liuda, eu cu premergatorul am depasit faza: l-am cumparat si-l si folosesc, dar sa nu faceti ca mine, faceti cum stiti ca e bine. Nu sta efectiv in picioare, dar ii place f mult acolo. A nu se intelege ca sta mai mult de 20 min, dar uite asa mai alternam: leagan, patut, premergator, carucior, in pat la mami sau la tati si trece ziua...
ah, si noi fix la fel! deocamdata avem premergator doar la ai mei ca noua nu ne mai incape in garsio si oricum e mic bebe sa foloseasca cum trebuie premergatorul..da cateva minute, maxim 10, cat mananc eu nu e tragic daca sta ...
meg,
de
matei(9.02.2007)
ylilimic spune:
mirandolina, monu, laura - parca sunteti desprinse dinfilmele de comedie fazele povestite de voi 

am iesit dupa ceaiuri, un san colectase deja simtitor peste noapte, din celalat a supt, si cu toate astea tot la 2 ore suge bb. deci, puseu' masii! a papat la 12:30 si acu la 14:20, intre baga nani, sa fie odihnit cand tipa dupa tzatzele mamasii ![]()
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?source=ppsl&instanceid=75663790" target="_blank">colectia de stelute 2 sau www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=311b8bfd46865c52b577a6" target="_blank"> sau "large collection"
Nasterea 1 - Un puzzle cu flori de liliac -
Luca Matei - 05.11.2004
Nasterea 2 - In asteptarea d-lui Maslinuta! -
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=69848621" target="_blank"> slide 1 , www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=71222273" target="_blank">slide 2