Stelute de ianuarie-februarie 2007 (38)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

si sa raspund din urma:
laura ionescu - ma bucur tare mult ca Claudia a resusit si s-a angajat, sper din tot sufletul sa se descurce si cu certificatul lui Emanuel. Zilele astea poate reusesc sa pregatesc si eu un pachetel si cu prima vizita din capitala il expediez.

magda- nici Adam nu are program, cred ca de aia e si dificil cu diversificarea. nu respecta orele de supt, 2 zile nu seamana intre ele, asa ca nici eu nu stiu cand e masa de dim cu cereale, sau urmatoarele...zunt varza!!!

criss -te astept cu poza in dinti vin la fata pe ylilimic@yahoo.com ca te rezolva!

diana si haricleea - daca tot nu veniti la mare sa ma intalnesc eu cu voi, nu va intalniti una cu cealalta? parca sunteti amandoua la Pitesti acum, nu? Haricleea ar avea nevoie de cineva cu care sa stea de vb, sa schimbe opinii, si Diana e singurica pe acolo (cu matusa fumatoare , ma rog)

dana - sa nu te auda Laura ca iti place poza cu "masca de fructe" ca ne bate pe amandoua

alinuk - din astea imi esti? tragi cu ochiul, ha? da, ti-a placut, da? eee, te iert, ce sa fac? doar te astept la mare...

ramonaa - ti-am vazut copiii si cred ca seamana ff mult. sunt frumosi! sa iti traiasca!

Liuda - abia astept sa povestim cum a fost la gradi/scoala; visez cu ochi deschisi, mai ales cand trec pe langa cineva cu 2 baieti, ma vad peste ani in aceeasi ipostaza

haricleea - orienteaza-te dupa grafice; daca acolo e ok, adik in limite, lasa copilul in pace. tine cont ca si alea sunt general valabile, nu strict valabile pt puiul tau, dar tine cont sa nu coboare sub limita. Eu tind sa cred ca esti putin obosita si bb nu are nimic. [pup poate faci o vorba cu Diana, ce zici?

A.Alina - dupa cum am mai spus, organizarea este totul. Si imi propun mereu target-uri mai inalte, termene mai scurte, vreau sa vad daca pot. Sigur ca mai si obosesc, si atunci il pun pe sot sa curete covorul la 12 noaptea (acum vreo 3 zile) sau las rufele necalcate 1 sapt,etc, dar nu are cine le face si imi intru iar in mana. Si daca vreau sa ma bucur si de voi, si de copii, si de plimbari, le fac in timp util. Am incercat sa-l trimit pe sot afara cu baietii si eu sa fac de mancare, dar nu imi prieste, stau precum copiii cu ochii pe balcon sa-i vad venind acasa. Destul ca nu am incredere in mersul la plaja de una singura cu 2 copii!!! sunt tare ofticata pe tema asta, dar sapt viitoare ia sotul concediu si mergem la plaja

marina - feicitari pt silueta! stii ce m-a amuzat? ca exact poza care ai trimis-o pt slide o alesesem eu deja!

adela - poza cu berea e super tare si nu putea sa ipseasca, nu-i asa? de altfel as fi vrut mai multe poze haioase, ca doar nu sunt bibelouri sa le facem poze, mie imi plac mult instantaneele. Sa stii ca ma chinui de cand s-a nascut Adam sa fac o poza baietilor mei impreuna si nu am reusit. Insa ieri am facut una rapid ca nu statea Adam, iar Matei risca sa-l scape din brate si a iesit o splendoare!!!

criss - plimbari multe si placute cu carutul cel nou!

adinush - hot de chiloti sau nu mai sti pe la ce casa te-ai dezbracat?

shine - bine ca ai mai postat intre pauzele de net, ca altfel cum gaseam io poze lui Alexandru cel "voinic"

liuda - io am dat pepene glaben la copil, no pb!

cristiana - trebuia surprins si memorat un astfel de moment important la David; cred ca si io o sa ridic statuie dupa ce intru in normal cu mancarea lui Adam

messa - esti de belea, fata! cred ca erai chioara de somn de ai incurcat borcanele Cat despre iaurt pe aici gasesc covalact de Sf Gheorghe si zuzu care imi plac mutlt. Si sa stii ca in disperare i-am lungit odata un piure de legume cu putin lapte la cutie (zuzu cred) si nu s-a intamplat nimic - nici macar nu l-a mancat [:)))] trimite un PM cu nr de tel, poate te gasesc totusi (nici nu stiu programul, dar vb )

adela - imi pare tare rau pt vestile proastea de la dr acum vezi si tu partea plina a paharului, bine ca nu e cu operatie cala Nadia. Chiar asa, de nadia stiti ceva?

