Stelute de ianuarie-februarie 2007 (38)
Raspunsuri - Pagina 21
Shine spune:
ylilimic, din pacate nu te pot ajuta......
am aceeasi problema:ori suge 2 ore, ori manaca la 2 ore, zi-i cum vrei....
macar noaptea doarme.
eu am rezolvat-o cu formula... nu sunt genul incapatanat:nu dau formula ca e cah; macar sa stiu ca mananca.
la mine e probabil de vina stersul, si nervii pe care mi-i fac degeaba, plus perioada frumoasa, dar grea, sa am grija de trei copii: Robert a sterpelit o viroza, Ilinca se plangea de dureri de burtica, alergam pur si simplu cu farfuriile de mancare dupa ei prin casa si nu mancau..etc, etc. nu va umplu capul cu d-ale mele.
cu diversificarea sunt varza, si la tampita de doctorita nu mai bat drumul degeaba in cond in care m-am dus cu o problema la ea si mi-a dat diagnostic clar:nu stiu ce e...am mai vazut dar nu stiu ce este....rahat.
si apropo de legumele "sanatoase" de la tarani.
acu' stiu si de ce nu a vrut fi-miu suc de morcov, k mi-a trecut prin cap dupa 3 zile sa il gust.....era amar;mama ma-sii de morcov, si sa nu imi ziceti ca n-au bebeii
gust, ca ma impusc
Daconst spune:
Am reusit sa va citesc,in timp ce ma uit la Bahmuteanca cind face exercitii pentru gravide.Ma apuca rasul cind vad atata lipsa de profesionalism.
Lili,nu stiu de ce te feresti atata de formula.Cind ea are cele mai multe vitamine si tot ce ar avea bb nevoie.Eu cred ca e mai bine sa bea lapticul decit sa-i bagi cit mai multe alimente la diversificare asa dintr-o data.De asta le si refuza ca tu vrei sa-l alimentezi cit mai bine si el nu e pregatit de fapt.Asta e parerea mea.
Marina,ar fi super daca ai pune pe forum ce ai tu de la dr.Poate asa ajuti mai multe fete.
Adela,m-ai surprins placut cit esti de relaxata,cu problema aparuta.Te felicit sincer!
O sa fie bine pina la urma ca e problema cunoscuta la fetite.Am avut si eu in familie pe cineva si s-a vindecat complet cind era bb.
Mcbeal,noi am facut vaccinul la 4,5 si facem la 6 luni.![]()
Cu pusul in fundulet,eu am inceput de la 5 luni cite putin si vad ca acum sta binisor,dar nu exagerez.
Aelita,cind ai timp,poti sa ne verifici si pe noi,la 5 luni 8,450kg si 70cm.Eventual sa-mi explici si mie ce e cu percentilele astea,ca eu sunt blonda tare.![]()
Multumim de informatiile despre diversificarea la voi.
Criss,Ligia e bucatica rupta din tine.Iti seamana leit.E o frumoasa!
Katy,mama ce "bucurie"!
De asta mi-e frica mie de Bucuresti,sincer,am fost doar in trecere prin el si-mi ajunge.
Azi n-a fost o zi buna nici la mine.Am facut analize la sange sa verific tiroida.Am sunat dupa rezultate senina ca ma asteptam ca totul e bine si si-a revenit la normal,dar n-a fost asa.
Va trebui sa maresc doza de L-Tyroxin de la 25mg la 50mg.
Si peste 6 saptamani repetam iar analizele.Na,fain,ce sa mai zic.M-am obisnuit cu ideea ca iau zilnic pastila si gata.
www.flickr.com/photos/9613794@N05/707998650/" target="_blank">
Lucas Paul(18.01.07)
megbeng spune:
ylili..in primul rand linisteste-te!
in al doilea rand daca nu ai facut-o deja scrie problema la "alaptarea-help line".
eu am avut vreo 3 momente de astea in care a scazut mult productia si imi venea sa umblu pe acoperisuri de necaz...
ultima data chiar destul de recent, dupa 2-3 zile in care avusesem un stres emotional extrem de puternic...lapticul a revenit dupa ce m-am reapucat de ceai de chimen+fenicul+anason..cam 3 litri/zi la inceput apoi tot mai putin..acum sanii mei sunt din nou BETON...m-am si linistit...si am baut ceaiul ala cu toata increderea....uie ca a functionat!
pune-l pe bebe la san cat de des vrea, suptul lui - stii tu mai bine decat mine - stimuleaza lactatia mai abitir ca toate ceaiurile.
odihneste-te bine noaptea...incearca si ziua sa gasesti un ajutor pentru "gupiii uraciosi si plangaciosi" si sa te odihnesti.
sunt sigura ca o sa treci si peste hopul asta..si in cel mai rau caz, iti zic ce mi-au zis si mie ai mei cand m-au vazut asa disperata:"formula nu e, totusi, otrava!"
meg,
de
matei(9.02.2007)
eli1977 spune:
aa, Kate, ce rau imi pare de caruciorul lui ANE!