eli - pe cuvantul meu daca stiu cum sa te ajut! dar ai incercat pe amandoua slide-urile si nu le vezi? am 2 la smnatura, unul e pus si la mess...
Imi parerau pt buletin, nu dispera, ca apare el...sau altul nou, nu e un capat de tara.

mirela - chiar te-am strigat si ma bucur ca m-ai auzit si imi mai trimiti si o poza cu Patricia, ca bonus

marina - ieri am vb cu cineva care a facut 3 teste de sarcina (unul la cab dr) si nici macar la echo pana la 2 luni nu se vedea nimic?!

mcbeal - adam are 5 luni si 3 sapt si il pun in scaunul de masa, lasat pe spate. sta cam ca in scaunul de masina...

helenutza - bine ai revenit! ce mai face Horia? sigur te rezolv cu poza.

loremunteanu - duminica am luat din carrefour un blender Brown, mic, de mana, cu 750 mii. e f bun.
aaaa, exact ca al lui Eli

tonylexa - poate gasesti o poza ratacita si pt mine... bine ai revenit!

misha - nimic nou pana aici; nu-i poti pazi pana la insuratoare astea sunt inerente.

criss - fata, eu stiu ca Ligia este bucatica rupta din tine, dar chiar asa? mi se pare ca iti seamana leit lili pe ea de fata! imi place cum sta in cada, dar nu pun poza in slide ca prea e full naked

kaaaatyyy - nu pot sa cred! nenorocitul naibii! de ce nu a intrebat mai, ca aveam io un carut in plus, il dadeam cu placere...dar nu sa fure! fir-ar mama lui (ca ce vina o avea femeia, nu stiu)

www.rockyou.com/show_my_gallery.php?source=ppsl&instanceid=75663790" target="_blank">colectia de stelute 2 sau www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=311b8bfd46865c52b577a6" target="_blank"> sau "large collection"

Nasterea 1 - Un puzzle cu flori de liliac - Luca Matei - 05.11.2004
Nasterea 2 - In asteptarea d-lui Maslinuta! - www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=69848621" target="_blank"> slide 1 , www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=71222273" target="_blank">slide 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

shine - www.dropshots.com/day.php?userid=292443&cdate=20070602&ctime=062504" target="_blank">poza asta imi place mie. cu sternul- nu apreciez prea bine din unghiul ala. totusi, vb Danei, nu pare grav.

dana - la 3, 5 luni am incercat suplimentarea cu lapte praf si era sa se intarce, ca nu mai voia la san deloc. asta m-a determinat sa ma tin departe de el. Deocamdata il pun des la san, maine bag si ceva ceai (de vreo 2 zile am schimbat macazul si am baut de capsuni, rece) mai potrvit. Nu moare in 2-3 zile cat ma dumiresc si eu ce-i cu mine...

magda - ai dreptate, odihna a lipsit zilele astea. Ramasesem in urma (de maine iar am de gatit) dar azi am prins un somn de 2,5 "kile" (ore intrerupte pt supt) dar a fost bine.

eli -ma astept la puseul de crestere, dar dupa ce ca el e rau de foame si mancau de lapte de mama, asta imi trebuie mie ?

criss - la recomndarea pt alaptat Metoclopramidul se ia 3 buc/zi timp de 1 sapt, apoi 1/zi timp de 2 sapt. Eu dupa tratament am constatat o scadere a lactatiei, asa ca acum stau pe ganduri daca sa mai incerc. Inainte luam max 3 zile (ca multe fete de aici) si a fost ok; la timp indelungat nsa, mi-a jucat feste...

gata, plec la nani! noapte buna!

pun pozele mai inati...

www.rockyou.com/show_my_gallery.php?source=ppsl&instanceid=75663790" target="_blank">colectia de stelute 2 sau www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=311b8bfd46865c52b577a6" target="_blank"> sau "large collection"

Nasterea 1 - Un puzzle cu flori de liliac - Luca Matei - 05.11.2004
Nasterea 2 - In asteptarea d-lui Maslinuta! - www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=69848621" target="_blank"> slide 1 , www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=71222273" target="_blank">slide 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinush spune:

Lili pai tocmai asta e ca nu m-am dezbracat demult s ma gandesc ca oi fi inceput ca somnambula sa ma dezbrac prin somndar intrebarea raman...ce-am facut cu chilotii?
Lore eu nu mi-am luat robot ca vezi draga doamne plec si arunc bunatate de robot...si acum 2 zile cand am fost cufetle in auchan mi-am luat tot asa un blender de mana no name pe care am dat fix 250.000 Daca stiam ca-i asa ieftin nu pasam ca proasta prin sita 2 luni Pt pasat legume fierte nu-ti trebuie cine stie ce minune de blender ca oricum sunt pe jumatate pasate de la fiert,eu i-am facut azi inaugurarea si e

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_mvl spune:

Buna seara sau buna dimineata,

Dana, da, am fost si eu cu caruciorul si cu rolele, e intradevar misto si sa vezi ce misto e cand se uita aproape toata lumea dupa tine. De obicei iesim in parc dar am fost cu ceva treaba si in oras, la cateva statii de autobuz distanta, si se vezi capete intoarse, unele de admiratie, altele de curiozitate si altele ... treaba lor. Din pacate asfaltul pe trotuare e cam prost, ca sa nu zic f.prost si iei o multime de santuri si gropi.

Hariclea esti cam suparata cu piciul. Sa dea Domnul sa fie bine si sa isi revina repede in caz ca e bolnavior.

Adela nu stiu ce sa zic. Va doresc doar sa fie bine.

Eeee… Eli esti si tu un pic politista si blonda . Blenderul tau Braun nu se incinge f.tare? Eu am primit unul Moulinex care mai are un pic si ma frige la mana. Acum 2 saptamani am inceput o maioneza pt. salata de vinete si am continuat-o cu un mixer.

Aelita da-ne si noua pls site-ul cu calculul pt percentile (sa ne mai facem si noi ganduri, in caz ca nu avem destule sau sa ne informam mai bine)

Mirela, ce lucruri dragutze si normaale spui despre puiutza ta. Sa stii ca nu e slabutza deloc cu 7.250 g la 7 luni. Fetitzele sunt mai delicate decat baieteii. Dar ce te mai tii cu concertele! Bravo, te apreciez ca reusesti sa faci ce iti place.

Marinar, deja avem noi gravidutze?! Nici eu nu mai vreau bebelac. Cel putin nu in urmatorul an pentru ca mi se pare destul de greu cu Iulia si in al 2-lea rand nu mai vreau greturi 4 luni de zile.

Misha sper ca bb-ul nu s-a speriat prea tare sau mai rau, sa se fi lovit. Sa stiti ca si Iulia mea a picat din patul mare din dormitor ieri dupa ce a supt la pranz. Dupa ce a papat a adormit in patul nostru, aproape pe mijloc si pentru ca doarme f.agitat si iepureste, nu am mai mutat-o in patutul ei, ca sa nu o trezesc. Preventiv i-am pus un sac gros de dormit langa pat in dreptul ei. Si evident, a cazut. Nu cred sa se fi lovit tare. Doar s-a speriat si a tipat. Imediat ce am luat-o in brate a tacut. Cel putin acum stiu ca nu o mai las sa doarma in patul nostru.

Criss, Ligiuta e o dulcica si o fatzoasa. Are trasaturi bine conturate si frumoase. Nu stiu cum arata jumatatea contribuabila la gingasa creatie dar as putea zice ca seamana cu tine

Aoleo, Kate, ce nenorocit!

Lili zic sa incerci sa te odihnesti mai bine (sa dormi mai mult). La mine merge ceaiul cu chimen, fenicul si anason. Dupa un litru de ceai, plus multa apa sau lapte, in cateva ore sanii se umplu.

Shine, mie-mi place mai mult poza nr.2. In ceea ce priveste sternul se vede ceva-ceva. E cumva rahitism?! Ce ti-au spus doctorii?

Criss, acum vad ca zici ca tu si sotul semanati mult. Deci Ligiuta seamana cu amandoi.

Pe scurt, Iulia a avut azi vaccinul de 4 luni (cel cu 5 valente, cumparat). Aproape ca nu a plans. Oricum a fost bine dispusa imediat ce a fost luata in bratzica. Seara am fost in parc si s-a comportat ca si in zilele trecute. Spre 6 luni ne-a recomandat pediatrul sa incepem diversificarea cu suc de fructe dimineata (mar, para, fructe de sezon) si apoi cu piure de fructe. Apoi diversificam si masa de pranz cu supa-crema de legume (intai cu morcov + albituri, dupa care introducem si dovlecel, cartof ). Nu pare sa fie complicat. Vdm la timpul potrivit.