Steli, ba au gust, fata, am stabilit clar si eu..si al meu are un buton de cah..caisele!bai dar nu-i plac de nici o culoare!
cand i-am dat prima data a papat in scarba, i-am mai dat cateva zile, cu lehamite asa inghitea, maxim un borcanel..
a trecut, am bagat alte fructe, combinatii, toate bune, papam de rupem.buuun, plecam la mare
iau borcanele de 2 feluri de fructe..cand am trecut la cel care continea si caise...vaaai, ne-am suparat tare, a mancat dar fara chef,..la fel cu sucul, orice, dar sa nu contina caise..
Lilisoor, nu stiu deloc cum sa te aju, maaaii..ce rau imi pare.
pai ma gandesc ori formula ori diversificare, fructe daca astea i-au placut, cu cereale, ca zci ca i-ai mai dat, poate e doar o perioada..trece
va pupic, noapte buna
Eli si bb Andrei -27.01.2007
pisoiul meu drag
taina botezului
Shine spune:
mai fetelor, ma bazez pe simtul vostru estetic...
tre' sa aleg o poza, cea mai frumoasa, bla bla bla bla.
de www.dropshots.com/day.php?userid=292443&cdate=20070602&ctime=062504" target="_blank">aici
sau prima de www.dropshots.com/day.php?userid=292443&cdate=20070705&ctime=142920" target="_blank">aici
ultimile 2 poze le-am facut ca sa vedeti ce inseamna stern in forma de palnie, pentru ca ramasesem datoare. nu se vede prea bine, dar mi-am dat silinta
aaa, sA NU uit: imi bag piciorul in el de dropshots, ca imi aseaza pozele dupa data si ma umple de nervi, dar nu am timp sa ma rog de tati sa le puna pe site.
edit: nu-i secret de ce vreau sa ma ajutati cu poza..... o sa apara intr-o revista
Daconst spune:
Shine mie-mi place penultima poza din primul set.E haios tare bb in ea.
Cu sternul nu vad prea bine,dar nu pare grav.
www.flickr.com/photos/9613794@N05/707998650/" target="_blank">
Lucas Paul(18.01.07)
sraluca spune:
Katy .... 
ce nenorociti. Cum sa furi caruciorul copilului. Astia merita impuscati.
Ca nu fac bine ca fura e o chestie dar carucirul si jucarelele. 

Ce se face Anelin fara ele 

Shine spune:
kate, sa dea Domnul ca aia sa fie singura lor bucurie...... un carucior furat de la un bebe nevinovat
na, ca le-am zis-o
criss68 spune:
katy, chiar ca e o faza de doi bani, iar ala e un om de nimic sa se bucure la lucrurile unui copil!
Adela imi pare rau pentru vestea despre Alexia, dar asa cum stii deja, e bine ca ai aflat in timp util. M-ai pus si pe mine pe ganduri, dar deocamdata mi-e teama sa aflu mai mult.
Eli, Dana, multumesc de aprecieri, ma bucur ca cineva vede o asemanare si cu mine. Concluzia: eu seman cu sotul! Pana si mama, care ar fi vrut sa semene un pic si cu mine mi-a zis ca are prea putin de la mine
meg, ma faci de ma duc uite acu sa bag vreun litru de ceai (care e facut, dar eu as vrea sa actioneze de la distanta). Nu am avut demult sanii beton, dar ce-i drept nici nu am chef sa consum lichide. ylilimic, nu stiu unde ma uitam, acum vad ca ai probleme cu lapticul. Stie cineva, e vreo problema daca am lua zilnic metoclopramid? Ca eu de la asta am laptic calumea, dar parca ma strange in spate sa iau permanent.
Pupam mamicile si bebicii!
criss
de
Ligia (26.01.2007)
Aici ne laudam cu pozuci
Cat de mari am crescut