M-am intins cu vorba, dar acum va las ca ma duc sa ma odihnesc, sa nu am si eu vreo surpriza cu laptele, ca am obs ca nici eu nu stau grozav la capitolul asta in ultimele zile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihacarm2002 spune:

Vad ca e sezonul hotilor!
Kate, cum au putut sa iti ia carutul? Ce oameni!
Liliana, nu stiu cum as putea sa te ajut legat de productia de lapte. O perioada aveam impresia ca nu am pt ca Eva sta f. putin la supt, max. 5 min. si atunci nu are cine stie ce viteza. Acum nu ma mai agit, cand vad ca nu mai vrea nu-i mai dau. Cand o vad un pic agitata o pun la san insa daca intoarce capul nu insist. Acum orice ii distrage atentia, daca alaptez si intra Costin repede intoarce capul sa rada la el. Daca trece vreo motoreta pe strada, se aude vreo turturica sau se cearta tziganii, gata, termina masa, ca trebuie sa vada ce-i si cum.
Seara, inainte de culcare ii dau ceai si asa adoarme mai usor (adica imediat). Uneori bea 50 ml, alteori 100 ml. Eu iti recomand sa faci ca mine daca poti, ii dai cand vrea si cat vrea, iar daca mananca la fiecare masa cred ca e f. bine pt el.

Aelita, verifica si pt Evushka mea: la 4 luni, 6000g, 63 cm. Si rugamintea Danei e valabila si in cazul meu, nu inteleg ce e cu percetila aia.

Mihaela si Eva Florina (9 feb. 2007)
Eva~Florina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

adela-imi pare rau ca aveti problema asta cu soldul...
eu i-am facut radiografie parca la 3 luni..nu stiu de ce in Romania se asteapta atata (se face doar daca pediatrului i se pare ceva ciudat..).
eu am citit atunci pe net,cauta si tu vreun site despre displasie de sold,dar spunea ca poate fi din cauza posturii in burta,sau pur si simplu nu i s-a format bine cavitatea aia in care se aseaza capul femural.ramane mai larga si capul femural se plimba asa,aluneca.
eli-eu cand nu gasesc ceva,sunt sigura ca trec pe langa si eu nu-l vad si renunt,dar pun pe altcineva sa caute.ca stiu ca subconstientul ne joaca feste si trecem cu privirea exact peste locul in care am uitat obiectul.asa ca pune pe cineva sa caute ,si sa vezi cum gaseste! lamine functioneaza.dar tu nu te bagi nici cu privirea,nici cu gura gen " acolo m-am yuitat eu,am luat totul la rand!" ideea nu e sa caute unde nu ai cautat tu,ci exact pe acolo,dar tu nu te bagi,pleci de acolo.
mirela- bine ai revenit!!! Ana e in grafic,nu te ingrijora!!
marinar- sa fie vreo treaba??? e??? ne dai vesti?
adinushoooooooo- hahaa cum ,mama,ai ramas in curu gol????????hahaaa cica e ala de i-a furat lui ELI buletinul hahaaaaaaaaaa
criss-fata daca te mai aud ca esti garasa nu stiu ce nu iti fac! arati foarte bine,atat cat se vede.s-ar vedea si la fatza! sunteti niste frumoase !
kateryna-baaaaaai,la tine chiar nasola treaba ,ai ramas fara carut !!!! si eu tinc arutul in portbagajul masinii,il las acolo ca nu pot sa cobor cu el ,si ma vede toata luema ca il scot,il bag...nu m-as mira sa raman si eu fara el.
nenorocitii !!! nu se gandesc ca e un copil mic !!!!!!!!!!scarbosii!
lilimic- nu stiu cum sa faci lapte iar...poatestiu fetele.la mine,de la 4 luni e cand am incercat toate metodele,nu a mai reusit sa suga ziua,sugea doar noaptea,iar acum a redus la doua mese dimineata,si alea scurte...as vrea si eu sa inceapa sa suga ziua...

daconst-cica la 5 luni bebe se dubleaza in greutate fatza de nastere..si de acum creste in jur de 500 g pe luna.
la tine ,inaltimea e percentil 90,si greutatea,la fel,percentil 90.
deci graficul e de la 1 la 100 ,si voi sunteti sus.important e sa fiti in grafic.
de la nastere e bine sa se pastreze percentilul.adica daca s-a nascut in 90%, si se pastreaza asa e f bine.
sa mai eplxic cumva,percentil 90 inseamna ca dintr-o suta de copii,10 sunt mai inalti ca Lucas.si 10 mai grasuni ca Lucas.
sa fiti in continuare la fe de papaciosi!
imi pare rau ca ai probleme cu tiroida.ai grija sa iti iei tratamentul..
shine-imi plac toate,.dar zic si eu a treia.ncii eu nu vad sternul.
elena-nu stiu de ce nu merge dat siteul,o fi vreo treaba cu copierea? mai incerc.www.alemana.cl/reader/alemana/pub/v03/N0209PrimerAno/app jsessionid=GNrn9JbqTG0JGGncYx1N2rJnHtD2PLBTpflc261bX1lcTT3vFtf3!254488221?url=aHR0cDovL3d3dy5hbGVtYW5hLmNsL21wYS9tcGEwMDEuYXNw" target="_blank">percentil
desi dau VIZUALIZEAZA si cred ca nu merge...nu stiu de ce,doar trimit siteuri mereu..
chiar nu inteleg..
o sa caut altul,asta o avea vreo chichita.

mihacarm-

quote:
Evushka mea: la 4 luni, 6000g, 63 cm.

are 4 luni,nu?
la inaltime,percentil 50,la greutate percentil 50.deci e pe media graficului,la ambele.nici sus ,nici jos,la miLLjoc
graficul e de la 1 la 100.voi sunteti in juma' .

cu vaccinul cred ca am gresit,mi se pare ca la 9 luni nu mai e vaccin,doar control .revizia tehnica .mai e la 15 luni(dupa cel de la 6 luni)

Alina,suntem alaturi de tine ! Ne rugam pt sufletul lui ROBERT !

S.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

www.alemana.cl/mpa/mpa004.asp" target="_blank">percentil

gata,merge altul!

deci,bifati intai acolo feminin sau masculin.in prima casuta bagati cu ajutorul sagetii ,numarul lunilor: unu,doi,trei..(prima e sub o luna,nue cazul la voi).
in a doua casuta bagati centimetrii
in a treia bagati gramele ,punand punct ca in exemplul de langa 7.800
dati calculeaza si apare un grafic,sub grafic scrie ecva acolo,nu e cazul sa intelegeti,importanta e cifra.prima e inaltime/vasrta
a doua e greutate/varsta .vedeti cifra."su percentil es 50 "

Alina,suntem alaturi de tine ! Ne rugam pt sufletul lui ROBERT !

S.

Mergi la inceput

Shine, grea decizie sa alegi intre 2 poze. Totusi www.dropshots.com/day.php?userid=292443&cdate=20070705&ctime=142920" target="_blank">aici i se vede bine fetisoara, in cealalta fiind acoperita de manute. Mie mi se pare tare simatic in ultima de www.dropshots.com/day.php?userid=292443&cdate=20070602&ctime=062504" target="_blank">aici dar nu se uita in obectiv

Criss, e foarte frumoasa Ligia. Si are si o privire inteligenta. O sa va joace pe degete
Adela, imi pare rau pt diagnosticul dat Alexiei. Va fi greu pt tine dar e bine ca o sa se faca bine. Ieri o admirasem in filmuletul Lilianei in rochita de la botez si cu berica in mana.
ramonaa, ti-am vazut comorile in poze azi dupa-amiaza, insa rareori raspund pe zi, asa ca uit pana seara. Sa iti traiasca ca sunt frumosi foc. Si imi place ca fratiorul pare sa tina foarte mult la surioara lui.

Pt alaptat nu mai iau nimic, nici macar nu mai beau asa multe lichide, totusi dupa fiecare masa (a Evei) simt nevoia sa beau cel putin 500 ml. Caut sa mananc cat mai putin si dietetic. Si desi Eva sta f. putin la san, cred ca a luat 1000 g luna aceasta pt ca o vad si o simt mai grea. Ea in prima luna a luat 1 kg. Cred ca s-a mai si lungit.
In primele 4 luni am baut la greu ceaiuri pt stimularea lactatiei de la Fares si Hipp, acum mi-am cumparat ricinus comunis, niste bilute homeopate pe care le voi pastra pt fata care mi le-a recomandat ca nu am de gand sa le iau.

Eva~Florina

Mergi la inceput

aelita, multumesc de promptitudinea raspunsului. Sa sti ca eram nerabdatoare sa aflu (asa sunt eu, mai zorita, nu am rabdare, de aceea am fost de acord cu cezariana, eram nerabdatoare sa imi vad bebelina)

Eva~Florina

Mergi la inceput

Asadar ni s-a creat acelasi cont pt photos pe flickr. Ma bucur ca avem pozele cu stelutele la comun.

Mergi la inceput